Diakopes 2

Αυτό είναι το δεύτερο μέρος της σειράς ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Παρακαλώ όπως vote, rate, comment καλή ανάγνωση.


ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2
ΜΑΡΙΑΟι εξετάσεις τέλειωσαν αργά εκείνο το καλοκαίρι του '79 και μετά ήρθε η μετάθεση, ευτυχώς στη Δράμα.Τελικά φτάσαμε στο εξοχικό στο βουνό μέσα Ιούλη. Τα αγόρια μου θα έμεναν στην Αγγλία για έξτρα μαθήματα γλώσσας έτσι περίμενα να περάσω ένα μοναχικό δίμηνο γιατί ο Σάκης δεν είχε άδεια. Μετά έπεσε το τηλεφώνημα της Κούλας της αδελφής μου. Με πληροφόρησε ότι είχαν οικονομικά ζόρια και ζήτησε να κρατήσω τον Αντώνη της για το καλοκαίρι και να του κάνω και μαθήματα. Συμφώνησα, άλλωστε γιαυτό είναι οι μεγαλύτερες αδελφές για να βοηθάνε στα δύσκολα. Τον μικρό είχα να τον δω κάτι χρόνια και σίγουρα δεν περίμενα να δω το παληκάρι που μπήκε εκείνο το μεσημέρι στον κήπο. Ψηλός για την ηλικία του 1.75 και με καλή κατασκευή. Παρόλο που ήταν 16 έδειχνε ότι θα γινόταν ένας εντυπωσιακός άντρας. Μαύρα μαλλιά, έξυπνο μούτρο με ελάχιστα σπυράκια και προικισμένος, το κατάλαβα τη στιγμή που τον αγκάλιασα, η μαλαπέρδα του μου πίεζε επιτακτικά τον αφαλό όση ώρα χαιρετιώμασταν. Το καλοκαίρι ποτέ στο σπίτι δεν φοράω σουτιέν.Αφήνω ξεκούμπωτες τις ρόμπεςκαι εξαιτίας της ζέστης αλλά και γιατί συνήθως είμαι μόνη στο σπίτι. Το μάτι του μικρού όμως έκοβε και σίγουρα πήρε μάτι το στήθος μου. Κράτησα μια σημείωση να είμαι καλύτερα ντυμένη αφού θα είχα ένα γκαβλωμένο νεαρό να τριγυρίζει παντού και έπιασα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Όσο περνούσε η ώρα το εξόγκωμα στο παντελόνι του μεγάλωνε και προσπαθούσε να το κρύψει σταυρώνοντας και ξεσταυρώνοντας τα πόδια του.
-Πάμε Αντώνη επάνω να σου δείξω το δωμάτιο σου είπα και του πήρα τη βαλίτσα για να τον απαλλάξω από το μαρτύριο.
Όση ώρα ο μικρός φρεσκαριζόταν κλείστηκα στην κρεββατοκάμαρα. Έβγαλα την ρόμπα και έριξα μια ματιά στον καθρέπτη. Σίγουρα είχα πάρει μερικά κιλά με τα χρόνια αλλά δεν ήμουν και άσχημη για σαρανταπεντάρα. Στο πρόσωπο είχα ελάχιστες ρυτίδες. Κατέβασα τα χέρια μου πιό κάτω και αγκάλιασα τα στήθη μου το δυνατό μου σημείο. Μετά τις εγκυμοσύνες το σουτιέν μου από 80 C έγινε 80 D προς μεγάλη χαρά του Σάκη που τρελαινόταν να χύνει ανάμεσα στα στήθη μου. Αυτό πάντα το θεωρούσα μεγάλο χάσιμο γιατί προτιμώ να με ξεσκίζει με το γκαβλί και να με πλημμυρίζει παρά να ξεροχύνει πάνω στις βυζάρες μου. Τσίμπησα τις ρώγες μου και αυτές ανταποκρίθηκαν αμέσως και ορθώθηκαν. Θήλαζα μέχρι τα παιδιά να γίνουν 2 χρονών γιατί με τρελαίνει η αίσθηση ενός λαίμαργου στόματος γύρω από τη ρώγα μου. Η σκουρόχρωμη άλως γύρω σφίχτηκε και αυτή μικραίνοντας σε διάμετρο. Σήκωσα τα χέρια μου ψηλά και είδα με ικανοποίηση ότι τα στήθια μου σε αυτή τη στάση δε φαίνονταν πεσμένα ούτε στο ελάχιστο. Χάϊδεψα την κοιλίτσα μου και έχωσα δυό δάχτυλα μέσα στο σλίπ μου. Βρήκα τη σχισμή ανάμεσα στο δάσος από κατσαρές τρίχες “κάτι πρέπει να κάνω με αυτό πριν φορέσω φέτος μαγιό ” σκέφτηκα, θα ξεχειλίζουν από παντού. Τα χείλη του κόλπου ήταν ελαφρώς υγρά, τα έτριψα και έπαιξα το κουμπάκι μου ριγώντας ελαφρά.
