Vechten voor mijn Cijfer

Op het middelbaar speelde ik voetbal. Ik zat in het school team. Ik was op het moment 18 jaar en zo’n 1.80m. Ik woog rond de 80kg, maar ik was dan ook gespierd. Ik had bruin haar en stekeltjes. Ik had een lichtbruine tint, vrijwel zeker omdat ik toen net terug uit Spanje kwam van vakantie. Ik had een redelijk ronde kont, alhoewel ik had toen niet heel erg behield, valt het mij hedendaags op dat veel mannen ernaar staren.
Op het middelbaar had een favoriete leraar. Hij was van Spaanse afkomst. Hij was mijn geschiedenisleraar. En alhoewel ik het vak leuk vond, kon het maar niet vlotten . De leraar, Mr. Gulios, of zoals wij hem altijd mochten noemen; Guy (zijn voornaam). Hij was redelijk gespierd, rond de 1.90m lang en zo’n 95kg zwaar, als ik goed gok. Hij had een mooie gespierde kont en hij stond erom bekend nogal ‘awkward’ te wezen. Volgens enige geruchten hij had wel eens een harde gekregen terwijl hij les gaf.

Het was rond het einde van het jaar en er kwam nieuwe cijfers binnen over een geschiedenis toets. Ik moest minimaal een 6.5 halen om voor geschiedenis te slagen. Dit was dus een belangrijk moment voor mij. Guy kwam langzaam naar mij toegelopen met het resultaten. Hij zei “Ik zal met je moeten praten over je cijfer. Als je na school, rond 17:00 las kan komen, dan kunnen we dit bespreken.”
Ik : “Dan mis ik de voetbaltraining, ik weet niet of ik dat wel red, ik kan niet zomaar een training afslaan.”
Guy: “Als je niet komt, dan zak je gegarandeerd voor geschiedenis en dus ook dit jaar.”
Ik: “Ik zal kijken of ik er onderuit kan komen.”
Guy: “Mooi, je zal het nodig hebben als je dit jaar nog wilt halen.”
Hij grijnsde lichtjes terwijl hij een pen expres op de grond liet vallen. “Oeps”. Hij bukte in zijn veel te strakke broek. Toen lachte hij raar. Op dit moment had ik nog niet zozeer interesse in jongens en dus keek ik hem maar gek aan. Verbaasd over wat hij deed.

Later op de dag, rond 17:00, nadat alle leraren en studenten al weg waren, liep ik zijn kantoor in.
Guy: “Hey Tim, hoe gaat het?”
Ik: “Het gaat wel, ik had gelukkig een deel van de training mee kunnen doen en toen heb ik maar een blessure gefaked.”
Guy lag middels helemaal onderuit gezakt in zijn stoel. Onbewust keek ik naar zijn broek en kon ik duidelijk de omtrek van zijn lul er doorheen zien. Ik voelde me een beetje gek, maar had niet echt het gevoel dat het me iets deed. Tenslotte kende ik de geruchten over hem al.
Guy: “Hoe was de training voor de rest.?”
Ik : “Prima, zoals je kan zien een beetje zweterig van het cardio deel.”
Guy; “Ah, ik ben nooit echt een voetbalfan geweest. In mijn tijd was worstelen veel populairder dan voetbal.”
Ik : “Dus jij deed worstelen?
Guy: “Ja, ik was er zelfs behoorlijk goed in, totdat ik mijn enkel brak.”
Ik: “ Vervelend.”
Guy: “Ach ja, ik heb een goeie tijd gehad. Beetje met mijn teamgenoten en vrienden rond worstelen op een mat, met de singlets aan en alles. Het was een goeie tijd.”
Ik: “Ik zou denken dat in singlets zitten erg vervelend zou zijn.”
Guy: “Ze zijn wat strak soms, maar niet zozeer vervelend. Als je een beetje grote ronde kont hebt, gaan ze misschien wel een beetje lastig aan, maar dat is met alles.”
Ik zag dat Guy na die opmerking naar mijn zwarte shorts keek die ik nog van de voetbaltraining aan had. De pijpen zaten redelijk hoog op de been en dus deed ik ze ietsjes omhoog.
Guy: “ Ik heb een idee. Ik zou straks naar de fitness gaan en samen met een vriend worstelen. Ik heb dus 2 singlets bij. Dus, dit is de deal. Als jij van mij wint te weten, dan maak ik van jouw 4, een 7.
Ik: “Klinkt als een deal.”
Guy: “Oke, we gaan wel naar de gym. Daar horen de matten te liggen. En in de kleedkamer kunnen we ons omkleden.
Ik: “Oke, prima.”
Samen liepen we richting de kleedkamers. Guy begon zich uit te kleden. Hij deed zijn blouse and hemd uit. Vervolgens deed hij zijn broek naar beneden. Hij droeg een paar strakke rode boxers. Vervolgens deed hij zijn boxer uit. Hij had een geschoren lul. Het was niet een erg kleine lul, maar ook niet bijzonder groot. Hij zag mij staren. Hij deed zijn blauwe singlet aan. De singlet paste precies. Je kan precies zijn lul en kont erdoorheen zien. Het was alsof het niet blauw maar doorzichtig was.
Guy: “Kleed je om, we hebben niet heel de dag de tijd.”
Ik deed mijn shirt en shorts uit. Ik droeg een witte paar boxers. Door al het zweten was een deel bij mijn eikel en een deel bij mijn kont. Ik trok mijn boxer uit en pakte de rode singlet. Hij probeerde hem aan te trekken, maar hij was te klein.
Ik: “Volgens mij past deze niet, ik kreeg hem niet aan.”
Guy: “Gewoon blijven proberen, des te strakker des te beter.”
Ik begon harder te trekken en langzaam ging de singlet aan.
Ondertussen was Guy aan het rekken aan strekken. Hij leek er veel moeite in te steken, om alles precies achter mij te doen.
Guy: “Je moet rekken en strekken, voor je iets blesseert.”
Ik begon te rekken en strekken. Ik had een gek gevoel dat ik werd aangekeken. Toen ik in 1 van de spiegels in de kleedkamer keek, zag ik dat Guy naar mijn kont aan het staren was. Ik raak enigszins opgewonden van de aandacht en dus groeide mijn lul in mijn toch al te strakke singlet. Het was alsof ik niks droeg, want in de spiegel kon ik mijn lul recht door het stof zien.
Guy: “Oke, dit zijn de regels, als je tenminste een hoger cijfer wilt.
Ik: “Ik stem in, laat die regels maar zitten. Ik weet hoe worstelen gaat.”
Guy: “Zeker weten?”
Ik: “Ja, zeker weten, laten we dit maar doen voordat mijn singlet knapt.”

