Hij en Zij, deel 1

Hij en Zij (deel 1)

Ze wist dat ze bijna 'sex' uitstraalde, zo met die vale spijkerboek aan. Ze kon de borende blikken van de mannen bijna letterlijk voelen op haar strakke kontje... De hele ochtend liep ze nu al rond met een vaag geil gevoel.

Die ochtend besloot ze haar spijkerbroek weer eens aan te trekken. Het werd immers alweer herfst en ze had nu wel een beetje genoeg van die jurkjes en rokken die ze de afgelopen maanden had gedragen. Bovendien voelde ze zich er slank genoeg voor. Ze stond voor de spiegel met haar broek aan en bekeek zichzelf. Hij zat toch nog wat strakker dan ze had gedacht en wat was dat eigenlijk...? Als je een beetje goed keek, zag je het elastiek van haar slipje afgetekend in haar spijkerbroek! Dat kon natuurlijk niet en ze besloot die dag dan maar zonder slipje rond te lopen. Wat zou haar verder kunnen gebeuren?

Omdat haar broek toch iets strakker zat dan ze dacht, klemde het kruis behoorlijk in haar kutje, zelfs zoveel dat de onderkant van de ritssluiting bijna tussen haar lipjes kwam te zitten, maar gezien ze die broek wel vaker had gedragen, dacht ze dat dat wel over zou gaan in de loop van de dag.

Om haar lange benen te accentueren, koos ze voor haar nieuwe lange zwarte laarzen. Ze keek nu opnieuw in de spiegel en ze begon er nu wel lol in te hebben, in haar sexy uitstraling. Nu nog een BH’tje en een t-shirtje en hop naar werk! Maar nadat ze een wit t-shirt aan had gedaan, vond ze toch dat dat een blousje haar beter stond... eentje met knopen van voren. Heel even schoot een eerder fantasietje door haar hoofd dat een man haar tegen een muur duwde en heel langzaam haar knoopjes stuk voor stuk losmaakte, ondertussen geile woordjes in haar oor fluisterend...om vervolgens...? Mmmmm. Maar nu geen tijd, naar werk!!

Op haar werk aangekomen reageerden de daar aanwezige mannen nog iets complimenteuzer dan gewoonlijk. Normaalgesproken kreeg ze wel eens leuke opmerking over haar uiterlijk of wat ze die dag aan had getrokken, maar vandaag leek het wel of ze helemaal niets aan had!! Zat het in de lucht of zo...? (de naderende herfst?), was iedereen nog een beetje dronken van gisteravond, waren al hun vrouwen een weekje op vakantie? Voor de zekerheid ging ze maar gelijk even naar het toilet om in de spiegel te kijken of er toevallig iets met haar aan de hand was. Daar aangekomen was ze eigenlijk wel verrast hoe verleidelijk ze eruit zag, en weer flitste even de gedachte door haar hoofd van die man, die muur, haar blousje open, zijn vingers die haar tepels kneden, zijn dwingende stem... Jezus! Aan het werk, nu!!

De hele ochtend door, echter, bleef iedereen haar met een schuine blik aankijken. Ze begon het zelfs een beetje geil te vinden, die opwinding die ze zo om zich heen scheen te veroorzaken. Een paar keer ging ze expres een beetje rechter op haar stoel zitten zodat haar rug een beetje hol kwam te staan en haar borsten meer naar voren staken. Niet alleen zorgde dat voor een aangenaam gevoel in haar tepels, die nu een beetje in haar bh’tje schuurden, ook zorgde dit rechtop zitten voor een nog knellender gevoel in haar kutje. Haar poesje begon nu een beetje vochtig te worden, haar lipjes begonnen zich een beetje te openen en door deze stand en het kleine beetje vocht kwam haar ritssluiting nu pas echt in het midden van haar sneetje te zitten. Lekker gevoel was dat, zeker toen ze een paar keer heen en weer bewoog over haar stoel.