-Θεία έτοιμος, άκουσα τον Αντώνη.
-Μισό λεπτό έρχομαι απάντησα και φόρεσα γρήγορα ένα άσπρο σουτιέν και μια καθαρή ρόμπα που φρόντισα να την κουμπώσω μέχρι ψηλά. “Δεν θέλεις Μαρία να ξεσηκώσεις και άλλα κύματα ενθουσιασμού” σκέφτηκα καθώς άνοιγα την πόρτα και έπεφτα πάνω στον Αντώνη. “Λες το παλιόπαιδο να κοίταζε από την κλειδαρότρυπα”; αναρωτήθηκα.
-Πεινάς αγόρι μου; το βλέμμα του έλεγε “Ναι θεία και θέλω να σε φάω”. Αλλά τελικά απάντησε αρνητικά και έτσι του έβγαλα μια αναπαυτική πολυθρόνα στην ταράτσα για να διαβάζει άνετα και ασχολήθηκα με τις δουλειές σκούπισμα ,πότισμα κλτ. Ο κατεργάρης έκανε ότι διάβαζε αλλά ένιωθα το βλέμμα του πάνω μου συνέχεια. Στην αρχή προσπαθούσα να μην δίνω στόχο δεν έσκυβα και δεν έκανα βαθειά καθίσματα . Μετά από λίγο τα παράτησα, κάθε νοικοκυρά ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο να σκουπίσεις και να φροντίσεις γλάστρες χωρίς να κάνεις κινήσεις που εκθέτουν τα απόκρυφά σου σε επίμονα βλέμματα, άλλωστε ο μπαγάσας είχε καθίσει τόσο βαθειά στην πολυθρόνα που τα μάτια του ήταν στο ύψος από τα γόνατά μου. Έκανα λοιπόν τις δουλειές σαν να μην υπήρχε και του πρόσφερα φαντάζομαι ενδιαφέρον θέαμα. Από μια ματιά που του έριξα, λίγο ακόμα και θα την έβγαζε να την παίξει μπροστά μου. Η όλη φάση ομολογώ ότι με ερέθισε και προς το τέλος έσκυβα και στηνόμουν μπροστά του περισσότερο από το αναγκαίο για να τον ξεσηκώσω παρά για να συμμαζέψω. Στη “σεμνή χορογραφία” έβαλε τέλος η αγριοφωνάρα του Σάκη που γύρισε πεινασμένος.
Έστρωσα το τραπέζι σε χρόνο μηδέν. Αρχικά φοβήθηκα ότι ο Σάκης θα έπιανε τα λαίμαργα βλέμματα του Αντώνη αλλά αυτός ενδιαφερόταν περισσότερο να τον πειράζει για τα ποδοσφαιρικά παρά να εξετάσει τί έτρεχε με τον ανηψιό μας που τον θεωρούσε ακίνδυνο. Σε λίγο είχε ψιλομεθύσει και με κοίταγε κιαυτός λάγνα. Κατά τις 10 οι άντρες αποσύρθηκαν στον πάνω όροφο και εγώ καθυστερούσα συμμαζεύοντας. Ήλπιζα ο Σάκης να είχε ξεραθεί στον ύπνο πριν ανέβω αλλά που τέτοια τύχη.
-Γδύσου και έλα στον θείο είπε με βραχνή από το μεθύσι φωνή όταν μπήκα στην κρεββατοκάμαρα. Έβγαλα τα ρούχα μου γιατί την προηγούμενη φορά μου είχε σκίσει από τη βιασύνη του μια μπλούζα και πριν προφτάσω να ξαπλώσω με άρπαξε.
-Σε γουστάρω στα τέσσερα μούγκρισε και με έστησε βγάζοντας το πούτσο του.
Τον άκουσα να φτύνει και αμέσως μετά ένιωσα το πουτσοκέφαλό του να σπρώχνει την είσοδο του κόλπου μου. Έγειρα μπροστά για να τον διευκολύνω.
-Σιγά σιγά αγόρι μου είσαι τεράστιος θα με σκίσεις παραπονέθηκα. Αλλά αυτός δεν χαμπάριαζε τίποτε με γράπωσε από τους γοφούς και τον έσπρωξε βαθειά μέσα μου οργώνοντας τα τοιχώματα από το μουνί μου. Δάγκωσα το σεντόνι για να καλύψω τα βογγητά μου και προσπάθησα να χαλαρώσω καθώς ο Σάκης συνέχισε να μου τον καρφώνει χωρίς να δίνει σημασία στις διαμαρτυρίες μου.
