Vic & Sabine, deel 3

De volgende ochtend belde Vic haar inderdaad en ze nam gelijk de gelegenheid om te vragen hoe die Sylvia was de afgelopen avond. “Ze belde me gelijk nadat ze jou had gesproken in de Bijenkorf”, zei hij, “ze was erg, zeg maar, gecharmeerd, van je. En hoe gecharmeerd, dat zou ze mij diezelfde avond wel eens laten zien”. “Ja, dat heb ik inderdaad gehoord”, antwoordde Sabine koeltjes. “wat een ongelooflijke slet, die Sylvia!! Eerst mij een beetje opgeilen, daar in dat warenhuis, en dan gelijk naar jou toe rennen om zich te laten misbruiken... Zeg eens, Vic, zeg me eens of ze geiler was dan gewoonlijk? Wat had ze aan toen ze bij je aanbelde? “ Vic moest even lachen: “Je hebt gelijk, ze is inderdaad een lekker hapje, die Sylvia... Maar dat ben jij ook, Sabine, alleen ben jij een mooier lekker hapje, en wat onderdaniger ook... ik vind het nog steeds jammer dat ik ons jonge vriendje in de tram vorige week niet heb kunnen laten zien hoe lekker je neukt... maar goed... vond je geil, is het niet? ... zo in die tram...?” Sabine zuchtte... “Ja Vic, vond ik erg geil... ik moet nog steeds denken aan zijn dikke bobbel in z’n broek... ik had graag gezien hoe hij zich aftrok terwijl jij me neukte... Hmmm, zo’n geile jonge jongenspik...en dan zijn zaad over z’n hand..“.

“Dacht ik wel, teefje...”, antwoordde Vic, “maar nu even over Sylvia... Ze belde gisteravond aan in een halflange jas met lange laarzen... Ze zei niets maar toe ze binnenkwam begon ze haar jas los te knopen. Ze had er alleen lingerie onder aan... ‘’t is mijn sletterigste lingerie’, zei ze. En inderdaad was het alleen maar een beha en een string, zwart. De beha bestond eigenlijk alleen uit bandjes, cups ontbraken simpelweg zodat haar tieten volledig zichtbaar waren en uit de bandjes puilden. Je hebt zelf gezien hoe lekker dik haar tieten zijn en die bandjes bedekten alleen haar vette, harde tepels. Haar string had eigenlijk ook alleen bandjes en geen kruis zodat ik meteen zicht had op haar kale glibberige kut. Hoor je me, Sabine?” Sabine luisterde ademloos toe, ze kon zich het tafereel in Vics hal levendig voorstellen. Ze wilde dat zíj het was die dit had gedaan... “Hmmm, Vic”, wist ze uit te brengen, “en toen, kom vertel verder wat je met haar gedaan hebt...!”

“Ik zei haar haar jas helemaal van haar af te laten glijden”, vervolgde Vic, “en daarna trok ik haar hoofd aan haar haren wat achterover. Ik zei haar dat ze een gehoorzame gore slet was en duwde haar op haar schouders naar beneden. Ik zei haar mijn lul uit mijn broek te halen en me te pijpen... Nou ja... en die foto die ik toen maakte, heb ik je toegestuurd...”. Sabine slikte toen ze dit alles hoorde: “Ooooh, ik ben zo geil, Vic... zo nat... ik hoorde nog dat ze je vroeg haar te neuken alsof ze mij was... heb je dat gedaan? Heb je haar gepaald met mij in gedachten...?” “Ja, schatje, heb ik gedaan... ik heb haar zelfs ‘Sabine’ genoemd toe ik haar neukte... het scheen haar extra op te winden... Jezus, wat ging ze tekeer...!! Volgens mij is ze hartstikke jaloers op je...”.

En dat was precies wat Sabine wilde horen. Ze wilde ZIJN favoriete neukvriendinnetje zijn, en niet die Sylvia... Prima dat hij dat hij dat teefje misbruikte wanneer hij daar zin in had, maar zij moest even van hem horen dat zij, Sabine, op de eerste plaats stond! “Lekker, Vic... ik heb gisteravond ook nog mijn man wakker gemaakt en na enig aandringen heeft hij me ook lekker geneukt. Tenminste.... met mijn gedachten aan jouw stijve lul en wat jij ondertussen allemaal met Sylvia aan het doen was ben ik in ieder geval lekker klaargekomen. Ik verlang naar je, Vic. M’n onderdanige kutje zwelt al weer helemaal op als ik eraan denk dat Sylvia je pik in mijn mondje zal steken... Ik wil jullie zóóó graag samen bezig zien, ik wil zóóó graag eens meedoen... ik zal alles doen wat je me zegt... ik zal alles doen wat Sylvia me zegt... Ik wil haar dikke tepels likken... ik wil haar vingeren... twee vingers in haar gibberige kut rammen... haar aars likken... haar klaar maken om door jou te worden genomen... Toe, Vic, laat me jullie speeltje zijn, jullie slaafje...?”

