Fantasie

Ik laat je je uitkleden, je mag je slip nog aanhouden. Vervolgens bind ik je een blinddoek om. Ik begeleid je naar het bed. Hier duw ik je met een zachte dwang op. Ik buig naar je toe en kus je. Ik duw je verder op bed tot dat je midden op bed ligt. Dan bind ik je beide handen vast. Ik sta op van bed en bekijk je prachtige lichaam, wat op een klein lekker stukje na naakt is. Ik ga naast je zitten op bed en streel je lichaam, ik sla alleen je heerlijke tieten en je smachtende kutje over. Mijn handen gaan over je buik tot net aan je tieten maar dan gaan ze naar je zij. ik laat mijn handen weer naar beneden gaan over je buik en dan langzaam naar je slipje, voorzichtig ga ik met mijn hand in je slipje en kroel wat door je schaamhaar, mijn hand gaat voorzichtig verder naar beneden, ik laat mijn middelvinger door je nu toch al behoorlijk vochtige spleetje gaan je duwt met je kutje tegen mijn hand, ik haal mijn hand uit je slip en laat je nog even smachten.

Ik laat mijn handen je lichaam verder verkennen, via de buitenkant van je benen naar beneden en dan weer via de binnenkant naar boven. Ik duw je benen uit elkaar en schenk extra veel aandacht aan de binnenkant van je dijen en laat stiekem mijn hand langs je kutje gaan. Ik voel dat je slip al behoorlijk nat aan het worden is. Ik ga tussen je benen zitten en buig me over je heen. Ik kus je zachtjes in je nek en duw mijn stijve lul tegen je kutje aan, je begint er tegen aan te duwen, ik vraag je wat je wil... Je zegt: ik wil je lul in me... Je moet me nu neuken. Ik besluit dat het daar voor nog geen tijd is. Ik ga verder met je kleine kusjes geven. Ik ga langzaam naar beneden. Mijn hand is mijn mond al voor en begint je borsten te kneden, je tepels staan al stijf overeind, ik neem ze een voor een in mijn mond. Ik zuig aan je tepel en bijt er zachtjes in. Er gaat een siddering door je lichaam. Je duwt je kutje weer onhoog op zoek naar mijn lul, er is even contact. Ik ga nog even door met het verwennen van je borsten, ik fluister je toe dat je heerlijke tieten hebt , je beantwoord met een zachte kreun.

Ik laat je borsten nu even met rust, en ga door met kusjes geven. Langzaam over je buik naar je kutje, ik kom bij je slip, ik geef hier ook kusjes op en ga langzaam wat zuidelijker. Je voelt mijn warme adem tegen je klitje. Ik geef je klit een kusje door de stof. Ik schuif je slip aan de kant en kus de ingang van je kutje, deze is nu druipend nat. Ik laat mijn tong door je spleetje gaan. Weer een siddering en een kreun van jou. Ik hou het ook even niet meer... ik moet je mooie kutje in zijn geheel zien. Mijn handen glijden langs je benen en mijn vingers haken zich om de rand van je slip. Je werkt maar wat graag mee en een paar tellen later ligt je natte slip naast het bed.

Verlekkerd kijk ik naar je kutje, buig me voorover en begin je te likken. Je begint hevig te kreunen, om mijn likwerk te ondersteunen laat ik mijn middelvinger je kutje inglijden. Langzaam beweeg ik mijn vinger in en uit je kut, die nu al smachtend wijd openstaat. Ik laat nu mijn ringvinger ook je natte grotje inglijden en begin nu heftiger te pompen. Met een harde kreun kom je klaar. Ik stop met likken en haal mijn vingers uit je. Ik aai je poesje nog even tot je aangeeft dat het nu even te gevoelig is.

Ik sta op en kleed me nu ook uit. Mijn lul staat na een paar rukken ook stevig stijf overeind. Ik ga naast je hoofd zitten en trek mijn voorhuid naar achteren en beveel je je mond te openen. Je weet wat er verwacht wordt en hapt snel toe. Al snel verdwijnt mijn eikel in je mond. Met je tong verwen je mijn kloppende lul. Met een hand aai ik je hoofd en laat hem mee gaan met je op en neer gaande bewegingen. Mijn andere hand gaat weer over je lichaam. Ik kneed je tietjes weer en glijd door naar je natte poesje. Ik speel heel even met je schaamhaar en glijd dan door naar je kale natte lipjes. De gevoeligheid is verdwenen en ik begin je weer te vingeren. Er komt een kreun uit je gevulde mond.

Het wordt tijd voor meer actie. Ik haal mijn lul uit je mond en pak een condoom van het nachtkastje. Nadat ik deze heb om gedaan neem ik plaats tussen je benen. Mijn lul drukt tegen je kutje. Ik laat hem eerst een paar keer door je spleetje gaan voor dat ik hem naar binnen duw. Ik begin je langzaam te neuken. Na een paar stoten haal ik mijn lul weer uit je, je kreunt dat ik moet door gaan. Ik pak je benen en leg ze tegen mijn schouders en duw mijn lul nu in je natte grotje en begin je nu wat harder te neuken. Als teken van genot begin nu ook tegen te duwen.

Ik laat nu je benen nu weer van mijn schouders glijden zodat we nu weer in missionaris stand liggen. Ik neuk je nu diep en langzaam. Aan je gekreun te horen laat je volgende orgasme niet lang meer opzich wachten, met mijn vingers help ik je een beetje en ga je sneller neuken. Met een klein gilletje kom je klaar, ik voel je kut om mijn lul samenknijpen, het duurt ook niet meer lang voor dat ik kom.

Ik vraag je mijn zaad wilt. Je schreeuwt dat je het over je borsten wilt. Ik laat je mijn lul uit je glijden en doe snel het condoom af. Ik ga op mijn knieën over je borstkas zitten en bevrijd je van je blinddoek zodat je alles kan zien. Ik duw je borsten tegen elkaar aan zodat ik je nog even tussen je borsten kan neuken. Dan voel ik dat ik kom en met een paar rukken spuit ik mijn zaad rijkelijk over je borsten heen. Als ik ben bij gekomen van mijn orgasme ga ik van je af en maak je los. Je slaat je armen om me heen en je begint me te zoenen en te knuffelen. Zo rollen we nog even over het bed. We besluiten nog even te gaan douchen om het zaad van ons af te spoelen.

70% (4/1)
 
Posted by brulb
2 years ago    Views: 518
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments