Dadilja

Mmm... Još i sada, kada se sjetim pica mi se ovlaži. Imam 19 godina, a moje prvo seksualno iskustvo, dogodilo se kada sam imala 14 godina. Svake sam večeri masturbirala misleći na starog djedovog prijatelja. Zvao se Mario i imao je oko 55 godina. On i njegova žena su živjeli u susjedstvu pa sam ga stalno imala na "oku". Ja sam tada bila jako slatka u licu, no imala sam male sisice, s ušiljenim bradavicama. Tog dana sam došla k njima, jer sam trebala pričuvati njihovog četverogodišnjeg unuka. Nosila sam na sebi polu prozirnu bijelu majicu i uske odrezane t****rice što je isticalo moju tamnu kožu.
Došla sam do njegove kuće i pozvonila. Na vratima me dočekao Mario. Rekao je da je Ana upravo otišla te da me on pričekao. Odmah sam otišla u dječju sobu i zaigrala se s malim Antonijem. Nakon nekog vremena došao je vidjeti što mi to radimo. Sjeo je i igrao s nama, a kada se Antonio umorio i zaspao, Mario me pozvao u dnevni boravak. Počeo me ispitivati o školi, prijateljima, dečkima... Nakon nekog vremena je ustao i otišao u susjednu sobu, donio je neki pornografski časopis. Pitao me da li sam ikada vidjela tako nešto. Naravno da sam vidjela, ali me bio sram priznati.
Pitao me dali sam ikad radila "ono". Nisam ništa odgovorila samo sam buljila u njegove hlače koje su bile tako zategnute da sam mislila da će puknuti. Onda mi je prišao i poljubio me u usta. Pritom mi je rekao da voli mlado meso te me primio za sisicu. Polagano me sk**ao sve dok nisam ostala u gaćicama. Tada je skinuo svoju košulju i hlače ispod kojih nije nosio ništa. Zapanjeno sam gledala u njegovu kurčinu koja je pulsirala. Kurac mu je bio kao moja dva dlana i debeo kao drška motike. Ostala sam bez teksta, no on nije. Prišao mi je i gurnuo ruku u moje vlažne gaćice. Počeo se igrati s mojim nabreklim klitorisom. Jednim pokretom ih je svukao s mene, čučnuo i počeo me ljubiti po cijelom tijelu. Taman kada sam već bila na vrhuncu on je prekinuo i pitao me da li volim porniće i da li sam ih ikada gledala, pa je odmah pošao prema videu i ubacio je neku kazetu. Rekao je da mu sjednem na koljeno i da gledam film. Radnja se događala na nekoj farmi. Neka je curica ležala sa dlakavim frajerom i ljubila mu ogromni crveni kurac. Začudila sam se takvom filmu jer je djevojka mogla imati najviše 13 godina. Mario je počeo drkati, što je mene uspalilo, pa sam se počela sve brže pomicati. Rekao je da mu ližem kurac kao i ona mala na filmu. Počela sam s glavićem koji je bio sav crven, no on je ubrzo rekao da prekinem jer ne može više. Rekao je da sjednem na njegov kurac, što sam ja i pokušala, bilo je bolno a samo je glavić ušao. Mislila sam odustati no on me svom snagom primio za bokove i pritisnuo prema dolje. Tako sam vrisnula da sam probudila malog Antonija koji je počeo plakati. Osjetila sam bol ali i zadovoljstvo. Polako je klizio mojom pičkicom, dok je d**gom stimulirao klitoris. Iz mene je curilo, a Antonijo je plakao.
Nakon nekog vremena sam ga morala otići i utješiti ga. Ali Mariova kita je još stajala. Došla sam u sobicu i sagnula se da ga dignem iz krevetića, a Mario mi ga je utjerao, duboko... do kraja... Skoro sam pala! Antonijo se napokon umirio. Klonula sam i zadovoljno ječala, dok me Mario odzada punio, punio, punio..
100% (16/0)
 
Categories: First Time
Posted by bosto
2 years ago    Views: 784
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
like