Er was een cirkel met krijt gemaakt in het midden van de mat. We stonden tegenover elkaar. Guy stak nog eventjes speels zijn tong uit, voordat hij mij direct op de grond gooide. Hij hield mij direct in een houdgreep. Hij kneep stevig om mij in deze houding te houden. Ik wist uit zijn grip te komen, maar niet voor lang. Toen ik stond, werd ik direct werd getackeld. Wij rolde om en om en Guy landde op zijn rug, met mij bovenop hem. Mijn kont zat rond zijn heup. Maar bewust ging Guy zo liggen dat hij langzaam met een hardstijve lul in mijn kont zat. Mijn singlet was in mijn kont geschoten en dus bleek zijn lul er precies in te passen.
Ik: “Wat doe je?” vroeg enigszins geschrokken, maar toch vermaakt.
Guy: “Mijn regels. Wie het eerste komt, verliest. Als je overigens verliest, heb ik nog een andere opdracht om je cijfer op te krikken, die je niet zal bevallen. Als ik jou was zou ik maar winnen.”
Guy bewoog zijn lul op en neer langs mijn kont.
Guy: “Die kont is straks van mij.”
In een snelle beweging draaide Guy mij om. Hierdoor kwam ik op mijn buik te liggen. Hij trok de singlet rond zijn schouders los, waardoor zijn borst en buik bloot waren. Toen ging hij op mij liggen. Met 1 hand hield hij mijn handen vast, ondertussen haalde hij de touwtjes rond mijn schouders los en bewoog mijn singlet tot mijn kont. Hij kreeg hem niet over mijn mooie ronde kont en probeerde het met 2 handen. Mijn singlet schoot tot halverwege mijn kont, maar ik kon loskomen omdat zijn grip verslapte. We stopte op tegenover elkaar. Mijn singlet nog halverwege mijn kont en mijn inmiddels keiharde lul duidelijk zichtbaar door het stof. Guy sprong naar voren om mijn singlet te pakken, maar ik ontweek en kwam achter hem te staan. Ik pakte mijn kans en trok in een paar ruwe bewegingen zijn singlet uit. Maar dat was alles wat ik kon doen. Guy draaide zich om en zijn stijve lul sloeg tegen mijn gezicht. Ik probeerde zijn lul vast te pakken, alleen Guy had anders plannen. Hij greep mij vast en we rolden weer rond. Hij kwam op zijn rug met mij bovenop hem. In mijn poging te ontsnappen wist hij mij om te draaien. Zijn blote lichaam lag tegen mijn rug. Door al het zweet van het worstelen en de voetbaltraining, gleed mijn singlet langzaam van mij af. Guy maakte optimaal gebruik. Hij wreef zijn lul langs mijn kont. Met zijn hand gaf hij mij de beste handjob ooit. Ik begon er bijna van te trillen. Op zijn andere hand deed hij spuug en deed begon hij rond mijn kont te smeren. Toen stak hij een vinger in mijn kont. Hier wist ik zeker dat ik homo was, want ik genoot er gewoon van. Ondertussen was mijn lul zeiknat van geilheid. Ik zou bijna gaan komen. Toen pakte Guy mij op. Hij pakte mij vast en trok mij richting de kleedkamer. Hij duwde mij over het bankje en keek mij aan met een vieze grijns. Mijn ronde kont glad van het zweet en spuug lag voorover over een bankje. Mijn kont stak in de lucht. Guy trok mijn singlet tot mijn voeten. Toen deed hij mijn billen wijd en stak hij zijn lul in mijn gaatje. Langzaam schoot hij erin. Het deed eerst pijn, maar dat was voor kort. Langzaam begon hij zijn lul op en neer te bewegen en ik bewoog mee. Ik gleed mijn billen mee op zijn tempo. Nu wist ik zeker dat ik snel ging komen. Guy werd steeds geiler en begon mij sneller te neuken. “Aaaaah, dit is zo lekker, jouw kont is zo rond en geil. Ik wilde je al zo lang nemen.” Guy bewoog steeds sneller en ik werd zo geil dat ik mijzelf aftrok. Binnen een paar seconden kwam ik over de vloer heen. En nog een paar seconden later voelde ik het heette zaad van Guy in mijn kont komen.
Guy: “Ziet er naar uit dat ik heb gewonnen, kan niet wachten om jouw die bonus opdracht te laten doen.”

……

100% (3/0)
 
Categories: First TimeGay Male
Posted by Stehin
1 year ago    Views: 162
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments