Vic & Sabine, Deel 2

Vic wist dat hij er een goed oog voor had. Voor vrouwen die wel in waren voor een avontuurtje. Naderhand (dat wil zeggen: nadat ze meerdere keren waren klaargekomen door Vics toedoen) vertrouwden de meesten hem toe dat ze nooit hadden gedacht dat ze zo ver zouden gaan.

Het leek bijna wel alsof hij er een zevende zintuig voor had ontwikkeld: vrouwen die alleen liepen te winkelen op een doordeweekse middag... een korte uitwisseling van blikken, het wegdraaien van ogen, een quasi-nonchalant wegduwen van een losse pluk haar, weer even vanuit de ooghoeken observeren, het heel eventjes onbewust met de tong over hun lippen strijken, een beetje friemelen met een halssieraad, naar een aansteker zoeken als ze een niet-aangestoken sigaret in een mond hadden en hem dan verontschuldigend aankijken, nadat hij ze éven wat al te lang had aangekeken met meer dan met quasi-verontwaardigd opgeheven hoofd weglopen en dan tóch eventjes over hun schouder kijken, allemaal kleine signaaltjes... ‘Bekeken willen worden’, zo kon hij ’t het beste samenvatten. En ‘bekeken willen worden’ was vaak een uitnodiging tot ‘aangesproken willen worden’ en daarna ‘aandacht willen ontvangen’ en dan ‘aangeraakt willen worden’, al snel uitmondend in ‘betast willen worden’ en vervolgens ‘gevingerd willen worden’, en daarna vaak ook ‘gelikt’, ‘genomen’, ‘geneukt’. En ja, natuurlijk moest hij dat spelletje dan wel eventjes meespelen; hij moest ze dan ook nog overrompelend overvallen met een enigszins bedeesde gespreksopening... (dat hij knap was en een zekere nonchalance uitstraalde, was natuurlijk mooi meegenomen). En als het ijs dan eenmaal gebroken was, dan was het vaak simpel zat. De meeste vrouwen die hij op deze manier ontmoette, zeiden hem later, dat ze al een lange tijd geheime fantasieën hadden over ooit eens een keertje wilde, ongeremde sex te hebben met een totaal vreemde. De meesten wisten dat ze aantrekkelijk waren, voélden zich ook begeerlijk en hadden in hun huwelijksleven een zekere macht over hun mannen. Een macht die ze eigenlijk helemaal niet wilden, maar die, juist door hun begeerlijkheid, gewoonweg zo was gegroeid. Ze omarmden dan ook maar wat graag de kans om zich eens volledig te laten domineren. Ze werden er onveranderlijk mega-geil van.... en Vic ook.

Maar het waren niet louter vrouwen alleen waar hij zo af en toe sex mee had; het was in de loop van de tijd een keer of 3 voorgekomen dat hij getrouwde stellen tegenkwam die uit waren op een avontuurtje. Dat was altijd op een zaterdag (middag of avond) gebeurd en hij herkende vaak de uitdagende houding van de echtgenoot... ‘Kijk eens, met wat voor lekker wijf ik ben getrouwd’, en dat soort zaken... Sonja en Edwin stonden hem nog scherp voor de geest: Sonja met haar rood gestifte lippen rond de pik van haar man, en hij, Vic, met zijn pik in haar supernatte kut. Een uurtje later hadden ze beiden haar mooi-opgemaakte gezichtje volgespoten...

Of die keer dat hij twee vriendinnen tegenkwam die een middagje aan het winkelen waren. Eentje met blonde haren (dwz. geblondeerd) en een zwartharige. Die blonde was een stuk knapper, mooie grote tieten ook. En je kon wel zien dat zij daar maar wát trots op was... dat uitdagende teefje... Maar haar zwartharige vriendin was een stuk geiler... Toen ze eenmaal bij hem thuis aangekomen waren (dát was zo gepiept), ging zwartkopje meteen naast hem op de bank zitten. Blondie nam plaats in de stoel. En toen hij zwartkopje (met een glas wijn in haar gemanicuurde handen) tussen haar dijen begon te strelen, zakte ze direct onderuit en opende ze haar benen. “Oh, wat een stoute man, ben jij... vind je niet, Syl?” (die blonde heette Sylvia). ‘Syl’ zei niets en knikte alleen maar. En terwijl hij met z’n linkerhand de dijen van de opgewonden vriendin van Sylvia bleef masseren, bleef hij Sylvia strak aankijken. Sylvia antwoordde haar vriendin: “Ja, Jes (zwartkopje bleek Jessica te heten) en ik denk dat hij alleen maar stouter wordt als je jezelf zo aan hem blijft aanbieden...”.