-Τί σου κάνω μανάκι μου; επαναλάμβανε βραχνά. Το ρυθμικό χτύπημα από τα αρχίδια του στην κλειτορίδα μου άρχισε λίγο λίγο να έχει αποτέλεσμα. Ο κόλπος μου υγράνθηκε και το πιστόνι του μπαινόβγαινε εύκολα πιά. Ο οργασμός άρχισε να φουσκώνει μέσα μου. Άνοιξα κιάλλο τα πόδια και κρατούσα κόντρα με τα χέρια στο κεφαλάρι του κρεββατιού για να του επιτρέπω να φτάνει με κάθε ώθηση στον πάτο μου ενώ οι ρώγες μου τρίβονταν σε κάθε κούνημα και με τρέλαιναν. Είχαμε ιδρώσει και το μόνο που ακούγονταν και μάλιστα δυνατά ήταν το υγρό χτύπημα από τα μπούτια του στον κώλο μου καθώς με κάρφωνε και ο ήχος από το κρακα κρακ του καταραμένου του σουμιέ που είχε συντονιστεί. Ένιωσα τους μυς χαμηλά την κοιλιά μου να σφίγγονται και μετά με χτύπησε ο οργασμός. Οι μυς του κόλπου μου και ο σφικτήρας μου άρχισαν να συσπώνται ανεξέλεγκα και μου ξέφυγε ένα δυνατό Ααααχ που προσπάθησα να το πνίξω μάταια στο σεντόνι. Ο Σάκης το κατάλαβε και καρφώθηκε μέσα μου ψιθυρίζοντας στο αυτί μου.
-Χύσε μουνάρα μου χύσε. Έχυνα ανεξέλεγκτα και τα τοιχώματα του κόλπου μου κάναν δυνατό μασάζ στον πούτσο που ήταν φυτεμένος μέσα μου μέχρι τη μήτρα. Σε άλλη φάση ο Σάκης θα είχε χύσει επιτόπου αλλά σήμερα ήταν αρκετά πιωμένος. Μόλις ηρέμησα λίγο τραβήχτηκε στάθηκε όρθιος στο πλάι του κρεββατιού μου σήκωσε το κεφάλι και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Ευτυχώς πρόφτασα να ανασηκωθώ και να πιάσω τη ρίζα από τον πούτσο του με το αριστερό μου χέρι αλλιώς μέσα στη λύσσα του ήταν ικανός να με πνίξει. Είχε λίγο ξυνή γεύση από τα υγρά μου αλλά δεν με ξένισε, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι καθώς ήταν όρθιος με γαμούσε με όλη του τη δύναμη κρατώντας ταυτόχρονα κόντρα με το χέρι του στις προσπάθειές μου να τραβηχτώ για να αποφύγω λίγο το ενοχλητικό κτύπημα του πούτσου του στις αμυγδαλές μου. Τα χείλη μου είχαν αρχίσει να πληγώνονται από τα χτυπήματα πάνω στα δάχτυλά μου όταν τερμάτιζε. Σε λίγο τον ένιωσα να σφίγγεται και ετοιμάστηκα να αρχίσω να καταπίνω το χύσι του όταν ακούστηκε ένα κρατς από το παντζούρι. Ο Σάκης την στιγμή που άρχισε να χύνει ξαφνιάστηκε, με άφησε και κατάφερα να τραβηχώ πάνω στην ώρα. Με έχυσε παντού και φυσικά κατάπια αρκετό. Πετάχτηκε προς την μπαλκονόπορτα αφού καθυστέρησε για να φορέσει το σλιπάκι του και να σβήσει το φως ενώ εγώ κακήν κακώς έριχνα πάνω μου ένα νυχτικό.
-Λες να μας είδε το παιδί; μουρμούρησα δίπλα του καθώς άνοιγε διάπλατα τα παντζούρια.
-Μπα δε νομίζω, μάλλον καμμιά γάτα θα ήταν με καθησύχασε .
Πήγα ακροπατώντας μέχρι το δωμάτιο του Αντώνη και άνοιξα στα σκοτεινά την πόρτα, κοιμόταν του καλού καιρού. Πηγαίνοντας προς το μπάνιο συνηδητοποίησα ότι αν το παιδί ήταν ξύπνιο και άναβε το φως θα έβλεπε τα μούτρα μου μες τα χύσια. Πλύθηκα και επέστρεψα στο κρεββάτι όπου ο Σάκης ροχάλιζε. “Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τον ύπνο μετά από ένα καλό γαμήσι” σκέφτηκα καθώς έκλεινα τα μάτια μου.
Το άλλο πρωί ο Σάκης έφυγε ξημερώματα παίρνοντας την κούρσα και αφήνοντάς μου το αγροτικό, ετοίμασα ένα χορταστικό πρωϊνό και ξύπνησα τον Αντώνη. Την ώρα που έτρωγε χάζευα τα βιβλία Φυσικής και Μαθηματικών που είχε φέρει μαζί του. Θα βάζαμε ένα πρόγραμμα και πίστευα ότι θα τα περνούσε τον Σεπτέμβριο. Ήμουν έτοιμη να του βάλω ύλη για διάβασμα όταν θυμήθηκα τον πίσω τοίχο που τον είχε αφήσει μισοβαμμένο ο προκομένος ο άντρας μου.
