Mijn buurvrouw Isabel

“Mijn buurvrouw Isabel”

Op een tamelijk hete zomerdag maakte ik me op voor een saaie voormiddag. Mijn vrouw Ingrid was immers gans de voormiddag weg met de tweeling, de reden waarom weet ik al niet meer…
Plots ging mijn gsm, een sms. Het bericht werd snel geopend.

“Hallo Eric, mag ik seffens eventjes langskomen met mijn kleintje? Groetjes Isabel.”

Isabel is mijn buurvrouw en ach ja, dat was waar, we moesten eens bij haar langs gaan om haar kleintje te bezoeken waarvan ze zo’n 8 weken geleden van bevallen was.

Ik sms terug:

“Hallo Isabel, ok voor mij maar Ingrid is de ganse voormiddag niet thuis…”

Bijna onmiddellijk kwam er een berichtje terug:

“Dat is niet erg hoor, ik kan haar later nog zien. Tot binnen een half uurtje of zo…”

Daar keek ik wel naar uit, Isabel is nl. best een knappe dame. Leuk guitig snoetje met mooie jukbeenderen, donkerbruine ogen en kastanjebruin haar dat juist tot over haar schouders reikte. Klein is ze echter niet, ik schat dat ze wel 1m75 groot is. Ze is best struis gebouwd: volle dijen, geen al te klein kontje, stevige schouders en vooral haar grote borsten eisen de aandacht. Het zal wel een e-cup of iets dergelijks zijn. Kortom, een mooie voluptueuze atletisch gevormde dame, die zeker niet te dik over komt. Als ik haar eens tegen kwam op straat dan durfde mijn fantasie wel eens op hol slaan…

De bel ging, dat is snel…
Ik deed open en het was Isabel.

“Hey Eric, ik ben er al…” zei ze vrolijk.

Ik was wat verbouwereerd want ze zag er geweldig uit. Ze had een geel loszittend zomerkleedje met smalle schouderbandjes aan dat langs voren van een reeks knopjes voorzien was. Het kleedje reikte juist tot aan haar knieën. Ter hoogte van haar borsten zat het kleedje wat strakker. Daar waren twee knopjes los zodat er een wat preutse decolleté te zien was. Ze droeg simpele teenslippers en haar lange haar had ze mooi opgestoken met enkele lichtblauwe klemmetjes. Ze droeg ook nog een schoudertas.

“Euuh, Isabel, nu al hier. En waar is je kleintje?” stamelde ik een beetje.
“Mijn kleintje sliep toch zo vast, het was te erg om ze te wekken hé. Maar geen nood, ik heb de babyfoon bij. Die werkt wel tot hier.” antwoordde ze zelfzeker.
“Ok, kom toch binnen. Ik zal alvast een koffietje maken?” zei ik droog.

Ik begeleidde haar tot in de keuken, waar ik ze een tas koffie aanbood. We zaten tegenover elkaar en keuvelden over baby dingetjes. Ik was tenslotte ook papa van een tweeling en kon gezwind meepraten. Terwijl ze vrolijk taterde zat ze steeds met haar benen over elkaar, soms wat spelend met haar teenslipper. Ik kon me soms moeilijk concentreren door haar mooie gebruinde stevige benen en haar brede grote borsten die toch wel enigszins geprangd zaten in haar kleedje. Ik zat er bijna zowaar bij te kwijlen. Hopelijk viel het niet te hard op.
Plots viel het gesprek voor enkele seconden stil. Ik wist spontaan niet goed meer wat zeggen.

“Zeg Eric, mag ik even naar het toilet?” vroeg ze stil.
“Uiteraard mag je dat.” antwoordde ik.

Ik wees haar de weg naar het toilet en ging terug naar de keuken. Enkele minuten later kwam ze terug de keuken binnen. Ze had een kleine rode blos op haar wangen gekregen. Maar tot mijn grote verrassing waren er enkele knopjes extra los van haar kleedje. Nu was er een mooie decolleté te zien waarmee je elke man door de knieën zou kunnen krijgen.

Ze zei niets en keek me eventjes recht in de ogen aan en ging tegen het aanrecht staan. Ze keek recht door het keukenraam en strekte haar rug.

“Verdorie toch, ik heb soms last van pijnlijke schouders.” zei ze al aandacht vragend.
“Daar kan ik je misschien bij helpen…” antwoordde ik.

Ik ging vlak achter haar staan en begon zachtjes haar stevige schouders te masseren. Ondertussen kon ik glurend over haar schouders heen de contouren van haar enorme borsten bewonderen. Mijn handen gleden af naar haar bovenrug en ik duwde lichtjes mijn kruis tegen haar mals en warm aanvoelende kont.

“Ooo Eric, ik wist niet dat je zo lekker kon masseren.” zei ze stilletjes.
“Isabel, jij bent gemaakt om door mij gemasseerd te worden.” fluisterde ik in haar oor.

