Hij en Zij, deel 2

Hij en Zij (deel 2)

Drie weken waren voorbijgegaan. Drie weken nadat ze, zo geil als krols katje, na haar werk naar die man was gereden om zich daar uitgebreid te laten neuken. Eén zinnetje van hem stond in haar geheugen gegrift: “Geneukt worden”, niet zelf neuken dus, maar “geneukt worden”. Met andere woorden: zich als een willoos geil diertje laten behandelen, maar ondertussen haar onderdanigheid gebruiken om een hele serie van orgasmes te beleven. Ze was écht nog nooit zó lekker (en zó vaak achterelkaar!!) klaargekomen als toen die middag...

Dat onderworpen karaktertrekje van haar had zij eigenlijk nog nooit bij zichzelf gezocht en zij vroeg zich af of andere vrouwen dat óók in zich hadden...? Gek eigenlijk dat je daar nooit met vriendinnen en zo over praatte... Het ging dan wel eens over avontuurtjes (dat woord alleen al...) en hoe lekker het was, die zaterdagavond met hun vriendje, of met hun man. En heel af en toe, als ze eens wat flink hadden gedronken ging het wel eens verder: over de lengte van een pik, over dat ze zo lekker waren gelikt, over het feit dat ze hun kutjes óók schoren, over dat hun tepels zo hard werden als ze ze met een ijsblokje bewerkten enz. enz. enz. Maar nooit eens over dat ze het heerlijk vonden om als een onderdanig sletje te worden behandeld of, andersom, dat ze zo goed waren klaargekomen omdat ze een of andere vent z’n handen op z’n rug hadden gebonden en hem hadden opgedragen z’n tong in hun kontje te steken om daarna z’n hoofd in hun kruis te duwen om hun natte kut te bewerken... Daar hadden ze het nou nooit over...

Misschien ook wel logisch eigenlijk... Want per slot van rekening had ze van zichzelf ook nooit verwacht dat ze zo’n gehoorzame en meegaand wijfje was. Of liever (en in het geheim!) gezegd: dat ze zo’n onderdanig sletje was. Klaar om te gehoorzamen... klaar om alle te doen wat haar werd opgedragen... nat, geil, gewillig.

36 was ze nu. Al een jaar of 6 een vaste vriend waarmee ze niet samenwoonde, hij had dat wel eens gevraagd, maar ze waren nooit op dat pad verder gegaan...De sex was in orde... ze kwam tenminste klaar... en hij zei dat hij het heerlijk vond, dus wat zou je verder nou nog zeuren? Ze wist ook dat ze er goed uitzag. Erg goed, zelfs. Halflang blond haar, staalblauwe ogen, hoge jukbeenderen, lange benen, strak kontje, slank, goede gespierde kuiten. Alleen had ze wel wat grotere borsten willen hebben, zo’n grote B, of soms een klein C’tje... Maar je kon niet alles hebben... Vaak voelde ze wel dat mannen haar nakeken, op straat, in een café, maar verder gleed het een beetje van haar af... ze HÁD toch al een vriendje?? Nou dan...!

Tot op het moment dus (nu zo’n 5 weken geleden) dat ze een man tegenkwam, op zaterdagmiddag toen ze aan het winkelen was. De man had haar met haar boodschappen een lift naar huis gegeven, ze had hem iets te drinken aangeboden, en in haar woonkamer had hij haar gewoon genomen! Geneukt! En ze was nog nooit zo intens klaargekomen! Na zijn kopje koffie was hij opgestaan en naar haar toe gelopen. Hij had haar bij haar blonde haren vastgepakt en omgedraaid. Ze had z’n staalharde erectie door z’n broek tegen haar kontje voelen wrijven. Toen had hij haar zachtjes in haar nek gebeten en in haar oor gefluisterd: “Je bent een geil sletje, of niet? Kom zeg eens... ben je een geil sletje?” Eerst was zij te verbaasd om te antwoorden, maar al heel snel kon ze alleen maar hulpeloos hijgend uitbrengen dat ze inderdaad “een geil sletje” was. Hij moest toen een beetje in zichzelf lachen en had haar (in haar eigen woonkamer!!!) uitgekleed, zijn stijve lul uit zijn broek gehaald, haar op haar rug gelegd, haar witte stringetje ruw opzij geschoven en zich binnen 40 seconden klaargestoten in haar drijfnatte kut. Daarna gooide hij z’n visitekaartje op de tafel en zei haar hem maar eens op te komen zoeken als ze eens écht wat lekkers wilde... Ze had het heerlijk gevonden! Twee weken lang masturbeerde ze met de gedachte aan die ontmoeting. De sex met haar vriendje werd beter met haar fantasie dat het niet haar vriendje was met wie ze sex had, maar met die meneer van zaterdagmiddag.

