oooo papa

Na het avondeten ging ik douchen. Heerlijk even de schooldag van me af spoelen, eerst het scheermensje langs en dan... de douchkop op mijn plekkie... Na afloop liep ik naar mijn kamer, waar ik mijn joggingbroek en shirtje klaar had gelegd. Straks hangen op de bank, met de laptop!

Maar mijn joggingbroek was weg. Op bed zat mijn ma, ze keek naar me, voelde haar ogen over mijn naakte lijf glijden. Op mijn kut bleven ze even hangen, ze glimlachte. `Doe vanavond dit maar aan,' zei ze. Ze gaf me een lichtblauw geruit rokje. Ik pakte het aan en stapte erin, zodat mijn kruis in elk geval bedekt werd. Dat praat toch makkelijker...

`Staat goed,' zei ma.
Ik keek in de spiegeldeur van mijn kast en het rokje was echt net groot genoeg om geen kutje te tonen. `Waarom...'

Ma maande me tot geduld. Ze gaf me een bijpassend topje, mijn lichtroze tepels schenen er gewoon doorheen, netkousjes en nieuwe haklaarsjes. Ik keek naar mezelf in de spiegeldeur, met de hakjes kwamen mijn billen al onder het rokje uit... Ik was angstig, bang en opgewonden. Wat nu?

Mijn ma begon mijn haar te kammen. Daar werd ik rustig van. Ze maakte 2 staartjes, en beide kanten van mijn hoofd. In de spiegel stond nu een schoolmeisje mij aan te kijken. Fout kinky... Een heet gevoel in mijn onderbuik.

Er werd aangebeld, ma vertelde me dat ik open moest doen. Beetje onzeker (met deze kleding) ging ik door de voordeur naar de gallerij van de flat. Omdat de intercom stuk was konden wij de deur even niet op afstand openen en moest ik dus de hoofddeur van de flat zelf open gaan maken. Ik hoopte zo dat niemand me zou zien.

Bij de deur stond iemand die ik al tijden niet had gezien. Meteen werd ik rood en schaamde me. Waarom moest ma me dit foute setje nu laten passen? Waarom stond net mijn vader nu voor de deur. Kwam vast met ma over mij praten ofzo. Dit was... al lang geleden...

Ik opende de deur. `Hoi Amber, je ziet er goed uit!' Hij legde zijn arm over mijn rug en kuste me -op mijn mond- ik voelde zijn hand op mijn billen, zijn vingertoppen onder het rokje. Met een schok realiseerde ik me weer dat ik niet eens n slipje aan had. Dat wist hij nu dus ook. oeps... ik voelde me stout, en geil...

`Dankje,' stamelde ik. `Zullen we naar binnen gaan?' Ik ging pa voor de trap op, voelde me bloot en bekeken. Ik sloot de deur van onze flat achter pa. Hij ging op de bank zitten en ik wist niet wat te doen. `Wat kom je doen pap?'

`Je Ma heeft me gebeld. Ik kom voor jou.'
Ik snapte er nog minder van maar dat zou snel anders worden dacht ik. Ma zette wat drankjes (mixjes in de meest exotische kleuren) neer en ik nam zenuwacht n slokje. Daar zat veel alcohol in.

Ik zat tegenover pa op de stoel, dat drankje was al snel op en ik voelde me licht. Ik zag pa naar mijn kruis kijken, en besefte dat mijn kutje vol tentoongesteld werd. Ma zag het ook en zei dat ik moest gaan staan. Ze hielp me op tafel. `Laat papa maar even kijken naar jou, liefje. Je bent zo mooi. Buk maar eens,' ik gehoorzaamde. De alcohol en geiligheid gierde door mijn lijf. Ik voelde mijn rokje omhoog kruipen en mijn kutje tussen mijn benen naar mijn vader toe kantelen. Ik voelde me nat worden.

`Genoeg gezien,' was pa's stem. `Ze is klaar.' Ik voelde een hand tussen mijn benen, een vinger gleed tussen mijn lipjes. `mmm lekker strak. en nat. waar heb jij zin in meid?'

`jou,' ik wist het zeker.Ik draaide me om en gaf hem een zoen, met mijn tong. Zijn handen op mijn billen, onder mijn rokje... Ik voelde hem mijn billen uit elkaar trekken en kneden. Vingertoppen streelden mijn natte lipjes. Ik drukte mezelf naar hem toe.


