Pretpark


Het is al weer een paar jaar geleden dat ik dit avontuurtje beleefde, maar ik kan met me nog heel goed herinneren. Ik was op een meerdaags muziekfestival dat pal naast een pretpark gehouden werd. En ik had daar een leuke meid ontmoet waar ik mijn best voor deed om haar in mijn tentje te krijgen.
Na een dag lang vleien en flirten lukte het me eindelijk om met haar te tongzoenen wat ik heerlijk vond.
Net toen ik genoeg moed had verzameld om haar mee naar mijn tent te vragen kwamen haar vriendinnen er toevallig aangelopen. Die vroegen of ze nog mee ging ergens anders heen. Snel vroeg ik nog naar haar telefoonnummer en vroeg of ik de volgende dag mocht bellen om iets te gaan doen. Ze zei dat ze die dag eigenlijk naar dat pretpark om de hoek wilde gaan omdat er toch niet zoveel leuke bands zouden spelen. Dat pretpark leek mij ook wel leuk dus ik vroeg of ik mee mocht. "Bel me morgen ochtend maar lievertje" Zei ze.
Die avond ben ik nog los gegaan op de DJ's die overal aan het spelen waren, drank en d**gs vloeide rijkelijk. En heel laat die nacht lag ik eindelijk op mijn luchtbed. Ik had me helemaal uitgekleed, een gewoonte van me. En lag een beetje met mijn pik te spelen toen die leuke meid weer in mijn gedacht kwam. Hoe heette ze ook al weer vroeg ik me af? Tanja...
En wat een lekkere kont heeft ze, bedacht ik me, en die dikke tieten... En ik ging lekker aan mijn ondertussen hard geworden pik trekken. Ik kwam niet klaar die nacht, ik denk door de combinatie van drank en d**gs, maar ik viel wel gauw in slaap. Waarschijnlijk had die joint die ik nog gerookt had daarmee te maken.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker van alle herrie rond mijn tent en ik dacht even dat ik nog wel verder kon slapen. Maar de zon deed al goed zijn best en ik brandde mijn tent uit. Volledig naakt stapte ik mijn tent uit, en ik zag wat omstanders vreemd kijken, maar zulke dingen gebeuren vaker op festivals dus al gauw kreeg ik geen belangstelling meer. Ik rekte me eens goed uit, dook mijn tent weer in om wat kleren te pakken, trok die aan en zag toen mijn telefoon liggen. Ik dacht gelijk aan die lekkere griet van de dag ervoor en wist nog vaag dat ik een nummer had gekregen.
Ik begon te bellen en het duurde lang voordat ze opnam, toen ik haar eenmaal aan de lijn kreeg was ze niet te verstaan want ze stond al ergens bij een bandje te kijken en het volume was er erg hard. Ik hing maar weer op en liep naar de koffie kraampjes.
Terwijl ik daar naartoe liep, in mijn eentje, voelde ik mijn telefoon trillen in mijn broekzak. Ik haalde hem eruit en zag dat het Tanja was. "Je belde net, maar ik kon je niet verstaan" Zei ze. Ze was nu buiten het festival terrein en ging zo met haar vriendinnen naar het pretpark, en of ik mee wilde gaan. Zei ze. Ze vond het die dag ervoor namelijk wel heel erg leuk met me. Ik vroeg waar ze nu precies was en vroeg haar op die plek te blijven anders zou ik haar niet kunnen vinden. Dat vond ze goed. Ik zei dat ik eerst koffie ging halen, maar dat was op de weg naar de plek waar zij zou wachten. Ze vroeg of ik ook koffie voor haar ging halen, wat ik uiteraard zou doen.
Na een klein half uur kwam ik op de plek die ze had beschreven, er liepen wel honderd mensen op die plek, dus ik keek een beetje rond of ik haar ergens zag. Toen voelde ik ineens twee handen voor mijn ogen en een zoen in mijn nek. Door de schrikreactie kwam er koffie over mijn handen, maar gelukkig was die niet meer al te heet. Toch zei ik "auw, koffie over me heen". Tanja pakte de bekertjes koffie van me en zette ze op de grond. "Laat me eens kijken" Zei ze en pakte mijn handen. Ze tilde mijn handen op tot vlak bij haar gezicht zodat ze goed kon kijken of ik blaren zou krijgen en stak toen twee vingers van me in haar mond en begon ze af te likken, daarna nog 2 vingers, en toen alle vingers van mijn andere hand. Sjesus wat kon zij lekker vingers likken dacht ik nog. En ik denk dat ik ook zoiets hardop zei, want ze zei dat ze niet alleen zo lekker op vingers kon zuigen, maar overal op. Goed de stemming voor die dag was bepaald.