Hier moest ze mee ophouden! realiseerde ze zich. Want wat als iemand haar zag en daar de juiste conclusie aan verbond? Daarnaast herinnerde ze zich plotseling ook dat ze die ochtend haar slipje had uitgelaten, en voordat je het weet, loop je daar met een natte plek in je spijkerbroek. Wel geil eigenlijk, deze situatie, maar ze kon beter stoppen en zich op haar werk concentreren.

Dit ging zo de hele ochtend door...Ze wist eigenlijk zeker dat de mannen die haar iets kwamen vragen, bijna konden ruiken hoe vreselijk geil ze wel geworden was in de loop van die ochtend. Gelukkig was ze die middag vrij, anders zou ze het liefst door iemand worden aangerand in de dames-wc. Dit was niet meer te doen!! Klaarkomen moest ze, en wel zo snel mogelijk!!! En niet zomaar een keertje, nee, wel 2 of 3 keer!!!

Toen ze om met de lunchpauze klaar was met werken, was ze zo geil geworden dat ze in de auto naar huis haar geile gedachtes de vrije loop liet nemen; 2 weken geleden.op een zaterdagmiddag, was ze in de stad een an tegengekomen.. ze had een kopje koffie met hem gedronken en hij had haar een lift aangeboden naar huis. Thuis aangekomen had zij hem uit dank wat te drinken aangeboden. Hij was mee naar binnen gegaan en zodra hij binnen was, had hij haar zonder een woord te zeggen uitgekleed (op haar witte stringetje na). Hij had ruw haar stringejte opzij geschoven en haar toen in de woonkamer op haar eigen bank geneukt. Toen was hij opgestaan en net voordat hij vertrok, zei hij dat hij ze “een geil wijfjesdiertje was”. "Zulke gewillige en natte blonde dames kom je niet vaak tegen. En als je nog eens zin hebt om écht genomen te worden, laat me het dan maar weten". En nadat hij zijn visitekaartje op de tafel had gelegd, was hij gewoon de deur uitgelopen....

Bij die gedachte in de auto werd ze alleen nog maar natter... Ze haalde haar mobieltje uit haar tas, aarzelde even, maar SMS'te hem toen om te horen of hij zin in haar had die middag. Ze kon zichzelf nu wel weer gaan klaarvingeren in de auto (ook geen gek idee, trouwens...), maar liever wilde ze zich vanmiddag eens als een echte slet totaal laten misbruiken. Ze kreunde al bij de gedachte dat hij haar zou opdragen haar bloesje los te knopen en half over haar schouders uit te doen, zodat haar armen nog steeds een beetje half gevangen zaten achter haar rug in de mouwen van het bloesje.

Haar tepels zouden dan eerst lichtjes door hem worden aangeraakt... waarna er vervolgens hard in zou worden geknepen. Oh, wat voelde zij zich als een geil snolletje daar in haar auto, en wat zouden haar collega's opkijken als ze maar eens wisten wat zij nu van plan was! Ook een beetje de schuld van diezelfde collega's, overigens! Hadden ze haar maar niet zo door en door geil moeten maken, die ochtend. Fucking spijkerbroek, ook...

Een antwoord bleef uit... Ze begon een beetje te trillen van geilheid: zometeen zijn tong voelen op d'r kut, veel speeksel, door en door nat van de mengeling haar eigen sappen en zijn toedoen... sappig... nat... glibberig. Hmmmmm.... al die dingen die ze zou willen doen voor hem! Als ze maar door hem zou worden geneukt! Z’n harde stijve pik in haar natte kut zou voelen!!! Ze schrok een beetje van haar eigen gedachten, maar ze kon er niks aan doen. Waarom antwoordde hij nou niet? Zou hj haar niet aantrekkelijk genoeg hebben gevonden? Had-ie een vriendin, of nog erger: een vrouw, die geiler en gewilliger was dan zij? Maar waarom had hij haar dan zijn telefoonnummer gegeven?

Heel even speelde door haar hoofd haar baas te bellen... Hij was dan wel getrouwd, maar zij wist ‘uit betrouwbare bron’ dat hij wel interesse had in haar... en ze moest en zou die middag met iemand neuken... Nee... “zich aan iemand geven” was een betere omschrijving... zoooo geil dat ze was!