Vic had intussen met zijn pink haar schaamlippen bereikt. “Hmmmm... ’t is lekker, Syl, daar was ik wel weer eens toe... hij doet ’t heerlijk... moet jij zo ook eens proberen...”. Sylvia maakte met haar tong haar lippen nat, sloeg haar ene, gelaarsde, been over de andere maar bleef zitten toekijken. “Als het dan zo lekker is, Jessica, misschien verwacht Vic dan ook wel wat van jou... Is het niet, Vic”, zei ze terwijl ze hem strak bleef aankijken. “Jazeker, Sylvia....”antwoordde hij, “het kutje van je vriendin is kleddernat... ik ga haar zo neuken.... wil je dat, Jessica? Je kutje wil aandacht, toch, geil dametje?” Jessica had nerveus gegiegeld en streelde zijn inmiddels forse pik door zijn broek. “Hmmm, jaaaah...” had ze gefluisterd, “lijkt me een heerlijke afsluiting van een middagje shoppen”. “Kom dan maar even mee naar m’n slaapkamer, ik heb daar een groot zacht bed en een grote spiegel, kan je jezelf goed in zien... Ga je ook mee, Sylvia?“, had hij gevraagd, “zou graag met die grote borsten van je willen spelen...”. Maar Sylvia zei dat ze blij was met haar man, dat Jessica wel vaker vreemdging en ze dus wel gewend was aan die spelletjes van haar, maar dat ze altijd discreet was en hier wel even op haar zou wachten.

“Heel jammer, Syl, heel jammer, maar dan ga ik me maar even met Jessica vermaken...”, Hij boog zich voorover en kuste haar vol op haar open mond. Jessica leek zich niet te schamen voor haar vriendin en kuste hartstochtelijk terug. Hi was met Jessica naar de slaapkamer gegaan; ze volgde hem gewillig. De deur had hij expres op een kier opgelaten... In de slaapkamer had hij zonder pardon Jessica uitgekleed, was op de rand van het bed gaan zitten en had haar gezegd dat zij maar eens moest laten zien hoe goed zij hem kon pijpen. Vervolgens had hij haar hard geneukt met in zijn gedachten de grote borsten van haar vriendin die in woonkamer was achtergebleven. Jessica was, zoals hij al hoopte, nou niet precies één van de stillere vrouwen en had gekreund en gekermd dat het een lieve lust was. Toen hij haar aan het berijden was, was hij dan ook niet verbaasd dat hij door de kier van de deur heen Sylvia zag staan. Zij zag ook dat hij haar had gezien, deed haar vinger voor haar getuite lippen en deed alsof ze “ssssssst” zei. Ondertussen zag hij dat ze haar andere hand van boven in haar half-geopende spijkerbroek had gestoken, en zich hard aan het vingeren was... De bovenste vier knopen van haar witte blousje had ze losgemaakt, zodat hij nog net haar grote borsten kon zien schommelen. Had ze dat voor hém gedaan? Was ze trots op haar dikke tieten en wilde ze die aan hem laten zien? De vingers van haar andere hand liet ze rond haar nog steeds getuite rode lippen glijden. Geil wijf..., die Sylvia... Vic bleef haar aankijken, gromde en stootte z’n pik nog net iets harder en opgewondender in het hete vrouwtje onder hem... Een dikke draad speeksel viel uit zijn open mond op haar gezicht. Ze kreunde...

Nadat Jessica twee keer was klaargekomen, stonden ze op, kleedden ze zich aan (nee, ik hoef niet onder de douche, vind het lekker zoals ik nu naar jou ruik) en waren ze weer naar de woonkamer teruggegaan. Daar zat Sylvia met een onschuldig gezichtje op ze te wachten. “Nou, nou, kon dat niet wat minder?”, zei ze, “maar kom, we moeten gaan anders komen we zo laat thuis...” En ze waren vertrokken.

Twee weken later werd er echter aangebeld. Sylvia. Vuurrood gestifte dikke lippen, haar lange geblondeerde haar in een knot bovenop haar hoofd, lange zwarte laarzen, een zwarte rok, nét boven haar knie, diezelfde witte blouse van eerder in haar rok, grijs jasje. “Jessica moet het niet te weten komen, Vic...maar toen ik jullie zo bezig zag, een tijdje geleden, werd ik zóóó geil. Jessica’s man weet dat ze af en toe vreemd gaat, maakt-ie geen punt van, maar mijn man mag het absoluut niet weten, en Jessica dus ook niet!”. “Kom erin, Sylvia... ik wilde je twee weken geleden al tussen die dikke tieten van je neuken, dat weet je vast wel... en toen je ons zo stiekem stond te beloeren, wist ik al dat je een geiler wijf was dan die hele Jessica... ik hoopte al dat je eens langs zou komen! Kom binnen!”