Ik vroeg haar waar haar vriendinnen waren en die bleken alvast naar het pretpark te zijn gegaan omdat ze niet op mij wilden wachten. Daarom liepen we met zijn tweeën richting de ingang van het pretpark.
Toen we binnen waren wilde Tanja wel iets eten en trakteerde mij op een donut. Ik vertelde dat ik het jaar daarvoor ook al in dat pretpark was geweest en dat er hele leuke attracties waren, zoals achtbanen een reuzenrad en wildwaterbanen.
Tanja wilde wel naar de wildwaterbanen met me. Daar liepen we dus heen, hand in hand. Ze bleef me maar telkens aankijken met geile blikken in haar ogen waar ik zo gauw geen raad mee wist midden in een pretpark waar ook kleine kinderen met hun ouders waren. Na zeker een uur in de rij te hebben gestaan en elkaar helemaal afgelebberd te hebben kwamen eindelijk aan de beurt voor de wildwaterbaan. Zo'n boomstam waar je dan in moet gaan zitten. De rit duurde veel te kort, maar onze kleren waren wel een beetje nat geworden. Ook het T-shirt van Tanja, waardoor ik zag dat haar tepels hard waren geworden. Waarschijnlijk had ze het koud van het water, hoewel de zon volop scheen.
Ze vroeg mij of ik, omdat ik er vaker was geweest, de weg wist. Ik zei van wel, maar had eigenlijk geen flauw idee. Ik deed alsof we onderweg waren naar een leuke achtbaan, maar ineens stonden we weer bijna bij de uitgang van het park. Om niet helemaal voor schut te staan ging ik vlak voor de uitgang naar links, daar was een pad namelijk. Ze vroeg waar dat heen leidde en ik zei haar dat ze me maar moest vertrouwen. Het bleek een achteringang naar de vakantie huisjes te zijn. We wisten niet zeker of we daar wel mochten lopen omdat we helemaal geen huisje daar hadden, maar ik liep toch door, en Tanja volgde me. Na een paar minuten had ik het idee dat we op verboden terrein voor gasten liepen en dat dit gedeelte alleen voor medewerkers was. Dat heb ik toen maar eerlijk bekend, ik wist het ook niet meer waar we waren.
Geeft niets zei Tanja, we vinden vast wel iets leuks. Ik liep naar een grasveldje met een klein slootje ernaast en aan de overkant van dat slootje allemaal bosjes. En ik stelde voor om even in het gras te gaan liggen zodat ze rustig haar T-shirt kon laten drogen. Even later lagen we zoenend in het grasveldje. Met achter ons een klein gebouw, waarschijnlijk vol met schoonmaak spullen en voor ons het slootje met de bosjes aan de andere kant. Goed beschut dus eigenlijk. Zo zoenend vroeg ik of haar shirt wel kon drogen omdat ze vooral over mij heen gebogen lag. Waarop ze gelijk dat shirt uitdeed en in haar bh lag. Niet de allermooiste bh, en ze zag dat ook in mijn ogen blijkbaar want ook die ging uit.. "Nu jij" zei ze. "Wat nu ik?" "Ook topless natuurlijk". "Nou dat is voor een man niet zo spannend als voor een vrouw" zei ik. En deed wat ze vroeg.
"Heb je nog pijn aan je vingers van de koffie?" "Nou ik voel het nog wel ja" Zei ik omdat ik de bui al voelde hangen. "Liegbeest, Je wilt gewoon dat ik je vingers zuig, alle elf zeker" Zei ze spontaan. "Hehehe kan je gedachte lezen of zo? "Vroeg ik met mijn meest ondeugende blik. "En dan wil je zeker dat ik je elfde vinger heel lang blijf likken en zuigen?" "Wow, jij kan écht mijn gedachte lezen" Zei ik daarop. "Welnee, zo zijn alle jongens nou eenmaal"En ze begon over mijn broek te wrijven, mijn pik begon gelijk te groeien.
