Kerstreceptie

De versgevallen sneeuw kraakt lichtjes onder mijn hakken als ik uit de auto stap. Er staat een koude wind, snel loop ik van de parkeerplaats naar binnen. De lift heb ik zo gevonden. Derde verdieping, had je geappt. ‘Saaiste kerstreceptie ooit,’ schreef je. ‘Doe er eens wat aan…’ Dus sta ik hier in een strak jurkje en opgestoken haar, en zoek ik je tussen je collega’s in de bedrijfskantine. De kitscherige kerstversiering blikkert in de hoeken, Michael Bublé op de achtergrond, de sfeer is compleet. Je hebt niet overdreven. Groepjes mensen die met een glas in de hand staan te praten, wat nootjes op tafel. Meer dan een minimale inspanning is er niet geleverd om de feestvreugde op te wekken.

Het is druk in de kantine, ik loop wat tussen de groepjes mensen door en probeer een glimp van je op te vangen. Ik sta stil bij de buffettafel en pak een glas champagne, laat mijn blik door de ruimte gaan. Ik zie je naar me toekomen, met een verraste glimlach op je gezicht. ‘Wauw, je bent er.’ Een kuise kus op mijn wang. ‘Ik had eerder gedacht dat je wat spannende appjes terug zou sturen, maar dat is veel beter’. Ik lach. ‘Ik kom de sfeer verhogen,’ zeg ik. ‘Lijkt me hier geen onmogelijke opgave’. Je grinnikt kort. ‘Wou je een rondleiding?’ ‘Goed,’ zeg ik, en zet mijn glas neer. Je gaat me voor, ervoor oppassend dat je me niet aanraakt waar anderen bijzijn. Zodra we de gang inlopen en buiten het zicht van je collega’s zijn, leg je een hand op mijn rug en laat die over mijn billen gaan. Een verraste blik en goedkeurend geluidje als je merkt dat ik niets onder mijn jurk aan heb. ‘Spannend genoeg?’ zeg ik. ‘Het kan nog spannender,’ antwoord je. ‘Wacht hier’. Je kust me vlug op mijn lippen en loopt de paar meter terug naar de bedrijfskantine. Een paar tellen later ben je terug met een wijnkoeler met een fles champagne erin, en twee glazen. Je duwt een deur open en laat me voorgaan. De pretlichtjes in je ogen verraden al iets van wat je van plan bent.

Je duwt de deur dicht met je voet en zet tegelijkertijd de glazen en de emmer op het bureau. Een zoen, warm en verlangend, een hand die de rits van mijn jurk zoekt, de andere glijdt langs mijn dij omhoog, omvat een bil, streelt en kneedt. Ik laat mijn handen onder je shirt verdwijnen, voel de warmte van je huid. Mijn jurk en je shirt liggen al snel op de grond, je jeans volgt niet veel later. Je maakt mijn haar los, woelt erdoor met je vingers. Je lippen glijden langs mijn hals, dwalen af naar mijn borsten. Een schokje gaat door me heen als je zachtjes in mijn tepel bijt, mijn borst likt en kust. Dan neem je me mee naar de bureaustoel, een grote lederen zetel. Met een paar handelingen heb je de rugleuning achterover laten zakken, zodat het haast een ligbed is. ‘Wacht’, zeg je. ‘Ga erin zitten en doe je ogen dicht’. Ik gehoorzaam, en nestel mezelf in de stoel. Het koele leder zorgt voor kippenvel op mijn blote huid, ik ril even. Ik hoor je wat rommelen en bedwing de neiging mijn ogen open te doen. Dan voel ik een stof over mijn hoofd, een zachte doek die om mijn hoofd wordt gebonden. Ik ruik je geur, het is je T-shirt dat als blinddoek wordt gebruikt. Ik giechel even zenuwachtig. ‘Niet bang zijn,’ fluister je. ‘Vertrouw me’. Mijn handen worden op de stoelleuningen gelegd, en vastgetapet met een stevig plakband. Je vertelt me een codewoord, waarmee ik alles kan laten stoppen. Ik knik, maar mijn hart bonkt toch iets harder dan daarnet.

Ik hap naar adem als ik de ijskoude druppel op mijn tepel voel. Of nee, het is geen druppel, het is een ijsklontje dat je uit de wijnkoeler hebt gehaald. Je laat het over mijn borsten glijden, het smeltende water loopt langs mijn buik, mijn navel. Met je warme tong lik je het op. Mijn huid gloeit en rilt tegelijk. Je trekt cirkeltjes rond mijn borsten, laat het ijsklontje langzaam naar onderen glijden. Ik spreid mijn benen, bijt op mijn onderlip in afwachting van je volgende beweging. Een ijskoud waterstraaltje loopt langs mijn liezen op de stoel als je het klontje erlangs haalt. Eerst omlaag, langs de andere kant weer omhoog. Ik kan mijn lichaam haast niet stilhouden, wil het sturen zodat je mijn gevoeligste plekjes aanraakt, maar je hebt duidelijk de touwtjes in handen en negeert mijn wensen. Ik kreun, deels uit frustratie. ‘Ssst...’ Een warme zoen, ik voel de warmte van je huid zonder dat je me aanraakt. Je bent op de stoel geklommen, hangt nu boven me. Mijn huid hunkert naar de jouwe, ik wil mijn handen over je rug, je billen laten gaan, maar kan me niet bewegen. Ik voel alleen je warme lippen en tong, en ineens een kou in mijn gloeiende geslacht. Ik kan niet anders dan mijn rug krommen en scherp mijn adem inzuigen. Het ijsklontje smelt razendsnel, water vermengd met mijn vocht druipt op de stoel. Je lacht om mijn reactie, klimt van me af, streelt mijn benen terwijl je me schoonlikt. Je tong graaft diep in mijn drijfnatte kutje, gaat omhoog en streelt dan eindelijk mijn clit die kloppend en verlangend op je aanraking heeft gewacht. Je voelt mijn opwinding en geeft me wat ik wil. Je zuigt en likt, sopt en speelt. De sluimerende golven in me zwellen razendsnel op, je laat me niet meer los, en ik verdrink haast in mijn orgasme, laat me overspoelen, kan het alleen maar ondergaan.