-Αντώνη θα με βοηθήσεις να βάψω τον πίσω τοίχο;του είπα γλυκά.
-Φυσικά θεία από το βλέμμα του κατάλαβα ότι θα έκανε τα πάντα για να είναι μαζί μου και να μην κλειστεί στο σπίτι διαβάζοντας.. Ετοίμασα τους τενεκέδες και έσβησα μερικά κομμάτια ασβέστη για να ετοιμάσω το χρώμα. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης κουβάλησε την ξύλινη σκάλα και την στερέωσε. Δεν ήθελα με κανένα τρόπο να πέσει από εκεί πάνω έτσι ξεκίνησα να ανεβαίνω τα σκαλοπάτια με τον κουβά στο χέρι. Τότε αντιλήφθηκα το πρόβλημα, φορούσα ρόμπα, σκέφτηκα για μια στιγμή να μπω να αλλάξω αλλά είπα από μέσα μου -δε βαριέσε ας δει και ο μικρός κάτι- “φάτε μάτια ψάρια” που λέει και ο λαός. Αυτή βέβαια η απόφαση προκάλεσε μια αλληλουχία γεγονότων που θα με έβαζε στο μέλλ6ον σε πολύ δύσκολη θέση αλλά ας πρόσεχα.. Ανέβηκα τη σκάλα ξεκούμπωσα μερικά κουμπιά και διχάλωσα τα πόδια μου πάνω από το τελευταίο σκαλοπάτι. Έβαφα λοιπόν με τα πόδια σε διάσταση και τον ανηψιό μου να τριγυρίζει σαν γκαβλωμένος γάτος κάτω από τη σκάλα και να με παίρνει μάτι. Κοίταζε τόσο απροκάλυπτα με το στόμα ορθάνοιχτο σα τον χάνο που κάθε τόσο του φώναζα να πάψει να κοιτάει το βρακί μου και να ξαναγεμίσει με ασβεστόνερο τον τενεκέ.
Άλλες δέκα βουρτσιές και θα είχαμε τελειώσει όταν το αστέρι χαζεύοντας βούτηξε τα χέρια του στο καυτό ασβεστόνερο. Πήδηξα από τη σκάλα μόλις άκουσα τις φωνές του και έβαλα τις παλάμες του που άρχισαν να φουσκαλιάζουν κάτω από το νερό της βρύσης. Έκλαιγε ο καϋμένος από τον πόνο καθώς τρέχαμε με το αγροτικό προς την άλλη άκρη του χωριού που είχαν εξοχικό ένα ζευγάρι γιατρών. Ευτυχώς η ζημιά δεν ήταν πολύ μεγάλη.
-Τον επιδέσαμε καλά Μαρία αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην μολυνθούν οι φουσκάλες στα χέρια του. Πρέπει να μείνει με τους επιδέσμους τουλάχιστον τρεις μέρες και μετά βλέπουμε μου είπε η Ελένη που πρέπει να είχαμε την ίδια ηλικία αλλά ήταν πιο λεπτή και την κοίταζα με λίγη ζήλια. Συμφωνήσαμε να περάσει σε λίγες μέρες για να αλλάξει τους επιδέσμους. Δεν δέχτηκαν λεφτά και τους έταξα τραπέζι για το επόμενο Σάββατοβραδο. Πήρα λοιπόν τον πονεμένο νεαρό που είχε μισοξεχάσει τον πόνο του και κοίταζε λαίμαργα και την Ελένη και γυρίσαμε σπίτι καλές δύο το μεσημέρι.
Ετοίμασα κάτι πρόχειρο και τον τάϊσα στο στόμα. Μετά ήρθε η ώρα του μπάνιου. Πέρα από την αναγκαιότητα του πλυσίματος είχα και μια δικαιολογία να τον δω γυμνό και να τον πασπατέψω. Όταν κατάλαβε ότι θα είμασταν μαζί στο μπάνιο άρχισε να διαμαρτύρεται αλλά του έκοψα τον βήχα από την αρχή.
-Βρε Αντώνη πες ότι σε κάνει μπάνιο η μάνα σου, μην ντρέπεσαι άλλωστε πρέπει να λουστείς πώς θα κοιμηθείς με τους ασβέστες;
Τον έγδυσα στο πι και φι, το καυβλάκι του είχε μαζέψει από την ντροπή και είχε γίνει σαν μικρό γαριδάκι. Του έβαλα σακκούλες στα χέρια για να μη βραχούν οι επίδεσμοι και τον βοήθησα να καθίσει στην μπανιέρα. Αρχικά του έριξα μια γερή δόση σαμπουάν λέγοντας του να κρατήσει κλειστά τα μάτια του έτσι είχα μια ευκαιρία να τον χαζέψω χωρίς να με βλέπει. Είχε γυμνασμένο κορμί και θα γινόταν ένας τύπος που θα τον κυνηγούσαν οι γυναίκες. Προς το παρόν ήταν το δικό μου παιχνίδι. Τον σαπούνισα συστηματικά παντού. Μετά έβαλα μια γερή ποσότητα αφρόλουτρο και τον χούφτωσα για τα καλά. Με το πρόσχημα ότι ανησυχώ για την καθαριότητα από το πουλάκι του τράβηξα πίσω το πετσάκι και τον μάλαξα για αρκετή ώρα. Η πούτσα του άρχισε αναποκρίνεται στο άγγιγμά μου και να μεγαλώνει. “Μαρία τί κάνεις εκεί; αυτό θεωρείται αποπλάνηση ανηλίκου” μια φωνή στο μυαλό μου με συνέφερε και σταμάτησα. Βιαστικά τον ξέβγαλα και τον σκούπισα το μουνάκι μου είχε ήδη μουσκέψει και χρειαζόμουν επειγόντως λίγη ώρα με τον εαυτό μου.