Maar gelukkig... 5 minuten na haar SMS'je ging haar telefoon. "Ik wist wel dat je je niet zou kunnen beheersen", hoorde ze hem zeggen, "Ik heb inderdaad wel zin in een spelletje met een gehoorzaam speeltje, en jij bent precies het speeltje waar ik nu trek in heb. Hoe laat ben je hier? Maar weet wel dat, als je komt, je helemaal moet doen wat ik je opdraag, anders kan je net zo goed thuisblijven... Maar gezien onze laatste ontmoeting denk ik niet dat je daar moeite mee zal hebben, niet?" Ook zei hij dat hij juist de vorige avond zijn pik en zijn ballen weer eens had geschoren en hij in bad had gedacht hoe het zou zijn als zij zo voor hem stond, met alleen maar hoge zwarte laarzen, een waas van geilheid in haar ogen en hem zou vragen iets, maakt niet uit wat, in haar kut te steken... “maar eerst ga je mijn keiharde lul eens lekker een beetje verwennen met je mondje, geil sletje". Met dat beeld voor ogen had hij zich heerlijk afgetrokken, zijn zaad in drie lange slierten over zijn borst spuitend.

"Ik wil gewoon keihard klaarkomen", had ze in de telefoon gefluisterd. "Ha, dat zullen we dan wel zien als je hier bent", had hij geantwoord.

Na 25 minuten kwam ze dan aan waar ze moest zijn. Ze had die 25 minuten eigenlijk in een soort van geile roes doorgereden. Ze kon zich niet veel herinneren van het autoritje. Ze parkeerde de auto en deed om zich heen kijkend - zag niemand haar? - haar bh uit zoals haar was opgedragen. Haar keiharde tepels prikten door haar zijden hemdje heen. Hmmm, zij voelde zij zich een heerlijk goedkoop hoertje om zich zometeen zonder bedenkingen te laten misbruiken, zich gewoon te geven en zich af te laten neuken... Ze wilde NU klaarkomen!!

Ze belde aan en hij deed open. Daar stond ze: haar hoofd naar beneden gebogen, haar blonde haren los over haar opgewonden wangen. Met zijn wijsvinger onder haar kin en zijn duim tussen haar door geilheid licht gezwollen lippen dwong hij haar hem aan te kijken. Haar mond half open... haar ogen... geil... en vol schaamte... want deze nette dame wil dat hij haar binnen laat, de deur dicht doet, haar tegen de muur duwt. Ze wil dat hij met z’n linkerhand haar nek stevig vast pakt, dat hij met zijn rechterhand haar broek naar beneden schuift... en twee/drie vingers in haar soppende kutje laat gaan... en in haar oor fluistert: “Is dit wat je wilt, sletje, is dit wat je wilt"?

Maar in plaats daarvan liet hij haar juist los en en nodigde hij haar keurig uit om binnen te komen. Gefrustreerd stapte zij zijn huis binnen.... Godverdomme... heeft ze zich de hele ochtend op zitten geilen, heeft ze dat hele eind gereden, heeft ze al haar reserves aan de kant gezet en nu zou ze het liefst als een goedkope hoer gedwongen worden om op haar knieën te gaan zitten en zich door hem in haar pijpmondje te laten neuken, haar kut is drijfnat, haar tepels pijnlijk stijf, ze straalt SEX uit!!. Krijgt ze een kopje koffie aangeboden!!!!

