Mala za jednu noć

Krasna subotnja večer. Jeben provod po kafićima. Na kraju smo društvo i ja, u polu-pijanom stanju, završili u narodnjačkom klubu.
Čim smo ušli vidjeli smo da unutra zbilja ima zgodnih cura, od kojih su mnoge bile dosta oskudno odjevene. Nakon još dvije-tri cuge i zezancije među nama, uočio sam jednu malu slatku crnku kako me mjerka iz prikrajka. Bila je zbilja zgodna, malo sitnije građe, ali lijepih nogu i prekrasnih čvrstih sisica! U odnosu na d**ge cure tamo, bila je čak i dosta "pristojno" obučena. Uzvratio sam zločesti pogled i nakon par sekundi odlučio joj prići.

- Večer! - rekao sam joj i zločesto je odmjerio od glave do pete i obrnuto :D
- Hej ti, bome nije ti dugo trebalo - rekla mi je i vragolasto se osmjehnula..
- Nikad mi ne treba previše kad vidim takvog komada kao što si ti - odgovorio sam na onaj pomalo drski način, na što se ona samo osmjehnula

Platio sam joj cugu i zbilja smo se lijepo zezali dok smo pili cugu, odmah sam shvatio da je cura opuštena i zabavna. Bila je strašno zavodljiva i seksipilna, imala je te neke kretnje koje su me načisto izluđivale i majke mi bio bi je najrađe poševio istog trena. :D
Nakon što smo popili cugu, predložio sam joj ples i rado je prihvatila. A ples je zbilja bio lud, toliko me je izazivala i dražila sa svojom guzom i svojim sexy kretnjama da više nisam znao di se nalazim. Na kraju smo se zažvalili i francuski je baš bio wow.
Rekao sam sam sebi - ovo moram jebati, ako ne večeras, e onda kad god uspijem!

Nakon još malo te igre otišao sam nakratko kod svoje ekipe čisto da im objasnim da ću se možda ranije izgubiti iz kafića, jer sam s malom dogovorio da ćemo malo izaći na svjež zrak!
Ispred kafića počelo je žestoko ljubakanje i pipkanje, i naravno da sam je odmah odveo do auta i rekao da idemo kod mene i krenuo, na što se ona samo osmjehnula :D Već do tada dobio sam dojam da ne voli da ju se previše pita, nego najviše voli kad muško radi po svome!

Kad smo došli kod mene dignuo sam je i odnio u stan, počeli smo se baš strasno ljubiti i grliti, maziti, dodirivati. Taman kad je mislila da ću je divljački poševiti u roku sekunde, odmaknuo sam se i rekao joj da ne prilazi!

-Sk**aj se - polako - rekao sam joj

Vidio sam na njoj da je užasno napaljena i da jedva izdržava da me ne napadne i ne poševi. Skinula je majicu i sise su joj u crnom grudnjaku izgledale tako dobro, da sam se i ja jedva suzdržavao da bi nastavili ovu igru. Kurac mi je bio tvrd već sada a što me tek još čeka. Imala je tako jebozovan pogled u ovim trenucima. Njihala je kukovima i skinula i minicu te ostala samo u crnom donjem rublju. Već je mislila da sada može krenuti na mene, ali dobro se zajebala.


- Tko ti je dozvolio da mi prilaziš - rekao sam joj strogim glasom.
- Ali.... - promrmljala je i vratila se na svoje mjesto

Nabrzinu je skinula grudnjak i opet došla do mene. Ovaj put dozvolio sam joj jer više ni sam nisam mogao izdržati. Skinula me u trenu i počela mi ga drkati rukom.

Spusti se na koljena i puši - rekao sam joj prostački, na što je ona totalno poludjela.

Bože - kakvo je to pušenje bilo. Nalazio sam se u nekom stanju koje nije moguće ni opisati. Mislio sam da sam u raju. Kako je radila jezikom, kako ga je primala u usta - fantastično.
Nakon dvije-tri minute shvatio sam da neću moći još dugo izdržati ako ovako nastavi, toliko sam bio lud da sam je podigao i bacio na kauč pored, brzo joj skinuo gaćice i počeo je lizati. Bila je već totalno vlažna, ma što vlažna - skoro da je curilo iz nje. Imala je stvarno prekrasnu pičku, jednu od ljepših koju sam vidio, obrijanu, sa dosta izraženim klitom. Lizao sam je brzim pokretima jezika, i nisam odmah prešao na klit nego sam je prije izazivao sve oko pičke i malo po usminama.

Molim te stavi mi ga - ne mogu više izdržati - rekla mi je molećivim glasom

No ja se nisam obazirao, nastavio sam i dalje sa svojim poslom sve više se usmjeravajući i na klit. Sisao sam joj klit, radio vakuum i natezao joj ga, baš sam je s guštom obrađivao, a ona je ispuštala zvukove koji su me još više rajcali. Postala je dosta nemirna pa sam procijenio da bi mogla uskoro svršiti, a nisam htio da svrši od liza nego od kurca, pa sam se odmaknuo ustima od nje.
Namjestio sam kurac na ulaz njene ultra vlažne lijepe pičkice i uklizao unutra, na što je ona ispustila jedan dugi uzdah.. feeling je bio jeben, njena pička kao da je bila po kalupu za moju kitu. Osjećao sam je na svakom djeliću mog penisa.
U početku sam išao nešto sporije no kasnije sam krenuo jebati je najvećom brzinom i snagom što sam mogao. Kauč je škripao od udaraca. Misionarka mi je već malo dosadila pa sam je samo okrenuo i naguzila se za doggy. E tu sam je baš pošteno izjebao i možda sam malo bio i grub jer sam je vukao i za kosu, no njoj se to očito svidjelo, jer nakon par min je svršila uz glasne uzdahe. Kad sam je čuo nisam ni ja mogao izdržati, izvadio sam kurac iz nje, brzo je okrenuo i svršio joj po lijepim čvrstim sisama nakon čega smo se nastavili ljubiti i maziti.

- Ajme kako je dobro. Nećeš valjda misliti da sam neka drolja? - upitala me nesigurnim glasom
- Zašto bi? Pa zar nismo oboje uživali? Što ima loše u tome? - odgovorio sam joj nakon čega me zagrlila i poljubila. Rekla mi je da nije još nikad tako otišla kod nekog nakon izlaska i da bi joj bilo žao da ja zbog ovog steknem mišljenje da ona to radi sa svima. Moram priznat da sam se iznenadio i u to vrijeme nisam joj bio nešto previše vjerovao, no kasnije kako sam je upoznavao sve više sam joj se uvjeravao da je cura zbilja iskrena.

Nastavili smo se maziti i moram reći da je ovo prvi put da mi se neka cura s kojom sam tako brzo završio u krevetu zaista svidjela i na jednoj višoj razini od fizičke. Jednostavno smo kliknuli, čak je ostala spavati kod mene i ujutro smo zajedno doručkovali.

Možda napišem još koju priču o tome što sam s njom proživio :)


67% (2/1)
 
Posted by Volim_jebacinu
2 years ago    Views: 245
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Volim_jeb...
retired
2 years ago
Eto, na kraju ispalo da nije bila samo za jednu noć, ali u početku se tako činilo :)