Wrestling Team


Ik had nooit gedacht dat ik zou zelfs het team te maken. Het was mijn tweede jaar op de universiteit, en ik wilde altijd al op hun worstelteam. Mijn tryout ging goed, en ik was zo blij toen ik erachter kwam dat ik de cut gehaald. Ik was vooral blij dat ik zou zijn in hetzelfde team met Javier en Brian, twee van de meest ongelooflijk warm op zoek worstelaars die ik ooit had gezien.

Ze waren bij de try-outs, het bekijken van uit de verte. Ik kon niet wachten om hun prachtig gladde gedefinieerd lichamen zien in al hun naakte glorie in de douches. De vergelijkbare opbouw en het uiterlijk van hun lichaam hen lijken tweelingen, hoewel Javier had die donkere Latino, ziet er goed uit en Brian was meer van de all-American boy-next-door type. Beiden waren ongeveer 6 meter hoog, ongeveer 170 pond droge spiermassa, en beide zijdezacht lichaam had van top tot teen (hoewel ik niet de kans krijgen om nog alles zien!). Ik merkte dat ze grote uitstulpingen in hun joggingbroek, strakke gespierde ezels, en de topjes die ze droegen gaf me een geweldig uitzicht op de prachtige bovenste torso's hadden.

Wat echt draaide me op zat te kijken hen uitrust op de tribune met hun armen geregen achter hun hoofd. Het gaf me een shot van hun kuilen die ik was blij te merken waren glad geschoren. Deze jongens waren warm en dat wisten ze. Ze vond het geweldig om iedereen naar ze kijken.

Ik was niet zo'n slecht zicht om te kijken naar mezelf. Ik was 6'1, ongeveer 165 pond, met een strak gedefinieerde lichaam. Veel jongens waren het controleren mme uit ook, en ik was blij om te zien dat Javier en Brian flitste mij een glimlach of twee. Hun lichamen inspireerde mij maar, en ik zwoer te blijven werken hard, zodat ik zou kunnen hebben de soorten instellingen die ze hadden, en zodra ik thuis van tryouts kreeg, heb ik meteen mijn kuilen geschoren als de hunne, als de rest van mijn lichaam was behoorlijk al glad. Omdat ik had mijn scheermes uit, heb ik besloten om mijn ballen en kont gat scheren terwijl ik op het, en voor de gehele gladde look te gaan, afgezien van een klein afgezet stukje recht boven mijn 8 inch pik. Ik zag er goed uit, en ik kon niet wachten voor Javier en Brian om mij te zien.

Tijdens de eerste paar praktijken, ging het goed tussen Javier, Brian en ikzelf. Ze waren echt cool jongens, en ze leken te willen me veel. We kregen zelfs een kans om te worstelen met elkaar een paar keer, maar ik was te veel gericht op het winnen van de wedstrijd en probeerde niet te krijgen hard, dat ik niet echt het gevoel van hun harde gladde lichamen tegen het mijne proeven. Het beste deel van het zijn in het team, echter, was het krijgen om ze te zien naakt in de douche, niet dat bijna elke man in het team niet goed was om naar te kijken, maar Javier en Brian hadden ze allemaal beat. Hun lichamen waren zo mager en gedefinieerd, hun ezels zo strak en glad. Ik was blij om te zien dat ook zij hun ballen geschoren, en was nog meer blij om te zien dat ze waren beide zeer goed opgehangen, zoals ikzelf. Hun lullen echter altijd leek te zijn bijna half-hard, die me echt aanstaat veel, en maakte mijn pik hetzelfde doen, die ik ving ze het merkt.