Als ze de woonkamer binnen komt, echter, ziet ze een grote spiegel op de grond staan. Voordat zij daar een opmerking over kan maken, hoort zij hem zeggen: “Ik wil dat je voor die spiegel gaat staan en me vertelt wat je ziet”. Een beetje verrast gehoorzaamt zij en zij gaat voor de manshoge spiegel staan. "Nou, komt er nog wat van? Wat zie je?" hoort ze hem zeggen. Hij is ondertussen schuin achter haar op een stoel gaan zitten. "Tsja, ik zie een goed geklede nette vrouw", zegt ze. “Hmmm, en wat komt die ‘nette’ vrouw hier doen dan? Zo midden op de dag?” Ze denkt even na, zou ze durven te zeggen dat ze hier eigenlijk is om eens lekker doorgeneukt te worden, dat ze haar kutje komt aanbieden, dat ze helemaal geen ‘goed geklede nette vrouw’was, maar juist een supergeile slet! Sterker nog: ZIJN supergeile slet! Haar blosjes keren weer terug op haar wangen, haar knieën beginnen weer een beetje te trillen. Nee, ze kon die woorden niet over haar lippen krijgen... “Die goed geklede nette vrouw kwam hier eigenlijk om te vrijen”, zei ze terwijl ze zich naar hem omdraaide.

“Wie heeft je gezegd je om te draaien, teefje, blijf jezelf aankijken!”, was zijn onmiddelijke reactie. Geschrokken keerde ze zich weer om en keek zichzelf aan. Een paar slierten van haar haar waren losgekomen en hingen over haar ogen. Ze voelde het natuurlijk al, maar nu kon ze ook duidelijk in de spiegel zien dat haar tepels weer door haar bloesje begonnen heen te prikken. Lekker, zo zonder BH, ze zou er wel over heen willen wrijven...

Hij zag het ook en zijn stem klonk spottend: “Zo, ‘vrijen’, noem je dat, hé? Grappig, maar ik dacht nu echt dat je hier was om je laten neuken, om je kut een beetje op te laten rekken door een stijve pik. Om je in je tepels te laten bijten. Om met je geile tongetje je eigen sappen van mijn harde lul te likken. Of was dat niet de bedoeling van je bezoekje?”. Ze hoorde zjn woorden ademloos aan en dacht dat dat inderdaad de woorden waren die zij had willen gebruiken. “Ja”, fluisterde ze nauwelijks hoorbaar, “ja, dat is zo... eigenlijk.. ja...”

“Dus nog maar eens”. zei hij weer, zeg me eens wat je ziet, daar in die spiegel?” Ze moest even slikken maar zei toen zachtjes, bijna fluisterend: “Ik zie een goed geklede nette vrouw die..., die..., die onder haar kleren een verschrikkelijk geil wijf is...”. Ze slikte. “Ik zie een gehoorzaam sletje met een druipend natte spleet die eens flink onder handen moet worden genomen”. Ze begon een beetje te hijgen en bracht haar handen naar haar borsten. “Ik zie een vrouw die door haar blousje heen in haar stijve tepels knijpt. Ik zie iemand die wil worden geneukt en en naar een likkende tong op haar tieten verlangt”.

“Dat is al beter” zei hij goedkeurend, “en dat lijkt bovendien ook al iets meer op wat ik zie. Doe eens een paar knoopjes van je blousje los. Even controleren of je gedaan hebt wat ik je heb gezegd, die BH in de auto achter te laten. Verder wil ik dat je je riem uit je broek haalt en je broek open knoopt, maar je moet jezelf wel blijven bekijken in die spiegel”. Ze werd bijna gek van geilheid toen ze dat hoorde. Dát wilde ze, gehoorzamen en zichzelf opgeilen terwijl hij naar haar keek. Terwijl ze haar broek opendeed, rook ze haar eigen natheid, haar geschoren poesje schreeuwde om aandacht.

Hij stond op, ging achter haar staan, likte aan haar oor en fluisterde: “Mmmmm, zo heb ik ze graag, die ‘nette goed geklede’ mevrouwen... moet je eens kijken hoe netjes die eigenlijk zijn, met hun broek afgestroopt op hun heupen... ze hebben hun slipje al uitgelaten... hun kutje staat al open... uitnodigend... en klaar om een vinger of twee te ontvangen ... hun tieten opgewollen, recht naar voren... Iemand die geil wordt als ze zich zo als een kreunend neukertje laat bekijken... Ik hoor je nóg kreunend klaar komen, vorige week zaterdag... en ik wist zeker dat ik zo’n gewillig en geil vrouwtje nog wel wel eens zou zien... denk je nog wel eens aan die zaterdagmiddag?”