En zo gezegd, zo gedaan. Ze zei dat ze onder haar rok alleen maar een gordeltje aanhad en haar BH had ze in de auto al uitgedaan, en dat ze zich zojuist nog even had opgevreëen in de auto. “Kijk maar eens hoe stijf en hard mijn tepels zijn”, en ze had haar jasje uitgedaan... haar tepels priemden inderdaad door haar witte blousje. Sylvia bracht haar handen naar haar borsten en kneep in haar eigen tepels. “Je wilt me toch, Vic? Ik zag je wel teleurgesteld kijken toen je me vroeg om met Jessica mee te gaan. En ik moet eerlijk zeggen dat ik erg veel zin in je kreeg toen ik je bezig zag met Jess. God, wat was ik geil”. Ze greep achter zich (waardoor haar borsten nog geprononceerder naar voren staken...) deed de rits van haar rokje naar beneden en stapte uit haar kokerrokje. Ze had niet gelogen voor wat betreft haar slipje. “Ik heb me vanochtend nog geschoren, Vic, en een leuk streepje laten staan.... kan je ook zien dat ik niet écht blond ben... dacht wel dat je dat opwindend zou vinden... En je valt op mijn grote tieten, niet? Nou, hier dan...”.En ze knoopte haar blousje open. Vic kreeg onmiddelijk een erectie toen hij haar zo uitnodigend, gekleed in laarzen, een gordeltje en een ophangend blousje tegen de muur zag staan. Die hele middag hadden ze sex gehad; Sylvia bleek ook grote, erg gevoelige tepels te hebben en ze zei dat ze haar vriendin hem nu wel had zien pijpen, maar dat zij dat vééééél beter kon. En dat liet ze merken ook...

Al die ervaringen echter, verbleekten bij de gedachte aan Sabine... Nog nooit had hij zo’n geil en sexhongerig sletje ontmoet als Sabine. Ze had hem al drie keer ge’SMSt de laatste weken. De eerste, dezelfde avond nog, luidde: “Hmmm, dank je Vic, het voelt alsof ik je pik nog steeds in me heb. IK WIL NU WEER!”. De tweede, een weekje later: “Ben zo geil vandaag, m’n man is er niet morgen... en je had beloofd me anaal te ontmaagden. M’n kontje is voor jou alleen, Vic. Kom me alsjeblieft neuken!!!”. En de derde had hij nét ontvangen: “Morgenochtend alwéér helemaal alleen, ben nu al drijfnat bij de gedachte dat ik je laat zien hoe geil ik ben. Gebruik me. Neuk me in al mijn gaatjes, klootzak. Ik doe alles voor je. . “

Vic maakte er geen gewoonte van om die vrouwen nog eens te zien... Sylvia was wat hem betrof, een uitzondering geweest. En wees eerlijk, toen hij haar voor de tweede keer zag, had hij haar nog niet geneukt, nog niet eens naakt gezien, dus eigenlijk was dat gewoon de eerste keer geweest, toch? Maar bij Sabine was het anders... niet alleen omdat hij had gezegd dat hij haar in haar eigen bed zou willen neuken (hij deed nooit iets buiten zijn eigen huis), maar ook door de steeds wanhopiger wordende stroom SMS’jes die hij van haar kreeg. Bovendien was Sabine zonder twijfel de mooiste vrouw die hij had gehad: hoogblond, lange benen, felblauwe ogen, een klein en strak gespierd kontje, hoge jukbeenderen... in één woord: pure klasse! Haar borsten zouden wel wat groter mogen zijn, maar op de een of andere manier paste haar maatje B goed bij d’r.

Hij speelde even met de gedachte om zowel Sabine als Sylvia bij hem uit te nodigen... Twee van die geile blondines die hem omstebeurt zouden pijpen... hij zou ze omstebeurt neuken en omstebeurt zouden ze dan elkaars kut op zijn pik proeven... Hmmmm... hij werd al hard toen hij eraan dacht. Maar hoewel Sabine hem had gezegd dat zij “zijn vriendinnen zou vingeren om ze nat te maken voor zijn pik” (haar eigen woorden), besloot hij toch dat Sabine niet bij Sylvia zou passen. Sylvia, dat geile hoertje met haar dikke tieten, zou daar wel oren naar hebben, dat wist hij zeker, maar hij had meer in gedachten haar nog eens uit te nodigen met haar vriendin Jessica. Ze zouden dan Jessica’s handen op haar rug binden en Jessica eens laten toekijken hoe haar ogenschijnlijk nette en engiszins preutse vriendin in het écht was...