Vic zei: “Ik zit hier een beetje met mijn stijve pik te spelen, Sabine, je hebt me behoorlijk geil gemaakt... En weet je verder... ik was het bijna vergeten je te zeggen”. “Nee, wat...? Vertel het me, Vic!!”. Ik kwam laatste nog ons vriendje van de tram tegen... zo maar in een kroeg. Hij vroeg nog naar je...hij heet Jaap, is 17 jaar en zit nog op school... Hij zei me dat hij zich iedere ochtend aftrok met jou in gedachten... Lekker hé? Ik kom hem vast nog wel eens tegen... en dan...” Sabine was even stil... toen fluisterde ze (met enige tegenzin): “Waarom weet je me altijd zo geil te krijgen, Vic? Een paar weken geleden was ik een trouwe echtgenote, verveeld en met een hoop geile gedachten, maar toch... En nu ben ik jouw sletje geworden... En zit ik met een hele natte kut naar je te luisteren... Ik hunker ernaar om door jou te worden gebruikt, me in m’n kont te laten neuken, om me te geven aan wie je maar wilt dat ik me geven moet! Klootzak!!”. Vic antwoordde dat ze best mocht besluiten ermee op te houden, dat hij dat wel heel jammer zou vinden, dat hij niet meer zo snel zo’n mooi vrouwtje zou vinden, eentje die zo open stond voor al z’n plannetjes, eentje met zo’n lekker strak gespierd kontje, maar dat hij morgenmiddag wel weer beschikbaar zou zijn. “En Sylvia vast ook wel...”, voegde hij eraan toe. “Om drie uur bij mij... Je weet vast wel wat aan je moet trekken...”. En hij verbrak de verbinding.

Sabine was boos, woedend!! Haar zó laten bungelen, zomaar de verbinding verbreken! Even dacht ze eraan om nooit meer contact met hem op te nemen, maar tegelijkertijd wist ze ook dat haar geile verlangens te groot waren om daar weerstand aan te bieden... Ze was eigenlijk al bezig na te denken wat ze morgenmiddag aan zou trekken...

Iets met naaldhakken, dat wist ze zeker... Ze had dan niet zo’n cupmaat als Sylvia, maar dan kwamen haar borsten tenminste zo prominent mogelijk naar voren. Een kort rokje, zwart. Een blouse met knoopjes van voren, wit. Hold-up kousen, zwart. Lingerie? Ze moest even denken, maar besloot om af te zien van zowel slipje als BH. Ze zou ook haar nieuwe zwarte bontmanteltje aantrekken. Ze wilde Sylvia wel eens laten zien hoe een échte vrouw gekleed ging! Ze liep regelrecht naar haar klerenkast om dit ensemble even aan te trekken. Hmmmm, haar rokje was wel érg kort... Toen ze voor haar passpiegel ging zitten en haar benen spreidde, kon je haar kale gladde kutje goed zien, mooi zo... Vic zou tevreden zijn... en Sylvia vast jaloers! Was het maar alvast morgenmiddag... Ze zakte even onderuit en fantaseerde dat Vic tussen haar gespreide dijen zat, dat zij haar eigen kutje met wijs- en middelvinger open hield en Vics harde tong raspend over haar uitgestulpte klit. Klootzak... haar een beetje geil maken met z’n verhaaltjes over die 17-jarige Jaap... Ze verloor zichzelf in haar gedachten over wat die 17-jarige jongenslul met haar zou kunnen doen, en vingerde zichzelf voor haar eigen spiegel klaar. Even die spanning eraf... morgen het “echte werk”.

De volgende dag was ze toch wel een beetje angstig; per slot van rekening had ze nog nooit een 3e persoon toegelaten in haar spelletjes (de 17-jarige Jaap nog even daargelaten, maar die telde nauwelijks, vond ze...). Het duurde even voordat het 2 uur was, maar toen deed ze dan toch de kleren aan die ze de vorige dag voor haar spiegel had uitgeprobeerd. Make-up, haar blonde haren opgestoken, bontjasje, half drie de deur uit, drie uur bij Vic aanbellen, knikkende knieëen. Zou Sylvia er ook zijn?

Vic deed de deur open. “Aha, goeie timing... precies 3 uur... we hadden ook niet anders van je verwacht...”. “’’We’ ... dus zij moest er ook zijn”... Sabine wangen kleurden gelijk rood van de opwinding. “Je ziet er goed uit, schatje! Al helemaal met dat bontjasje. Kom, geef me eens een zoen...!”. Ze smolt gelijk weg... al helemaal toen Vic haar met open mond kuste, en gelijk zijn grote handen op haar kont legde en haar billen van elkaar trok... Al snel stroopte hij haar rokje op... “Hmmmm, en we hebben ons slipje al uit...”, fluisterde hij in haar oor. “Geil teefje, ben je... kom maar snel verder... Sylvia wacht al op je...”. En gewilloos liet ze hem haar de woonkamer invoeren.

