Tsjechische Meid Vervolg


Tsjechische meid ….Vervolg


Nadat Jana en ik meerdere keren klaar waren gekomen en flink geschrokken waren van mijn vrienden die blijkbaar van alles hadden mee kunnen genieten bleven we nog even in elkaars armen op bed liggen. Ik was nog maar een paar uur wakker en was al weer dronken van alle drank die als ontbijt op had. En nog een klein beetje last van mijn kater. Ik was blijkbaar erg moe want ik viel weer in slaap. En ik had het idee dat Jana ook even in slaap viel.
Een tijdje later droomde ik dat ik weer in het vliegtuig terug naar Nederland zat en tegen mijn vrienden aan het opscheppen was over hoe lekker die Tsjechische meid precies was geweest. Maar het vliegtuig begon flinke turbulentie te krijgen en de piloot riep om dat we allemaal zo snel mogelijk moesten gaan zitten en de gordels vast moesten maken, er was een motor uit gevallen. Nog meer turbulentie en een paar mensen begonnen te gillen ergens achter me. Het vliegtuig was aan het neerstorten en ik begon ook bang te worden. Het gegil werd luider en de turbulentie ook. Ik besloot maar wakker te worden.
Maar de turbulentie en het gegil wilde maar niet uit mijn hoofd verdwijnen. Ik voelde mezelf gewoon heen en weer bewegen. En het gegil leek nu echt heel dichtbij.
Daarom besloot ik maar echt helemaal wakker te worden en mijn ogen open te doen. En toen zag ik een van mijn vrienden naakt naast me zitten op zijn knieën. Toen ik me hoofd iets verder optilde zag ik Jana ook op haar knieën zitten met haar hoofd richting voeteneind. Ze werd in haar kutje geneukt door Bas, een van mijn vrienden. En Theo stond aan het eind van het bed met zijn pik haar keel te neuken. Lars, de derde vriend die mee was stond in zijn nakie alles te filmen.
“Wat doen jullie nou?” Vroeg ik verbouwereerd. “Dat is toch mijn meisie! “
”Je hebt ons zo geil gemaakt vanmorgen met je showtje dat wij ook wel even wilden, en die slet van je wilde blijkbaar ook” zei Lars vanachter zijn camera. “Hoe hebben jullie haar zover gekregen?”. “Nou, ze kwam een paar minuten nadat jij in slaap viel naar beneden om ook iets te eten en kwam bij ons zitten en vroeg of we het aan niemand zouden vertellen van wat ze hadden gezien” zei Lars weer. “Na wat beloftes dat we het alleen in Nederland zouden vertellen, en dat we toch vanavond al weg gaan had ze vertrouwen gekregen, en daarna hebben we haar verleid en opgegeild en nu zijn we hier al zeker 20 minuten bezig met haar”
“We zouden toch vroeg deze ochtend vertrekken? Vroeg ik nog, een beetje beduusd. “We mogen in de kamer blijven tot 6 uur vanavond zei de receptionist” Wist Theo te zeggen terwijl Jana zijn pik diep in haar keeltje nam.
“Dus we kunnen haar de hele dag nog neuken” riep Bas. Jana liet de pik van Theo uit haar mondje glijden en keek naar mij. Ze draaide zich om,glimlachte naar me, likte haar kutsap van de pik van Bas af en trok mijn deken van me af. Theo was ondertussen naar Lars gelopen en had de camera overgenomen. En Lars klom op het bed, ging op zijn knieën achter Jana zitten en stak zijn harde pik in een keer diep in haar klets natte kutje, ik hoorde het soppen. Jana was ondertussen mijn pik en ballen aan het masseren en ik had in een paar seconde ook een harde lul. Ze kroop nog iets meer naar me toen en begon heerlijk aan mijn eikel te likken. Daarna zoog ze mijn pik helemaal tot achter in haar keeltje en al snel waren mijn ballen helemaal met haar slijm glibberig gemaakt. Bas was uit bed gestapt en keek met Theo mee in de camera. Theo deed zijn best er een echt goeie pornofilm van te maken door in te zoomen op Lars die haar achterlangs neukte en door op mijn pik in te zoomen waar het gezicht van Jana telkens overheen ging.
