Kerstkaarten

Dit verhaal heb ik ook op een andere site al heel lang geleden geplaatst, maar wilde ook graag wat delen op Xhamster.
Veel lees plezier!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik ben een jongen van 20 maar dit is gebeurd toen ik nog 19 was. Het was een koude winter avond een uurtje of acht. Toen der tijd had ik nog een oogje op een leuk meisje genaamd Kim van 18 jaar. Ze had een paar leuke C-cup borsten, maar vooral een speciale lach. Wat haar dan ook gelijk gevaarlijk maakte, ze pakte mij altijd in met haar mysterieuze lach. Wat menig maal is gebeurd.

Zo ook vanavond, ze had mij er van overtuigd om met haar kerstkaarten te gaan verkopen voor het dierenasiel. Hier had ik helemaal geen zin in, maar ze had beloofd dat als ik haar hielp. Ik een avond kreeg die ik nooit zou vergeten. Terwijl ze mij aankeek met haar mysterieuze lach.

We liepen nu al de hele avond langs de deuren om die verdomde kaarten te verkopen, en ‘to be fair’ het was verschrikkelijk. Mensen hadden geen zin en ik had geen zin. De helft van de deuren werden dicht gesmeten recht in mijn gezicht. Het enigste wat mij nog warm hield was de belofte die zij mij had gemaakt. Nadat de avond vorderde was ik alleen nog maar aan het fantaseren aan de avond die zou komen. Zal ik haar een mooi zwart met rood kante kerstoutfitje laten dragen, of toch iets meer vernederende. Want ze hard prachtig lang blond haar, perfect om als riem te gebruiken als ik haar zou domineren. Of wil ik juist dat zij mij domineert?……. En zo liep ik als een zombie van huis tot huis.

Ineens voelde ik een stomp in mijn rug en schrok gelijk wakker uit mijn fantasie. Hijgend stond Kim voor mij. Kim wat is er? Je bent helemaal buiten ademen! Of het hek van dam is begint ze te snikken, hakkelend verteld ze mij,
dddat ze neeettt een telefff oontje * snik* heeft gehad van der ouders dat haar lievelings ooommm
aaa * sink * in het ziekenhuis is opgenomen.

Om haar te troosten sla ik mijn arm om haar heen en fluister geruststellende woorden in haar oor. Langzamerhand bedaard ze en veegt ze haar tranen weg. Kim je kan beter naar huis gaan en naar je oma gaan. Ik maak het hier wel af. Zo galant ben ik dan ook wel weer, dacht ik bij mijzelf.
Ondertussen is bij mij de rust ver te zoeken. Ik heb het helemaal warm gekregen van haar. Zo dicht
naast haar te staan en haar heerlijke geur te ruiken deed mij niet niets. Het liefst zou ik haar gelijk
bespringen.

Ze kijkt mij dankbaar aan en geeft haar spullen aan mij en weg is ze. Hier sta ik dan helemaal alleen met kerstkaarten…… Ik besluit om nog snel het huis te doen waar ik bij in tuin sta, en dan heel snel naar huis te gaan.

Ik bel aan, na de eerste keer hoor ik nog niks, dan maar de 2de keer, nog niks. Na de 3de en laatste keer, hoor ik zowaar iets van de trap afkomen. De deur gaat open en er staat een zeer mooie vrouw in een badjas voor mij, van ongeveer 45-50 jaar. Ze is 1,69 lang, donker bruin haar tot over haar schouders en iets mollig. Maar het mooiste zijn toch haar geweldige F-cup borsten, ze hangen iets maar zien er zeker nog stevig uit voor haar leeftijd.

Door deze MILF ben ik helemaal van mijn apropos. Ik weet niet wat ik moet doen dus begin ik maar mijn verhaaltje op te ratelen. Ze is geïnteresseerd en vraagt of ze de kaarten even kan vasthouden en zien. Wanneer ik de kaarten aangeef pakt ze me hand en zegt:
“Je kan beter even binnen komen staan want buiten is het zo koud en ik heb alleen maar een
badjas aan en jou handen voelen ook zo koud aan. “

Ik laat mij naar binnen trekken en op het moment dat we binnen staan is letterlijk het hek van de dam. We beginnen te praten over van alles, na 5 minuten vind ik het wel weer genoeg en vraag haar of ze nog kaarten wil kopen. Ze kijkt mij nog een keer raar aan en zegt dan: “Ja graag! Ik zou graag 5 pakjes willen kopen. Geen probleem mevrouw dat word dan 25 euro, u moet wel van te voren betalen.
“25 Euro dat moet wel lukken.” reageert ze opgewekt. “Ik moet dan wel even boven opzoek gaan
naar geld. Ik kom namelijk net onder de douche vandaan. Waarom ga je anders niet even in de
woonkamer zitten? “

Hiermee stem ik in, ondertussen gaan mijn gedachte uit naar Kim. Hoe blij zou ze wel niet zijn dat ik zoveel kaarten heb verkocht in een keer. Mijn gedachten gaan gelijk weer naar haar spannende kerstoutfitje. Ik zie Kim al voorovergebogen over mij heen hangen en langzaam mijn lul naar haar grotje begeleiden.