Toen ik kreeg veranderd op mijn kastje na mijn douche, vond ik een briefje geplaatst in de zak van mijn spijkerbroek. Het stak, dus ik kon het niet missen. Ik opende het en het lezen, "Ontmoet ons in de trainingsruimte op eenentwintig. We willen laten zien wat moves we denken dat je echt wilt. Doe geen moeite het brengen van uw worstelen uniform, zult u niet nodig hebben!" Het werd ondertekend Javier en Brian. Ik kon het niet geloven! Deze twee studs die ik bewonderde van een afstand wilde dat ik net zoals ik ze wilde hebben. Zoals ik het briefje weer in mijn spijkerbroek, Brian de hoek, keek me aan en knipoogde. Javier gevolgd en glimlachte naar me. Dit zou geweldig zijn! Mijn pik werd zo hard als ik eraan denk. Ik kon niet wachten tot negen te komen.

Op ongeveer 5 minuten tot 9, ging ik terug naar de kleedkamer. Het was erg rustig, met alleen het geluid van druppelend water uit de douches. Ik keek naar de achterkant van de kleedkamer en zag een licht onder de deur naar de trainingsruimte. Dit was het. Toen ik de deur opende langzaam, werd ik begroet met een mooi gezicht. Javier en Brian stonden daar naakt in een liefdevolle omhelzing. Hun harde lichamen werden gedrukt tegen elkaar, en ze waren in het midden van een zeer diepe kus. Ik keek in stille ontzag als ik zag hun tongen glijden in en uit elkaars monden. Het was de heetste ding dat ik ooit had gezien. Ze stopten toen ik de deur dicht, en glimlachte naar me.

"We zijn blij dat je gekomen bent, man!", Zei Brian gretig.

Javier stemde in: "Ja, we hebben uw warme lichaam kijken sinds tryouts."

"Echt?", Antwoordde ik, "Ik heb je in de gaten jongens ook."

"Ja, dat weten we.", Aldus Brian. "Dus waar wacht je nog op, vriend. Kom uit die kleren zodat we kunnen zien van al uw gladde hete lichaam!"

Javier toen kwam achter me staan ​​en begon los te knopen mijn shirt als Brian rommelde met mijn riem gesp. Dit was te veel! Javier bijna scheurde het shirt van mijn borst als Brian zijn warme handen vast in mijn boxershort en voelde mijn toch al druipende stijve. Hij schoof mijn broek en boxershort naar beneden en van mijn benen. We waren allemaal naakt nu, en ze begon onmiddellijk met het verkennen van mijn gladde gedefinieerd lichaam met hun handen en tong. Ik stond daar in absolute gelukzaligheid als Javier gleed met zijn hete tong over mijn rug tijdens het masseren mijn borstspier met zijn handen. Zijn tong was als een raket zeroing in op mijn kont. Hij gleed helemaal naar beneden, in mijn haarloze kont spleet, waar hij begon te likken op en neer met een koorts. Hij mijn gespierde billen greep met zijn handen en trok ze uit elkaar, zodat hij ccould een betere toegang tot mijn strakke haarloze lul te krijgen.

Zoals Javier likte rondom mijn gat, was Brian voelde mijn deinende gespierde borst en tepels. Ik was in zo'n extase van dit alles dat ik mijn armen omhoog over mijn hoofd, het blootstellen van mijn vlot geschoren oksels, die Brian begon kabbelt met zijn hete tong. Ondertussen is hij bukte zich en pakte mijn acht inch hard-on met zijn handen en begon streelde het langzaam. Hij drukte zijn eigen negen incher tegen mij als zijn tong gretig ging voor mijn mond. Zijn kus was ongelooflijk. Zijn tong verkennen van de binnenkant van mijn mond als tong Javier's zijn weg gevonden in mijn hete lul.

Brian vervolgens knielde voor me en begon te likken mijn eikel rondom. Ik trilde van al deze opwinding. Het duurde niet lang voordat hij mijn hele acht inch schacht zuigen helemaal in zijn keel tot aan zijn neus lag in het midden van de getrimde schaamhaar riet boven mijn pik. Met Brian gaan op mijn pik en Javier rammen in en uit mijn kont met zijn lange tong, wist ik niet hoe veel meer van dit ik zou kunnen staan!