`Laat me je slettekutje nog eens zien.' ik gehoorzaamde. ging wijdbeens op de glazen tafel zitten en met mijn vingers streelde ik over de gladde huid langs mijn kut. `En je tietjes.' Ma knoopte mijn topje los en ik voelde meteen zijn handen mijn zachte kleine borsten omvatten, mijn tepels werden hard in zijn ruwe handpalm.

Weer een zoen... Toen zijn pik, vlak voor mijn mond. Ik wist wat er van me werd verwacht. Sinds mijn vorige avontuur had ik internet afgezocht om meer te leren. Ik likte hem, en na een tijdje nam ik hem in mijn mond. Eerst voorzichtig maar toen pijpe ik hem. ondertussen hield pa mijn staartjes en stuurde mijn hoofd. Zijn pik gleed iedere keer verder over mijn tong... ineens moest ik kocken. Paniek! te ver... Pa moest het voelen... Hij drukte door. Mijn neus raakte zijn harige buik... Pa kreunde en liet me los. Ik veegde de tranen uit mijn ogen. Aan de grote van zijn lul zag ik dat ook hij dit enorm geil vond.

Hij zette me op de bank, dook tussen mijn benen... De eerste tong die mijn kut raakte was mijn eigen Pa! Wauw dat maakte me zo geil dat ik snel lag te stuipen op de bank van genot.

Even later stond hij op, zijn ogen keken naar mijn borsten, mijn kale kutje. Hij noemde me een sletje en ik voelde ineens zijn enorme gereedschap tegen mijn ingang... Druk, rekken van mijn zachte vlees... Ik kreunde in mijn keel. Geen pijn, puur geil genot. Hij stootte, ik zag het dierlijke in zijn ogen. Hij trok terug, zette me op mijn knieën mijn kontje de lucht in. ow jee... ik weet nog van de geile pijn nog geen week terug...

Zijn pik slijmerig van mijn sap gleed niet heel moeilijk in mijn kontje. Ik voelde hem mijn lijf binnendringen tot in het centrum van me. Het brande in mij. Ik bewoog, zijn handen vonden mijn kut, streelden mijn clitje. Keelgeluiden van hem, gillen van mij...

Ma streelde mijn tepels, hard van spanning, ze keek toe hoe pa zichzelf in mijn kontje op en neer bewoog. `Lekker is hij he,' fluisterde ze tegen mij. Ik knikte. Ik werd geiler. Wisten jullie dat je van anale sex kan klaar komen? ik ontdekte het toen.

Direct trok pa terug en ging op de bank zitten. Mijn impuls was hem te gaan pijpen. Kon vast niet lang meer duren voor hem. Ma hield me tegen en begeleide mijn kutje op hem. Hij vulde mij helemaal, ik bewoog mijn heupen, meer instenctief. hij greep mijn tietjes.

Hij gromde, zijn lichaam spande. Ma streelde mijn rug. `Ga door schatje, neuk hem klaar' mompelde ze. Ik voelde iets heets... in mijn kut... Pa spoot, een keer, twee keer. Ik voelde mijn kinderkamertje spastisch reageren. Mijn vader kwam klaar, in mijn kutje! Dat idee... ik klapte voorover, ik voelde een hete golf van mijn sap uit me vloeien toen er weer een straal sperma in mij werd gespoten.

Even later werd zijn pik slap en liet hij mij van hem af stappen. Hij bedankte mij, en ma en... Ging toen weg.

Ma glimlachte, streelde mijn tintelende lijf. `En?'

`Supergeil mam.' Er liep zaad langs mij benen. `Uhm, had pa geen condoom moeten gebruiken?'

Juist niet, vertelde ma. Veel lekkerder zo toch?

73% (13/5)
 
Categories: Taboo
Posted by amberqwerty
2 years ago    Views: 644
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Zou je graag als dochter hebben...!
1 year ago
Erg opwindend verhaal, is het jouw fantasie of geile werkelijkheid?
Ik hoop voor jou het laatste ;)
Incest ( zonder al te veel dwang ) kan heel mooi zijn...
Meer verhalen please?
2 years ago
Heerlijk verhaal! Wil meer van je lezen!
Zarp
retired
2 years ago
super geil !!!
rockwell81
retired
2 years ago
heel geil!
2 years ago
gaaf verhaal mmm