Vilma néni

Vilma néni

Amikor általános iskolás voltam, anyukámnak volt egy barátnője, akivel folyamatosan tartották a kapcsolatot és gyakran meglátogatták egymást. Mindig nagyon örültem, amikor Vilma néni feljött hozzánk vendégségbe, mert tök jó nő volt és nagyon tetszett nekem. Később aztán rájöttem, hogy sokkal jobban gerjedek az érettebb nőkre, mint a korom béli kis fruskákra. Így aztán Vilma néni is fokozatosan egyre jobban kezdte izgatni a szexuális fantáziámat, rengeteget álmodoztam róla, valóságos szexszimbólummá vált számomra. Magas, vékony, csodálatos alakú nő volt, amit ügyesen ki is hangsúlyozott kihívó öltözködésével és kurvás viselkedésével. Mivel jócskán benne volt már a korban, arca nem volt valami nagy szám, de korához képest igazi bombázó volt és erre igazán büszke lehetett. Formás lábak, húsos combok, kerek fenék, karcsú derék, nagy mellek és mindez rendszerint rövid szoknyákba, kivágott ruhákba csomagolva. Kell ennél több egy vágyakozó kamasznak? Nekem nem kellett...
Alig vártam, hogy látogatásai alkalmával elhelyezkedjen szokott helyén a nappaliban és belekezdjen a vég nélküli pletykálgatásba anyukámmal. Ilyenkor ugyanis a szomszéd szobából a kulcslyukon át tökéletesen megleshettem pompás lábait, amiket erotikus mozdulatokkal pakolászott ide - oda, akaratán kívül is pazar élményt szerezvén nekem. Némely lábcsere olyan jól sikerült, hogy tökéletes belátásom nyílt szoknyája alá, egészen a buja combocskák között megbúvó fantasztikus csipkebugyijáig. A látványtól a víz kivert, szívem hevesen kalimpált és bizony nadrágom csakhamar meglehetősen szűknek bizonyult keményre merevedő fütykösöm számára.
Egyszer aztán leskelődés közben annyira felizgultam, hogy ösztönösen elkezdtem simogatni, nyomkodni és gyömöszölni farkamat a nadrágon keresztül, ami egyre fokozódó kéjes érzéseket eredményezett. Amikor már úgy éreztem, nem bírom tovább a gyönyört, egész testem összerándult és pöcsömből valami forró, ragacsos folyadék fröccsent alsógatyámba. Azt hittem, menten elájulok a csodás érzések hatására. Teljesen átáztam, de nem érdekelt, mert leírhatatlanul jó volt az a pillanat, amikor bespricceltem. El lehet képzelni, mennyire vártam ezek után Vilma néni látogatásait.
Nyolcadik év vége felé kezdett meggyűlnöm a bajom az orosz nyelvvel. Anyám mentő ötlete az volt, hogy járjak fel Vilma nénihez korrepetálásra, mert ő elég jól beszélt oroszul.
Mondanom sem kell, hogy elszánt híve lettem az ötletnek és szerencsémre hamar össze is jött a dolog. Hetente két alkalommal, suli után kellett felmennem hozzá orosz nyelvleckéket venni, de nekem ezek az órák inkább vibráló szexuális feszültséggel teli összejöveteleknek tűntek.
Anyukám barátnője akkor már évek óta elvált asszony volt, egyedül élt és kihívó öltözködéséből, viselkedéséből arra lehetett következtetni, hogy jelentős fasz - hiányban szenved. Minden eszközzel igyekezett felhívni magára a férfiak figyelmét, ami az én esetemben teljes sikerrel is járt. Kurvás stílusa, ruhái, mozgása, kétértelmű, csípős beszólásai mind - mind egyértelmű jelzések voltak, más kérdés, hogy nyilván nem egy tizenéves srácnak szóltak. Nem is sejthette, hogy a rendhagyó igék ragozásával küzdő srác tökéletesen veszi az adást és úgy gerjed rá, mint maci a málnabokorra. Persze törvényszerű volt, hogy ez a gerjedelem sokáig nem maradhatott titokban, annál is inkább, mivel (főleg a nadrágom környékén) érdeklődésemnek eléggé jól látható jelei voltak.
Egy délután valami felszólító mód volt a téma, de én abszolút nem tudtam rá odafigyelni, mert aznap az átlagosnál is dögösebb ruhát viselt és én le sem bírtam venni róla a szememet. Éppen a véletlenül enyhe terpeszben felejtett lábai közé bámultam, amikor hírtelen valamit kérdezett, de mire észbe kaptam, már késő volt. Lebuktam, amit nem is hagyott szó nélkül.
- Örülnék, ha nem a combjaimat bámulnád, miközben magyarázok! - mondta és gyors mozdulattal keresztbe tette csodás lábait. Láttam rajta és hangjából is éreztem, hogy felháborodása inkább csak színlelt, és valójában imponál neki, hogy egy fiatal srác megbámulja bájait. Folytatta a magyarázást, de a szoknya által alig takart mesés idomok lehetetlenné tették számomra az odafigyelést. Szememmel végigsimogattam kacér testét, képzeletben levetkőztettem és gondolatban többször végigcsókolgattam minden porcikáját. Virtuális szex - körsétám eredményeként farkam hatalmasra duzzadt, alig fért el a nadrág szorításában, én pedig remegtem izgalmamban, mint egy nyárfalevél.