Nee, zijn gedachten gingen nu uit naar Sabine. Mooie, geile, verwaarloosde, onderdanige en gehoorzame Sabientje... Morgenochtend helemaal alleen in het echtelijk bed... Klaar om hem te ontvangen... in meer dan één betekenis van het woord. Bij de gedachte aan haar hongerige mond, haar geilheid, haar onderdanigheid en haar wens om hem te plezieren werd hij al hard... Zou hij, tegen zijn gewoonte in, haar een SMS’je sturen? Schrijven dat zij vanavond haar kutje maar eens een extra scheerbeurt moest geven? Zeggen dat hij haar glad, nat en ultra-geil wilde zien? Dat hij ernaar verlangde haar harde klit te mogen likken tot ze luid kreunend en kermend klaarkwam? Vertellen dat hij haar in haar gespierde kont zou komen neuken? Of zou hij haar een vleiend SMS’je sturen? Zeggen dat ze mooier en geiler was dan alle andere vrouwen die hij de afgelopen jaren had geneukt? Dat zij veel meer verdiende op sexueel gebied dan zij nu van haar man ontving? Maar dat hij, helaas, helaas, helaas voorlopig geen mogelijkheid zag om haar te zien...?

Maar zijn gedachten aan haar waren té sterk. Hij wílde haar, dat was zeker... nu nog even een goed SMS’je. Vic besloot het volgende te texten: “Het getrouwde teefje weer hongerig, begrijp ik? Ik wil je. Morgenochtend, kwart over negen”. 5 minuten later al kreeg hij een antwoord: “Jouw teefje is uitgehongerd. 09.15 prima”.

De volgende dag stond Vic om 09.00 geparkeerd in de straat waar Sabine woonde. Om vijf over negen zag hij haar in de deuropening staan haar man uit te zwaaien die met een koffer het huis uit stapte. Het leek alsof ze net uit bed was gestapt, haar haar door war, geen make-up, een lange badstof kamerjas aan. Ze gaf haar man een kus en sloot de voordeur. Ik geef haar nog een kwartiertje, dacht Vic bij zichzelf. Wél een redelijk knappe man, had ze, ook daarin toonde ze haar klasse. Sukkel, die man, hij moest eens weten wat voor geil wijf hij onder zijn dak had...

Een kwartiertje later stapte hij uit zijn auto en belde hij aan. Sabine deed open. Een totale metamorfose! Fris gewassen, haar blonde haar opgestoken, eyeliner, rose lipgloss, en alleen een heel kort zwart satijnen kamerjasje aan. Met haar lippen getuit boog ze haar hoofd lichtjes naar beneden. Met haar felblauwe ogen keek ze schuin naar hem op. “En, beval ik je?”, was het eerste wat ze zei, “ik heb dit kamerjasje speciaal voor jou gekocht... je zei al dat je me in zo’n jasje wilde zien.... en ik ben een hééél gehoorzaam meisje”. Vic zei niets. “Dacht ik wel...”, zei ze en ze liep voor hem uit naar de woonkamer. De onderste helft van haar billen werden nét afgedekt door haar kamerjasje. “Ga zitten”, zei ze, “het is wat vroeg, maar sinds je tekstje gistermiddag ben ik zó opgewonden, ik ga een wijntje inschenken, jij ook eentje?”. En zonder op z’n antwoord te wachten heupwiegte ze naar de keuken en kwam terug met twee glazen wijn. Ze gaf er eentje aan Vic en stond nu voor hem. “Je wilt me, hé? Je wilt me toch? Ik weet zeker dat je vreselijk op me geilt.... Ik sta hier alleen maar in m’n korte satijnen kamerjasje.. ik heb verder helemaal niets hieronder aan... mijn tepels staan nu al hard.. dat kan je ook vast zien...”. Ze zette haar glas neer en trok de band van haar kamerjas nog wat aan, zodat haar stijve tepels nog duidelijker zichtbaar werden. “Maar tóch steek je geen vinger naar me uit... je laat mij al het werk doen...”.

“Klopt”, zei Vic, “je geilt me vreselijk op. Ik heb ’t je al eerder gezegd... blonde getrouwde teefjes zoals jij.... Ga eens zitten en laat me je nog eens goed bekijken!” Sabine pakte haar glas wijn en ging zitten. Ze keek Vic strak aan en nam een slok wijn. Ze nam nog een slok, maar slikte de wijn niet door... ze opende haar mond en liet de wijn over haar lippen en kin druppelen... Straaltjes liepen over haar kin en haar nek naar haar borsten toe. Vic pakte zijn glas, liep haar toe en goot wat nog over was van zijn wijn het diepe décolleté van het kamerjasje. Hij stak zijn duim in haar mond, bracht zijn hoofd dichtbij de hare en fluisterde: “Is het teefje heet, dan? Nou? Schreeuwt haar gladgeschoren poes om aandacht? Smeken haar harde tepels om een ruwe tong? Schenk me nog eens glas in, wil je. En doe die ceintuur van je kamerjasje maar weg, als je terug komt...”