Javier stopte zijn tong aanval op mijn kont lang genoeg om op te staan ​​achter me en zijn ongelooflijke lichaam full-length tegen de mijne drukken. Hij drukte zijn gladde gespierde borst tegen mijn rug en bereikt rond om mijn borstspieren te masseren. Zijn lange negen inch pik zat comfortabel tussen mijn harde kont wangen als hij begon kuste mijn nek en zuigen op mijn oorlellen. Ik wilde zijn tong zo slecht dat ik mijn hoofd draaide zich om en ving zijn tong in mijn mond als we zoenden. Brian was het verhogen van zijn zuigen actie in de tussentijd, terwijl u een, dan twee vingers in mijn spiertrekkingen lul.

Javier bukte zich en pakte zijn enorme pik en begon te schuiven op en neer de haarloze spleet tussen mijn wangen. Hoewel nog steeds me te kussen, plaatste hij het hoofd van zijn wapen bij de ingang van mijn gat, die was mooi op lubed met zijn eigen spuug. Langzaam begon hij te schuiven zijn pik helemaal in mijn strakke kont. Centimeter voor centimeter hij gespietst mij, totdat ik zijn schaamhaar voelde tegen mijn billen. Ik had alle negen centimeter van zijn mooie pik in mijn kont. Langzaam begon hij glijden in en uit, het creëren van een prachtige neuken ritme.

Brian moet hebben gevoeld dat ik op het punt stond om klaar te komen, want hij stopte mijn pik zuigen. Hij stond op, draaide zich om en drukte zijn eigen lichaam tegen Javier en mijzelf. Net als Javier mij gedaan heeft, ik verpletterd mijn zweet doordrenkte romp tegen brede rug Brian's in een omhelzing, tot ongeveer aan zijn borstspieren te grijpen en met zijn stijve tepels te spelen. Brian bereikt rond om mijn pik die droop van het voorvocht en zijn spit te grijpen, en hij plaatste het op zijn lul. Ik had geen andere cue, en was verbaasd over hoe makkelijk hij nam alles van mij. Ik gleed in zijn kont als een warm mes door de boter. Ik was helemaal in, stak uit naar zijn achteruit stoten te ontmoeten, en dan duwde mijn eigen kont naar achteren om Javier's stoten te voldoen. Ik was in de hemel. We waren drie super glad, gespierd, college atleten stak als een wezen, grommen, kreunen, hijgen, zweten, zoenen, neuken als ons leven ervan afhangt!

Javier pakte zijn tempo en begon te schreeuwen als zijn hete zaad geblazen diep in mijn kont. Het gevoel van zijn warme lading druipt langs mijn benen maakte me neerschieten mijn eigen lading diep in hete kont Brian's. Brian begon toen luid kreunend als zijn pik schot cum helemaal tot aan zijn borst, die al snel ik gemasseerd in zijn bezwete huid. Javier trok uit mijn kont, en ik trok van Brian, en we begonnen elkaar kussen, onze energie besteed. We besloten om een ​​douche te nemen voordat we naar huis gingen, en het zien van elkaars hete lichamen allemaal ingezeept maakte ons geil en klaar om opnieuw te gaan op het. We konden niet langer wachten en ging na elkaar weer, dit keer in de douche. We hebben het drie keer meer die nacht, in de douche, op de kleedkamer vloer, en nog een keer in de trainingsruimte.

Het was het begin van een lange vriendschap die tot op de dag, als we allemaal samen een appartement delen. We hebben mind-blowing sex bijna elke avond, en we hebben zelfs een paar van de andere jongens in ons team geïnteresseerd en bereid zijn om een ​​deel van onze kleine fuck club. Het laatste wat we hoorden, werd de staat middelbare school kampioen op zoek naar een plek om volgend jaar te leven, wanneer het zal zijn eerste jaar hier bij staat mag zijn. We hebben gezien deze stud in actie. Hij is lang, slank, gespierd, zeer glad, met een mooi pakket. We gaven hem een ​​gesprek, en hij kan niet wachten om in te gaan met ons.
100% (1/0)
 
Categories: AnalGay Male
Posted by Stehin
1 year ago    Views: 127
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
man my cock is so so hard i need to read this story again