En toen, twee weken later, was ze zomaar naar hem toegereden... op een vrije donderdagmiddag. En ze zichzelf... ja, wat eigenlijk? Zichzelf gewoon “aangeboden”... een beter woord wist ze niet te verzinnen. Ze had zichzelf op zijn commando voor zijn ogen gevingerd, ze had hem gepijpt, zich laten neuken... Willoos, gehoorzaam en onderdanig... En het ergste was nog dat ze het absoluut héérlijk had gevonden!

Maar... maar... maar zó was ze helemaal niet!!. Ze was een office manager op een grote afdeling van een groot kantoor; 11 secretaresses en 2 balie-medewerkers werkten onder haar. Ze had het volste vertrouwen van de directie en het management, ze kon haar eigen werktijden bepalen, ze kon aannemen wie ze wilde, ze verdiende goed, kon (binnen bepaalde grenzen) kopen wat ze leuk vond, en was, in het algemeen “Een Zelfstandige Vrouw”. Ze was bovendien iemand (zo hoorde ze in functioneringsgesprekken) die ‘gezag uitstraalde’, iemand voor wie men (vooral voor de nieuwere meisjes die ze aannam) een beetje bang was, een beetje een “ijskonijn”, iemand waar je maar beter geen ruzie mee kon hebben.

Sinds die donderdagmiddag speelden al drie weken lang twee gedachten in haar hoofd... namelijk of er meer vrouwen waren die nét zo als zij waren en die laatste vraag van de dominante man van drie weken geleden: ‘Die Andrea, die jij op je werk hebt aangenomen, heh, waar je het net over had... zou je daar niet eens een avondje mee willen gaan drinken? Misschien wil ze wel wat meer dan alleen maar balie-werk?”

“Die” Andrea had ze (nu) zes weken geleden inderdaad aangenomen. Ze had haar naam per ongeluk laten vallen toen ze zichzelf half-naakt voor een manshoge spiegel aan het afrijden was op zijn vingers, en nadat ze beiden waren klaargekomen (zij voor de zoveelste keer), en zij op zijn verzoek (nee, “bevel” was het meer...) haar eigen geil van zijn halfstijve pik aan het likken was, noemde hij Andrea nog eens. Ze kon het zichzelf nu nauwelijks voorstellen, maar een nieuwe vlam van geilheid schoot toen weer door haar lichaam. Bij de gebruikelijk vrijdagavondborrel van het kantoor vanavond zou ze eens proberen aan Andrea te vragen of die onderdanige trekjes bij meer vrouwen gebruikelijk waren...