Toen ze binnenkwam, zat Sylvia inderdaad op de bank. Ze stond op en kwam naar haar toe. “Ahaaa”, zei ze, “het snoepje van de dag... Hoi, Sabine, we hebben elkaar al eens ontmoet, toch? Eergisteren... en gesproken, over de telefoon, ook eergisteren... en ik moet zeggen dat je er nóg mooier uitziet dan toen”. Ze pakte haar armen bij haar pols en deed ze op haar rug. “Laat me je zo eens bekijken?”. Vic stond achter haar en nam haar polsen van Sylvia over. Sylvia deed twee stappen terug. “Hmmmm, sexy, Sabine”, zei ze bewonderend. “Ha”, zei Vic, “als je dat al sexy noemt, moet je dit eens zien dan”. Hij hield beide polsen van Sabine achter haar rug in één hand vast en met zijn andere hand stroopte hij haar rokje omhoog. “Aaaaah, kijk dan eens wat een geil loedertje, die Sabientje is”, siste Sylvia, “zo zonder slipje in een kort rokje over straat...”. Ze deed twee stappen naar voren en kuste Sabine vol op haar open mond. Met één hand aaide ze over Sabine’s kut. “En ze is ook al een beetje vochtig en zo lekker glad!” Ze was een halve kop groter dan Sabine, en met haar tussen hen beiden in geklemd, tongde ze Vic die nog steeds Sabines polsen in zijn ene hand hield. “Ik snap heel goed wat je in dat neukbare huisvrouwtje ziet, Vic. Ik word er zelf ook heet van... Hmmmm.... Laat d’r los, Vic, en laat dat overspelige vriendinnetje van je in de keuken even een paar glazen wijn inschenken... Ennuh, Sabine... ik wil dat je in de keuken je bloesje en je kousen en je rokje achterlaat... Je naaldhakken en je bontjasje moet je aanhouden!”.

Ze kwam weer de woonkamer binnen, slechts gekleed in haar korte bontjasje. Sylvia en Vic zaten op de bank en ze liep naar hen toe, het dienblad met de glazen wijn voor zich uit dragend. “Hmmm, kijk eens wat een gehoorzaam dienstmeisje daar binnenkomt”, zei Sylvia. Ze stond op en nam het dienblad aan. Ze pakte Sabines kin tussen haar vingers. “Klaar om geneukt te worden, Sabientje? Klaar om te zien hoe ik die stijve pik van je vriendje in mijn mond stop? Nou...? Ik heb begrepen dat je nog nooit een andere vrouw hebt gekust... nou, kus mij dan maar eens”. En ze opende haar mond, in afwachting van Sabines mooi-opgemaakte dikke lippen. Sabine wist niet wat ze moest doen en gaf haar een kusje op haar bovenlip. Sylvia moest grinniken: “Noem je dat kussen, sletje? Ik bedoel dat je me moet tongen zoals je Vic daar altijd ontvangt!!! Kom! Kus me zoals je Vic kust! Doe alsof ik Vic ben!!” Verward legde Sabine haar armen om Sylvia’s schouders en plaatste haar open mond op die van Sylvia. Onmiddelijk krulde Sylvia’s tong zich om die van Sabine heen. Ze bromde van tevredenheid. “Jaaaaaah, zo wil ik je hebben”, kreunde ze in haar mond, “open, nat en gewillig. Ga door! Ik kan merken dat je dit nog nooit gedaan hebt, maar je leert snel!”

Sabine vond het een heerlijke ervaring; het was alsof ze zichzelf aan het kussen was, maar tegelijkertijd voelde ze ook de harde tepels van Sylvia op haar borsten. Ze liet haar vingers door Sylvia’s haar strijken en drukte haar tegen zich aan. Tegelijkertijd draaide ze met haar bekken tegen Sylvia aan. Ze zag dat Vic naar haar keek en ze kreeg een blos. Alsof ze dubbelvreemd ging... vreemdgaan tegen haar man én vreemdgaan tegen Vic... Sylvia liet haar handen onder Sabines korte bontjasje gaan, zette haar nagels in haar konten drukte haar tegen zich aan.

Sylvia stapte uit haar omhelzing en ging weer naast Vic zitten. “Hmmm, dat belooft veel”, zei ze tegen niemand in het bijzonder, “ga zitten Sabine, daar tegenover ons en spreid je benen, zodat we nog net onder je bontjasje je gladde kutje kunnen zien!”. Sabine ging zitten en legde een hand op de binnenkant van haar dijen. “Ben blij te zien dat jullie elkaar aardig vinden”, hoorde ze Vic zeggen, “vind je haar aardig, Sabine? Word je een beetje warm? Knoop je bontjasje open, liefje... kunnen we je strakke tieten eens zien...”. Sabine deed wat van haar gevraagd werd. Het bont van haar jasje kriebelde aan haar harde tepels. “Goed zo, Sabine...”, zei hij, “en spreid je benen zo wijd mogelijk en en leg beide handen in je dijen...”. Opnieuw gehoorzaamde ze. Ze werd nu met geile blikken bekeken door het paar dat tegenover haar op de bank zat. “Godverdomme, Sabine”, zei hij, “je maakt me hard, hard en stijf, je bent zo’n mooi en gehoorzaam teefje, jij! Zo’n geil krengetje! En wat is je kutje mooi glad... Ik weet wel zeker dat ons tram-vriendje dit ook wel zou kunnen waarderen! Geil!”. Sabine voelde zich trots en onwillekeurig gleed haar rechterhand over haar gezwollen schaamlippen. “NIET AANRAKEN!!”, was zijn onmiddelijke reaktie. “Wie heeft je gezegd jezelf te verwennen?!? Jij blijft daar zitten en je geilt ÓNS op, begrepen? Knijp maar in die stijve tepels van je.. weet je wat? Maak ze maar nat met je eigen speeksel. Laat ons eens zien wat een geil en verleidelijk vrouwtje je eigenlijk bent!”