Ik had een verschrikkelijk droge mond gehad toen ik wakker werd en moest even mijn keel sch****n om er wat spuug in te krijgen. Jana wist daar wel een oplossing voor en kroop nog verder over het bed en ging met haar druipende kutje op mijn mond zitten. Lars wilde dat zijn pik schoon gelikt werd en dat gebeurde ook, maar dat kon ik niet zien vanwege het lekkere lichaam wat over mijn hoofd heen kronkelde.
Jana pakte mijn harde pik en begon me af te trekken met een hand. Bas was naast het bed komen staan en liet zich ook verwennen door haar andere hand. En in haar mond was Lars flink bezig haar te laten stikken. Iets wat ze blijkbaar lekker vond in combinatie met mijn gelik aan haar kutje, want ze begon te trillen en even later voelde ik een stroom geil kutsap over mijn tong gaan.
Theo filmde alles in close up en zoomde dan weer uit voor een totaal overzicht en genoot ervan want zijn pik bleef ook hard. Hij gaf de camera weer aan Bas en ging op zijn plek naast het bed staan om ook afgetrokken te worden.
Na een paar tellen wilde Jana weer een pik in haar voelen dus ze ging staan op het bed en liep een paar stappen van mijn gezicht vandaan. Daar ging ze, met haar kont naar mij gericht, weer op haar hurken zitten, pakte mijn pik vast en dirigeerde die haar natte kutje in.
Ze ging heerlijk langzaam op en neer en ik voelde dat ik dit niet al te lang vol kon houden.
“Niet vol spuiten he, wij willen ook nog neuken” riep Theo. En ik duwde daarom Jana van me af. Ik stond op en ging het bed uit. Theo ging liggen op mijn plek en vroeg Jana om op zijn pik te komen zitten. Ze draaide zich een halve slag om, keek Theo in zijn ogen en liet haar heerlijke dikke tieten door hem masseren. Ondertussen gleed haar kletsnatte druipende kutje over zijn pik heen. Nu hadden Bas Lars en ik een heerlijk uitzicht op haar strakke kontje waarvan haar sterretje een klein beetje openstond. Lars zei dat hij daar wel in zou willen neuken, waarop ik zei dat ze dat die ochtend erg lekker vond. Dus nu kroop Lars weer het bed op. Hij pakte haar billen en duwde die uit elkaar. Jana keek met hele geile ogen achterom wie het was die haar nu weer zou gaan neuken en lachte lief en gewillig. Theo stopte heel even met pompen zodat Lars de kans kreeg zijn pik tegen haar kontgat te duwen. En hij floepte hem er zo in. Jana die al lekker aan het hijgen en kreunen was de hele tijd begon nu gelukzalig te gillen. Maar we vertonden er allemaal niets van wat ze zei. Ze had nu 2 lullen in haar lijf, en ik vond dat daar een derde bij kon. Ze had nog een gat over. Dus ik liep langs het bed en trok haar hoofd naar me toe. Ik stak mijn harde pik in een keer tot achter in haar keel tot ze begon te kokhalzen. Ik gaf haar 2 tellen tijd om adem te halen en stak hem toen weer diep naar achteren. Dat herhaalde ik een minuut lang en de tranen liepen over haar wangen, en het slijm droop van haar bekkie af op de rand van het bed. “Nu ik” riep Bas, en liep naar mij toe.
Ik pakte de camera van hem over en hij begon als een wilde stier haar mondje te neuken. Ze hoestte en proestte en kreeg bijna geen lucht.
We riepen allemaal dingen naar haar zoals : Slut en Whore, en Take this deep, Suck it hard and deep. En daardoor kwam ze weer klaar. Met drie pikken in haar lichaam geboord. Ze gilde en krijste en spoot hele ladingen kutsap over de pikken van Theo en ook Lars.
Lars zijn pik werd zelfs uit haar kont gedrukt door de spieren die zich in haar spanden.