“Jaaaah”, hijgde Sabine, “jaaah, je teefje is superheet... ik wil zóóó graag weer je sletje zijn...”. Ze stond op en liep weer naar de keuken. Toen ze terugkwam had ze zich ontdaan van haar ceintuur... Vics adem stokte in z’n keel... Degene die op hem af liep, was een supervrouw.... Haar zwarte kamerjasje was nat van de wijn en plakte half aan haar verder spiernaakte lichaam... Hij zag haar volkomen haarloze kut, hij zag haar vooruitstaande harde tepels, haar heerlijke, strakke tieten... alles volkomen natuurlijk en vol van een ontegenzeggelijke gratie. Ze gaf hem zijn glas en ging weer zitten, haar naaktheid nog meer geaccentueerd door haar openstaande kamerjasje. “Wat vind je hier dan van? Hé? Ik beval je toch wel, zo?”. Ze doopte twee vingers in haar glas wijn en smeerde die rond haar rechtertepel. Ze herhaalde de beweging maar smeerde de wijn nu rond haar linkertepel. Ze zakte wat onderuit en opende haar dijen. Ze doopte nog eens twee vingers in de wijn en bracht haar vingers naar haar half-geopende kutje en smeerde dit over haar schaamlippen. “Of bevalt dit je beter, Vic? Ik heb hier de laatse weken over gefantaseerd, maar het is een stuk geiler nu je hier echt tegenover me zit.... oooooooh”, kreunde ze terwijl ze door ging met het masseren van haar schaamlippen. “Kijk naar me, Vic, kijk naar me terwijl ik mezelf op zit te geilen voor jou!! Kijk naar je vingerende teefje... Oooooh, ik word er zo geil van... Zeg me eens, Vic, doen jouw andere sletjes dit ook voor je? Of ben ik de enige die zich voor je ogen vingert? .... hmmmmm.... aaaaah”.

Vic stond op, liep naar haar toe en greep haar bij haar haar. “Waar is je slaapkamer, teefje? Doe dat jasje uit en laat me zien waar jij en je man sex hebben! Je zal me daar pijpen, m’n pik in je mond, je vingers in je kut, daarna neuk ik je, snap je... je man is net een kwartiertje weg, overspelig hoertje! En nu open je al gewillig je benen voor iemand anders... !! Kom op, naar je slaapkamer, jij!” Op weg naar de slaapkamer liet ze haar kamerjasje van haar schouders af glijden. Ze keek over haar ranke schouders naar achteren, veegde haar blonde haren uit haar ogen en zag Vic’s blik op haar strakke kontje gericht. “Hmmm, heeft jouw ‘overspelige hoertje’ een lekker kontje. Vic?”, vroeg ze, “bevalt het uitzicht je een beetje? De gedachte alleen al maakt me erg heet ...dat je me daar gaat nemen, straks... mijn man vindt het maar niks, maar ik steek graag een vinger in m’n reet als ik masturbeer...”. Vic greep haar bij haar haar en trok haar naakte lichaam met kracht tegen zich aan. Sabine stond met haar blote kont tegen hem aan en hij liet zijn handen ruw over haar de voorkant van haar lichaam gaan... met zijn ene hand vingerde hij hard haar spleetje, en met tussen de vingers van zijn andere hand rolde hij ruw haar harde tepels heen en weer. Hij boog zich voorover, greep haar hand en drukte die in zijn kruis. Hij duwde zijn tong in haar oor... hij fluisterde hard in haar oor: “Voel maar eens hoe je me bevalt... Vind je lekker, niet? Mij zo op te geilen... mijn vingers in je overspelige kut te voelen... ooooh, wat zou je man hier wel niet van vinden? Volgens mij is het bed nog warm van ‘m... de lakens ruiken naar ‘m... ik ga je neuken, schatje... wil je dat ik je ga neuken in je eigen bedje? .... ooooh, je gaat zometeen zo lekker klaarkomen... precies op de plek waar je man net heeft gelegen... als hij eens wist wat een geil sletje zijn vrouw nu was... gewillig en onderdanig... precies waar mijn pik NU zin in heeft!... ”

Bij het noemen van haar man knikten Sabines knieën. Inderdaad, wat ZOÚ hij ervan vinden? Ze wist zeker dat hij trouw was aan haar, een toegewijd vader voor hun dochtertje (gelukkig logeerde die nu bij oma...). En zij hier in haar blote kont als was in de handen van een vreemde. Ze voelde zich in en in slecht maar dat was nou ook juist het geile aan alles! Ze draaide zich om, sloeg haar armen om Vics hals en drukte haar geslacht hard in zijn kruis. Ze draaide een paar rondjes met haar bekken, en zei, hem recht in de ogen aankijkende: “Mijn man weet hier niets van, Vic... mijn man heeft geen idee dat z’n mooie vrouw zo’n gehoorzaam sletje is dat zich laat neuken door jouw harde lul... Maar jij weet het wel, hé Vic? Jij weet toch wel wat ik ben?” Ze stak haar tong uit en likte hem over zijn wang... “Heb je nog andere vrouwen geneukt in de tussentijd, Vic?”, fluisterde ze in z’n oor, “andere vrouwen met zulke gladgeschoren poesjes zoals die van mij? Ik fantaseer er vaak over, Vic, hoe jij andere vrouwen verleidt en ze dwingt dingen te doen... en hoe jij ze laat klaarkomen... met je pik.... met je vingers.... met je tong”.