-Μισό λεπτό να σου φέρω μια αλλαξιά ρούχα και να σε ντύσω. Τον άφησα να περιμένει και πετάχτηκα στο δωμάτιό του. Περνώντας από το διάδρομο είδα το κατακόκκινο πρόσωπό μου στον καθρέφτη. “Μαρία ηρέμησε κορίτσι μου σαν γκαβλωμένη παρθένα κάνεις” μουρμούρησα.
Τον βρήκα γυμνό με μισοσηκωμένο γκαβλί στη μέση του μπάνιου.
-Θεία πρέπει να κατουρήσω μου είπε κατακόκκινος.
-Καλά κάνε την ανάγκη σου αγόρι μου απάντησα εγώ δεν βλέπω είπα και γύρισα από την άλλη.
-Θεία θέλω βοήθεια! Τότε κατάλαβα το πρόβλημα και η λύση του μου έφερε ανατριχίλα χαμηλά στην πλάτη.
-Άντε καλά του είπα σα να έκανα αγγαρεία.
Στάθηκα πίσω του, με το δεξί έπιασα την πούτσα του και ακούμπισα το αριστερό μόλις πάνω από τις τρίχες της ήβης του. Άρχισα να συρίζω στο αυτί του. Είχα τουλάχιστον 20 χρόνια να το κάνω αυτό από τότε μάθαινα στα αγόρια μου να κατουράν στο γιογιό. Από την αρχή κατάλαβα ότι η επιχείρηση “κατουράω με τη βοήθεια της θείας μου” θα τραβούσε σε μάκρος. Ο μικρός ήταν σφιγμένος σα βράχος. Εγώ συνέχιζα το Σσσσσ ενώ το αριστερό μου χάϊδευε πιέζοντας την κοιλιά του ενώ το δεξί σαν από μόνο του έπαιζε με το πουτσοκέφαλό του κάνοντας μικρές κινήσεις. Όλο το σώμα του ήταν τεντωμένο και η πούτσα του όλο και μεγάλωνε ανταποκρινόμενη στα χάδια μου. Πέρασαν δυό τρία απολαυστικά αλλά άκαρπα λεπτά με μένα να του ψιθυρίζω πόσο προικισμένος είναι συρίζοντας σαν κόμπρα στα ενδιάμεσα και τελικά ο Αντώνης με ένα αναστεναγμό παραιτήθηκε.
-Θεία έχω πρόβλημα δεν μπορώ να κατουρήσω.
-Γιατί αγόρι μου; ρώτησα κάνοντας την ανήξερη σφίγγοντας την τεντωμένη του ψωλή στην παλάμη μου.
-Όταν το πιπί μου είναι σηκωμένο δεν μπορώ να κατουρήσω.
-Ας το αφήσουμε να ηρεμήσει.
-Όσο σε βλέπω δεν θα ηρεμήσει. Γέλασα.