Andrea zag er trouwens vandaag wel érg sexy uit... Of kleedde ze zich elke dag zo? Ze had er niet op gelet de afgelopen weken... 19 jaar (tijdens haar sollicitatiegesprek, tenminste), ongeveer 1.60 m. ravenzwart lang haar, penseeldunne wenkbrauwen, een middeltje om “u” tegen te zeggen, een leuk opwippend neusje, een mooi rond achterwerk dat haar strakke spijkerbroek helemaal vulde, volle lippen, en borsten die veel te groot leken voor een meisje van haar postuur, minstens cup DD... dat zo’n meisje niet voorover viel met zo veel borst... En dan met zon’n diep decolleté... Als ze dat tijdens haar sollicitatiegesprek had gedragen, had ze haar nóóit aangenomen! Een steek van jaloezie ging ploseling door haar heen: zou haar dominante minnaar haar nét zo geil vinden als hij haar vond? Zou hij haar een beter pijpsletje vinden dan zij? Haar lippen waren in ieder geval een stuk voller dan haar eigen lippen... Maar zouden haar schaamlippen net zo nat en vol en glibberig zijn als die van haarzelf? Zou zij zich net zo gewillig door hem laten neuken als zij? Hoe zou haar gekreun en gehijg klinken als hij zijn pik van achteren in haar zou steken? Zij op handen en voeten... Zou ze gillen als hij haar voor het eerst zou penetreren? Zou zij zich in haar kont willen laten nemen? (iets dat zij zelf nog nooit had laten gebeuren...). Zich tussen haar dikke tieten laten neuken? Zijn zaad in haar tepels wrijven? Zou die Andrea haar 19-jarige lichaam net zo onderdanig aan hem aanbieden zoals zij haar rijpe 36-jarige gaatjes had aangeboden? Klaar, nat en open om te WORDEN geneukt? En bij die gedachten werd ze zelf, ooooooh zo geil en ze kon niet wachten tot het half 6 was om met het kantoor naar de kroeg te gaan.

Ze werd zelfs zo geil dat ze haar mobiele telefoon uit haar tas pakte en inzoomde op Andrea, die aandachtig de notulen van de laatste vergadering aan het uitwerken was. Ze nam stiekum een foto van haar en ze stuurde deze foto naar haar minnaar. Daarbij schreeft ze: “Dit is dan die Andrea... Je weet wel... Ga proberen vanavond een nieuw speeltje voor je te regelen. Goed?” Ze twijfelde even en ondertekende toen met “Je gewillige pijpsletje”. Een kwartiertje later kreeg ze een tekstje retour: “Goede lippen, goede tieten. Als haar kut net zo goed is... Ben vanavond thuis en heb wel zin in die Andrea... Doe je BEST, geil schatje!! Ik weet dat je het kunt... Maak van die Andrea net zo’n lekker sexspeeltje als je zelf bent... Als jullie hier vanavond zijn zal ik haar volle lippen op je kale kutje drukken! Wees daar maar zeker van”.

Het SMS’je maakte haar nog geiler dan ze al was... Sexspeeltje... ! Ja, dat was ‘t! Dat was ze zelf en het verlangen om in jonge meisjes een beeld van zichzelf te zien (of te wíllen te zien)... Ze zag in Andrea een ideaal sexspeeltje voor hem... een speeltje om te domineren. Andrea naakt op haar knieën, zij die Andrea’s hoofd naar zijn pik leidde, zijn tong op Andrea’s harde tepels... Waarom had zij niet zulke grote borsten als dat grietje, godverdomme!! Misschien zou hij Andrea inderdaad wel zo ver kunnen krijgen om haar poesje te likken... Ze had het nog nooit met een andere vrouw gedaan... ze wist niet eens dat ze daar ook geil van kon worden. De gedachte echter dat hij haar benen zou spreiden en Andrea zou dwingen haar eerst in haar geilheid te bekijken en daarna haar klit te likken, bezorgde haar koude rillingen. Dat zou haar leren om zo haar dikke tieten aan iedereen te laten zien.... Hmmmmmm! In haar gedachten zag zij al hoe hij Andrea dwong hem te pijpen... Ha! Sexspeeltje...!

