Langs de snelweg

Dit waargebeurde verhaal is ongeveer 5 of 6 jaar geleden gebeurd.
In die tijd werkte ik nog voor mijn vorige werkgever. Dagelijks onderdeel van mijn werk was met een flinke bestelbus naar andere filialen van ons bedrijf te rijden om daar spullen op te halen en te lossen.

Zo ook op een warme dag, ergens juni ofzo. Ik vertrok voor mijn dagelijks rondje tussen alle bedrijven en heb daar ongeveer 2,5 uur voor nodig. Ik was vertokken uit het 2e bedrijf richting het 3e, een afstand van ongeveer 25 km. In zo'n bestelbus zit je iets hoger en kijk je zo bij iedereen de auto in. Ik deed dit niet bij elke auto, maar bij zulk weer is altijd wel iets te zien.
Het was vrij rustig op de autobaan en het schoot lekker op.
De hele rijbaan was vrij, totdat ik een Golf cabriolet moest inhalen. Bij het inhalen zag ik een niet onaantrekkelijke brunette van eind 30 alleen rijden. Ik voegde terug in op de rechter rijbaan en draaide de radio wat harder. Het zijraam aan mijn kant stond open om frisse lucht in de warme cabine te laten. Na enkele minuten kwam de dame met de cabrio langs op de linker strook. Nu kon ik haar veel beter zien;
ze droeg een heerlijk zomers jurkje waarin haar borsten goed zichtbaar waren. Ik knikte en lachte beleefd naar terwijl ze langs reed. De cabrio minderde iets snelheid en ik zag haar vanalles doen achter het stuur. Gelukkig waren er verder geen auto's wat ze slingerde licht van rijbaan. Ik was helemaal verbaasd toen ze haar rechterhand omhoog stak met daarin haar jurkje!!. Meteen begreep ik dat ze nu zo goed als naakt achter het stuur moest zitten. Het gaspedaal trapte ik tot de vloer in om naast haar te komen. Nonchalant draaide ze haar hoofd naar me en lachte. Deze vrouw zat he-le-maal naakt in de auto. Mijn gedachten konden dit nog niet helemaal geloven, maar mijn lul werd snel keihard. Zo reden we anderhalve kilometer totdat ze bij een parkeerplaats de autosnelweg verliet. Ik volgde haar met een beetje afstand en parkeerde 2 vakken naast haar auto. Eenmaal tot stilstand zette ik de motor uit en keek in haar richting. Bevalt het wat je net zag? vroeg ze uitdagend. Euh, ja, heel erg zei ik haperend. Zoiets maak ik niet elke dag mee, zei ik. Ondertussen opende ze de bijrijders deur. Haar mooie strakke gebruinde lichaam zat netjes in de bestuurders stoel. Haar borsten stonden mooi vooruit. De stoel schoof ze helemaal naar achter. Hierdoor kon ze 1 been op de bijrijders stoel leggen en 1 been bovenop het dashboard.
De aanblik hiervan was ongelofelijk geil, te meer omdat ze allen een paar prachtige rode pumps droeg. Mijn lul klopte nog steeds hard in mijn broek. Toe maar ze zei, trek je lekker af. Ik deed mijn korte broek naar beneden en begon mezelf af te trekken. De vrouw vingerde haar eigen kale poes en kreunde hierbij. Ik hield het niet meer en spoot mijn geil tegen de zijkant van de cabrio. Maakt niet uit ze, da's een mooie souvenir. Ik wist even niet wat te doen, maar besloot mijn broek op te trekken.
Graag tot een volgende keer!! riep ze terwijl ze de cabrio starte en snel naakt wegreed, weer de snelweg op. Zou ze een volgende slachtoffer gaan zoeken? Ikzelf ben in mijn bestel bus gestapt en naar mijn bedrijf gereden. Ik heb daar nieman wat verteld. Helaas is het bij deze keer gebleven dat ik zoiets mocht meemaken....


100% (7/0)
 
Categories: Masturbation
Posted by audia4avantsline
1 year ago    Views: 705
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Wow!! Geil en tergelijkertijd ook frustrerend