-Βρε είμαι γριά παναθεμά σε. Αφού εγώ τον είχα φτάσει σε αυτή την κατάσταση εγώ έπρεπε και να τον ανακουφίσω. Τον οδήγησα μαλακά να καθίσει στην άκρη από την μπανιέρα. Του είπα να χαλαρώσει και αφού έφερα ένα χαλάκι για να μην πληγώσω τα γόνατά μου γονάτισα μπροστά του. Για μια στιγμή σκέφτηκα να πάρω αυτό το άβγαλτο γκαβλί στο στόμα μου και να το στραγγίξω αλλά συγκρατήθηκα, απλώς το αγκάλιασα με το δεξί ενώ με το αριστερό έκλεινα σταθερά στη χούφτα μου την αρχιδοσακούλα του. Άρχισα να τρομπάρω με αργό ρυθμό την πούτσα του που ανταποκρίθηκε αμέσως μεγαλώνοντας γρήγορα. Έκλεισα τα μάτια και αφοσιώθηκα στο έργο μου. Είχαν δεν είχαν περάσει δύο λεπτά όταν τον άκουσα να βογγά και ένιωσα τα αρχίδια του να σφίγγονται. Άνοιξα τα μάτια μου τη στιγμή που έριξε την πρώτη βολή. Το σπέρμα με πέτυχε ψηλά στο μέτωπο και με ξάφνιασε. Άνοιξα το στόμα να πω κάτι και η επόμενη βολή από το παχύ χύσι κατέληξε στο στόμα το μάγουλο και τα αριστερό μάτι. Έκλεισα το στόμα και περισσότερο ξαφνιασμένη από τη δύναμη του χυσίματος και την ποσότητα παρά ενοχλημένη τραβήχτηκα λίγο πίσω. Οι επόμενες γερές ριπές με πότισαν παντού στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Ο μικρός έχυνε με τους κουβάδες και εγώ συνέχισα να τρομπάρω ενώ γευόμουν την παραγωγή του. Είχε υπέροχη δυνατή γεύση χωρίς να πικρίζει όπως πικρίζει το σπέρμα του Σάκη που είναι και καπνιστής. Σε λίγο η πούτσα του χαλάρωσε και τον άφησα, ξεκίνησα να σκουπίζομαι αλλά ξαφνικά με περιέλουσε μια ζεστή βροχή. Ο κατεργάρης άρχισε να με κατουράει. Πριν προφτάσω να τραβηχτώ με είχε κάνει μούσκεμα.
-Συγνώμη θεία ξεκίνησε να λέει.
-Δεν πειράζει Αντώνη μου τον καθησύχασα καθώς τον έντυνα.
-Δεν φταις εσύ δες το σαν θεραπεία. Τον έντυσα τον έβαλα στο κρεββάτι και εγώ κλειδώθηκα στο μπάνιο. Ήμουν φοβερά ερεθισμένη και έπρεπε να κάνω κάτι γιαυτό αλλιώς θα τρελαινόμουν από γκάβλα. Γέμισα την μπανιέρα με νερό και μετά έκλεισα με ένα μπαλάκι χαρτί την κλειδαρότρυπα, δεν ήθελα ο νεαρός να με παίρνει μάτι την ώρα που θα “έπαιζα” με το μουνάκι μου. Βούλιαξα στο ζεστό νερό και σαπουνίστηκα, μετά αφού άνοιξα τα πόδια μου τα ακούμπησα στα χείλη της μπανιέρας. Έβαλα με τέτοιο τρόπο το τηλέφωνο του ντουζ ώστε η ροή του νερού να πέφτει πάνω στην κλειτορίδα μου. Το μασάζ από το νερό δεν άργησε να με απογειώσει οι ρώγες μου τεντώθηκαν και άρχισαν να με πονάν ερεθισμένες. Φαντάστηκα τον δυνατό πούτσο του Σάκη, άρπαξα τον τρίφτη και έσπρωξα τη ξύλινη λαβή του μέσα μου. Ο Σάκης μεταλλάχτηκε σε Αντώνη καθώς το κτύπημα του νερού στο κουμπί μου και το βάλε βγάλε του ξύλινου παλουκιού με οδήγησαν σε ένα δυνατό οργασμό. Τέλειωσα έχοντας το όνομα και τη γεύση του μικρού στο στόμα
μου. Μήνες είχα να χύσω με τέτοια ένταση. Ο Αντωνάκης είχε κάνει το θαύμα του σκεφτόμουν καθώς σκουπιζόμουν αργότερα. Με ξύπνησε ο ανηψιός γιατί πονούσε του έδωσα ένα λοναρίτ και του υποσχέθηκα σινεμά.
Έβαλα τα καλά μου για την έξοδο, ρούχα που είχα χρόνια να φορέσω. Ευτυχώς δεν είχα πάρει κιλά και το μαύρο φόρεμα μου έκανε. Έβαλα ενισχυμένο σουτιέν για να κρατήσω τις βυζάρες μου φρόνιμες μέσα στο ντεκολτέ και ψηλοτάκουνες εξώφτερνες τύπου “γάμησε με” γόβες. Ο μικρός αλληθώρισε μόλις με είδε και ξέχασε τον πόνο του. Ήταν όλο κοπλιμέντα. Το έργο ήταν βλακεία αλλά εγώ έπαιξα το ρόλο της καλής θείας μια χαρά κανακεύοντάς τον. Ευτυχώς στο γυρισμό ήταν εξαντλημένος και δεν με ταλαιπώρησε στο κατούρημα.
Την επόμενη μέρα είχαμε επισκέψεις από συμπεθέρες που μάθαν για το ατύχημα και ήρθαν να συμπαρασταθούν. Κατά το βραδάκι ήρθε και η γιατρός που του άλλαξε τις γάζες και άφησε έξω από τα βαμβάκια τα δάχτυλά του, τουλάχιστον σκέφτηκα θα πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του. “Η κατάσταση των εγκαυμάτων πάει πολύ καλά, μας είπε και ο κίνδυνος μόλυνσης απομακρύνεται”.
