80%

bbcbulldaddy

x
Signed up:652 days ago
Last Activity:
Online
Profile Viewed:2,210 times
Rank:Newbie
Comments:23
We're:Couple
From:Gemeente Amsterdam, Netherlands
Seeking:Woman
Languages:English, Spanish, Dutch
About Us
(Lees ook wat er onder aan staat !!!)

Mijn zeer vroege jeugd leerde mij een klassieke geperverteerde pornograaf te zijn, die in ontsluiting van zijn eigen verlangens, deze grote voorsprong altijd op sublieme en ook subtiele wijze heeft weten uit te buiten.

Als jonge Dominant begonnen in de BDSM-wereld in 1989, heb ik inmiddels een lang en zeer rijke ervaren leerzame weg achter de rug, die mij langs de meest diepe spelonken van de menselijke ziel en pure verborgen verlangens der mensheid heeft gebracht.

Mijn ogen nooit gesloten voor wie wij echt zijn, ben ik zeer profijtelijk geweest om menig jong sub-meisje op weg te mogen helpen op haar Pad van ontdekking en verwezenlijking. Haar Plek te vinden waar zij moest zijn.
Daar, aan Mijn voeten, maakte ik haar wereld tot de Mijne, en de Mijne tot de hare.

In 2001 ben ik begonnen mijn vrouw uit te lenen aan negers. Toentertijd was de B&W-scene vrij onbekend in Nederland, en ik zag hier een mooi momentum om eens te bekijken hoe men dit vanuit het perspectief van de Dominant kon benaderen.
Die cuckold's en hubby's kennen we allemaal wel, maar wat als je je teef gewoon vastbindt, blinddoekt en dan lekker relaxt met een glaasje wijn en een sigaartje toekijkt hoe zo'n neger zo'n slet flink te pakken neemt en volledig uitwoont?

Dat bleek zeer vermakelijk en ook tot volle tevredenheid van alle betrokken partijen. We kennen allemaal “tien kleine negertjes, en toen was er nog maar één...”, dit was meer “één grote neger en toen waren er ineens tien” ;-)

Tot 2010 is mijn vrouw negerslet geweest en heeft ze als neukteef zoveel zwarte palen mogen ervaren in haar drie neukgaten, dat ik, in alle eerlijkheid, de tel ben kwijt geraakt. Maakt ook verder niet uit. Ik ben ook de tel kwijt hoeveel sub-meisjes ik als Dominant heb gehad in al die jaren. Alleen de vijf ontmaagdingen staan mij nog goed bij.

Mijn vrouw is inmiddels op een ander spoor, wel heb ik nog een goed netwerk van contacten van negers en regel regelmatig ontmoetingen met blanke sletjes die het echte summum van geneukt worden eens zelf willen ervaren. Een meisje, vrouw of stel kan mij altijd een berichtje sturen via dit profiel en dan organiseer ik, tegen een kleine tegemoetkoming in natura, een waar neger-neuk-festijn, met optie voor rape-play.

Ik heb een vaste slavin. Zij is 39 jaar, slank/normaal postuur, lang donker haar en cup D. Ook is zij zeer bi-seksueel ingesteld en samen delen we de voorkeur voor jonge bi-meisjes.

Sinds kort hebben wij er een zeer geil jong slavinnetje bij van 23 jaar (zie foto's in het profiel). Ook zij heeft geen grenzen en/of taboes.

Ben jij zo'n bi-meisje en zoek jij een Pappa en Mamma voor geile en kinky incest-seks spelletjes, schroom dan niet een berichtje te sturen.

(Ik ben hier niet om veel "vrienden" te maken, maar alleen voor de juiste vrienden. Wil je een uitnodiging sturen, dan eerst een berichtje met je motivatie)
Last comments for bbcbulldaddy
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
sexybluee...
retired
1 month ago
Mooi profiell :-)
1 year ago
mooi gezegd
1 year ago
Rukken is een hobby. Dit is een stijl van leven.
1 year ago
leuke hobby

Bbcbulldaddy's Galleries