Sabine bracht haar vingers naar haar mond en maakte ze nat met een dikke klodder speeksel. Ze bracht haar vingers naar haar borsten en maakte haar tepels nat. Ze kreunde lichtjes van frustratie... zo graag had ze met haar eigen kut willen spelen! Vic pakte de hand van Sylvia die naar hem zat en legde die op z’n kruis. “Zie je haar zitten, dan? En voel je wat een effect ze heeft op m’n pik? Kom, Sylvia, haal m’n pik uit m’n broek en pijp me! Laat m’n overspelige vriendin eens zien hoe je me pijpt! Het zicht op haar kale spleetje heeft me keihard gemaakt, nou wil ik dat JIJ ‘m zeiknat maakt! Laat je speeksel over m’n pik lopen! Nat en glibberig. Ik wil jouw blonde hoofd op en neer zien gaan in mijn kruis!”. Sylvia gleed van de bank en deed zijn broek open. Hij greep haar met één hand bij haar lange blonde haar en duwde zijn harde pik tussen haar gretig geopende rode lippen. “Aaaaargh... zo geil”, kreunde Vic, “zo geil om me te laten pijpen door je, Sylvia. Me te laten pijpen terwijl dat mooie sletje in dat bontjasje toekijkt... ja, ja, zo ja... goed... lik me, Sylvia, lik m’n stijve lul... laat je tong z’n werk doen... aaaah, zo’n goed pijpmondje...”. En terwijl hij die woorden zei, bleef hij Sabine strak aankijken. Sabine werd ondertussen steeds meer opgewonden van wat ze zag en liet haar rechterhand weer naar haar kale poesje afzakken... oooooh, even haar uitgestulpte klit aanraken...! Heel even met wijs- en middelvinger een paar rondjes draaien...!

Toen Vic dit een paar seconden had aangekeken, trok hij Sylvia aan haar haar en draaide haar hoofd om naar Sabine. “Kijk dan wat ze doet, ons geile vriendinnetje... kijk, ze vingert zichzelf op haar natte klitje... vind jij dat dat mag? Nou, wat vind je?”. Sylvia stond gelijk op. “Nee, natuurlijk mag ze dan niet!”. Met haar speeksel op haar kin liep ze naar haar handtasje en haalde daar een paar handboeien uit. “Nee, ik wil niet dat ze met zichzelf speelt”, zei ze resoluut. Ze stapte op Sabine af, zei haar haar handen op haar rug te doen en klikte haar polsen met de handboeien vast. “Ik wil je nog een heel stuk geiler hebben, Sabientje”, zei ze, “Vic vertelde me hoe heerlijk je het vond om in je strakke kontje geneukt te worden... dat wil ik dan wel eens zien! Maar eerst...”
En Sylvia begon haar kleren uit te trekken. Binnen een mum van tijd stond ze op een heel klein zwart stringetje na, geheel naakt voor Sabine. “Ik zag je een paar dagen geleden al naar mjn tieten kijken, daar in dat warenhuis... maar hier heb je ze dan in het echt... Vind je ze mooi? Nou, vind je m’n dikke tieten mooi? Vic wel, is het niet Vic? Vic vindt het heerlijk om zich tussen mijn borsten af te neuken... Hier, lekkertje, lik m’n tepels!”

Sylvia ondersteunde haar grote DD borsten met beide handen en duwde ze in Sabine’s gezicht. Sabine, met haar handen op haar rug geboeid, kon niet anders dan zich aan haar wil te onderwerpen en raspte met lange halen van haar tong over haar tieten. “Hmmm, lekker... dat wilde je al een tijdje, hé? Volgens mij wilde je dat al sinds Vic je vertelde dat hij me zo lekker tussen mijn tieten neukte... Zie je dit, Vic? Zie je hoe ze zo uitgehongerd aan mijn tieten zit te zuigen... Je maakt me geil, Sabine... oooooh, je maakt me zo geil... proef maar eens even hoe geil je maakt”. Sylvia stak twee gekromde vingers in haar kut, ze maakte ze zo nat mogelijk en bracht die vingers naar de lippen van Sabine. Sabine opende haar mond en zoog Sylvia’s vingers naar binnen. “Hier dan... proef maar hoe geil je me maakt! Aaaah, zo lekker.... kom, Vic, neuk me, neuk me alsjeblieft even... ze maakt me zo geil, dat sletje!!”

Vic stond op van de bank, deed z’n schoenen en z’n broek uit en ging achter Sylvia staan. Hij pakte zijn stijve lul en stootte hem in één keer in haar natte kut. “Aaaah, jaaah, ik merk dat ze je geil maakt, Sylvia... God, wat ben je nat!” Hij stootte snel een keer of 10 in haar poes, de kamer vulde zich met het geluid van zijn kletsende dijen tegen haar kont. “Zet haar op haar knieën voor me neer, Sylvia, maar laat haar handen vastgebonden op haar rug zitten. Zorg ervoor dat ze me pijpt!!. Zorg ervoor dat ze je sappen proeft op mijn pik!”. Een beetje tegen haar zin liet Sylvia hem uit haar glijden, greep Sabine bij haar haren en dwong haar op de vloer. “Je hoort het, schatje, je hoort zeker wel wat je vriendje van je wil? Hij wil zijn harde natte pik in je mondje rammen. Laat mij maar eens zien hoe je pijpt!”. Met haar handen nog op haar rug gebonden, opende Sabine haar mond. Sylvia nam Vic’s loeistijve lul in haar hand en voerde die aan Sabine. “Zo ja... en nu ietsje dieper... span je lippen eromheen”, en ze duwde Sabine’s hoofd tot op zijn buik over z’n pik. Sabine moest kokhalsen, tranen sprongen in haar ogen. “Nu ik weer even”, hoorde ze zeggen, en haar hoofd werd achteruit getrokken. Als een volleerde slet nam Sylvia zijn lul op haar beurt tot diep in haar keel en bewoog haar hoofd een paar keer snel heen en weer. Sylvia liet Vics lul uit haar mond glijden... een lange sliert speeksel verbond haar lippen nog met zijn eikel... “Kom dan, jij weer...! Pijp hem hard... wat zou je man zeggen als ik hem eens zo hard zou pijpen? Nou...? Mijn man vind het heerlijk, maar het is maar goed dat hij niet weet dat ik het heerlijk vind ook andere mannen te pijpen... Jaaah, zo ja, zo doe je het goed, sletje! Lik z’n ballen en ga dan met je tong over z’n harde stam, en dan die dikke paarse eikel! Jaaaah, een goed pijpteefje ben je, niet? Geef antwoord, sletje!!”