Ze wilde het niet toegeven, maar ze kon haar woorden niet stoppen: “Jaaaaah”, zuchtte ze, “ik vinger me iedere avond klaar bij de gedachte aan die zaterdagmiddag...”.

“Ha, dacht ik al... iemand die zich zo willoos laat nemen in haar eigen huis... Iemand die daar zo hoorbaar van genoot... Heeft iemand je wel eens gezegd dat je lekker geil kreunt? Of neuk je niet zo vaak als je zou willen? Ik denk dat ik je goed kan gebruiken... Ik zal je wel eens meenemen naar de stad op een zaterdagavond... als een soort lokaas voor jonge meisjes en hun vriendjes... Hmmmm.... Maar zet nu je handen maar eens aan beide kanten van de spiegel en kijk naar je zelf! Kijk hoe je er nu uitziet... kijk hoe ik mijn hand over je kale natte kutje laat gaan... kijk hoe ik met je speel... kijk dan wat een gewillig speeltje je bent!”. Hij greep met zijn andere hand haar haren en trok haar hoofd achterover zodat zij zichzelf wel moést aankijken. Hij haalde zijn hand weer terug en smeerde wat van sappen om haar van opwinding geopende mond. “Hier, proef jezelf eens... lik mijn vingers schoon... laat die tong eens uit dat pijpmondje van je gaan en doe maar net alsof deze vingers mijn harde paal zijn... Als je goed je best doet, laat ik je zometeen écht mij pik likken, likken en zuigen... op je knieën, je kontje in de lucht, mijn pik in je lekkere gulzige bekje van je... daar waar nu mijn vingers zitten... maar eerst maar eens zien of je gehoorzaam genoeg bent...”

Gulzig pakte ze zijn vingers vast en likte ze eraan alsof haar leven ervan afhing. Haar eigen geil vermengde zich met haar speeksel en al snel was haar hele kin nat.... “Aaah, kijk eens wat een lekker gewillig sletje...”, zei hij, “ik ga mijn vingers nu weer naar je spleetje brengen... ik wil dat je jezelf met je eigen kutje op mijn vingers neukt... ze zijn voor jou, die vingers ... kom dan maar, rijd jezelf af op mijn hand... maar blijf naar je zelf kijken... jezus, wat ben je drijfnat, schatje... Mmmm... zo netjes is het nette mevrouwtje niet meer, he? Die nette dame is een geil hoertje die zich voor een spiegel laat vingeren... Is het lekker, zo? Nou, zeg me eens? Is dit wat dit blonde trutje graag wilde?”. Ze kreunde en om nog meer van zijn vingers te genieten, boog zij zich nog wat naar voren, haar handen steunden nog steeds tegen de muur, de grote spiegel ertussen. Aangezien hij zijn hand stil hield, plooide zij haar kut om zijn vingers en liet zij haar onderlichaam heen en weer te stoten op zijn hand. Haar strakke kontje raakte telkens zijn stijve pik in zijn broek. De gedachte dat zij die straks in haar mond zou nemen, wond haar nog meer op.

“Je collega’s zouden je zo eens moeten zien”, zei hij, “dat zou een echte verrassing voor ze zijn, niet? Misschien heb je wel een leuk collegaatje, net van school? Zo’n leuk balie-meisje? Die werken vast wel bij jullie... neem die maar eens mee, de volgende keer... kan ze toekijken hoe haar nette collega verandert in een superhete slet...”. Heel even moest ze denken aan Andrea, een 19-jarig meisje dat inderdaad net door haar was aangenomen, en de gedachte dat Andrea dit alles zou zien, was te veel voor haar, terwijl ze kleine piepgeluidjes uitstootte, krampte haar kut samen, ze stond werkelijk op het punt om klaar te komen.