Ze liet hem los en ging op haar rug op het onopgemaakte bed liggen. Ze opende haar benen zo wijd mogelijk. “Aaaah, Vic, kom, toe, lik me alsjeblieft.... ik heb me niet voor niets zo glad gemaakt... voor jou... ik wil zo graag dat je aan mijn harde klitje sabbelt, dat je me neukt met je tong...!” Vic glimlachte en liet ziin hoofd tussen haar benen vallen. Met zijn armen kwam hij onder haar benen, hij omvatte haar dijen en spreidde met zijn vingers haar kut. “Aha, het overspelige sletje wil m’n tong...?”, zei hij en hij liet zijn platte tong met lange, langzame halen drie keer over de volle lengte van haar poes gaan. Sabine wist niet meer hoe ze had... ze kreunde hard, legde haar handen op zijn achterhoofd en duwde zijn hoofd hard in haar kruis. “Oooooh, god, Vic, wat doe je dat lekker..., nog even en ik kom zóóóó lekker klaar op je tong...Lik me Vic... Lik m’n kut!!!”. Maar in plaats van verder te gaan, richtte hij zich op en stootte hij zijn middenvinger en ringvinger van zijn hand in haar natheid. “Zo, dus dit mooie, getrouwde teefje fantaseert over mij en een andere vrouw, niet?”, zei hij, “misschien neem ik volgende keer wel iemand mee... Sylvia heet ze... net zo getrouwd als jij, met lang geblondeerd haar, alleen een stukje groter, beetje steviger, molliger... met grote, dikke geile tieten...”. Hij bleef zijn vingers langzaam in haar stoten en weer terughalen...”Jaaaaah, zo geil... heb je haar geneukt?”, hijgde Sabine. “Ik heb haar vorige week nog tussen die dikke prammen van d’r geneukt...lekker was dat... ik ben in haar gezicht klaargekomen... m’n zaad droop van haar kin... Ik denk dat jij haar wel zou bevallen... Zou je je doot haar willen laten bekijken...? Zoals jij je kut nu laat vingeren...? Hmmm... nou...? Dan mogen jullie me allebei pijpen... twee van die blonde hoofden op mijn stijve pik... lijkt me goed”.

“Hhhhmmmmjaaaah....”, kreunde Sabine, “neem d’r maar mee... kan ze zien hoe je me vingert en likt en klaarrrrrrrmááááákt”. Ze schokte haar onderlichaam tegen z’n vingers aan. Ze lag te kronkelen op haar bed, precies op de plek waar haar man nog drie kwartier geleden lag. “En... en... en daarna moet ze mij je lul voeren... ze... moet... je... pik.... in.... m’n ....natte... mondje.... doen.... oooooh.... ffffffuck...”. Hortend en stotend kwamen de woorden uit haar mond. Ergens in de verte hoorde ze Vic zeggen dat ze klaar mocht komen, nee, dat ze klaar MOEST komen. En met Vics gekromde vingers diep in haar gladde haarloze kutje en de jaloerse gedachte aan Vics stijve lul tussen de tieten van die blonde Sylvia (ze wilde ook dat hij over haar gezicht klaarkwam!) kwam ze kermend tot een spetterend orgasme.

Zachtjes jammerend liet ze zich terug in de kussens vallen. Ze doopte twee van haar eigen vingers in haar kut en bracht die naar zijn mond. Hij likte aan haar vingers en zoog ze naar binnen. Met door geilheid omfloerste ogen keek ze hem aan. “Jezus, wat was dat lekker, Vic”, fluisterde ze hijgend. “Doe je kleren uit en laat me je stijve lul zien! Zeg me alsjeblieft dat je me zo in m’n kont gaat neuken, Vic... Je had het beloofd!! Ik ben nog maagd, daar... Hoe zit dat met die Sylvia? Heb je haar ook in haar kont genaaid? Ik durf te wedden dat ze daar wel zin had, toch? Jouw stijve lul in haar aars... Heeft ze ook zo’n klein, strak kontje als ik? Ben ik net zo’n geile slet als die Sylvia van je? Komt ze ook zo lekker nat klaar? Je moet me gebruiken, Vic, gebruiken als je sexspeeltje”.

