Verhaal van een nieuwsgierig subje

Ik ben nieuwsgierig naar soft bondage en BDSM, ik heb er nog niet veel mee gedaan, alleen wat gelezen en wat kleine experimenten met mijn man Paul.
Paul weet dat ik er over fantaseer en wil me graag helpen om er meer over te ontdekken.
Ik ben al erg onderdanig aangelegd maar dat wil niet zeggen dat ik dat ook leuk vind als het daadwerkelijk gebeurd in de sex, en in hoeverre ik daarin mee kan gaan.
Het beangstigd me ook als ik eraan denk dat iemand me in zijn macht heeft, het is een combinatie van nieuwsgierigheid, spanning, opwinding en angst, ik ben benieuwd wat de boventoon gaat voeren.
Ik heb er wel een fantasie over, over hoe het zou kunnen gaan, hieronder mijn fantasie.

Paul heeft een verrassing voor me, ik moet me voorbereiden op een weekendje weg, hij heeft iets voor me geregeld……
We gaan naar een hotel en checken in, in onze kamer pakken we onze koffer uit en uit die van Paul komt een pakketje wat ik niet eerder gezien heb, hij heeft dat ongezien meegenomen.
Hij vraagt me of ik nog steeds wil experimenteren met BDSM en of ik hem genoeg vertrouw om alles te doen wat hij me vraagt. Nou is hij de enige persoon ter wereld die ik volledig vertrouw dus dat is geen moeilijke keuze, ik geef toe en met knikkende knieën zeg ik dat ik bereid ben alles te doen wat hij me vraagt.

Uit het pakketje komen wat kledingstukken en attributen, een zacht wit zijden jurkje van eenvoudige snit, een paar eenvoudige soepele sandaaltjes en een halsband van zwart leer met een riem erbij.
De combinatie is heel bijzonder, het zachte witte zijden jurkje en de sandaaltjes doen onschuldig aan, maar in combinatie met de zwarte leren halsband is het bijzonder prikkelend en sexy, mijn adem stokt haast als ik mezelf in de spiegel bekijk, dit zou wel eens een heel bijzondere ervaring kunnen worden…..

We vertrekken met ombekende bestemming en rijden een poosje in de omgeving rond, Paul lijkt te weten waar we heen moeten en uiteindelijk stoppen we bij een afgelegen landhuis. We rijden de oprijlaan op en Paul parkeert voor de grote dubbele voordeur. Hij houd de deur van de auto voor me open en zegt me mee te komen.
Als hij me aan de riem naar de voordeur leid lijkt het of we verwacht worden, de grote zware deur opent als vanzelf en daarachter staat een mysterieuze man in een lange wijde zwarte cape.
Paul zegt niets tegen me en trekt me aan de riem mee naar binnen, de beide mannen geven elkaar een hand en beginnen een gesprek alsof ze elkaar al lange tijd kennen, ze negeren mij en Paul stelt me ook nog niet voor.
Na een geanimeerd gesprek tussen de mannen lijkt het alsof Paul zich mij opeens herinnert en trekt me naar voren aan de riem, hij zegt me te knielen en de hand van de andere man te kussen…. hij stelt me niet voor, ik blijf naamloos en hij zegt me deze man alleen aan te spreken als het me gezegd word en hem alleen aan te spreken met “Meester”.
Paul zegt me dat ik vanaf nu naar de Meester moet luisteren en hem moet gehoorzamen, hij heeft me uitgeleend, en ik moet doen wat de Meester me zegt, hij voegt er wel aan toe dat hij bij me blijft en me zal beschermen en er voor zal zorgen dat me niets overkomt wat ik niet zou willen.
Met deze belofte geeft hij de riem aan de Meester en ben ik overgeleverd aan de gratie van deze mysterieuze man.

Het huis waar we zijn is nog in oude staat, het staat vol met antieke meubels en er hangen grote donkere sc***derijen aan de muren, de hoge plafonds zijn van donker hout en dragen bij aan een aparte intimiderende sfeer. Als we verder het huis inlopen klinken de voetstappen van de mannen hol en zwaar, de mijne zijn haast niet te horen door de zachte sandaaltjes, ik voel me onbeduidend en klein in deze omgeving, met die twee indrukwekkende mannen die voor me uit lopen.