-Σήμερα Αντώνη πρέπει να ξεκινήσεις το διάβασμα του είπα την άλλη μέρα το πρωί. Κατσούφιασε αλλά κατένευσε. Τα εγκαύματα είχαν υποχωρήσει και μαζί έφυγε και ο πολύς πόνος. Τον έστρωσα στον καναπέ του έβαλα ύλη από τη Φυσική (βολές) και ανέβηκα να συμμαζέψω.
Σε μια ώρα που προσπάθησα να τον εξετάσω με κούφανε. Δεν είχε καταλάβει τίποτε και δεν μπόρεσε να λύσει ούτε μια άσκηση. Το ίδιο και όταν κατά τις 11 ξαναπροσπάθησε αφού του τα εξήγησα αναλυτικά. Ο μικρός χρειαζόταν ένα κίνητρο και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω “θέαμα” για να τον παροτρύνω. Ανέβηκα και ντύθηκα σα να ετοιμαζόμουν για έξοδο. Φούστα μαύρη στενή και μεταξωτό μαύρο πουκάμισο, δεν πίστευα ότι θα φτάναμε μέχρι εκεί αλλά για καλό και για κακό φόρεσα και το μαύρο διαφανές δαντελωτό σουτιέν που το φοράω σε σπέσιαλ περιπτώσεις με το Σάκη και αφήνει τις ρώγες σχεδόν εκτεθημένες. Όταν με είδε κρέμασε το σαγόνι του.
-Λοιπόν Αντωνάκη άκου τη συμφωνία. Για κάθε σετ ασκήσεων που θα λύνεις σωστά θα ξεκουμπώνω ένα κουμπί. Αν λες αρλούμπες θα το ξανακουμπώνω. Αν θες να δεις το στήθος μου πρέπει να γίνεις ξεφτέρι στο κεφάλαιο. Σύμφωνοι; Ξεροκατάπιε και στρώθηκε με όρεξη στο διάβασμα. Για να τον πεισμώσω πρόσθεσα κοροϊδευτικά.
-Δε νομίζω να καταφέρεις να ξεκουμπώσεις ούτε ένα κουμπί.
Σε μια ώρα κατάλαβα ότι είχα υποεκτιμήσει τη δύναμη του κινήτρου που του είχα βάλει καθώς ξεκούμπωσα και το τρίτο κουμπί και έβλεπε πια σχεδόν όλο το στήθος μου. Το σουτιέν έδειχνε περισσότερα από ότι έκρυβε. Το θέαμα τον είχε γκαβλώσει για τα καλά και έχασε την συγκέντρωσή του. Μέσα σε μισή ώρα ξανακουμπώθηκα γιατί έκανε απανωτά βλακώδη λάθη.
“Α, ρε Μαρία περνάει ακόμα η μπογιά σου” μουρμούρισα. Κάναμε διάλειμμα για φαγητό και μετά έκανα καφέ και πήρα ένα βιβλίο να διαβάσω. Ο Αντώνης συγκεντρώθηκε στην ύλη. Σε δύο ώρες ο κατεργάρης τα είχε μάθει όλα και είχε λύσει όλες τις ασκήσεις αφήνοντάς με μόνο με το σουτιέν. Με κοίταζε λαίμαργα ενώ το φούσκωμα στο σορτσάκι του ήταν τεράστιο και συνέχιζε να μεγαλώνει. Διόρθωσα λίγο τη θέση από το σουτιέν κρύβοντας κάπως τις ερεθισμένες ρώγες μου και τον άφησα να με χαζέψει για λίγη ώρα. Όταν γύρισα να ντυθώ άκουσα ένα βήξιμο.
-Συγνώμη θεία αλλά κάναμε μια συμφωνία είπε διστακτικά.
-Δηλαδή;
-Είχες πει ότι αν τα μάθαινα όλα θα έβλεπα το στήθος σου. Κοκκίνησα και το μουνάκι ανταποκρίθηκε αυτόματα εκκρίνοντας υγρασία. Θα μπορούσα να τον μαλώσω και να ντυθώ αλλά η προοπτική να του δείξω το στήθος μου ερέθιζε και μένα. Αναστέναξα.
-Λοιπόν βλέπεις, αλλά δεν πιάνεις συνεννοηθήκαμε;
Έφερα τα χέρια πίσω ξεκούμπωσα το εσώρουχο και το έβγαλα με μια κίνηση. Τα βυζιά μου ελευθερώθηκαν. Οι ρώγες ήταν τόσο ερεθισμένες που με πονούσαν, ασυναίσθητα τις έτριψα και ξαφνιάστηκα από το πόσο καυτές ήταν. Ο Αντώνης άφησε να του ξεφύγει ένας αναστεναγμός.
-Καλά βρε δεν έχεις δει ξανά βυζιά; Χαζογέλασα καθώς για πρώτη φορά έδειχνα το στήθος μου σε άλλον άντρα εκτός από το Σάκη και το έβρισκα σκέτη γκάβλα.
-Στο σινεμά έχω δει αλλά ζωντανά όχι. Ξεροκατάπιε.