Zachtjes maar zelfzeker deed ik de schouderbandjes naar beneden tot aan haar ellebogen. Ik kuste haar schouders terwijl ik haar kleedje zachtjes naar beneden trok zodat het ter hoogte van haar buik hing. Ik merkte dat ze in haar bh borstkompressen had zitten. Haar kleintje moest dus de borst krijgen.

“En gaat de borstvoeding goed?” vroeg ik enigszins geïnteresseerd.
“Dat gaat prima, soms wat te veel melk hé.” antwoordde ze lichtjes hijgend.

Ik ontknoopte haar bh en samen gaven we haar borsten de vrijheid. Ze leken nog groter te zijn dan anders. Ze moest wel zeker een f-cup of g-cup hebben nu. Haar grote bruine tepelhoven hadden wel zo’n doormeter van 7 cm. Haar tepels waren stevig en priemden fors vooruit. Ik plaatste een been tussen haar gladde benen zodat ze wat geklemd zat en bepotelde vervolgens haar borsten. Ik wreef zachtjes over haar tepels en er begon lichtjes melk uit te druppelen. Van dat moment af bleven ze spontaan druppelen. Isabel draaide lichtjes haar hoofd en keek me aan.

“Ooo Eric, je bent zo lekker.” zei ze geil.

Ik duwde me steviger tegen haar aan en kneep in haar borsten. Haar melk spoot uit elke tepel met wel zo’n 6 à 7 straaltjes tegelijk. Ritmisch kneep ik in de tepelhoven. Haar melk spoot ongecontroleerd in alle richtingen, zelfs tot tegen het keukenraam boven het aanrecht.

“Laat mij even Eric…” zei ze duidelijk.

Ze duwde me op een stoel en ging pal voor me staan en begon haar melk voor een volle minuut in mijn gezicht te spuiten. Ondertussen trok ik mijn T-shirt uit. Ik hapte voordurend naar haar melkstralen om het in mijn mond te krijgen.

“Eric, wat een knappe torso heb jij! Daar geil ik op…” zei ze heet.

Ze ging opzij naast me staan en wreef al melk-spuitend met de ene borst haar melk uiteen op mijn borstkas en met haar andere op mijn schouders en rug. Haar harde natte tepels op mijn huid gaven met best een opwindend gevoel. Ik probeerde ondertussen haar kleedje wat op te heffen zodat ik haar slipje naar beneden kon krijgen. Toen ik het tot op haar knieën had gekregen ging ze een stap achteruit en trok het verder helemaal uit. Ze ging terug recht voor me staan en terwijl de melk fel uit haar borsten bleef druppelen duwde ze haar slipje onder mijn neus.

“Je hebt me helemaal bloedgeil gemaakt!” zei ze hakkelend.

Haar slipje was lichtjes vochtig en rook naar haar kutje. Ik stak een hand onder haar kleedje en streelde de binnenkant van haar volle dijen en zo verder naar haar kaal en nat kutje. Ik begon haar vakkundig te vingeren. Ondertussen druppelde haar melk op mijn arm.

“Ooo, Eric, dat is lekker. Ik wil je.” eiste ze bijna.

Ze boog voorover en ontknoopte mijn broek en deed de rits naar beneden. Ze stak haar hand in mijn broek en nam mijn pik uit mijn onderbroek terwijl ze op haar knieën erbij ging zitten. Ze deed de voorhuid naar achter en nam mijn bijna volledig gezwollen lid in haar mondje. Al zuigend liet ze haar mondje over mijn pik glijden totdat hij volop stijf was.

“Kom, we gaan naar de living.” zei ik.

Terwijl ze me volgde hield ze haar kleedje vast ter hoogte van haar buik. Haar nog steeds spontaan druppelende borsten deinden op haar stappen. Ik deed mijn kleren vliegensvlug uit en ging languit liggen op de sofa en Isabel liet haar kleedje volledig op de grond vallen waardoor ze poedelnaakt was.

“Kom op mijn pik zitten, Isabel.” commandeerde ik lichtjes.

Ze ging met haar knieën over me zitten en nam mijn pik kordaat vast en manoeuvreerde hem naar haar kutje. Ze liet hem zachtjes in haar schuiven en ging vervolgens stevig op me zitten.

“Ooo god, wat is hij lekker dik.” snikte ze bijna.

Ze plaatste haar ellebogen naast mijn hoofd en leunde voorover zodat haar borsten boven mijn gezicht hingen. Ze begon zachtjes op mijn pik te wippen. Ik duwde haar borsten tegen elkaar en haar melk spoot terug in alle richtingen. Al likkend probeerde ik de tepelhoven in mijn mond te nemen. Isabel bleef wippen en was lichtjes aan het kreunen. Ik trok haar helemaal tegen me aan zodat ze met haar hoofd naast het mijne lag.

“Isabel, je bent zo heet.” fluisterde ik in haar oor.