Om half zes ging het hele kantoor dan naar de gebruikelijke vrijdagavondborrel in het café op de hoek. De meeste mannen hadden al in het begin van de avond oog voor Andrea’s borstpartij. Ze moest zeggen dat Andrea wel erg veel inkijk had... Ging dat iedere week zo, eigenlijk? Misschien wel, maar ze had er nooit bij stil gestaan. Nu ze echter haar die geile plannetjes in haar blonde hoofd had (om nog maar te zwijgen over de aanmoedigingen die ze per SMS had ontvangen...), keek ze met heel andere ogen naar datgene wat zich afspeelde op een vrijdagavond. Ze zag dat die jongen van de postkamer (lekker ding trouwens, dacht ze) nonchalant zijn hand op Andrea’s ronde billen liet rusten. Andrea lachte tegen hem en sloeg zijn hand weg. Maar toen hij dat 20 seconden later wéér deed, werd ze boos en zei hem daarmee onmiddelijk op te houden. Even later deed hij het weer. Nu echter werd Andrea écht boos en gooide hem het plasje wijn in haar glas in zijn gezicht. “Dit is mijn kans”, dacht ze en ze posteerde zich tussen Andrea en die postkamerjongen. “Nou, nou, Wim”, zei ze, “we gaan het hier toch wél een beetje gezellig houden, niet?”. Ze pakte Andrea bij haar arm en trok haar zachtjes van de bar af, weg van Wim... “Dank je wel, zeg!”, zei Andrea tegen haar, “onuitstaanbaar, mannetje, die Wim!”. “Oh, graag gedaan, hoor, die jongens kunnen soms zo opgefokt zijn, op vrijdagavond. Kom eens bij me zitten, gaan we een beetje praten....”.

Natuurlijk kwam het gesprek al gauw op de opgefoktheid van die mannen op vrijdagavond, en ze roddelden wat af over wat er op vrijdagavonden tussen verschillende collega’s wel eens gebeurde... Ze klapperde met haar oren! Dat had ze nou nooit verwacht tussen “die en die en die” en zij deed wel eens dit met hem en... etc. Ze werd nieuwsgierig en vroeg Andrea of er ook van die verhalen over haar de rondte gingen... “Nou nee, niet echt, geloof ik”, zei Andrea, “de meeste mensen vinden je wel erg mooi, maar ze zijn, denk ik, ook een beetje bang voor je. Je straalt altijd zo’n superieure houding uit, met je blonde haren en je blauwe ogen... Ik denk dat de meeste mannen best wel vaak over je fantaseren als ze met hun vrouw in bed liggen, maar ze durven gewoon niet, denk ik... Ik moet wél zeggen dat ik jou verreweg de mooiste vrouw van het kantoor vind, en ik ben blij dat je me hebt aangenomen!”

Ze hoorde eigenlijk nauwelijks wat Andrea zei. Ze was volkomen gebiologeerd door haar onschuldig sexy verschijning, de welving van haar borsten, die volle rode lippen... Wat zou haar minnaar met haar gaan doen als ze erin slaagde haar naar hem te brengen? Ze hoorde Andra’s laatste woorden echter wel, en ze antwoordde met een (oh, zo welgemeend, maar daar wist Andrea dan weer niks van...): “Ik vind jou ook een heel mooi meisje, Andrea. Speciaal die mooie grote ronde borsten zijn schitterend”. “Ja”, zei Andrea, “vind je? Ik ben ook blij dat ik ze heb”. En ze ging rechtop op haar stoel zitten en deed haar schouders naar achteren zodat haar borsten nog groter leken dan als ze al waren. “Mijn vriendje legt er wel eens een ijsblokje tegen. Dat geeft zo’n lekker gevoel!”. “Daar gaan we weer”, dacht ze, “nog even en dan gaat ze zeggen dat ze haar schaamhaar scheert en bla, bla, bla, bla...” Tijd om eens wat te gaan doen!!!

“Zeg, ik ga zo naar huis”, zei ze, “Ik kan je wel een lift geven, maar ik moet nog even wat ophalen bij iemand onderweg, dus zeg het maar: ga je mee, of blijf je hier om je met Wim te vermaken?” Ze hield haar adem in... ’t was nu of nooit! “Ja”, zei Andrea, “goed, ik heb het hier wel gezien, genoeg gedronken ook… Maar eens kijken of m’n vriendje thuis is… Heb wel zin in een ijsklontje, hi hi hi, maar eerst even naar de WC” en ze stond op en liep naar het toilet. Terwijl de geilheid door haar lichaam gierde, ze pakte snel haar mobieltje en SMS’te: “Eerste deel gelukt. Andrea schijnt van ijsblokjes op haar tepels te houden. Ik stel voor dat je die zometeen in haar jonge, onervaren kutje stopt”. Nog net voordat Andrea van het toilet terugkwam, las ze zijn antwoord: “Lijkt me meer een werkje voor jou. Tot straks”.