Haar jaloerse nieuwsgierigheid naar Sylvia wonden hem op. Het was een goed idee om te zeggen dat er wel meer vrouwen in het spel waren. Het scheen haar alleen maar geiler en gewilliger te maken. Hij stond van het bed op en trok snel al z’n kleren uit. In een mum van tijd stond hij naakt naast haar, zijn lul hard omhoog. Sabine speelde met haar poesje en liet goedkeurende geluiden horen. Ze strekte haar armen uit om zijn pik aan te raken, maar hij sloeg haar handen weg. “Niks daarvan”, zei hij, “draai je om en ga op handen en knieën op het bed zitten! Niets is zo lekker om even een net klaargekomen kutje te neuken, en al helemaal dat natte, getrouwde kutje van jou!”. Sabine deed wat van haar gevraagd werd en 3 tellen later voelde ze dat hij zijn dikke eikel op haar schaamlippen zette. Vic greep haar bij haar schouders en trok haar naar achteren. “Lekker nat ben je, schatje... een lekker nat neukdiertje... een loops teefje... knijp je kutspieren samen en laat me voelen hoe lekker nauw je bent... aaaaaah... ja goed zo... melk me... doe je werk... laat me eens genieten!!!” Vic zat op z’n knieën achter haar en deed z’n best zich niet te bewegen. Sabine liet haar onderlichaam heen en weer gaan op zi’n pik; ze stootte steeds met kracht achteruit en ging dan heel langzaam weer naar voren. “Wil je het zo, Vic? Doe ik het goed zo? Kan je m’n geile kontje goed zien? Maak ‘m wat losser, Vic... doe er een vinger in alsjeblieft... Oooh, ik ben zo nat voor je.... zo geil...”.

“Je doet prima zo, teefje”, was zijn reactie, ”uit je SMS’jes op te maken, dacht ik al dat je klaar was voor een goede beurt... Je hebt me gemist, hé? De sex met je mannetje was zeker niet zo heet en zo hard als met mij, toch? Je hebt helemaal niets met vrijen... je wilt gewoon geneukt worden! Kom, lik me eens schoon... lik je eigen vocht van m’n lul af! Ik weet zeker dat Sylvia dat ook van je gaat vragen als ik haar voor jouw ogen van achter heb genomen. Net zoals ik nu bij jou doe... Weet je zeker dat je haar zal gehoorzamen als ze je dat vraagt? Ben je net zo’n onderdanig sletje als er een ander geil wijf bij is?”. Hij trok zich uit haar en ging wijdbeens op het bed zitten. Sabine nam languit plaats tussen zijn benen en begon zijn stijve pik met haar tong af te likken.

“Ja, Vic”, mompelde ze tussen de halen van haar tong door, “ja, ik wil dolgraag zien hoe jij die Sylvia van je neukt, en daarna lik je schoon!. Sinds ik jou ken, ben ik zo vreselijk geil. Ik denk er zelfs over om de collega’s van mijn man te verleiden. Hij heeft een nieuwe collega aangenomen, hij lijkt wel een beetje op jou..., die me de laatste keer met zo’n roofdierblik aankeek. Ik word al nat als ik aan ‘m denk”.

“Goed zo, sletje”, gromde Vic, “ik vind dat je de komende tijd maar eens zelf een prooi moet vinden. Een volgende keer dat ik je zie, wil ik van je horen hoe je iemand klaar hebt gemaakt, begrepen?” Hij pakte z’n lul bij de wortel vast en greep met zijn andere hand in haar blonde haren. “Maar nu pijp je MIJ! Zet je tong en je lippen en je keel maar eens aan het werk. Ik heb vreselijke zin om je pijpmondje te neuken!! Neem m’n pik in je mond.... jaaa, zo jaaaa... zo doe je het goed..... aaaaah, die collega van je man staat nog wat te wachten... gepijpt te worden door die mooie keurige vrouw van z’n baas.... lekkerrrrrrrr”.

Sabine werd nóg heter bij de gedachte aan die nieuwe collega van haar man... en dat Vic het goed vond dat zij hem zou verleiden... dat hij haar zelfs aanmoedigde dat te doen!! Ze nam zijn pik nóg dieper in haar keel, ze moest er van kokhalsen, maar Vic hield haar met zijn hand in haar nek op haar plaats. “Aaaaah, Sabine, je bent een natuurtalentje, jij... je zou zeggen dat je dit al jaren doet... zo lekker, zo diep, zo nat... pijp me, godverdomme!”. Hij liet haar los en ze liet z’n pik uit haar mond glijden. Onmiddelijk kuste ze hem met haar van speeksel slijmerige open mond vol op zijn hijgende lippen. Ze drukte haar stijve tepels in zijn borstkas. “Doe nou alsjeblieft wat je me beloofd heb.... ontmaagd m’n kont... neuk me in m’n reet... alsjeblieft...! Ik ben er zo klaar voor!!” En ze gleed van ‘m af en knielde op het bed neer. Ze liet zicht voorover vallen en stak haar kont de lucht in. “Kom dan”, hijgde ze, “doe het dan....”.