Sabine was buiten adem. “Jaaah...”, hijgde ze, “ja, ik ben een goed pijpteefje... jaaah, verleid m’n man... neuk ‘m, gebruik ‘m, pijp ‘m... ik mag ‘m niet pijpen, maar jij vast wel.... ik weet dat ie op grote tieten valt, Syl, dus... hmmmmmmm... alsjeblieft, maak m’n handen los, ik ben zo geil...!”

“Lijkt me niet een goed idee, schatje”, zei Sylvia, “lijkt me helemaal geen goed idee... Blijf jij maar gewoon even kijken terwijl je vriendje me neukt... Dat wil je toch wel, Vic? Me neuken? Me flink hard nemen terwijl je mooie geile vriendinnetje hulpeloos zit toe te kijken”? Ze duwde Sabine aan de kant en drukte zich tegen Vic aan. Haar grote borsten pletten zich tegen zijn borst. Het puntje van haar tong likte zijn kaken en oor. Haar nagels zetten zich in zijn gespierde kont. Ze fluisterde in zijn oor, zo hard dat Sabine het goed kon horen: “Je lul is zo hard, Vic... zo groot.... zo stijf... Ik voel ‘m kloppen... je vriendinnetje heeft goed haar werk gedaan! ’t Is dan ook een heel mooi sletje, moet ik zeggen! Je wilt me, hé? Je wil je stijve pik diep in me stoten, toch? Je wilt haar toch laten zien hoe je een échte vrouw neukt?”

Sabine zat gebiologeerd toe te kijken... Ze liet tekens haar tong over haar half-geopende lippen gaan... Haar gezicht was rood van de opwinding... Ze had wel gedacht dat het geil was om te zien hoe haar minnaar een andere vrouw zou nemen, maar dat het zó geil was, had ze niet gedacht... Zweetdruppeltjes vormden zich tussen haar borsten (was dat bontjasje nu maar uit... ), haar drijfnatte kut gloeide en klopte, haar armen vastgebonden op haar rug. “Godverdomme, neuk haar, Vic!!”, bracht ze uit, “neuk die ordinaire geile snol van je!” Ze schrok van haar eigen woorden, maar op dat moment wilde ze niets liever dan zien hoe Sylvia’s vette kut werd gepenetreerd, ze wilde zien hoe haar dikke tieten heen en weer zouden schommelen bij elke keer dat Vic in haar beukte, ze wilde horen hoe ze zou kermen als ze klaarkwam.

“Je hoort ‘t, Vic”, fluistersteunde Syvia verder, “je knappe veulenje wil dat je me neukt. Dat haar hengst me dekt... dat jij je harde pik in me ramt.... Ik ben er klaar voor, Vic... Voel maar...” Ze pakte zijn hand en legde die op haar kut. “Voel je wel hoe klaar ik voor je ben? Hoe nat ik ben? Kom dan Vic... laat haar niet wachten... Neuk je me nu...? Wil je me...?”

Vic glimlachte lichtjes. Hij wilde dat hij de afgelopen 20 minuten op video had vastgelegd... Twee geile blonde getrouwde vrouwen in zijn woonkamer. Een slank dametje van net 30, in een kort bontjasje op de bank... haar kleine puntige borsten parmantig naar voren, haar polsen op haar rug gebonden, haar kale kutje wijd open. En een wat stevigere, grotere vrouw van 36 met grote ronde borsten en een prachtige ronde kont poedelnaakt voor hem op haar knieën met zijn pik in haar mond. En alletwee zo geil als boter...! Hij trok Sylvia aan haar hoofd achterover. Haar mond moest zijn pik loslaten... “Natuurlijk wil ik je neuken, Sylvia”, zei hij rustig, “net zoals ik je eergisteren ook heb geneukt, en morgen weer ga neuken, en overmorgen.... In je mond, in je kut, in je kont, tussen je tieten...”. Hij keek naar Sabine... “Goed kijken, schatje... dit wilde je toch zien, niet? Al vanaf de eerste keer dat je je aan me gaf, wilde je dit toch zien? En geef het toe... toen je haar zag, in dat warenhuis, had je al een plaatje in je hoofd hoe ik haar zou nemen, is het niet? Volgens mij zag je al voor je hoe ik mijn stijve lul in dat natte kutje van haar zou stoten...” Sabine knikte en hijgde: “Jaaah, jaah, klopt... toe nou, Vic, neuk die natte poes van d’r!”.

