meevaller

Ik was lekker in mijn eentje aan het fietsen in het bos toen ik werd aangesproken door een man die vroeg of ik zin had in iets geils met zijn vriendin.
ik vroeg hem wat de bedoeling was en hij zei me dat ze graag zou worden misbruikt door een wildvreemde man.
ik zij hem dat ik dat wel geil vond en liep mee naar de plek daar aangekomen lag er een mooie blonde vrouw van rond de 25 jaar na wat afspraken over wat wel en niet mocht ging de man weg.

omdat het de bedoeling was dat ze zich vies en misbruikt zou voelen en ook nog pijn gedaan moest worden besloot ik om gelijk te beginnen.
ik nam haar kleine tietjes in mijn handen en begon er hard ik te knijpen ook mijn vingers deden hun werk door gemeen aan de tepels te trekken aan het kreunen merkten ik wel dat ze hier erg geil van werd en ik ging door naar haar kontgaatje waar ik zonder voorspel mijn vinger helemaal in stak nu werd ik zelf ook geil en haalde mijn lul tevoorschijn en stopte die helemaal achter in haar keel en begon haar in haar mond te neuken.
zo nu en dan haalden ik mijn pik uit haar mondje en sloeg haar dan in haar gezicht om daarna weer mijn lul te laten pijpen.

ik voelden nu wel dat ik dit niet lang ging volhouden en trok mijn lul terug om haar kale kutje eens flink te vingeren ik liet haar lekker geil worden en stak steeds meer vingers in haar kut totdat ik met heel mijn hand naar binnen ging gilend kwam ze klaar ik ik was bang dat ze het hele bos bij elkaar zou schreeuwen en duwden snel mijn lul in haar mond en kwam bijna gelijk klaar.
ik deed mijn broek weer aan en liep terug naar mijn fiets ik heb dit stel hierna helaas nooit meer gezien maar denk er nog altijd met veel genot aan terug.

grt boedha
100% (6/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by boedha66
4 years ago    Views: 252
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 years ago
dit was mijn eerste story dus moet het nog wel leren zal mijn volgende verhaal wat langer en uit gebreider doen goed?
4 years ago
Geil verhaal, maar het mocht wel wat langer zijn...
Hoe zag er er uit, lag ze erbij? Wat had ze nog aan?