Twee jonge meisjes.

*** " Twee jonge meisjes....." ***
__________________________________________


Ik werk als tuinman voor een excentrieke en zeer rijke dame. Op een zonnige zomermorgen ben ik bezig in het struikgewas als de twee dochters van de vrouw, in de leeftijd van 15 en 16 jaar, de tuin in wandelen en zich in de zon uitstrekken op hun handdoeken teneinde 'n mooi bruin kleurtje te krijgen.
De twee hebben mij niet gezien en ik sla hen stiekem gade. Na amper 10 minuten trekken ze, al giechelend, hun bikini's uit en smeren ze elkaar in met olie. Hierbij betasten ze, speels kirrend, elkaars intieme plekjes. Hierdoor, én door de aanblik van hun jonge geile lichamen, groeit mijn pik in recordtempo in m'n korte broekje!! Ik neem hem in mijn hand en begin mezelf lekker af te rukken tussen de struiken. Oh wat zijn ze toch heerlijk onbedorven en hoe geil hun lichamen blinken in de ochtendzon!!! Ik kom al bijna klaar als ik twijgjes hoor breken achter me..............
Ik schrik hevig als ik omkijk en hun moeder achter me ontwaar!!!!
Ze heeft gezien dat ik me zat af te rukken terwijl ik op haar dochters zat te geilen. Ik krijg een vuurrood hoofd en wil mijn pik snel weer in mijn broekje stoppen, maar zij gebaart me dat ik 'm gewoon eruit moet laten bungelen!!
Zo dirigeert ze me voor haar uit in de richting van de twee zonnende pubers.
Op 't moment dat ze mij zien proberen ze hun naaktheid voor me te verbergen
met 'n handdoek, maar hun moeder zegt hun geen moeite te doen aangezien ik hun al de hele tijd naakt heb gadegeslagen!! De twee pubers zijn onthutst hierover en zinnen op wraak!!! Hun moeder Amanda heeft wel 'n paar ideetjes over hoe dit aan te pakken.....................................
Even later lig ik naakt op een schommelbank met mijn handen boven het hoofd vastgebonden en mijn geboeide benen steken gespreid in de lucht !!!!! De drie vrouwen kijken me nu wellustig aan en de pubers vragen Amanda wat er nu met mij gaat gebeuren. Met een valse grijns op haar gezicht antwoordt ze dat ik door haar gefist-fucked ga worden !!!! Kordaat ontdoet de vrouw des huizes zich van haar peignoir en het frivole slipje dat ze er onder draagt en neemt een fles olie waarmee ze mijn bilpartij en háár hand en onderarm flink mee insmeert................ Alledrie zijn ze nu naakt en mijn pik begint, tot mijn grote schrik, weer te groeien!! De vrouw des huizes zegt echter tegen de meisjes dat ze daar wel even korte metten mee zal maken !!!!! En met één harde stoot dringt haar vuist én haar complete onderarm diep in mijn kontje hetgeen mij gegil en gesmeek en gejammer ontlokt !!! De twee jonge meiden hebben zoiets nog nooit gezien en amuseren zich goed!! Hun moeder Amanda gaat nu als een waanzinnige tekeer in mijn buik en de twee "bakvissen" beginnen hun klitjes te wrijven.......... Meedogenloos word ik door de blonde milf "afgeslacht" !!! De blonde geile pubermeisjes steken om beurten hun blote voet diep in mijn bek, natuurlijk op bevel van Amanda!!! Gulzig geil sabbel ik hun heerlijke jonge tenen, voetzolen en hielen terwijl het voorgeil nu spontaan uit mijn pik begint te lopen!! Mijn gegil wordt nu gesmoord door hun heerlijke voetjes waarvan ik de tenen achter in mijn strot voel bewegen!! Oók beurtelings, spugen de twee ontluikende dames me klodders van hun speeksel in mijn bek en zelfs recht in mijn strottepijp!!! Met veel geile smaak moet ik deze klodders, die eigenlijk bestaan uit speeksel gemengd met groen snot, over mijn tong laten glijden en langzaam afslikken !!!!!!!!! Duidelijk voel ik 'm dan door mijn keel glijden wat mij moet doen kokhalzen........... Maar, in tegenstelling tot deze verwachting, word ik er eerder s u p e r - g e i l van !!! Van deze twee lekker geile pubertjes zou ik zelfs, zónder blikken of blozen, de stront vreten nadat ze me, hurkend boven mijn gezicht, in mijn bek hadden gescheten !!!!!!!!!! Daarna zou ik gulzig de laatste restjes stront van hun maagdelijke poepertjes likken zodat deze weer schoon zouden zijn !!!!!!!! En dat ÍK dat zou mogen (moeten!) doen, zou voor mij dan de hóógste eer zijn!!! Al zou ik de rest van mijn leven alleen nog maar hún stront en urine mogen nuttigen elke dag, dan nóg zou ik de gelukkigste man op de wereld zijn !!!!!!!! Ja! Juist DÁN zou ik overgelukkig zijn!!!!