We gaan naar een ruime kamer met zware oosterse tapijten op de vloer en donkere lambrisering, er staan niet veel meubels, alleen twee grote elegante stoelen met bijzettafeltjes waarop wat drankjes klaarstaan en een laag krukje.
Er is een soort podium in het midden van de ruimte, met dikke kussens en dierenhuiden en kleden erop, het lijkt op een comfortabel altaar.
De mannen gaan op de stoelen zitten, de Meester zegt mij dat ik op het krukje moet gaan zitten met mijn knieën zedig tegen elkaar en mijn handen op mijn schoot.
Ik probeer om me heen te kijken in de kamer maar er word gezegd dat ik mijn hoofd moet buigen en mijn ogen neerslaan, ik ben te brutaal zegt de Meester, en hij pakt een kort zweepje met meerdere sliertjes en slaat daarmee zachtjes over mijn arm, ik schrik ervan maar het doet eigenlijk helemaal geen pijn.
Hij zegt me dat dit slechts een voorproefje is voor wat er gebeurt als ik verder ongehoorzaam ben, en deze woorden zorgen ervoor dat de haartjes in mijn nek overeind staan al doet de zwoele toon waarop hij praat me meer denken aan de belofte van sensuele dingen, aan erotiek en genot, de combinatie van deze emoties maken me verward maar doen me gloeien van verlangen.

Paul zit op zijn stoel, nipt van zijn drankje en kijkt tevreden en liefdevol op me neer, alsof hij zeggen wil dat ik me keurig gedraag en hij tevreden over me is. Als ik heel voorzichtig uit mijn ooghoek naar hem kijk vangt hij mijn blik en geeft hij me een klein nauwelijks merkbaar knipoogje, ik voel me meteen weer veiliger in deze vreemde omgeving.

De meester draagt me op om mijn jurkje en sandalen uit te doen en voor hem te gaan staan.
Ik laat het jurkje van mijn schouders glijden, eronder heb ik niets aan dus ik ben meteen naakt en kwetsbaar, ik voel me verlegen onder de doordringende blik van de Meester, ik hou mijn hoofd omlaag en mij ogen op de grond voor mijn voeten gericht, maar ik voel zijn priemende blik mijn naakte lichaam aftasten.
Hij lijkt tevreden met wat hij ziet, hij gromt wat en zegt dat ik moet gaan zitten.
Ik laat me op mijn billen op de grond zakken maar ik krijg direct een ferme tik met het zweepje over mijn dij, ik moest op mijn knieën gaan zitten.
De Meester zegt dat ik netjes moet gaan zitten, snel neem ik de juiste positie aan, op mijn knieën met mijn handen met de palmen open naar boven op mijn bovenbenen.
Hij streelt me zachtjes over mijn hoofd om aan te geven dat ik het goed doe.
Dan knijpt hij plotseling hard in mijn tepel, ik schrik, het doet pijn en de tranen springen in mijn ogen, maar nog voordat de pijn tot me doordringt buigt hij zich voorover en geeft me een zachte kus op de pijnlijke tepel en zijn warme lippen verzachten de pijn direct.