"Zo zo , dat voelt goed, vind je het erg als ik..."En ze begon mijn knoopjes los te maken. "Nee nee, ga vooral je gang, maar pas op dat niemand iets ziet he" Zei ik, en ondertussen betastte ik haar kontje. En haar heerlijke tieten pakte ik ook even vast. De tepeltjes begonnen strakker te staan dan ze al deden. Na een paar tellen lag ik met mijn harde pik ontbloot in het gras en met mijn handen was ik bezig haar broek los te maken terwijl mijn hoofd probeerde bij haar tepels te komen. Dat lukte niet want haar hoofd, en dus haar hele lichaam, ging steeds verder richting mijn pik. Eindelijk had ik haar broek ook los en ze draaide zich om om in standje 69 boven mij te komen zitten. Ik trok gauw haar broek helemaal uit en nam daarmee, onbedoeld, haar slipje ook mee. Ze klom over me heen en haar kutje hing nu 5 centimeter boven mijn gezicht. Ik voelde hoe ze mijn pik vast pakte en langzaam begon ze mijn voorhuid op en neer te bewegen. "Hmmmm die is lekker hard en groot" zei ze. En ondertussen pakte ze met haar andere hand mijn ballen. "" Lekkere grote soepele zak heb je". Daarop had ik geen antwoord want mijn tong was al aan de buitenlipjes van haar kutje begonnen. Een beetje zout van het zweet, maar dat likte ik zo weg. Ik begon aan haar binnen lipjes te likken en te sabbelen en Tanja kreunde een beetje. Ineens voelde ik haar warme mond om mijn eikel glijden en haar tong deed de lekkerste dingen met mijn eikel. En ze bleef mijn ballen masseren. Ik ging steeds harder over haar lippen likken en met mijn handen masseerde ik haar tieten op mijn beurt.
Dat vond ze blijkbaar heerlijk want ze kreunde er op los. Ik zei nog dat we een beetje stil moesten doen omdat ik niet precies wist waar we lagen en liever niet betrapt wilde worden. Maar dat hinderde haar niet. Mij eigenlijk ook niet meer. Ik haalde een hand naar boven waardoor ik haar kutje met twee vingers open kon duwen en daardoor kwam haar klitje goed naar buiten. Ik likte erover en Tanja kreeg een schok door haar lijf. Ze begon harder te kreunen en nog harder aan mijn pik te zuigen en te likken. Ik liet mijn tong zijn werk doen met dat heerlijk klitje die steeds dikker en steeds zichtbaarder werd. Na een tijdje kreeg ik mijn andere hand in de positie dat ik haar kutje kon vingeren terwijl de eerste hand de lippen nog open hield. En mijn tong ergens daartussen. Eerst met een vinger in dat kletsnatte kutje daarna een tweede erbij. Tanja begon nu echt hard te kreunen en te hijgen, en ik had het vermoeden dat ze er niet lang meer over zou doen om klaar te komen. ze zoog mijn harde pik helemaal in haar keel en begon te proesten omdat ze er zowat in stikte. "Doe je voorzichtig?" Vroeg ik met mijn mond vol kut. Ik duwde mijn derde vinger in haar klets klets natte kutje en likte nog een paar keer over haar klit en toen kwam ze spuitend over mijn gezicht klaar. "AAAAAHHHHHHHH JAAAAA, GAA DOOOHOOOOHOOOOR" Gilde ze terwijl ze keihard aan mijn pik zat te trekken. Zuigen kon ze even niet meer. Ze kwam echt onwijs hard klaar. Mijn gezicht was kletsnat van haar geile kutsap wat echt met, zo leek het, liters tegelijk uit haar kutje spoot. Ik likte nog even door en ramde mijn drie vingers met snel tempo in haar, maar na een paar seconde was Tanja zo gevoelig dat ik moest stoppen. "Wow, zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen" bekende ze. "Nu jij nog" zei ze. "Niet zo snel" zei ik, "Ga liggen" en dat deed ze. Ik gaf haar een zoen en ze voelde hoe nat mijn gezicht was. "Hoe komt dat?" Vroeg ze verbaasd. "Door jouw heerlijke kutsap" Zei ik, "Je spoot het allemaal op mijn gezicht". Ik ben nog nooit spuitend klaargekomen" Zei ze. Ik negeerde dat en begon aan haar tepels te likken en te zuigen. Dat vond ze blijkbaar ook weer erg lekker want ze lag alweer te kreunen en te hijgen.
"Ga je me neuken?" vroeg ze. "Dat wil ik wel, maar ik heb geen condoom bij me" moest ik tot mijn spijt zeggen. "Geeft niet, ik heb me pas laten testen en ben safe" Ik wist van mezelf dat ik ook SOA vrij was en zei dat ook eerlijk.
"Neuk me dan, hier en nu, hard en lekker, in dit gras" Zei ze op beslissende toon. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik kroop meteen tussen haar benen. Ik likte nog heel even wat van haar geile sap uit haar kut en rekte me uit over haar heen, ik gaf een tongzoen met haar sap nog in mijn mond. "Zo smaakt je kutje als je geil bent" Zei ik. En we tongzoende tien seconden voordat ik mijn pik in haar kut liet glijden. "AAAWWW Heerlijk, dieper dieper" riep ze. "Ssstt niet zo hard, straks hoort iemand ons" Zei ik. Ik pakte haar handen en legde die boven haar hoofd, en hield haar zo vast terwijl ik mijn harde pik in en uit haar kutje liet gaan. "Dieper alsjeblieft, neuk me hard en diep" Smeekte ze me. "Rustig aan, ik heb je handen vast, en ik bepaal hoe hard en diep ik ga" Zei ik.