Ze liepen samen naar haar auto. Andrea praatte honderduit, ze was een beetje aangeschoten dacht ze... een paar glazen wijn te veel ... dat zou haar nog goed van pas komen, zometeen... Hmmmm... Bij haar auto aangekomen wilde ze de deur voor haar openmaken. Andrea was hier niet op bedacht en viel/leunde tegen haar aan....en gezien zij zeker 15 cm langer was dan het jonge meisje keek ze haar van boven aan. Het lengteverschil én het feit dat eigenlijk ze haar baas was, gaf haar een gevoel van macht over het jonge meisje. “Zo... één glaasje te veel op, misschien?”, zei ze, een beetje arrogant. En terwijl ze dat zei, pakte ze met haar duim en wijsvinger de kin van haar ondergeschikte en knikte ze haar hoofd omhoog. “Misschien heb je inderdaad een verfrissing nodig... een ijsblokje of zo....”. Andrea keek haar plotseling, enigszins ontnuchterd, met grote bruine ogen aan. Haar lippen openden zich een beetje en ze slaakte een opgewonden zucht... “Ja, zou fijn zijn”, prevelde ze. “Kom, dan breng ik je naar huis... maar eerst nog even wat ophalen onderweg”.

Onderweg in de auto raapte ze wat moed bij elkaar en ze vroeg Andrea: “Ik zou het moeten weten, maar hoe oud was je ook al weer”. “19”, zei Andrea dromerig. “En een hele sexy 19-jarige, als ik het mag zeggen!!” reageerde ze. Ik kan me goed voorstellen dat Wim wel wat in je ziet... en dat vriendje van je mag zich wel gelukkig prijzen met een vriendin die zo’n lichaam heeft als jij. Hoe heet je vriendje eigenlijk?”. “Thomas”, zei Andrea dromerig, “maar ik weet verder niet zo goed wat ik moet zeggen op je woorden...Eigenlijk zou ik er liever zo uitzien zoals jij, nu je het er toch over hebt”. Dit gesprek ging de goede kant op, dacht ze. “Hoezo, wat bedoel je?” vroeg ze. “Nou”, antwoordde Andrea twijfelend, “zo ‘in control’, zo zelfverzekerd, zo cool en tegelijkertijd aantrekkelijk”. Snel moest ze even denken aan haar eigen sletterige onderdanigheid bij de man waar ze nu “even iets moesten ophalen”, hoe snel hij korte metten had gemaakt met haar zogenaamde zelfverzekerdheid en hoe snel hij haar op knietjes kon krijgen door maar een enkel woord te zeggen... Op haar knietjes, zijn stijve pik in haar natte mondje, haar eigen vingers in haar kut. Ze kon niet wachten om hem Andrea aan te bieden... hij zou zeker wel raad weten met dat jonge sletje dat nu naast haar zat in de auto... En bij die gedachte krampte haar kutje al een beetje samen.. Ze werd weer nat... en kon niet wachten op het moment dat dat 19-jarige meisje naast haar zich over zou geven aan al zijn grillen.... Grrrrrr, op dat moment zou ze niets liever willen dan zien hoe dat meisje zometeen zou smeken om door hem te WORDEN geneukt... een teefje was ze... nu nog eens zien of ze een gehoorzaam teefje was...

“Zo”, zei ze, “hier moet ik iets ophalen. Ga je even mee naar binnen?”

100% (4/0)
 
Categories: Mature
Posted by aalberse
2 years ago    Views: 147
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Mooie geschreven verhaal.
2 years ago
wacht niet te lang met deel 3 hoor ;-)