Terwijl de kindvrouwtjes me verder "martelen", neemt Amanda een breipen en schuift deze zo ver mogelijk in mijn pisbuis! Met haar andere hand geeft ze mijn ballen een "speciale behandeling" !! Ik heb natuurlijk weer mijn mond voorbij gepraat en Amanda heeft besloten dat ik eerst háár stront en pis zal nuttigen!! Ook héééééééééérrlijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En DÁT had ik nou NÉT niet moeten zeggen !!!!!! Amanda haalt
een glazen sla-kom en gaat er gehurkt boven zitten......... Haar poepert opent zich plots en een dikke bruine drol glijdt dampend uit haar achterste en valt in de kom. Je ziet haar kringspier zich langzaam weer sluiten en dan begint ze te plassen!! Een harde straal urine klettert in de kom en over de warme drol heen!!! Ik zit op mijn knieën achter haar en slik angstig!!!! Dan beveelt Amanda me op bite toon haar kontgaatje en d'r kut schoon te likken!!!
Ik bedenk me geen seconde en steek m'n smoel naar voren met getuite lippen!!
Ik lik gulzig slorpend het restant stront om haar poeperd weg en proef de zure feaces duidelijk op mijn tong!! Ik voel hoe haar kak aan m'n tong blijft plakken en moet enige malen hard slikken om het weg te krijgen!!!! Daarna slurp ik de pis nog van haar lange schaamlippen af, waarna zij weer opstaat en mij beveelt zo te blijven zitten!! Ik moet voorover gaan zitten met m'n bek
ca. 20 cm boven de grond. Ze schuift de kom recht onder mijn gezicht en ik ruik nu duidelijk het pis/stront-mengsel !!!!! Ik moet m'n bek zo ver mogelijk open sperren nu en mijn ogen sluiten. Dan duwt ze mijn hoofd plots omlaag, met mijn gezicht en wijdopen bek in de stront en de urine!!! Ik probeer mijn hoofd omhoog te tillen maar ze houdt mijn tronie stevig in de kom gedrukt!!!
Ik draai mijn hoofd in alle richtingen, tevergeefs om te kunnen ontsnappen aan haar ijzeren greep!! Daardoor wordt de stront en de pis echter helemaal in mijn gezicht uitgesmeerd en belandt een gedeelte ervan in mijn open smoel!!!
Dan laat ze me los en ik kom overeind, snakkend naar lucht! De stront en pis zit helemaal over mijn gezicht gesmeerd en in mijn opengesperde smoel plakt de stront aan mijn tanden en op m'n tong!!! Amanda geeft 'n tik onder mijn kin en met een "klak!" sluiten mijn kaken zich!! Ik heb nog steeds m'n ogen dicht maar voel en proef de stukken stront op mijn tong in mijn bek!!!!!!!!! Een sterke strontlucht omgeeft mijn hoofd!! Automatisch lik ik mijn lippen af en haal daarmee nog meer schijt in m'n smoel!!!!! Amanda en de twee meiden lachen me hard uit en bespotten me............!!!! Amanda belooft de meisjes dat zij de volgende dag aan de beurt zijn om in de kom te schijten en te pissen en de meiden zijn verrukt en verheugen er zich al op!!!
Ik moet van Amanda twee uur lang zo blijven zitten, met m'n kop vol stront, alvorens zij besluit om mijn hoofd af te spuiten met de brandslang, staande achter de paardenstallen!! Voor die dag had ik mijn straf gehad .....................................

***


29% (6/16)
 
Categories: AnalBDSMTaboo
Posted by baandert
1 year ago    Views: 1,359
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
wiba
retired
1 year ago
Geil hoor
1 year ago
Geil verhaal, vervolg?
Toegevoegd aan mijn favorieten
1 year ago
entertje kun er wel tussen...
1 year ago
heerlijk geil