Ik schik wakker naar de realiteit wanneer ik gestommel van de trap af hoor komen. De deur van de woonkamer zwiert open. Tegelijk met het opengaan van de deur schrik ik mij helemaal kapot….. daar staat gewoon een geile MILF! In een zwart bh met kante afwerking en sexy jarretelles. Het lijkt net op het kerst outfit uit mijn fantasie van Kim.

Ik wil opstaan en naar haar toelopen, op een strenge toon beveelt ze:
“ ZITTEN BLIJVEN JIJ!! Ik had al door dat jij de hele tijd op mijn geilde en dat je al met een harde
stond naast dat meisje in MIJN voortuin. Dit mag niet ongestraft blijven. “

Ze komt langzaam teasenend naar mij toe, spelend met haar grote borsten komt ze cm na cm dichterbij. Ik kan het gewoon weg niet meer aan, ik moet die borsten proeven en voelen. Ik wil in beweging komen…..
“ ZITTEN BLIJVEN roept ze! Ik heb toch gezegd, dat je niet mag bewegen. Nu zal ik je alleen maar
meer moeten straffen slaafje. “

Ze draait zicht abrupt om en loopt naar de grote kast die in de woonkamer staat. Voor het eerst zie ik nu goed haar achterkant, en wat ziet dat er goddelijke uit. Ze loopt heup wiegend naar de kast om dan voorovergebogen iets uit de kast te halen. Ze draait zich weer om naar mij. In haar handen heeft ze een paar handboeien en een zweepje met rare balletjes aan het uiteinde. Ze straalt iets strengs uit met haar rare zweepje, wat mij helemaal gek maakt.
Op dat moment zegt ze streng: “ Vanaf nu noem jij mij “Meesteres MILF” en voor mij ben je niets
meer dan een slaafje. “

Ik sta helemaal perplex en weet niet meer wat er gaat gebeuren en geef haar een klein hoofdknikje.
“WAT HEB IK NOU GEZEGT” riep ze. “Het spijt mij MEESTERES MILF” antwoord ik snel. “Zo mag
ik het horen” reageert ze terug.

Ze komt in een snelle pas naar mij toe en duwt mij tegen de rugleuning van de bank. Hierna grijp ze snel mijn arm. In minder dan 10 seconden zit mijn arm vast aan de bankleuning. Ik kan geen kant meer uit besef ik.

Ze begint zachtjes over mijn half stijve lul te wrijven met haar zweepje, hierdoor word hij groter en groter. Zo groot dat het gewoon pijn gaat doen. Ze komt dichterbij en fluistert in mijn oor:
“Hoe gaat het daar beneden? Is hij al lekker hard? Wil je dat Meesteres MILF hem vrijlaat?”

Ondertussen teasde ze door met haar zweepje. Ik kan het gewoon niet meer aan en roep:
“JAAAA bevrijd hem, ik wil meer!!” * PETS * “AAAAHHH roep ik.”

Een pijn scheut schiet door mijn lichaam, en ik voel de zweep die mijn kin omhoog duwt.
“Had ik jou niet gezegd dat je mij MEESTERES MILF moest noemen slaaf?”
*PETS * In een slag is mijn hele tepel rood.

“Wat zeg je dan?” zegt ze op een dominante toon.
Ik antwoord snel, “Ja Meesteres MILF alstublieft bevrijd mijn harde lul!”

*PETS * Mijn andere tepel helemaal rood.
“Goed zo slaafje.” “Ik zal je hiervoor belonen.”

Ze bevrijd mijn lul die gelijk opspringt de vrijheid in. Ik ben geschapen met een vriend van 16cm die best dik is, waar ik toch wel trots op ben. “Hmmmm.. wat een lekkere jongen” reageert ze. Op dat moment begint ze heftig te zuigen, eerst alleen maar aan mijn eikel. Langzaam zuigt ze naar beneden. Tot dat ze helemaal mijn lul in haar mondje heeft. Ondertussen draait ze met haar tong rondjes om mijn eikel. (Wat kan zij pijpen, ze gaf mij mijn beste pijpbeurt van mijn hele leven tot nu toe)

Na paar minuten pijpen hou ik het niet meer en begin ik te kreunen. Ik spuit zo mijn eerste lading recht in haar mondje. Ze schrikt hiervan en komt gelijk omhoog terwijl ik blijf spuiten. Mijn tweede straal raakt dan ook haar kin, en de derde en vierde straal treffen haar geweldige borsten. Wat een geil gezicht, het sperma druipt helemaal van haar af. Terwijl mijn orgasme weg ebt en een heerlijke tinteling door mijn hele lichaam gaat.