Elke keer als ik in haar ging ging ik wel ietsje dieper, maar ik kwam nog niet een tot de helft van mijn pik. "Wil je mijn pik dieper in je voelen? Zou je dat lekker vinden?" Vroeg ik uitdagend. "Oh ja ram hem zo diep als je kan in me, ik wil je diep in me voelen" Smeekte ze weer. En in een keer ramde ik mijn pik heel diep in haar. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAAAAAAAAAAAAAAA Zoooooooo" Krijste ze. Maar ik deed het maar een keer en ging daarna weer plagen door maar de helft van mijn pik te geven. "Ik wil je pik zo lekker diep, ik smeek je, neuk me dieper" En terwijl ik daar niet gelijk gehoor aan gaf kreeg ik wel een geil gevoel door mijn lichaam. Ik stopte heel even, haalde mijn pik uit haar en ze keek me aan waarom. "Ik pest je alleen maar" zei ik, en ramde hem daarna in een keer weer helemaal in haar. ik bleef pompen en pompen en Tanja gilde en kermde en kreunde zo hard dat het onmogelijk is dat niemand het hoorde.
Telkens als ik bijna klaarkwam stopte ik heel even en haalde mijn pik uit haar druipende kut. Als het gevoel weer een beetje weg was stootte ik weer diep in haar. Haar handen had ik nog steeds boven haar hoofd waardoor ze bijna niets kon doen behalve mijn pik te ontvangen. Na een paar minuten kon ik het echt niet meer houden. Ik ramde mijn pik nog een laatste keer heel diep tot achter in haar kut en haalde hem er toen gauw uit. "Ik ga je gezicht vol spuiten met mijn lading" Zei ik. De blik in haar groene ogen zeiden me dat ze dat heerlijk zou gaan vinden. Ik liet haar handen los die gelijk naar mijn ballen grepen terwijl ik over haar heen kroop om met mijn pik vlakbij haar gezicht te komen. Ze opende haar mond zo wijd ze kon en hield haar tong een beetje naar buiten. Ze had mijn ballen te pakken en trok aan mijn zak en kneep erin wat mij zo'n lekker gevoel gaf dat ik totaal ongecontroleerd al mijn zaad in de rondte spoot. Het meeste kwam wel in Tanja's gezicht, maar niet veel kwam in haar geopende mond, en een deel is verloren gegaan in het gras eromheen. Ze trok nog even aan mijn zak en een laatste druppel kwam er nog langzaam uit. Die likte ze gretig op. "Wow, jij bent goed, zelfs je zaad smaakt heerlijk" Zei ze en ze begon de restjes van haar gezicht te vegen met haar vingers die ze sensueel aflikte. Alle zaad die op haar gezichtje was gekomen veegde ze op en likte ze met haar tong van haar vingers af. Toen ze daarmee klaar was slikte ze de hele lading in een keer door.
We lagen nog even na te genieten toen we ergens achter dat gebouwtje geluiden van mensen hoorden. Gauw hebben we ons aangekleed en zijn toen weer terug gelopen het pretpark in. De eerste attractie die we daarna gingen doen was het grote ReuzenRad, want dan konden we even rustig zitten en op adem komen. Toen we begonnen te draaien en eenmaal helemaal boven waren bleef het rad even stil staan. Zo hadden we een goed uitzicht over het hele pretpark. Ik keek naar links en schrok ineens. Tanja vroeg wat er was. Ik wees naar de plek waar we net hadden gelegen. Vanuit dit rad was het duidelijk zichtbaar, het gras was nog geplet. Iedereen die in dit rad had gezeten, het afgelopen uurtje, had een duidelijk zicht op ons gehad. "Oeps" zei ik
"Ach, wie kent ons nou hier, en wie zou ons morgen nog herkennen? "vroeg ze, en ze had gelijk.
100% (8/0)
 
Categories: Voyeur
Posted by SirOtilc80
3 years ago    Views: 528
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Prima verhaal! Origineel en goed geschreven. Een verademing hier.
3 years ago
nice one, Opwindend
kevinjh
retired
3 years ago
goed geschreven...
3 years ago
super verhaal, heb genoten
ga zo door !
3 years ago
Ik vind het een mooi verhaal dank je wel. Graag meer.
3 years ago
Heerlijk
3 years ago
Mijn eerste verhaal online, laat maar weten wat jullie ervan vonden.