Sylvia was op haar rug op het tapijt gaan liggen. Ze spreidde haar benen wijd open, klaar om Vic te ontvangen. Haar armen had ze boven haar hoofd gelegd. Vic knielde voor haar neer en boog voorover. Met beide handen omklemde hij Sylvia’s polsen. Zijn hoofd hing 10 centimeter boven haar gezicht. Zijn pik gleed heen en weer tussen haar natte schaamlippen. “Ben je er klaar voor, teef”, beet hij haar toe, “ben je heet? Wil je me? Zeg eens...?” Met Vic bovenop haaren haar polsen in zijn handen kon Sylvia geen kant meer op. Ze kreunde en draaide wanhopig haar bekken heen en weer. Ze wist zichzelf zo te manouvreren dat haar smachtende kutje zijn dikke eikel had gevonden. Ze gromde... “Heel goed, teefje...”, hijgde Vic, “hier had je op zitten wachten, niet?”, en hij boorde zichzelf met één ferme stoot zo diep mogelijk in haar. Sylvia liet een gilletje horen, maar al snel kreunde ze op zijn ritme mee.

Terwijl hij met één arm op de grond steunde, en met zijn andere hand haar beide polsen nog steeds boven haar hoofd vastpinde, stootte hij zich in haar. “Krom je benen om mijn benen, Sylvia”, zei hij, “dat krijg je er nou van als je me zo geil maakt, zo hard, zo stijf...”. Sabine keek ademloos toe en luisterde naar het gekerm en gekreun van Sylvia met haar dikke tieten. Gelukkig raakte Vics bovenlichaam niet dat van zijn slachtoffer, zodat haar borsten mee wipten met zijn stoten. Ze zag zijn pik zich in en uit die wulpse blondine bewegen... Ging het er ook zo aan toe als hij haar neukte? Zo..., zo..., zo natuurlijk, zo basaal, zo dierlijk, zo vol geile lust, zo vol van genot? Waarom kon haar eigen man dat niet? Ze wilde plotseling dat Sylvia hem eens zou berijden... en dat zij hen daarbij betrapte!! Hmmmm.....Zij zou zijn armen dan wel vasthouden zodat Sylvia zich volledig op zijn lul kon concentreren... Aaaahhh.... En hoewel ze veel liever had dat zij in de plaats van Sylvia lag en dat zij het was die zijn gestoot opving, was ze erg blij dat ze hier getuige van was! Uit de geluiden die Sylvia maakte, kon Sabine opmaken dat ze dichtbij een alles verzengend orgasme zat. Vic bleef zichzelf in hetzelfde tempo in haar pompen. “Maak het af, Vic”, moedigde ze hem aan, “neuk d’r hard... ze geniet ervan... gebruik haar.. neuk ’r klaar, dat hoertje!”.

Vic grijnsde. “Hoor je dat, teefje?”, vroeg hij aan de vrouw onder hem, “kom dan klaar...! Laat je gaan... Voel hoe diep en hard ik je neuk! Laat zien hoe een échte vrouw klaarkomt als ze diep wordt afgeneukt!” Nu sloeg hij zijn bekken keihard in Sylvia... Sylvia hoorde inderdaad wat Sabine zei, en het bracht haar over het randje... Haar vingers klauwden zich in Vics hand, haar kut kneep samen, haar ademhaling had ze niet meer onder controle. “Hnnnnnmmm...jaaaaaahhh.... Viiiiiiiic”, gilde ze en ze kwam spuitend met een spetterend orgasme klaar. Haar sappen vloeiden rijkelijk om zijn pik. Drie, vier golven van puur genot trokken door haar heen en toen kwam ze schokkend stil te liggen.

Vic liet haar los en rolde van haar af. Hij lag op z’n rug na te hijgen, zijn nog keiharde schokkende pik op z’n buik. Sylvia had zich omgedraaid en lag op haar buik na te genieten van die onvoorstelbare neukbeurt die haar net ten deel was gevallen. “Godverdomme, Vic, wat was dát lekker”, zei ze nadat ze weer bij haar positieven was gekomen. Ze richtte zich op en nam zijn lul in haar mond... “Hmmmm, lekker om mezelf te proeven... en je bent nog zo hard... zo stijf...”. Met zijn pik in haar mond keek ze naar Sabine. “Mijn dekhengst heeft z’n merrie een goede beurt gegeven, maar nu mag hij zijn mooie slanke veulentje dekken! Ik ga haar handen losmaken, Vic, en ik weet nog goed hoe je me vertelde hoe heerlijk ze het vond toen je haar in haar nauwe kontje neukte”. Nog een beetje narillend stond ze op en liep op Sabine af.

Ze streek met haar vingers over Sabines lippen en tongkuste haar diep. Sabine reageerde direkt met haar tong en kreunde lichtjes. “Genoten van ons showtje?”, zei Sylvia, “ik zal je handboeien afdoen, dan mag je je bontjasje ook uit doen... Volgens mij heeft het mooie veulentje wel zin om de pik van haar dekhengst in haar mondje te nemen, is het niet?” Ze maakte haar handboeien los en pakte Sabine bij haar arm. “Lik hem, Sabine! Open je mondje en laat hem je keel neuken!”. Trillend van opwinding deed Sabine wat er van haar gevraagd werd, ze verbeeldde zich dat ze de Sylvia’s sappen nog kon proeven. Aaaarghhh... ’t was zo geil om zich volledig over te geven aan de eisen van die hoer met die dikke tieten!