-Θεία έχεις υπέροχο στήθος..
Λίγο ακόμη να συνέχιζε και τα υγρά μου θα κυλούσαν στα μπούτια μου. Γύρισα να φύγω να ανέβω πάνω να ανακουφιστώ αλλά με σταμάτησε.
-Μείνε λίγο ακόμη έτσι μέχρι να λύσω την τελική άσκηση. Ήμουν σε μια κατάσταση “τραβάτε με κι'ας κλαίω” και συμφώνησα. Πήγα και κλείδωσα μη μπουκάρει κανείς απρόσκλητος και κάθησα πλάϊ του. Έκανα ότι διάβαζα ένα περιοδικό ενώ ένιωθα τον κόλπο μου να λιώνει πάνω στο μεταξωτό μου εσώρουχο. Σιγά να μην τα κατάφερε με την άσκηση, τραύλιζε και κόμπιαζε μέχρι που στο τέλος κοίταζε μια τα βυζιά μου και μια το φούσκωμα στο σορτσάκι του. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν οι γάζες θα την έπαιζε μπροστά μου.
Σηκώθηκα με φούρια και πήρα μια πετσέτα και ένα μπουκάλι παιδικό λάδι από το μπάνιο.
-Αντώνη γδύσου για να τελειώνουμε και μ'αυτό. Γδύθηκε σε χρόνο μηδέν και αποκάλυψε ένα κατακόκκινο πουτσοκέφαλο που κόντευε να σπάσει το πετσάκι του. Η στύση του ήταν απίστευτη. Μπορεί να μην τον είχε τόσο χοντρό όσο ο άντρας μου αλλά ο πούτσος του ήταν εξίσου μακρύς και στεκόταν περήφανα σε μια γωνία σχεδόν 45 μοιρών με το σώμα του. Άπλωσα την πετσέτα στον καναπέ για να μην τα κάνουμε όλα χάλια και κάθισε με την ψωλή του τα ταλαντεύεται ενθουσιασμένη.
Έβαλα μια γερή δόση λαδιού στο δεξί μου και κάθισα πλάι του. Τον ένιωσα καυτό να πάλλεται στην χούφτα μου. Δυνάμωσα τη λαβή και ξεκίνησα τις παλινδρομικές κινήσεις. Με το αριστερό τον αγκάλιαζα για να στηριχτώ και αυτό έκανε τα βυζιά μου να κουνιούνται βαριά πέρα δώθε με κάθε ψωλοχτύπημα. Ένιωθα ήδη τις μικρές συσπάσεις του κόλπου μου προεόρτια ενός οργασμού. Δαγκώθηκα για να πνίξω τα βογγητά μου και συνέχισα ευσυνείδητα να του τον παίζω. Ξαφνικά ένιωσα τα δάχτυλά του στη δεξιά ρώγα μου. Ο μάγκας κατάλαβε γρήγορα ότι δεν περισσεύαν χέρια για να τον εμποδίσω και έγινε πιό τολμηρός. Τη φυλάκισε ανάμεσα σε δείκτη και αντίχειρα και την κρατούσε οδυνηρά ακίνητη ενώ το υπόλοιπο στήθος ταλαντευόταν στο ρυθμό της μαλακίας που του τραβούσα. Η Αίσθηση με τρέλανε. Σε μια προσπάθεια να εμποδίσω το αναπόφευκτο φυλάκισα τα δάχτυλά του με το άλλο μου χέρι αλλά ήταν αργά. Ο οργασμός με σάρωσε και αντανακλαστικά έσφιξα τα πόδια μου ενώ το χέρι μου σφίχτηκε γύρω από το κοντάρι του σαν να ήταν σανίδα σωτηρίας. Έχυσε με δυνατά βογγητά λέγοντας το όνομά μου ανάμεσα στους αναστεναγμούς και καλύπτοντας τις δικές μου σιγανές κραυγές. Έχυνα και εγώ σαν τρελή βλέποντας τις ριπές από παχύ σπέρμα να πέφτουν στην κοιλιά του. Τον άρμεξα για αρκετή ώρα και μετά τα μάζεψα και έτρεξα στην κρεββατοκάμαρα με τις τύψεις να με κυνηγάνε.
Έκανα αρκετή ώρα να ηρεμήσω και αποφάσισα ότι αυτό δεν έπρεπε να συνεχιστεί για το δικό του καλό. Έπρεπε να γνωρίσει τον έρωτα με ένα κορίτσι της ηλικίας του και όχι με τη θεία του.
Όταν κατέβηκα κάτω του εξήγησα ότι δεν έκανε κάτι λάθος αλλά δεν ήταν φυσιολογικό να συνδεθεί με τη θεία του. Στεναχωρήθηκε αλλά νομίζω ότι κατάλαβε.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ100% (8/0)
 
Categories: First TimeMatureTaboo
Posted by alketas
1 year ago    Views: 447
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
Δεν θα απολαυσουμε την συνέχεια;