Weddenschap met mijn schoonmoeder.

Ik was 18 jaar en m’n vriendin was 19. Mn vriendin was redelijk klein met grote borsten cup D, een zeer leuk meisje, we hadden alleen best wel vaak ruzie. Haar moeder trol altijd partij voor mij, wat ik niet erg vond, want zo kon ik tegelijk een beetje flirten, Lotte’s ouders waren gescheiden, dus als we ruzie hadden ging ze altijd naar haar vader en bleef ik met haar praten. Diana en ik konden goed met elkaar opschieten, we hadden het altijd heel gezellig.

Diana was een mooie vrouw van 42 met een mooi slank lichaam, een fantastische kont en in tegenstelling tot haar dochter een volle cup B waar de zwaartekracht nog niet echt z’n best op had gedaan, gelukkig maar!

Op een dag was het weer zo ver, Lotte en ik hadden ruzie, dus ging ze naar haar vader en ik bleef bij Diana. Er kwam een belangrijke voetbalwedstrijd op tv en die wilde ik kijken, Diana vond dat ook wel leuk dus keken we samen naar de wedstrijd. Ik zei tegen Diana, wedden wie er wint? Dat is goed zei ze. Ik vroeg: “Waar wedden we om?” “Bepaal jij dat maar!”, zei Diana. Ik zei voor de gein, dat als ik win ze met mij moest douchen, ze lachte en zei dat ze het goed vond. En als ik win krijg ik van jou een lekkere massage, zei ze. Ik vond dat ook wel en ik wedde dat Man. United zou winnen en Diana zei dan maar dat Arsenal zou winnen. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel, dus spraken we af dat we allebei gewoon hadden, maar dat we de weddenschap niet nu na konden komen, met het risico dat Lotte thuis kon komen, en ik wist niet hoe Lotte erop zou reageren dus wilde ik het risico niet nemen.

Ongeveer 2 maanden later kwam ik uit mijn werk op vrijdag bij Lotte aan, we zouden die avond lekker een paar filmpjes op bed kijken en er daarna lekker tegenaan gaan onder de dekens, want ze ging voor een week naar Barcelona met school. De volgende ochtend moesten we er weer vroeg uit en gingen we samen met Diana naar Schiphol. Nadat we afscheid hadden genomen en Lotte uit zicht verdwenen was, reden Diana en ik terug naar huis, waar ik m’n spullen zou pakken en naar mijn huis terug zou gaan. Ineens op de terugweg vroeg Diana wanneer we onze weddenschap af zouden lossen, ik was de weddenschap totaal vergeten. Komende week hebben we genoeg tijd zei ik. Dat is waar zei Diana.

Toen we thuis kwamen, ging ik m’n spullen pakken. Op eens kwam Diana de kamer oplopen en zei dat ze ging douchen en de deur op zou laten zodat ik mee kon douchen als ik wilde. Ik ging toch maar en zag dat Diana in haar bikini onder de douche stond, dit wond mij heel erg op en toen ik de douche in stapte in m’n boxershort kon ik moeilijk m’n stijve verbergen, dus zei maar dat ik haar rug zou wassen, terwijl ik haar rug aan het wassen was, duwde Diana haar kontje steeds tegen mij aan. Ik wist zeker dat ze mijn stijve heeft gevoelt! Ze draaide zich om en begon me te tongzoenen. Ik schrok, maar beantwoordde haar zoen wel! Ze stopte met zoenen en trok m’n onderbroek naar beneden en begon mij te pijpen. Dit was te beschrijven in 1 woord: GODDELIJK! Nadat ze me liet klaarkomen in haar mondje, begon ze me weer te zoenen. Tijdens het zoenen deed ik haar bikinitopje uit, wat zag ze er fantastisch uit! Ze deed de douche uit en zei dat ik mee moest komen, want ze vond dat ze wel een massage verdiend had, daar moest ik haar wel gelijk in geven! Ze gaf me een flesje massage olie, waarmee ik haar lekker insmeerde. Ik zei tegen Diana dat ze op haar buik moest gaan liggen zodat ik haar een rug massage kon geven. Ik masseerde eerst haar bovenrug en ging toen verder naar haar onderrug. Toen trol ik haar bikinibroekje uit, die ze nog aan had. Ik draaide haar op haar rug en begon haar weer te zoenen. Na een tijdje gezoend te hebben begon ik met haar hele lichaam te likken tot ik bij haar mooie kutje kwam, ik begon over de schaamlippen te likken en liet mijn tong steeds eventjes in haar grotje glijden. Na dit een tijdje gedaan te hebben kwam ook Diana klaar. Ze bleef maar kreunen en schokken, ze schreeuwde dat ik bij haar naar binnen moest gaan, gleed bij haar naar binnen en begon heel rustig te neuken, ze schreeuwde om meer en nam de leiding, ze gooide me op mijn rug en ging bovenop mij zitten, ze ging te keer als een losgeslagen merrie! Na een tijdje kwam Diana weer klaar, door haar samentrekkende kutspieren kwam ik ook klaar en spoot haar lekker sappige kutje helemaal vol!

We hebben dit die week elke dag overgedaan en toen Lotte thuis kwam deden we het nog steeds elke keer als Lotte en ik ruzie hadden om mij te troosten.
94% (10/1)
 
Categories: Mature
Posted by bertveendam
3 years ago    Views: 734
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Ja, ik had de mijne, een Japanse, ook beter moeten 'gebruiken'. Nu is het te laat. Ex weg, schoonmoeder weg! Ze is ook niet alleenstaand, maar wel botergeil!! En lief zijn ze ook, die Japjes.
3 years ago
Alleenstaande schoonmoeders zijn heerlijk.