Terwijl ik op adem kom, maak jij de tape rond mijn polsen los. De blinddoek laat je zitten. Ik kom overeind, je zet de rugleuning van de stoel weer recht, zodat mijn voeten de grond weer raken. Je komt dichtbij me staan, ik voel je lichaamswarmte, hoor je adem. En dan voel ik je erectie tegen mijn lippen. Je legt een hand tegen mijn hoofd, duwt me langzaam naar je toe. Ik leg mijn handen om je billen en laat je stijve pik in mijn mond verdwijnen. Je kreunt zachtjes als ik je zo ver mogelijk naar me toe trek, en mijn lippen je huid haast raken. Heel langzaam laat ik je los, lik je eikel, en laat mijn mond dan weer helemaal over je heen zakken. Heel even zet ik mijn tanden in je, een scherpe reactie verraadt dat je dat niet had verwacht. Kleine beetjes op verschillende plekjes, steeds iets hoger, tot ik aan het randje van je eikel ben aangekomen. Je houdt je adem in. Voorzichtig laat ik mijn tanden langs je gevoeligste plekjes sch****n, en ik eindig met een kus op het topje. Je laat je adem ontsnappen, ik schuif de blinddoek van mijn hoofd en sta op. Ik wil je zoenen, maar je draait me ruw om en duwt me voorover tegen het bureau. Je handen spreiden mijn billen, en je ramt je harde pik diep in me. Een paar harde, hete slagen, dan vertraag je het tempo, haalt hem bijna helemaal eruit, en slaat hem er dan weer diep in. Snel en fel ga je nu, bij elke haal trek je me tegen je aan en ik moet me vasthouden om mijn evenwicht te bewaren. Hard en heet ben je, stampend en dampend kom je in me klaar, een laatste diepe stoot, hete golfjes in me.

Ik kom overeind en geef je nu dan die zoen. Langs mijn been loopt een straaltje vocht omlaag, een mengeling van water, jouw en mijn geil. Je trekt me dicht tegen je aan en zoent me lang en warm terug. ‘Missen ze je niet op de receptie?’ vraag ik uiteindelijk. ‘Wat als ze je gaan zoeken?’ Je grinnikt: ‘Dan wordt nóg gezelliger hier.’ Je pakt de fles uit de koeler, en wijst op de stoel. ‘Ga maar zitten, dan schenk ik wat in.’ Je giet twee glazen vol, wacht tot het schuim is weggetrokken en vult ze dan tot de rand. Ik maak het me gemakkelijk in de ruime bureaustoel, trek één been op en nip aan de champagne. Dat je iets van plan bent zie ik in je ogen, maar toch slaak ik verrast een gilletje als je de koude champagne uit je glas over mijn venusheuvel laat lopen. De bubbeltjes geven me een verrassend, prikkelend gevoel, de koude wijn zorgt opnieuw voor kippenvel. En daar is je tong weer, snel lik je de champagne van me af. Met elke haal zorg je dat je mijn clit raakt. Een nieuwe plens champagne, ik giechel en geniet tegelijk. Als je glas leeg is blijf je me likken, heerlijke diepe halen, snelle bewegingen, zuigend en soppend. Het duurt niet snel voor ik opnieuw een hoogtepunt bereik.

‘Ik plak nu echt aan alle kanten,’ zeg ik. Je zet je glas weg. ‘Daar weet ik wel wat op. Even kijken of de kust veilig is’. Voorzichtig open je de deur en kijk je de gang in. De kerstklanken stromen zachtjes het kantoor binnen: geroezemoes, getinkel van glazen, een afgezaagd kerstliedje. Je kleedt je gauw aan, ik laat mijn jurk over me heen glijden en neem mijn schoenen in mijn hand mee. Hand in hand lopen we de gang uit, weg van de bedrijfskantine, naar het trappenhuis. Twee verdiepingen lager open je een andere deur. Blinkende fitnesstoestellen, zwart en chroom. Je kijkt me even ondeugend aan. ‘Eerst douchen, of…?’ Ik lach. ‘Straks,’ zeg ik.

92% (16/1)
 
Categories: Mature
Posted by barb70
1 year ago    Views: 944
Comments (11)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
mooi verhaal
1 year ago
Sex op het werk ! droom van iedere vent zo wat. wou dat ik zelf zo iets mee maakte
1 year ago
Sex op het werk ! droom van iedere vent zo wat. wou dat ik zelf zo iets mee maakte
1 year ago
Thx! Nieuw verhaal is ingediend, komt binnenkort online. Enjoy1
1 year ago
Lekker
1 year ago
opwindend :)
1 year ago
Heerlijk geschreven!
1 year ago
:) overal en nergens!
1 year ago
Mooi verhaal - ik vraag me af waar je je inspiratie vandaan haalt!
1 year ago
lekker verhaal, kijk uit naar het vervolg
1 year ago
erg lekker weer ;) :*