Toen ik dat zag zei ik tegen Lars dat het mijn beurt weer was. Ik filmde nog even gauw hoe haar kont wagenwijd open bleef staan nadat Lars zijn pik eruit was. Theo stopte weer heel even met pompen in haar kut terwijl ik mijn lul in haar kont propte. En Theo begon gelijk weer te pompen. Nu was haar kont nog strakker dan die ochtend. Want nu werd er van binnen uit tegen geduwd door Theo's pik.
Bas zijn pik werd helemaal afgelikt en hij zei dat hij het niet lang meer ging volhouden. Theo moest ook bekennen het niet al te lang vol te houden. Ik kon nog wel even en Lars was aan het filmen. Dus we gooiden Jana van Theo af en Lars mocht gaan liggen. Nu ging ze met haar kont op hem zitten en liet zich achterover vallen. Haar druipende kutje smeekte om een pik en die had ik voor haar. Ik zat nog op bed en stak hem er dus snel in. Op de gang kon je denk ik horen hoe erg ze sopte. Die kut droop van het sap.
Ik denk dat je wel twee straten verder kon horen hoe lekker Jana aan t gillen en genieten was want ze deed echt haar best niet om het stil te houden. Maar dat vonden we niet gek, ze werd immers door vier grote dikke pikken genomen in al haar gaten.
Theo en bas waren druk met het filmen bezig en trokken ondertussen aan hun pik. Iets wat ze misschien beter niet konden doen want daardoor bleef bij hun het gevoel dat ze bijna klaarkwamen.
Terwijl Lars en ik hard in haar aan het rammen waren kregen wij ook het gevoel dat we bijna zouden klaarkomen.
We trokken Jana van het bed af en gingen in een halve cirkel voor en om haar heen staan. Ze deed haar uiterste best om iedereen even lang en even lekker te pijpen en ze trok met haar handen zo eerlijk mogelijk iedereen af en we hielpen onszelf ook een beetje. Alsof we het hadden afgesproken kwamen we vrijwel allemaal vlak achter elkaar klaar. Ze deed haar mond wijd open en probeerde alles te vangen met haar mond wat er aan zaad rondvloog. En wij richten ons zoveel mogelijk op haar gezicht. We gromden en kreunde en hijgde tot we alles kwijt waren wat we in ons hadden en Jana zoog alles tot de laatste druppel leeg. Ze likte al onze pikken schoon en stond toen op. Ze kleedde zich aan en zei dat ze wat te drinken wilde hebben. Wij trokken ook snel wat kleren aan en gingen met z'n allen naar beneden in de Lobby zitten om iets te drinken. Het was nog pas 3 uur 's middags en we dronken nog een paar drankjes en kletsten nog wat na over ons geile avontuurtje.
De barman die alles had kunnen horen keek met een aparte blik naar ons, en vooral naar Jana.
100% (13/0)
 
Categories: AnalGroup SexVoyeur
Posted by SirOtilc80
3 years ago    Views: 296
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
hmmm, spannend.. ik weet niet of ik het zou kunnen met mijn vrienden erbij ;) Mooi verhaal goed geschreven ook..
3 years ago
wat heb je met de video gedaan?
3 years ago
Het is al weer een paar jaar geleden dat dit is gebeurd, maar ik zal eens kijken of ik haar nummer nog ergens heb, en haar dan vragen langs te komen. Maar ik beloof nog niets.
3 years ago
Heet verhaal. En zoals petdyke al zegt, laat haar een keer een weekje overkomen.
3 years ago
Heerlijk verhaal zou graag meer lezen.
3 years ago
Dan moet je deel 1 eens lezen
3 years ago
Ben helemaal niet dol op gang-bangs - gaap ,-(
maar het verhaal begint erg goed.
Beetje vertellen kan je wel ,-)

Ik zou zeggen: nodig haar naar Holland - ze mag best een vriendin meenemen ... maar laat die andere gasten voortaan zelf wat organiseren!
3 years ago
Graag jullie reacties op dit vervolg-verhaal.