Strand sex

Gisteren op het strand leek het even dat er een noodweer zou los barsten.
Iedereen pakte snel, met het noodweer in het zuiden en oosten in het hoofd hun spullen en vertrokken heel snel.
Het strand was in enkele minuten compleet leeg. Maar ik zag al dat er schone lucht aan kwam zetten en bleef liggen in het duinpan.

Nadat het harder had gewaaid en ietssie pietsie had geregend klaarde de lucht al snel op en scheen de zon heerlijk warm.

Ik dook het water in en op de terug weg slenterend zag ik een blauw wit gestreepte parasol.
Nieuwsgierig liep ik daar naar toe.
Wat lag daar een super slanke geile kerel. Na een praatje in de trant van jij lag lekker droog. Maakte ik een compliment over zijn super getrainde ,bruine geile lijf.
Toen ik vroeg of hij het vervelend vond als ik nast hem kwam liggen schoof hij met zijn geile bruine slanke lijf, grote zak en slappe pik op zij.
Ik lag direct naast hem en streelde en kneedde zijn sterke slanke benen. Zijn tepels werden direct hard en ik zoog ze nog harder. Langzaam stroopte ik zijn voorhuid naar beneden,rolde zijn pik, maakte hem nat met speeksel en zoog aan zijn geile ballen.
Algauw voelde ik dat zijn pik harder,groter en dikker werd.
Hij zelf sloot zijn ogen en ik kneedde zijn dijen,liezen en geile strakke borst.
Hij begon al wat zwaarder te ademen. Ik kneep wat harder in zijn pik en begon sneller zijn voorhuis op en neer te halen. Zijn gehijg werd luider en zijn pik dikker.
Hij had een slanke pik met een spitse schacht en een kleine eikel. Anders dan mijn dikke pik met grote knop. Ondertussen pakt hij mijn half harde pik en hij begon daar ongekontroleerd in te knijpen. Daar werd hij nog meer door opgewonden.

Stop riep hij ik spuit bijna.

Ik verlaagde het tempo en maakte zijn eikel nog een keer nat,ik proefde al een druppel sperma en spreidde die met mijn tong uit over zijn keiharde eikel. Daar werd hij helemaal gek van genot van. Langzaam bewoog ik mijn hand weer op en neer. Met de andere hand kneep ik keihard onder aan zijn pik vlak boven zijn grote zak. Zijn pik werd nog harder en hij begon ongekontroleerd te kreunen. Ik voelde zijn pik zwellen en zijn zaad een weg omhoog zoeken. Ik trok nog harder en kneep nog meer in zijn pik. Woest kwam hij klaar en de ene lading zaad na de andere lading zaad vloog over mijn hand op zijn buik en borst. Wat kwam hij klaar en wat een grote lading geil spoot daar door de lucht. Hij kreunde lang en wild na, zijn geile strakke bruine lijf bleef schokken. Ik trok langzaam door net zo lang totdat de laatste druppel er uit kwam.

Hij lag volledig uit na te hijgen. Ik zag zijn geile lijf en dacht de next time schuif ik mijn dikke pik in jouw geile strakke neukgrote.

Wordt vervolgd.


100% (11/0)
 
Categories: AnalGay MaleHardcore
Posted by bisportive007
1 year ago    Views: 548
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Schrijf maar gauw het vervolg. Ik kan haast niet wachten!
1 year ago
Erg geil en lekker
1 year ago
Op deze manier mag je mij ook bewerken!