Gazdarica

Stanovao sam u sobi kod starije gospodje, imao sam upotrebu kupatila i kuhinje, uvek mi je bilo malo ne zgodno da privedem neku ribu, stan je bio jeftin i po nekad bi otisao sa njom do pijace ili neke vece kupovine, ne zbog njenih godina ili ne moci, vise sto ona nikad nije teglila nista, pokojni muz joj je bio pilot, ziveli su na visikoj nozi. Nekad bi se vratio malo kasnije i pripit, pa se nisam ni tusirao da je ne uznemiravam, to bi obicno uradio ujutru kad ustanem. LEtnje vreme je pa sam se samo pokrivao tankim frotirom, imao sam osecaj da je neko u sobi, ali nisam hteo da se budim, sve sto sam usetio je da mi je kurac blago dignut, slucajno sam kroz san pogledao krajickom oka i skontao da moja gazdarica stoji u sobi, samo sam kao povukao prekrivac i napravio ne popravljivu situaciju, otkrio sam kurac. Tad sam se vec pravio da spavam ali neko uzbudjenje je proradilo i kurac mi se dizao polako do pune velicine. NIsam ni smeo da probam da je pogledam da se ne dovedem u blam situaciju, ali sam osetio da stoji tik uz mene, nije imala nikakve crte manijakalnog ponasanja da bi ubila nekoga , pa nece valjda da me izbode nozem na spavanju, osetio sam dodir na glavicu, malo sam se trznuo i mrdnuo kurcem. Sledece je bilo da ga je pipnula po duzini, malo sam se opustio, glumio tezak san, i zadovoljno mljackao, sve je bila gluma jer u tom momentu sam se toliko napalio da sam pozeleo da pojebem zenu stariju od mene 30 godina. Tako ga je pazljivo pipala da sam ja goreo, blago ga je trljala i gotovo da sam svrsio. Osetio sam njenu kosu na stomaku i lagano ga je drkala neko vreme, vise nisam mogao da se oduprem i poceo sam da svrsavam, pustila ga je iz ruke da se sam izliva, mora da sam je isprskao po kosi. Odmakla se i izsetala iz sobe. Ustao sam odma i pogledao svinjac koji sam napravio po krevetu, i otisao na tusiranje. Kad sam izasao iz kupatila sreli smo se u hodniku..
- Uzela sam posteljinu da ti operem i skuvala nam kafu, nisam htela da pijem sama, kasno si dosao, jesi li se bar naspavao..
-Bas sam dobro spavao, samo sto je bilo uzasno toplo pa sam se sav prezojio..
Tako smo sedeli po neku popricali, vise smo cutali, kao i svaki dan, propitivala me je imam li devojku, koliko je cesto vidjam, sto je nekad ne dovedm i sl. Poceo sam namerno da spavam go, ostavljam otskrinuta vrata, da pravim kao slucajne situacije da joj pokazem tvrd kurac i cekam njenu reakciju... Desavalo se dosta puta da me pipala po kurcu i nekad je stavljala glavic u usta i cekala da sperma pokulja, kad bi osetio da se spustila iznad kite, pogledao bi je onako naguzenu pored kreveta i pozeleo da joj ga nabijem u onako ne mrsavu guzicu. Pocela se malo kao ne uredno ponasati i ostavljala je svoj ves po stolicama, na masini u kupatilu, sve je bilo nekako cipkasto providno, namerno je to radila da vidi moju reakciju, pa je reakciju i dobila, izdrkao sam u njene gacice, pa u d**ge, pa i u one na stolici, svako jutro me cekala kafa i neko pecivo, matora kao da se zaljubila, prijalo mi je, pogotovo kad je rekla da mogu i da joj dugujem po neku kiriju jer ona zna da je tesko zaraditi lovu a ona ima dovoljno.... Sta sam d**go mogao nego da joj jos vise mojih cvrstih snova priredim i dignut kurac svako jutro. Jednu noc sam bas popio i doveo kuci neku devojku koju sam tek upoznao, svanjavalo je i dok smo se vatali cuo sam kvaku i bio malo bucniji da me ona cuje i da gosca ne cuje vrata, medjutim vrata su ostala malo otskrinuta, ali dovoljno da vidim da matora mesi sise i gleda kako moja gosca guta kurac i lize jaja, onda sam se tek raspomamio, podigao je i smestio na kurac, izdizala se do glavica i spustala do jaja, razvlacio sam joj guzu da matora bolje moze da vidi... vrata su se jos malo otvorila, jebao sam sa svih strana ali samo da gosca ne vidi da nas gazdarica posmatra, ponovo me je uzjahala samo sto je ovaj put cucnula i namestila ga u guzu, polako se navukla izdrkala picu i natopila guzu spermom, tad sam video da je gazdarica bila zadignute suknje i spustenih gacica...... Moja jutarnja jebacica se spakovala i otisla a ja na tusiranje, lepo se rasanio i popio kafu pojeo vruce pecivo i krenuo u krevet, ali ostavio otskrinuta vrata, malo nadrkao kurac, prekrio ga samo ivicom frotira i cekao da se gazzdarica pojavi ali nisam dugo cekao, usla je u sobu, i standardnim ritualom nastavila, kad sam osetio kosu i video da se primakla kurcu, malo sam se protego i udario je glavicem u bradu, usne na glavicu jos jedno protezanje i bio je u ustima, poceo sam da se sve vise pomeram i sve vise sam bio u njenim ustima, oblizivala ga je, i brze drkala, nisam vise mogao da izdrzim, pruzio sam ruku i uhvatio je za guzicu, malo se trznula ali sam je doceo d**gom rukom, spustio joj ja glavi ne davsi joj da ga izvadi iz usta, onda je pocelo pravo opusteno pusenje, zadizao sam joj suknju, nije imala gacice, zavlacio joj prste u pizdu, mesio sise...
-Hoces li gazdarice da mi sednes na kurac?
- Jel isto kao i ona mala jutros?
-Da bas isto, radi sve sto si videla da je ona radila.
Nabijala se gazdarica pickom, guzicom, pusila u medju vremenu, tucao sam je od pozadi, trajalo je nekoliko meseci, jebala me je svako jutro, kiriju nisam placao, i sad kad odjem u grad poslom svratim na kafu, pusenje i naguzim gazdaricu.
100% (11/0)
 
Categories: MatureVoyeur
Posted by blitzkriegpop
1 year ago    Views: 354
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments