Sneeuw deel 2

Rob en Arjen kijken elkaar even aan. Niemand had hierop gerekend, ik zelf ook niet. Maar nu ze hier allebei in mijn hotelkamer staan, en Arjen me al aardig opgewarmd heeft, kwam het idee vanzelf in me op. Ik doe een stapje naar voren, geef Rob een zoen terwijl ik met mijn handen onder zijn overhemd kruip. Dan neem ik zijn hand in mijn rechter en Arjens hand in mijn linker en loop met ze naar het grote ronde bed. Rob heeft zich in recordtijd uitgekleed, en Arjen laat de badjas van me afglijden. Hij kruipt naast me, zoent me lang en warm. Ik voel overal handen, verkennend, onderzoekend, maar ook gretig en beslist. Met een dwingende beweging worden mijn benen gespreid, en opnieuw voel ik een tong me beroeren. Deze gaat recht op zijn doel af, zuigt zich vast aan mijn knopje dat nog nagloeit van eerder, en een schok trekt door mijn lijf. Ik hap naar adem als Arjen me loslaat, maar krijg weinig kans om bij te komen. Op zijn knieën komt hij naast mijn hoofd zitten, en duwt zijn stijve lid tegen mijn lippen. Ik leg een hand eromheen en laat mijn lippen om zijn eikel zakken. Zachtjes duwt hij zijn heupen naar voren, zodat hij steeds verder in mijn mond verdwijnt. Ik kan een diep gekreun niet meer onderdrukken, ook al krijg ik met moeite lucht. De elektrische schokken die vanuit mijn clitoris door mijn lichaam trekken benemen me de adem, maken me duizelig en aangenaam verward. Ik voel alleen maar handen, lippen, tong en een hete, gretige stijve pik. De rest van de wereld is vervaagd tot een roes waarin ik lijk te zweven.

Ik kom, hard en hevig, ik kan niet anders dan Arjen loslaten en naar lucht happen. Hij trekt zich wat gehaast terug, maar Rob laat me pas met rust als ik alleen nog maar ‘stop!’ uit kan brengen. Hij kruipt op handen en knieën over me heen, geeft me een zoen met zijn natte mond. Het duurt even voor ik weer op adem ben, voordat mijn hartslag weer wat bedaart. Ik wil me onder hem uitwringen, maar hij laat me niet zomaar gaan. ‘Je bent te lekker,’ zegt hij, met zijn lippen dicht tegen mijn oor. Ik strek een arm uit naar Arjen, vouw mijn vingers om zijn nek en trek zijn gezicht dichterbij me. Een lange zoen, ik kantel mijn heupen naar hem toe en trek mijn benen onder Robs lichaam uit. Die streelt mijn dijen, mijn billen, laat zijn handen over mijn rug glijden. Wat een heerlijkheid, twee paar handen, twee monden, twee mannenlichamen, allebei zo verschillend. Ik heb Arjens erectie weer in mijn handen, kijk hem met een lach aan voor ik er met mijn tong van boven naar beneden langs glijd, van voren, van opzij, overal. Het puntje van mijn tong laat ik omlaag zakken, en ik kietel er zijn ballen mee. Hij grinnikt even, gaat er goed voor liggen. Rob heeft me intussen op mijn knieën gezet en mijn benen gespreid. Mijn mond zakt diep over Arjen heen op het moment dat ik Rob bij me binnen voel gaan, eerst zacht stotend, maar daarna hard en fel. Twee handen om mijn heupen, een stijve pik in mijn mond en een andere in mijn natte geslacht. Rob neukt me ruig en heftig, zijn heupen klappen hard tegen mijn billen, steeds harder en sneller. Ik hoor hem kreunen, voel zijn handen zweten. Mijn mond wordt helemaal gevuld, Arjens harde pik voelt heter dan heet, en hij komt keihard en kloppend klaar, op het moment dat Rob me met een lange kreun bonkend en soppend volspuit. Een zilte smaak in mijn mond, een paar likjes, en nog een paar laatste stoten van Rob. Hij trekt zich langzaam terug, en gaat naast me liggen.

Ik zoen ze om beurten, geniet van hun lichamen tegen me aan, de warme adem, lome kussen, strelende handen. Ik voel handen omlaag gaan, zoekende vingers, een mond die ze volgt. Zachte kussen op mijn buik, mijn dijen, in mijn liezen, steeds dichterbij. Dan verdwijnen er twee vingers in me, twee vaardige vingers die al snel een plekje hebben gevonden dat intense golven door mijn lichaam stuurt, hevige, heerlijke schokken die mijn hele lijf vullen. Ik woel met mijn vingers door Arjens haar terwijl hij me keer op keer tot een hoogtepunt brengt, mijn spieren samengespannen, mijn vingers klauwend, ogen dicht, alleen maar gekreun, gehijg, genot. Rob zoent me in mijn nek, likt mijn borsten, zuigt aan mijn tepels. Elke vezel van me wordt gestimuleerd, gestreeld, geliefkoosd. Ik ben letterlijk uitgeput als Arjen zijn vingers uit me terugtrekt, en ik krul me als een kat tegen hem op, met Robs warme lijf tegen mijn rug. Zo vallen we in slaap.

Een paar uur later word ik bezweet en plakkerig wakker. Ergens gaat een wekker af. Arjen staat op, zoekt in de verspreide kleren op de grond naar zijn mobiel in zijn broekzak. Hij mompelt iets van ‘zo werken’, en loopt naar de douche. Ik zie dat Rob nog diep in slaap is, en loop Arjen achterna. De ruime inloopdouche heeft een grote, brede douchekop, zodat we beide met gemak onder de warme straal kunnen. Hij lacht als hij me ziet, begroet me met een zoen. We zepen elkaar in, spoelen elkaars gladde lijf weer af, zoenen en lachen. Terug in de kamer zoekt Arjen zijn kleren bij elkaar, en kleedt zich zo geruisloos mogelijk weer aan. Rob verroert nog steeds geen vin. Bij de deur volgt een laatste zoen, een knipoog, en dan doe ik de deur achter hem dicht. Als die in het slot valt, wordt Rob langzaam wakker. ‘Hé,’ klinkt het loom. Ik lach en kruip bij hem in bed. ‘Je ruikt lekker,’ zegt hij. Traag laat hij zijn handen over mijn lichaam gaan, zachtjes knedend, een kus hier en daar. Dan legt hij één hand op mijn billen en de andere op mijn schouders, en legt me met een krachtige beweging op mijn rug. Meteen pakt hij mijn polsen beet, in elke hand één, en legt die boven mijn hoofd. Hij houdt ze met één grote hand stevig vast, met de andere streelt hij mijn borsten. Ik slaak een kreunende zucht als ik hem aan mijn tepel voel knabbelen, hou scherp mijn adem in als ik zijn tanden langs mijn vlees voel sch****n. ‘Op het randje?’ zegt hij. ‘Je hoeft alleen maar ‘stop’ te zeggen’. Ik glimlach, en hou mijn kaken stijf op elkaar. Een warme gloed trekt door mijn lijf, beginnend in mijn onderbuik. Rob verkent mijn hele lichaam, alsof hij me voor het eerst in zijn armen heeft. Hij likt en kust, knabbelt en bijt. Ik maak een onwillekeurige beweging, wil met mijn vingers door zijn haar woelen, maar zijn grip op mijn polsen verstevigt: ‘Niks ervan’. De warmte die door me golft slaat om in hitte als hij langzaam, tergend langzaam, zijn bewegingen naar beneden verplaatst. ‘Hmmm, wat ben je nat.’ Ik wil zijn tong tegen mijn clitoris voelen, zijn vingers in me, maar hij raakt me niet aan waar ik dat wil. Eindelijk laat hij mijn polsen los, maar zegt direct streng: ‘Hou ze boven je hoofd, en doe je ogen dicht’. Ik gehoorzaam, begraaf mijn handen onder mijn hoofdkussen en sluit mijn ogen. Ik voel zijn lippen op mijn dijen, handen die mijn benen uit elkaar dwingen, mijn huid strelen, mijn billen kneden. ‘Ik wil je’, fluister ik. ‘Ik wil je in me’. Rob lacht kort. ‘Nog niet’.

Hij spreidt mijn benen zo wijd als maar kan, streelt en likt de binnenkant ervan. Ik probeer me zo te draaien dat hij terechtkomt waar ik wil, maar hij maakt een afkeurend geluidje en houdt me op mijn plek. ‘Geef je over’. Ik slaak een trillende zucht. Ik ben het niet gewend de controle zo los te laten. Hij grinnikt even en dan voel ik hem in me, vingers gekromd, zijn tong en lippen tegen me aan. Zijn vrije hand dwaalt over mijn buik, mijn borsten, heupen en dijen. Snel en hard gaan zijn vingers, in en uit me, terwijl zijn tong me niet loslaat. Ik kom razendsnel, alsof ik een berg bestorm, en nog een piek neem, en nog een. Ik voel tanden, net niet pijnlijk, gretige, klauwende vingers, hongerig en geil, in me en op me. En in dat laatste hoogtepunt trekt hij snel zijn vingers terug, en vervangt ze door zijn stijve, harde pik. Ik kan niet anders dan naar adem happen, ook al drukt hij meteen zijn mond op de mijne, en dringt zijn tong diep naar binnen. Mijn handen gaan als vanzelf door zijn haar, maar hij pakt opnieuw mijn polsen vast en houdt ze op hun plek boven mijn hoofd. Hard en heftig neemt hij me, mijn orgasme blijft aanhouden terwijl hij me neukt. Drie, vier slagen, een diepe kreun, warme golfjes in me, kloppend en heet. Tanden in mijn schouder, mijn oorlelletje, een kus, gehijg.

Na een douche kleden we ons aan en vertrekken naar de eetzaal voor het ontbijt. Ik besluit de wegenwacht nog eens te bellen, maar krijg opnieuw te horen dat het te druk is en dat urgentere gevallen voorgaan. Ik zal zeker nog een paar uur moeten wachten, misschien wel de hele dag. Ik zucht diep. Dit komt me slecht uit, ik moet me voorbereiden op een presentatie de volgende dag, en al mijn spullen liggen thuis. ‘Ik wil ze wel halen, dan kun je je werk hier doen terwijl je op de wegenwacht wacht,’ stelt Rob voor. ‘Ik heb vandaag tijd genoeg.’ Van mijn protesten over benzinekosten wil hij niets weten. ‘We gaan gewoon.’ Dus lopen we even later naar de parkeerplaats, naar een grote zwarte SUV. Ik hou mijn pas even in als ik naar het kenteken kijk, en kan niet anders dan grijnzen als ik terugdenk aan die auto die me de dag ervoor de pas afsneed en me mateloos irriteerde. Het verbaast me eigenlijk niet, Rob is iemand die gewend is te krijgen wat hij wil. Zijn knieval van gisteravond was dus misschien slechts een middel om me tóch in bed te krijgen, bedenk ik. Ik kijk even naar hem als ik naast hem zit. Een intrigerende man.

De weg is goed begaanbaar geworden, ’s nachts is er gestrooid en sneeuw geruimd. We schieten aardig op. We kletsen wat, luisteren naar muziek, mijn hand ligt comfortabel op zijn been. Hij legt zijn hand erbovenop, stuurt de mijne naar zijn kruis. Ik lach, knijp wat plagerig in de bobbel die duidelijk zichtbaar wordt. Met een ondeugende glimlach knoop ik zijn broek los en laat mijn hand erin zakken. Ik leun wat naar hem toe, en voor ik het weet heeft hij mijn veiligheidsriem losgeklikt, en voel ik zijn hand om mijn hoofd. Hij duwt mijn gezicht naar zijn kruis. Ik haal mijn arm uit de terugverende riem en wil protesteren. ‘Gevaarlijk!’ kan ik nog net uitbrengen. ‘Wees gerust, het is rustig op de weg, ik rij niet hard,’ zegt hij. ‘Je weet wat je moet doen’. Hij gaat wat verzitten zodat ik zijn broek omlaag kan laten zakken, en dan duwt hij opnieuw mijn hoofd in zijn schoot. Ik neem hem in mijn mond, zijn hand dwingend op mijn haar. Dieper en dieper verdwijnt hij in mijn mond, tot mijn lippen bijna zijn huid raken. Ik moet een reflex onderdrukken, en ik voel zijn greep iets verslappen. Ik neem een hap lucht, en laat hem nu vrijwillig weer net zo diep in mijn mond verdwijnen. Zachtjes laat ik mijn tanden langs zijn huid sch****n, heen en weer. Hij laat me steeds wat sneller heen en weer gaan, en met elke haal voel ik hem harder en heter worden. Tot hij het niet meer houdt, en een zoute smaak mijn mond vult. Ik lik de laatste druppels van hem af en geef hem een kus voor ik weer recht ga zitten. We lachen allebei.

Na een rit van een paar uur zijn we terug bij het hotel. ‘Hoeveel tijd heb je nog?’ vraag ik, als hij zijn motor uitzet. Hij kijkt even op zijn horloge. ‘Tijd genoeg.’ Met de armen om elkaar heen lopen we terug naar mijn kamer.

100% (8/0)
 
Categories: Group SexMature
Posted by barb70
1 year ago    Views: 915
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
hot
1 year ago
Nogmaals een 5 sterren....
1 year ago
Thx :)
1 year ago
goed geschreven !
1 year ago
heerlijk om te lezen en supergeil van te worden...!
1 year ago
heerlijk en super geschreven
1 year ago
lekker weer, je hebt echt talent van schrijven ;)