Vic keek glimlachend toe... “Oh, ja, ben je er klaar voor? Hoe klaar ben je dan? Laat het me maar eens zien!” Zonder aarzelen ging Sabine weer op haar knieën zitten en bracht haar arm op haar rug. Ze liet ze haar hand op haar achterwerk rusten. Met haar middelvinger zocht ze haar kontgaatje en liet die daarin verdwijnen, met haar andere vingers spreidde ze haar billen. “Zó klaar, snap je... Ik ben nat en glibberig van m’n eigen geil, Vic... Schiet op, neuk me nou toch in m’n kont!!” Vic pakte haar hand en draaide die op haar rug, Met zijn andere hand zette hij zijn loeistijve lul tegen haar half-open bruine sterretje... “Dit wilde je dus”, zei hij plagend”, “in je eigen bedje in je kontje worden geneukt... nou, teefje, dat gaat dan ook gebeuren.. voel maar...” En met enige kracht duwde hij zijn paarse harde eikel bij haar naar binnen. Het voelde alsof ze in tweëen werd gespleten en ze jammerde... “Oooh, het doet pijn, maar het is ook heerlijk.....”. “Ja,heerlijk is het, niet? Moet ik doorgaan met je anale verkrachting, sletje? Wil je hem helemaal? Wil je dat ik ‘m tot aan de wortel in je druk?” Hij torende bij haar uit, hij hield nog steeds haar arm vast op haar rug. Ze lag daar volkomen machteloos, klaar om eens flink doorgeneukt te worden.

“Jaaaah, jaaah, oooh”, kreunde Sabine, “ja, ga door, verkracht me, je maakt me zo geil, klootzak. Neuk me in m’n gore reet, Ik verdien het... ik lig hier in m’n eigen bed m’n man te bedriegen door me in m’n kont te laten neuken door je...”. “Precies, Sabine, je verdient het... alle overspelige sletjes verdienen het om in hun reet te worden genaaid... GOD, WAT EEN LEKKER KONTJE HEB JE...!” Die laatste woorden schreeuwde hij uit en langzaam boorde hij zich diep in haar. Toen hij niet meer verder kon, haalde hij hem weer terug en begon de beweging weer opnieuw. Sneller en sneller neukte hij Sabine in haar reet. Sabine hijgde, kreunde en kronkelde. Haar vrije hand klauwde in de lakens. Ze kon geen verstaanbaar woord meer uitbrengen.

Vic liet haar arm los en greep onder haar door. Binnen twee tellen vond hij haar drijfnatte kutje en boorde er gelijk twee vingers in. Door de dunne scheidswand heen, kon hij zijn eigen pik voelen. In en uit. In en uit. Met enige moeite wist hij nog te sissen: “Vraag later maar aan die collega van je man of ie interesse heeft in een triootje. Sandwichen we je. Eén pik in je nauwe kutje, één pik in je nog nauwere aarsje.... Is dat een goed idee? Twee harde lullen helemaal voor jou alleen... Zou je daar wat voor voelen?”

Bij die gedachte kwam Sabine keihard klaar. Ze wist niet dat het mogelijk was om een nóg een heftiger orgasme te krijgen dan een paar weken geleden, bij Vic thuis. Het leek of er geen einde kwam aan die golf van genot die over haar heen spoelde. Een schor geluid kwam uit haar keel. Het zweet brak haar uit. Zoiets had ze nog nooit meegemaakt... alles draaide voor haar ogen en haar hele trillende onderlijf stond in brand! Ze kon bijna geen adem meer halen en ze verloor bijna haar bewustzijn... Maar toen hoorde ze, heel in de verte, Vic luid kreunen: “Hmmm, Sabine... het lijkt wel of m’n pik in een bankschroef zit.. hier, hier, hier, hier”, Bij iedere ‘hier’ stootte hij zo hard en diep mogelijk zijn lid in haar kont. Zijn ballen kletsten tegen haar natte kutje, het spetterde in het rond. Niets kon hem meer schelen... hij bestond en hij neukte... Zelden had hij een mooiere vrouw geneukt dan deze Sabine... Hij genoot met volle teugen van haar orgasme en het gaf hem de energie door te gaan met zich in haar te beuken... En met een rauwe, dierlijke kreet spoot hij z’n zaad diep in haar. Het leek alsof er geen einde kwam aan zijn orgasme en hij bleef haar maar neuken.

Tot hij écht niet meer verder kon, en hij van haar af klom. Hij liet zich op het bed vallen en Sabine kwam vliegensvlug tegen hem aan liggen. “Hmmmm, Vic, wat was dat ongelooflijk lekker. Zo lekker om een overspelig sletje te zijn...!”

92% (10/1)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by aalberse
2 years ago    Views: 365
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
super geil
1 year ago
heerlijk
2 years ago
MMMMM wat een geile uitspattingen......


xxxx
2 years ago
Lekker
2 years ago
goed verhaal, wanneer komt er een vervolg ?