Ik legde mijn handen op haar malse kont en begon fors mijn pik opwaarts in haar kutje te stoten. Ze begon heviger te kreunen tot ze plots fel haar nagels in mijn schouders zette waardoor ik ophield met stoten. Ze keek me van zeer dichtbij in de ogen met haar bijna zwarte ogen en plots pruttelde en stroomde er volop lichaamsvochten uit haar kutje. Een beetje ongecontroleerd en krijsend wipte ze nog enkele malen schokkend op mijn pik tot ze stil op me bleef liggen. Bij elke ademhaling van haar sijpelde de melk uit haar borsten over mijn borstkas.

“Eric, dat was ongelooflijk lekker…” zei ze voldaan.
“Isabel, ga je op je knieën zitten op de mat? Je kan steunen op het salon tafeltje.” vroeg ik haar langzaam.

Isabel begreep het perfect en ging van me af om vervolgens op haar knieën te gaan zitten. Ze schoof alles dat op het salontafeltje lag opzij zodat ze plaats had om er met haar ellebogen op te steunen. Haar borsten lekten nog steeds overvloedig melk.

“Isabel, heeft je kleintje straks nog wel genoeg melk…” grapte ik een beetje.
“Geen nood. Ik heb genoeg…” grapte ze terug.

Ik ging achter haar ook op mijn knieën zitten en streelde haar volle dijen die ter hoogte van haar schaamstreek volop besmeurd waren met haar vocht. Ik streelde haar uitpuilende kutlippen en deed ze van elkaar zodat ik mijn tong diep in haar kutje kon steken. Terwijl ik haar kutje ver geopend hield likte ik ze fel.

“Ooo, dat is lekker…” zei ze hees.

Ze had het graag want ze duwde mijn hoofd steeds in de richting van haar kutje. De geur en de smaak van haar kutje bedwelmde me meer en meer. Ik begon stilaan de controle te verliezen. Ik nam mijn pik vast en stootte hem pardoes in haar oververhit kutje. Op dat moment gilde ze het uit. Haar sappen sijpelde opnieuw al pruttelend uit haar kutje. Ik trok mijn pik eruit en zag nog juist hoe het vocht een beetje uit haar kutje drupte. Ik wreef het uiteen over haar dijen en kont. Ik penetreerde terug haar kutje en begon fel ritmisch te stoten. Bij elke stoot slaakte Isabel een kreet. Ik nam haar wiebelende borsten vast en begon ze stevig te knijpen zodat dezen weeral volop melk begonnen te spuiten in alle richtingen. Ik voelde de climax naderen….

“Isabel, mag ik in je kutje klaarkomen?” zei ik wild.
“Spuit me vol!” gilde ze.

Ik liet haar borsten los en nam ze stevig bij haar dijen vast en stootte nog wat feller. Zo fel dat het salontafeltje naar voren begon te schuiven. Toen kwam ik klaar. Het was fantastisch, ik spoot alles in haar geilend kutje.

“Ooo, Eric het voelt alsof je het tot in mijn buikje hebt gespoten.” snikte ze.
“Isabel schatje toch…” zei ik voldaan.

Ik nam mijn pik uit haar kutje en onmiddellijk legde ze haar handje op haar kutje. Ze ging op haar hukken zitten en liet het meeste van mijn zaad uit haar kutje op haar handje terecht komen. Ze keek me aan met haar donkere kijkers en likte vervolgens sensueel en expliciet haar hand volledig vlekkeloos schoon. Haar borsten waren ondertussen minder fel aan het druppelen.

“Isabel, wat een schatje ben je toch! Hier moeten we ooit een vervolg aanbreien.” vroeg ik haar.

Ondertussen kwam er leven in de babyfoon.

“Ach, juist op tijd!” lachte Isabel.

Ze deed snel haar slipje aan en de rest van haar kleren en nam vlug afscheid.

“Isabel, zie ik je ooit terug onder soortgelijke omstandigheden?” vroeg ik smekend.
“Wie weet, wie weet hé…” antwoordde ze grappend.

Ze gooide een luchtkusje, knipoogde en verliet mijn huis langs de achterdeur. Ik zat moe in de sofa en keek naar het salontafeltje dat besmeurd was met plasjes melk. Ook in de sofa waren er hier en daar sporen van de melk van Isabel. Dat zal ik maar snel opkuisen voordat Ingrid thuis is. Ik ging naar de keuken en merkte een spoor van melkdruppels op de vloer. Pfff, dat gaat nog een vervelende klus worden. In de keuken aangekomen zag ik ook nog tot mijn grote ontzetting het keukenraam dat halfvol besmeurd was. Plots hoorde ik de garagepoort open gaan, Ingrid die wat vroeger thuis kwam. Ik kreeg het plots fel benauwd want de angst sloeg me op het hart. Maar hoe dit verder afliep, dat is een ander soort verhaal.

Einde.
100% (11/0)
 
Posted by belgian-guy
2 years ago    Views: 1,639
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Geille
retired
9 months ago
je kan goed schrijven zeg :)
kronkelen
retired
2 years ago
Lekker en leuk verhaal.
2 years ago
Een heerlijk verhaal.
2 years ago
Lekker verhaal
urpussyis...
retired
2 years ago
Geile buurvrouw zeg.... mmmmm