“Goed zo, veulentje... heel goed...”, hoorde ze haar zeggen. Sylvia trok haar hoofd van haar minnaars pik. “Zo dan, dan nu gaat dit mooie veulentje op haar handen en knieën zitten, knieën zoveel mogelijk uit elkaar, haar strakke kontje omhoog... kom...”. Met haar kont naar hen toe zette ze zich neer voor Vic en Sylvia. Ze keek over haar schouder naar achteren en daar zag ze Syliva staan die haar nagels over Vics lul en balzak aan het kratsen was. “Hmmmm”, hoorde ze haar tegen hem zeggen, “Ik zie dat mijn hengst nog hard genoeg is om zijn veulentje te berijden! Goed zo... Na jouw verhaaltje over hoe je haar in haar eigen bed in haar nauwe kontje hebt geneukt, wil ik niets liever dan dat eens zien. Ik kan me goed voorstellen dat je dat lekker hebt gevonden... Kijk maar eens goed wat een lekkers er daar voor je zit... Wacht, laat me even helpen!”. Sylvia liet een klodder spuug op twee van haar vingers vallen en masseerde haar speeksel in het Sabine’s kontgaatje. “Zo dan, ik zal haar even een beetje oprekken... lekker nat en glibberig voor je harde hengstenlul!” Ze boog zich voorover en spuugde nog eens op Sabines kontgat. Met haar platte tong likte ze haar spuug erin. “Wat ben je lekker glad, Sabine. Zo glad, zo strak, zo nauw... Ben een beetje jaloers op je... dat je zometeen zijn pik in je kontje krijgt...”

Sabine voelde zich tot op het bot vernederd... Dat die geile ordinaire teef van een Sylvia nu met twee vingers in haar kontje zat!! Lager kon ze niet zakken, dacht ze, nu pas was ze een echt sletje geworden... Een paar weken geleden nog maar dácht ze alleen maar aan een heimelijk sex-avontuurtje.., zo maar... om de sleur te verdrijven en weer het gevoel te krijgen dat ze echt begeerd werd. En nu zat ze willoos en poedelnaakt op handen en knieën te wachten totdat ze anaal werd genomen! En nog wel door iemand die zojuist die geile net-klaargekomen, geblondeerde teef die nu haar kontje aan likken was, had afgeneukt! Ze voelde zich vies, maar daardoor ook juist zo godvergeten lekker!! Kleine stroomstootjes van genot schoten door haar liezen. Haar hele lichaam was bezweet, haar haren plakten in slierten in haar nek en op haar wangen. Ze keek weer over haar schouder naar Vic. “Neuk me, Vic, neuk me alsjeblieft in m’n kont!”, fluisterde ze, “ik heb het zo nodig, toe dan...”. Ze slikte even, ze wist niet of ze het moest zeggen, maar zei toen toch: “Ik ben je veulentje, Vic, NEUK JE VEULEN IN HAAR KONT!, pleazzzzz...”

Terwijl Vic op z’n knieën achter Sabine plaatsnam, zei hij tegen Sylvia: “Zie je wel.. ik zei het je toch... je dacht dat het een arrogant kakmadammetje was toen je haar zag in bij de Bijenkorf..., heel knap, maar ijskoud...niets mee te beginnen..., en moet je nu eens kijken... bloot, bezweet... en bloedgeil! En als ze zo geil is als nu, wil ze het in haar strakke reet hebben... Is het niet, Sabine? Weet je nog de vorige keer? In je eigen bedje?” Met zjn vlakke hand sloeg hij haar drie keer op haar kont. Sabine liet een schorre kreun horen, en bleef op haar handen en knieën voor Vic te wachten. Ze voelde hoe Vic z’n handen op haar schouders legde, en knikte haar blonde hoofd naar beneden. “Jaaaah”, kreunde ze, “Jaaaah... en ik wil het wéér... m’n kont is van jou... neuk me in m’n reet... DOE HET, VIC!”

Sylvia pakte Vics penis vast en zette zijn dikke eikel tegen de aars van Sabine. “Oei...”, zei ze plagerig, “hij is zo stijf... de pik van mij dekhengst is zo groot... en het kontje van het veulentje is zo nauw... druk je erin, Vic... laat zien wie er hier de baas is”. Vic duwde zijn eikel haar aarsje binnen. Sabine kreunde en jammerde zachtjes van genot, de sterke hand van Vic omklemde haar nek. Vic hijgde: “Zo dan... de rest is makkelijk zat”. En met één machtige stoot ramde hij zijn pik diep in Sabines kontje. Ze gilde het uit! Na een kleine pijnscheut, verschenen er donkere vlekken van pervers genot voor haar ogen, ze vond het heerlijk om zo gebruikt te worden; iedere stoot van Vic ving ze op door haar achterwerk hard naar achteren te schuiven. En bij iedere stoot kreunde ze ietsje harder. Ook Vic gromde en steunde: “Aaaargh, zo lekker, zo lekker om je nauwe, getrouwde kontje te misbruiken!!”