Mijn tepels worden stijf, door de kou, de opwinding, de pijn, de aanraking?
De Meester pakt een paar tepelklemmetjes en zet die op mijn harde tepels, ze bijten gemeen in mijn huid, maar als ik me heel stil hou en niet beweeg voel ik ze niet meer zo erg.
Ondertussen streelt hij mijn schouders met de zachte suède sliertjes van het zweepje, ze kietelen mijn huid en vormen een welkom contrast met de pijn van de klemmetjes.
Ik word heen en weer geslingerd tussen pijn en genot en het maakt me verwart, alsof ik onder invloed van alcohol of d**gs ben.
In een roes van emoties beveelt de Meester me om op het podium op de kussen te gaan liggen.
Ik ga liggen in afwachting van wat komen gaat.
Hij gaat staan en gooit de cape van zijn schouders, daaronder is hij naakt op een paar zware leren laarzen en een soort leren harnas na.
Hij komt naast me staan en torent boven me uit, hij kijkt op me neer en zet voorzichtig zijn laars op mijn haren, ik kan geen kant op, als ik wil bewegen trek ik aan mijn eigen haar.
Hij laat zich zakken en gaat naast me zitten, hij neemt mijn hoofd op zijn schoot en streelt mijn haar, dan trekt hij zachtjes aan de tepelklemmen waardoor er een scherpe pijn door mijn borsten schiet.
Inmiddels ben ik zo in de roes van het geheel dat de pijn me niet meer laat schrikken, een golf van opwinding slaat over me heen en ik wil niets liever dan deze man plezieren, ik wil hem aanraken en proeven… maar ik mag niks doen zonder dat hij het aangeeft, het is zo moeilijk om dat te weerstaan, het is haast erger dan de lichamelijke pijn die hij me aandoet door aan de klemmen te trekken…
Eindelijk geeft hij me opdracht om hem te strelen, ik moet op mijn knieën gaan zitten terwijl hij zich naast mij uitstrekt, en ik moet hem overal strelen, maar ik mag niet aan zijn pik komen, die is voorlopig nog verboden terrein voor mij.
De Meester gaat zitten en gebied mij te gaan liggen op mijn buik en terwijl hij naast me zit en mijn handen met een zijden sjaaltje op mijn rug samenbind slaat hij verschillende keren flink hard met het zweepje over mijn billen, hij slaat met een draaiende beweging in een vrij snel tempo en mijn billen gaan langzaam gloeien, het doet pijn, maar het gloeit zo het dat de hitte zich uitbreid naar mijn kutje en er lichte schokjes van genot door mijn klitje heen trekken in het tempo van de slagen.
Tussendoor streelt hij me met zijn andere hand over mijn billen, heel zacht en liefdevol, als tegenhanger voor de pijn die hij me aandoet, het is zo verwarrend, ik raak compleet verward en de weg kwijt.
Ik heb pijn en angst en ik zoek met mijn ogen naar Paul voor steun en hulp, hij kijkt me aan en zijn ogen vragen me of ik nog verder wil of dat ik het niet leuk meer vind, ik weet het antwoord zelf ook niet meer…..
Terwijl ik Paul aan blijf kijken komt er een bepaalde rust over me heen, ik vertrouw hem, en hij zal ervoor zorgen dat mij nooit iets ergs overkomt, dus ik kan me overgeven aan het genot.
De Meester ziet onze blikken en weet dat hij mijn vertrouwen heeft, hij heeft gewonnen, ik ben overgeleverd aan hun, ze kunnen met me doen wat ze willen.
Hij wenkt Paul dichterbij, en Paul kleed zich uit en komt bij ons liggen, voor deze eerste sessie vinden ze dat ik genoeg geleerd heb, de Meester haalt heel voorzichtig de tepelklemmen van mijn pijnlijk gezwollen tepels en Paul kust en likt ze zachtjes om de pijn weg te nemen.
Daarna maken ze de zijden sjaal rond mijn polsen los en mag de halsband af en ben ik vrij om te doen en laten wat ik wil.
En ik wil inmiddels heel veel, ik ben hongerig naar sex en zo opgewonden dat ik niet weet welke pik ik het eerst moet likken en zoenen, ik graai om me heen, pak wat ik raken kan en stort me volledig op de twee mannen.
Ook zij kunnen zich niet meer beheersen en strelen, kneden, kussen en likken mijn lichaam overal, ze neuken me om beurten en spuiten beiden hun hete zaad over mijn nog pijnlijke borsten.

Het is al laat als we weer buiten staan, het is fris in mijn zijden jurkje, maar ik heb het niet koud, ik gloei nog na van mijn eerste BDSM avontuurtje.


100% (6/0)
 
Categories: BDSMFirst Time
Posted by backdoorlover
3 years ago    Views: 549
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Geille
retired
6 months ago
mooi geschreven.......
joop246
retired
2 years ago
Heerlijk om je gevoelens te lezen, ik heb ervan genoten.
3 years ago
jaa zalig is dat he...
smaakt naar meer, weet ik zeker :))
kaalepittje
retired
3 years ago
wooow