“Ho, ho, niet zo snel, schatje”, klonk het uit zijn mond, “klaarkomen doe je zometeen maar, en als je het heel erg lief vraagt, wil ik je daar wel een beetje mee helpen. Ik weet dat je botergeil bent, en dat je al een tijdje gespannen staat, ik zie je overigens erg graag klaarkomen en ik sta op het punt je te vragen of je jezelf maar even wilt klaarvingeren. Maar het enige waar jij nu mag aankomen zijn die harde tepels van je... maak ze maar nat met je eigen speeksel spuug er op en rol ze kei- en keihard tussen je vingers... intussen doe ik mijn kleren uit en wil ik graag naar je showtje kijken...”. Ze aarzelde even want eigenlijk wilde ze het liefst zo snel mogelijk op haar rug gaan liggen om door hem hard geneukt te worden. Oh wat was ze nat en geil!!

Terwijl hij haar strak aankeek deed hij zijn kleren uit. Eerst zijn overhemd, toen zijn schoenen en zijn sokken. Toen hij zijn riem afdeed, zat zij hem nog steeds aan te kijken. “Wat zeg ik je nu, geil wijfje? Als je zometeen klaar wilt komen, moet je wel doen wat ik je zeg, ja!! Dus vooruit, doe al kleren uit, die laarzen mag je van mij wel weer aandoen... staat wel lekker sletterig..., dan op je knieën, draai je om, kijk naar jezelf in die spiegel en draai die tepels eens tussen je vingers.... Vooruit, hoertje.... Hij liep op haar toe en sloeg haar twee keer op haar mond... Ze kreunde en voelde zich totaal overgeleverd aan haar verlangens. Ze deed haar spijkerbroek en haar zijden hemdje uit en stapte weer in haar laarzen. Ze draaide zich om, zakte door haar knieën en bekeek zichzelf opnieuw in de spiegel. Geil, nat, gewillig, gehoorzaam masseerde ze haar borsten.

Hij bleef nog een tijdje achter haar staan en trok toen ook zijn broek uit. Een lichte schok ging door haar heen toen zij in de spiegel zijn pik loeistijf omhoog zag staan. “Dit is waar je voor bent gekomen, niet?”, zei hij, zichzelf ondertussen langzaam aftrekkend, een arm op haar schouders. “De gedachte aan deze lul heeft je je nu al zo’n twee weken beziggehouden en deze lul heeft je hiernaartoe gehaald. Vinger jezelf en geef antwoord!”

Haar rechterhand daalde pijlsnel naar beneden en ze hijgde: “Ja, ja, dat is het... ik wil je pijpen, ik wil je neuken, ik wil....”. Toen kreeg ze direkt een korte tik op haar gezicht. “Je mag me niet neuken, sletje... Je mag door mij geneukt WORDEN, begrepen?” Ze snapte meteen het verschil en ze vervolgde: “... Ik wil door je worden geneukt, ik wil je sletje zijn.....”

Hij pakte een stoel en ging voor de spiegel zitten. “Hmmmm, draai je eens om en pijp me eens...Neem mijn pik in je mond!” Gehoorzaam draaide ze zich om en als het gewillige sletje dat ze wilde zijn, knielde ze tussen zijn benen en keek ze verlangend naar zijn lul... Hij hield 'm nu vlak voor haar gezicht... hij sreek zijn eikel even langs haar lippen. Dan glijdt hij met zijn vrije hand over haar kin en opent met zijn duim haar mondje. Zij grijpt zijn pols en zuigt keihard zijn duim naar binnen. Ze laat ‘m even langs haar tanden gaan en bijt er zachtjes in. Ze voelt haar kale kutje nat, en open, en gezwollen. En bij die gedachte doet ze net alsof zijn duim zijn harde stijve pik is... ze beweegt haar hoofd heen en weer over zijn duim en verlangt naar het ‚chte werk: zijn pik... Hmmm...