Sylvia keek jaloers toe. Ze ging op haar knieën naast het stel zitten en liet haar hand naar haar alweer kletsnatte kut gaan. Met een hand masseerde ze hard haar klit, haar andere arm sloeg ze om Vics nek en ze kuste hem zwaar hijgend op z’n open mond. In haar ooghoeken kon ze goed zien hoe zijn paal zich in Sabines kontje boorde... Op de maat van z’n stoten, hijgde ze in zijn mond: “Ja..., zo..., Vic..., zo..., zo...., zo..., zo..., Neuk haar met die dikke pik van je!! Ze geniet ervan, dat sletje van je... nooit gedacht dat ze zo’n gewillig teefje was, dat veulentje van je... je berijdt haar goed... lekker stevig... en ruw... neuk je af, Vic... en kijk me recht in m’n ogen als je klaarkomt... zo geil om een man in z’n ogen te kijken als-ie klaarkomt... ik vinger haar, Vic... ik vinger haar nauwe kutje... Kan je m’n vingers voelen?... hmmmmm! Laat haar voelen wie er hier de baas is!! Neuk haar, Vic!!”.

Door haar woorden werd Vic alleen maar meer opgewonden en hij beukte zich in het opgeheven kontje van Sabine. Zijn pik werd harder en groter en Sabine kon alleen maar kreunend van genot zijn stoten opvangen. “Fuckkkkk... zo geil, Vic!”, vervolgde ze, “ik wil zien hoe je spuit... dus niét in haar kontje klaarkomen! Begrepen? Ik wil zo graag dat je in het gezicht van je teefje klaarkomt! Ik trek je af op haar geopende mondje! Wil je dat, Vic? Wil je je sperma op haar wangen, op haar kin, op haar ogen spuiten?”

“Urrrmhh, JA! DOE HET!”, schreeuwde Vic en hij trok zich terug uit Sabine. Razendsnel draaide Sylvia Sabine om en ze dwong haar op haar knieën voor Vic te gaan zitten. “Doe je mond open, veulentje, dan krijg je wat van me”, fluisterde Sylvia in Sabines oor. Vic legde zijn handen op zijn rug en zei tegen Sylvia zijn pik te grijpen. Sylvia trok hem langzaam af... “Kijk dan, Sabine...”, fluisterde ze, “Kijk dan... deze pik zat net in mijn kut, toen in jouw kont en nu mag je hem heel even in je mond”, en ze sloeg zijn stijve even tegen Sabines lippen aan. “Mond open. Tong naar buiten. En rustig blijven zitten, zo! Dan trek ik die lekkere pik van JOUW vriendje af op je dat mooie gezichtje van je... en blijf hem aankijken als hij klaarkomt!!.... Hmmmm lekker zo, hé? MIJ heeft hij klaargeneukt, en nu ga IK hem aftrekken... JIJ mag alleen zijn zaad voelen, op je wangen, op je kin, in je mondje...”. Ze trok steeds sneller aan Vics lul. “Kom maar, Vic, kom klaar op dat mooie engelengezichtje van je overspelige huisvrouwtje!!. Ze is een beetje bezweet, en haar kapsel is helemaal in de war... ze is zo lekker ruw in haar reet genomen en nu wordt haar gezicht ondergespoten. Geil!!”

Met zijn handen op z’n rug keek Vic naar beneden. Hij zag Sylvia’s hand hard zijn stijve lul aftrekken en met haar andere hand in het haar van Sabine om ervoor te zorgen dat zij geen druppel van zijn sperma zou missen; Hij zag de onderdanige Sabine op haar knieën voor hem zitten, haar natte tong zo ver als mogelijk uit haar heerlijke mond. De blik op beide vrouwen, het trekken aan zijn tot het uiterste gespannen penis en de geile woorden die hij hoorde van Sylvia werden hem te veel: een diepe dierlijke kreun ontsnapte uit zijn keel. Bijna gelijktijdig kwam hij klaar... Dikke stralen van zijn zaad explodeerden tegen Sabines voorhoofd en wangen. Hij was zo opgefokt door die twee dat het leek alsof hij maar blééf komen... Hij hijgde en kreunde... En ondertussen mikte Sylvia zijn pik overal op Sabines gezicht. Zijn zaad droop langs haar kin over haar borsten...

Hijgend liet hij zich op zijn knieën vallen en ging uitgeput op de grond zitten. Sabine wilde zijn sperma van haar gezicht vegen, maar Sylvia hield haar tegen. “Nee, nee, teefje!! Eerst hem schoonlikken, daarna pas kom je zelf aan de beurt!”. En ze drukte Sabines hoofd in zijn schoot. Gedienstig nam Sabine zijn snel slapper wordende pik in haar mond en likte alle resten weg. “Jezus... wat was dat lekker... zo vreselijk geil”, dacht ze. “En dan te bedenken dat ikzelf nog niet eens ben klaargekomen, maar daar is Sylvia dan weer voor...”. Ze keek naar Vic. Vic keek naar Sabine en begreep haar blik. Samen keken ze naar Sylvia, met maar één gedachte in hun hoofd...

100% (6/0)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by aalberse
2 years ago    Views: 628
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
damn wat een heerlijke serie
2 years ago
Wat een heerlijk lekker geil verhaal weer.
2 years ago
prachtig verhaal, hoop dat er snel meer komt!
thx
xxx
2 years ago
wow... zit hier met een hand te typen want die andere heeft t te druk. Wat een zalig geil verhaal!! Ga zo door
2 years ago
wederom een toppertje!!!