Met mijn date naar het strand. deel 2

vervolg van deel 1

..................Jij ligt helemaal ontspannen te genieten van mijn aanraking, ik voelde je lichaam ineens hevig bewegen, op dat moment raakte ik met mijn wijsvinger je g-spot aan en met mijn duim wreef ik hevig over je clitje. Je lag te trillen van genot. Mijn tong zocht je heerlijke kutje, mmmmmm dat smaakte heerlijk al jou geile sappen stroomde uit je kut.
Je lag nog even na te genieten van de het orgasme wat ik je had bezorgt.

Daarna nam jij het voortouw om mij te verwennen, na een heerlijke tongzoen ging je via mijn borst richting mijn inmiddels stijve lul. Je pakte hem vast en begon mij langzaam af te trekken, naar mij kijkend terwijl je daar mee bezig was, mmmm dan voel ik je tong het topje van mijn pik likken. Lekker ik trilde ervan, dan omsluiten je lippen mijn lul en je begint mij heerlijk te pijpen. Met je ene hand op mijn buik en de andere streel je mijn ballen. Lekker..........maar wat zie ik daar ..... net boven de duinen uit zie ik een stelletje ons begluren. Ook zij zijn naakt en spelen met elkaar, geil hoor. Ik geeft ze een knipoog en ze blijven naar ons kijken en jij had helemaal niets in de gaten.
Ik was inmiddels zover dat ik voelde dat ik ging klaarkomen, ik waarschuwde je maar je ging gewoon door met je hoofd op en neer met je lippen om mijn exploderende lul, je slikte alles in. mmmm heerlijk en daarna likte je mijn inmiddels slappe lul schoon.

Daarna kwam je tegen mij aanliggen en vielen we beide voldaan in slaap....................... wordt vervolgt!
100% (4/0)
 
Categories: Mature
Posted by Willy1961
3 years ago    Views: 596
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
geil vervolg, hoe is het verder gegaan met het glurende stel?