Hij trekt zijn duim uit haar mond en terwijl hij haar mond opendwingt door in haar wangen te knijpen maakt hij met zijn duim haar volle lippen met haar eigen speeksel nat... Daarna gebaart hij dat zij haar mond moet openhouden en haar tong moet uitsteken. Hij steekt zijn harde lul in haar halfgeopende natte mond en spant zijn bilspieren aan. Met langzame bewegingen neukt hij haar mond. In en uit gaat zijn pik. Ze wil dolgraag haar handen gebruiken maar hij slaat ze weg en gebaart dat zij haar handen op zijn dijen moet leggen. Hij voelt haar hete mond en tong om zijn schacht heen en hapt naar lucht.. Op die manier laat hij zich een tijdje door haar pijpen. Haar lippen mogen zich niet rond zijn eikel spannen. “Goed zo, schatje, al voordat ik je vorige week zaterdag in de stad tegenkwam, wist ik bij de eerste oogopslag al dat je een een goed pijpstertje zou zijn. En ik ben blij dat ik me niet vergist heb. Ga door met dat natte half-open mondje te pijpen en als je je benen nog wat uit elkaar doet, mag je jezelf ook verwennen. Ik wil in ieder geval je eigen vingers in je kut willen zien gaan en ik wil het in de spiegel zien, begrepen!!” .

Ze opent weer haar mond en voelt zijn pik naar binnen glijden. Hij neemt haar hoofd tussen zijn handen en ritmisch beweegt ze haar hoofd en mond en pijpt ze zijn harde pik terwijl ze ondertussen begint te kreunen. Hij begint in haar tepels te knijpen. Hij draait er aan en de tranen springen in haar ogen. De wereld is donker en zij pijpt. Ondertussen vertelt hij haar wat een gehoorzame teef ze is en hoe heerlijk hij het vindt om met haar te spelen. En wat een goed uitzicht hij heeft op haar reet en dat ze hem nog iets meer omhoog kan steken, zodat hij haar nog iets beter kan zien. “Zo’n geil blond teefje met alleen maar haar lange zwarte laarzen aan...”.

Zonder na te denken doet zij precies wat er van haar verlangd wordt en gaat ze verder met pijpen. “Steek een vinger in je kut...” hoort ze hem zeggen en terwijl ze op één hand blijft steunen steekt ze een vinger diep in haar kut. Ze weet dat hij dit in de spiegel kan zien en duwt haar benen nog meer uit elkaar en begint rondjes te draaien met haar vinger in haar soppende spleet. Na een tijdje kan ze zich niet langer beheersen en haalt ze haar vinger uit haar kut en begint ze hard kreunend haar klit te vingeren. Hij ziet dat natuurlijk via de spiegel en onmiddelijk haalt hij zijn lul uit haar mond en geeft haar vier tikken in haar gezicht, twee op elke wang, terwijl hij haar vertelt dat ze niets mag doen zonder dat hij haar daar opdracht toe heeft gegeven. Daarna duwt hij zijn harde pik weer in haar mond.

“Stop je vinger dan nu maar in je kont, voor straf...!” zegt hij en ze voelt zich volkomen vernederd als ze haar vinger in haar anus moet stoppen terwijl ze weet dat hij dat in de spiegel bekijkt. “Vinger je lekkere nauwe reet voor me!!” zegt hij, en ze begint haar vinger in haar aars te bewegen terwijl ze doorpijpt. “Doe er nu nog maar een vinger bij, schatje... misschien wil ik zometeen daar wel in neuken... rek ‘m lekker op! Zou je het lekker vinden... om in je aarsje genomen te worden? Hé? Wil je in je lekkere kont worden geneukt? Hij is er voor gemaakt, écht, ik kan zien dat mijn pik daar prima in past... ”

Ze weet niet meer wat ze moet doen van geilheid, zo ver is ze weg van de werkelijkheid. Alles, écht alles zou ze nu voor hem doen. Met een hand steunend op de grond, de andere hand in haar aars en haar mond rond zijn lul wil ze alleen maar klaarkomen... maar alles is zoooooo lekker... zooooo grenzeloos heerlijk .... en los van alles.