- Látom, egyáltalán nem itt jár az eszed! - búgta és mire észbe kaptam, már ott állt mellettem. Megcirógatta a fejemet és lehajolt hozzám. Mellei betöltötték a látómezőt.
- Álló fütyivel nem lehet oroszt tanulni. - mondta mosolyogva. Elvörösödtem, mert láttam, hogy csúcsosodó gatyámat bámulja.
- Azt hiszem aranyom, téged valami más jobban érdekel. - jegyezte meg és megsimogatta forró arcomat. Köpni, nyelni nem tudtam, csak néztem bután, mint hal a vízben.
- Régóta figyelsz engem. Tetszem neked, igaz? - kérdezte, de kérdésére nem érkezett válasz. Fejem égett a szégyentől és marha szarul éreztem magam.
- A testemet akarod, igaz te kis rosszcsont? - faggatott tovább. Könnyeden felnevetett és hírtelen mozdulattal felült az íróasztalra. Kihívóan szétterpesztette lábait és sajnálkozó, majdhogy nem anyás mosollyal arcán hozzátette:
- Ez kéne, mi? Ezt akarod, ugye? Hát most megkapod!
Mire felfoghattam volna, hogy mi is történik, rámparancsolt, hogy álljak fel, fürgén elém térdelt és a következő pillanatban már ott álltam fölötte kigombolt nadrággal és előmeredező fasszal. Ezután csodálatos dolog történt. Vilma néni vágyaktól feltüzelten szopni kezdte a bráneremet, közben lágy mozdulatokkal mogyorózta a golyóimat. Életemben ilyen fantasztikus élményem nem volt, de túl sok időm nem maradt rá, hogy kiélvezzem. Vilma néni ugyanis ismét felült az asztalra, széttette lábait, majd megragadta botomat és ügyesen félrehajtva bugyiját az útból, bevezette lucskos pinájába a rángatózó szerszámot.
Ami ezek után következett, az maga volt a mennyország! Egy idő után ösztönösen ráéreztem, hogy mit kell csinálnom és magántanárnőm egyre hevesebb sikoltozása is arra utalt, hogy jó irányba haladok a szexleckék megtanulásának szerteágazó ösvényein.
Jó pár perc eltelt, mire ráébredtem, hogy egy íróasztal lapján elképesztő sebességgel baszom álmaim asszonyát.
Annyira hihetetlen és felfoghatatlan élmény volt, hogy teljesen elvesztettem az eszemet. Már nem érdekelt semmi, csak arra koncentráltam, hogy minél erősebben és mélyebben vágjam bele péniszemet a kezeim között vonagló szexbomba csatakos picsájába.
- Oohh, aahhh, uuuhhh! Majd szóljál! - hallottam valahonnan nagyon távolról Vilma néni hangját, de fogalmam sem volt róla, hogy ezt vajon miért mondta. Nem is foglalkoztam vele tovább, inkább az egyre elviselhetetlenebb gyönyörre, a faszom mélyén érzett kéjre koncentráltam. Aztán ismerős érzések jelentkeztek. Testem görcsbe rándult, megremegtem és végül a tökömből iszonyatos erővel forró lávaként lövellt elő az a bizonyos ragacsos folyadék. Nem tudván, hogy mi történik, tovább tosztam az egyre inkább nyálkássá váló husikát.
- Ooohh, istenemm! Aahhhuuhhhjaaajj! Belém mész kicsim! - sikoltotta erre Vilma néni és utolsó erejével eltaszított magától. A borotvált muffból kicuppanó, lüktető, és seprűnyélként meredező hímvesszőm vég nélkül fecskendezte magából az anyagot, fel egészen partnerem kivágott ruhájából kibuggyanó, hatalmas csöcseihez. Azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam, de Vilma néni kielégült arccal zihálva megnyugtatott:
- Jól van, nincs semmi baj, csodálatos voltál. Csak szerettelek volna a számban érezni.
Rendbe szedtük magunkat, aztán az eseményeket kiértékelő rövid beszélgetés után fáradtan hazafelé indultam. Út közben jutottam el agyilag odáig, hogy felfogjam, mi is történt valójában. Életem titkon dédelgetett vágya teljesült azon a délutánon. Megdugtam azt a nőt, akit a legjobban kívántam. Az a csodálatos, érett asszony vette el a szüzességemet és tanított meg a szexre, akire már oly hosszú idő óta gerjedtem, és akiről elképzelni sem mertem volna, hogy észrevesz mint férfit.
Szerencsére megtörtént a csoda és mi több, az idők folyamán egyre gyakrabban megismétlődött. Szép lassacskán titkos viszony alakult ki közöttünk, amely kizárólag a szexre épült. Tíz év telt el azóta. Különféle indokokkal a mai napig is találkozgatunk és elképesztő orgiákat rendezünk.
Barátnőm valószínűleg sohasem fogja megtudni, hogy mindazt, amit az ágyban nyújtani tudok, egy nálam évtizedekkel idősebb nőtől tanultam.

91% (13/1)
 
Categories: Mature
Posted by bujaerettno
2 years ago    Views: 272
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
jó sztori!
11 months ago
Király sztori... :)
2 years ago
ez valami hihetetlen volt