Zwoel kijkend komt ze omhoog en kust mij. Ik proef haar lekkere mondje voor het eerst, maar ook mijn eigen sperma. Wat een geile smaak. Wat is dit toch een geile MILF denk ik. Ondertussen komt ze kussend bij mijn oor aan, hierdoor zit mijn hele kin onder mijn eigen sperma.
Ze fluistert in mijn oor: “Heb je genoten van mijn pijpbeurt slaafje?”
“Ja Meesteres MILF.”
“Zit je hele gezicht onder je eigen vieze sperma slaafje?”
“Ja Meesteres MILF.”
“Word je er geil van slaafje?”
“Ja Meesteres MILF ik voel mij geil en vernederd Meesteres MILF.”
“Goed zo slaaf, wil je meer?”
“Ja Meesteres MILF, heel graag zelf!”
“Weet jij waar die balletjes voor zijn aan het uiteinde van mijn zweepje slaaf?”
“Nee Meesteres MILF.”
* PETS *
“Dat had je moeten weten slaaf! Die zijn voor jouw kontje.”
“Owwwkee Meesteres MILF.” Op een aarzelende toon.
(Ik was helemaal beduusd. Eigenlijk wilde ik helemaal niks in mijn kontje, maar ik durfde geen nee meer te zeggen.)

Ze bewoog haar hoofd weer terug naar mijn kin, en begon kleine lieve kusjes te geven en mijn sperma op te likken. Zo kende ik Meesteres MILF helemaal niet. Ze was ineens zo liefde vol. Toen ze alles in haar mondje had, likte ze de rest van de sperma op. Die op haar heerlijke borsten lagen. Dit deed ze op zo’n geile manier.

Ze “pijpte” haar middel vinger af op de manier hoe ze mij tot een goddelijk hoogtepunt had laten komen. Haar vinger werd helemaal nat en glibberig door mijn zaad. Ze kwam dichterbij en ik verwachte weer een heerlijke tongzoen, maar ineens schiet er een pijn scheut door mijn lichaam.
Ze lacht, “Ben jij nog een anaal maagdje slaafje?”
“Ja Meesteres MILF.” stamelde ik terug.

Ondertussen begon ze haar vinger te bewegen, en wat was dit lekker. Ik had nog nooit zoiets gevoeld, het voelde niet Homo zoals ik had verwacht, maar het was gewoon lekker. Mijn lul steigerde weer gelijk op. Meesteres MILF zag het gelijk en begon met haar andere hand mij af te trekken.
Op een valse toon zegt ze: “Dus dit slaafje vind het wel lekker om opgevuld te worden? Zo’n
lekkere vinger in je kontje.”

Op het moment dat ik wilde reageerde trok ze haar vinger uit mijn kontje, en drukte hem gelijk in mijn mond.
“LIK HEM” riep ze! - Terwijl ik nog steeds op de bank zat. – “Nu ga jij jouw Meesteres verwennen
slaafje.”

Ze pakte het uiteinde van haar zweepje waar de balletjes aanzaten. De balletjes werden vakkundig in mijn kontje gestopt 1 voor 1. Met haar andere hand speelde ze met mijn lul. Wanneer alle balletjes in mijn kontje zaten stond ze op.

Haar warme/natte grotje daalde langzaam af naar mij toe. Ze liet mijn hele lul naar binnen glijden in haar warme grotje. Ze begon al zachtjes te kreunen, terwijl ze op en neer begon te bewegen. Haar tempo begon traag maar versnelde steeds meer. Het gekreun werd dan ook steeds luider, wanneer ze op en neer ging. Je zag haar gewoon genieten en haar ogen spraken de taal van de lust.

Door de snelheid gingen haar grote borsten op en neer die steeds net mijn gezicht raakte. Ik kon het bijna niet meer uithouden door al de geile prikkels. Haar zachte gekreun, de borsten die op en neer gingen, maar bovenal haar lekkere volwassen kutje. Met alleen een lief landingsbaantje die stiekem mij fijntjes kietelde wanneer ze bewoog. Ik wilde komen maar net voordat ik kwam, hoorde ik een zachte-oerkreet en verkrampte haar kutje heerlijk om mijn pik heen. Ze trilde en gilde het uit. Ondertussen kon ik het ook niet meer hebben en begon zwaarder te hijgen. Ze bewoog langzaam ritmisch door, maar had alle moeite om haar lichaam te controleren. Wanneer ze iets bijgekomen was, en zag dat ik ook bijna kwam trok ze met een hand de balletjes uit mijn kontje. Wat voor mij de laatste druppel was en mij in een tweede heerlijke orgasme bracht. Ik spoot direct in haar grotje, wat haar ook tot haar tweede orgasme hielp. Hijgend staarde we elkaar aan.

Toen we samen uitgepuft waren en zij nog op mij lag. (Want ik kon geen kant op door de handboeien.) Gaf ze mij nog een diepe langen tong zoen en bevrijde mij. Ze stond gelijk op en liep weg naar de kamer deur. Bij de deur aangekomen draaide ze zich om.
Op een strenge toon zei ze: “Slaafje ik heb hier zeer van genoten, op de tafel ligt papier, schrijf
daar je nummer op en laat dan jezelf uit.”

En weg was ze. Ik speelde nog even met mijn zelf, en beleefde alles nog eens na, wat zou juist was gebeurd. Toen heb ik mijn nummer opgeschreven en ben naar huis gegaan.

Xx Anoniempje

100% (7/0)
 
Categories: BDSMMatureTaboo
Posted by bluestarrr
9 months ago    Views: 936
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Lekker geil x