“Als ik zometeen in je mondje klaarkom”, hoort ze hem ergens in de verte zeggen, “mag je niets doorslikken, maar gewoon je mond vol laten spuiten en alles er weer uit laten lopen... ik wil m’n zaad over je kin zien lopen, en op je stijve tepels zien druppelen, begrepen?” Ze kan alleen maar knikken en een dierlijk geluid uitbrengen. “Hrrrmmmmmppppffff...”. Dan trekt hij zijn pik uit haar mond. Teleurgesteld kijkt ze hem aan. “Draai je nu nog maar eens om en bekijk jezelf in de spiegel”, zegt hij. Hij laat haar met haar benen wijd op de grond zitten terwijl hij achter haar zit en ze mag haar vingers uit haar kont halen en zichzelf goed bekijken in de spiegel. Ze wil weg kijken maar opnieuw pakt hij haar haar en dwingt hij haar naar zichzelf te kijken terwijl hij haar begint te vingeren. “Kijk naar jezelf, geile slet”, sist hij in haar oor en geeft een paar klapjes op haar opgezwollen kut zodat ze niet al te snel klaar zal komen. Hij houdt haar nog een tijdje tegen haar orgasme aan maar ze is zo bloedgeil, te ver heen om het echt lang te laten duren. Schreeuwend komt ze klaar terwijl ze zichzelf in de spiegel ziet. Jezus, zo’n orgasme heeft ze nog nooit meegemaakt!

En terwijl ze nog bezig is om bij te komen... de laatste golven van haar orgasme trekken nog door haar heen... duwt hij haar voorover. Haar kleddernatte kut staat wijd open, zij steunt op haar ellebogen maar laat al snel haar hoofd op de grond zakken. Hij steekt zijn lul in één keer naar binnen, hij trekt haar aan haar heupen weer naar buiten en dan weer naar binnen. Hij neukt haar niet... hij schuift haar simpelweg over zijn pik heen... en opnieuw... en opnieuw...”Zo... dit ... bedoel... ik... nou...” weet hij hortend en stotend uit te brengen, dit ... bedoel ... ik ... met ... dat ... je ... WORDT ... geneukt”. En met elk woord trekt hij haar naar zich toe en duwt hij haar van zich af.

Ze kan het bijna niet geloven maar opnieuw voelt ze dat haar kut natter, heter en voller wordt. Ze hijgt: “Doorgaan... alsjeblieft... ga door... gebruik meeeeee.... oooooh, ik kom weer klaaaaa...” En bij dat laatste woord hoort ze ergens in de verte een dierlijk gegrom achter haar. Zjn pik wordt nog iets groter en met drie, vier laatste stoten, stoot hij zich in haar klaar...

Hij laat zich voorover vallen en bijt hard in haar nek. Hij hijgt in haar oor: “Goed ben je! Heet, gewillig, gehoorzaam, onderdanig. Mijn blonde sletje...”. Hij laat zijn nu half-stijve pik uit haar kut glijden en gaat op de grond zitten. Hij grijpt haar nog één keer in haar haren en duwt haar hoofd in zijn kruis. “Lik me schoon”, draagt hij haar op. Gehoorzaam doet zij wat er van haar verlangd wordt... en voelt dat hij blij met haar is.

En terwijl zij haar tong aan het werk zet en hij haar door haar haren strijkt, zegt hij: “Die Andrea, die jij op je werk hebt aangenomen, heh, waar je het net over had... zou je daar niet eens een avondje mee willen gaan drinken? Misschien wil ze wel wat meer dan alleen maar balie-werk?”

En bij die gedachte werd haar kutje al weer nat...

93% (9/1)
 
Categories: Mature
Posted by aalberse
2 years ago    Views: 488
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
geweldig :)
1 year ago
Lekker verhaal.
1 year ago
heerlijk geil verhaal xxx
jpvk123
retired
1 year ago
heel geil verhaal wil meer!!!
kronkelen
retired
2 years ago
Geil verhaal, schrijf zeker verder.
2 years ago
adembenemend ! 5*
2 years ago
Wowwwwe waanzinnig geil verhaal
2 years ago
Fantastische verhaal.
2 years ago
Goed verhaal! meer van dit soort verhalen mogen hoor!