Van een warme dag, naar een heet weekend (deel 1)

Eigenlijk was het veel te warm om in de zon te gaan liggen. Maar met deze extreme hitte hadden we niet veel meer keus. Die ochtend waren we al zwetend en kreunend uit de sauna die de slaapkamer heet gekropen om vervolgens ons, zo snel als mogelijk was, te verplaatsen naar het nabij gelegen openlucht zwembad. Daar aangekomen werd ons al snel duidelijk dat we niet de enige waren die deze beslissing hadden genomen.

Een golf van lawaai komt onze kant op wanneer we richting de baden lopen. Honderden kinderen, met of zonder hun ouders, schreeuwen al spartelend in het verkoelende water de longen uit hun lijf van plezier. Een vluchtige blik leert ons dat er nog maar weinig mensen van onze leeftijd aanwezig zijn. “Waarschijnlijk liggen die allemaal nog in hun wel gekoelde slaapkamer” schoot er lichtelijk geïrriteerd door mijn hoofd. Plots slaat Merel rechtsaf waarna we uitkomen op een groot grasveld. Een aantal hoge bomen werpen hun schaduw over het netjes gemaaide gras waardoor de bezoekers, welke besluiten hier hun kamp voor de dag op te slaan, in ieder geval niet levend zullen verbranden.

Iets verder naar achter op het veld ziet Merel nog een mooi relatief rustig plekje. Bij aankomst zetten we onze tassen neer en spreidde onze strandhanddoeken naast elkaar uit. Ik trek mijn shirt over mijn hoofd, gooi mijn slippers aan de kant, en ga lang uit op de handdoek liggen. Even verblind de zon mij door de kieren van het bladerdek boven mij maar een kleine correctie naar rechts zorgt ervoor dat ik perfect uitzicht heb op Merel die zich ondertussen ook van haar bovenkleding ontdoet.

Onbewust zie ik deze handelingen in slow-motion aan mij voorbij trekken. Alsof ze hier in de openlucht een sensuele striptease voor mij opvoert. Ik zie haar toch al iets te klein gekochte rode blouse-je langzaam, knoopje voor knoopje, geopend worden waardoor mijn ogen steeds meer zicht krijgen op haar blote huid. Langzaam worden haar borsten, omvouwen door een simpele bordeaux rode bikini, voor mij zichtbaar. Mijn gedachte dwalen af naar de avond ervoor.

Gisteren avond was hevig geweest. Wat begon als een romantisch samenzijn eindigde in een hevige sekspartij. Al vanaf het begin van die week had ik haar met talloze whatsapp-jes en mailtjes bestookt. Ieder met een zorgvuldig uitgekozen bericht waarvan ik wist dat de erotische spanning in haar lichaam zou gaan borrelen. Ondanks dat we het niet zo hadden afgesproken wisten we dat gisteren de dag zou zijn dat haar verzamelde opwinding eindelijk zijn uiting zou krijgen. Nog tijdens het bereidde van de maaltijd schoof ze haar handen al onder mijn shirt. Eerst negeerde ik het, maar toen haar vingers zacht met mijn tepels begonnen te spelen had ik moeite om mijn aandacht nog bij de pannen te houden. Ik wist dat de maaltijd bij deze overgeslagen zou worden, draaide het gas uit, trok haar armen onder mijn shirt van en pakte haar polsen stevig beet. Ik duwde haar fors achteruit tegen de muur. In haar ogen zag ik even angst maar al snel veranderde dat in een blik van “Pak me”. Even hield ik mijn gezicht vlak voor dat van haar voor ik toesloeg en mijn lippen stevig op die van haar duwde. We voelde beide hoe deze aanraking als een elektrische schok door onze lijven ging. Het duurde dan ook niet lang tot onze tongen elkaar vonden in een passionele dans. Langzaam liet ik haar polsen los. Direct ondernam ze actie en begon mijn bovenlijf te ontdoen van mijn shirt. In één snelle beweging was mijn bovenlijf ontbloot. Haar handen gleden over mijn borst terwijl ik probeerde haar topje zo snel mogelijk van haar prachtige lichaam te verwijderen.

Slechts met kleine onderbrekingen duurde onze zoen voort. Na het verwijderen van haar bh omvouwde mijn handen naar borsten waarna ze deze voorzichtig begonnen te kneden. Ik voelde hoe haar tepels tussen mijn vingers langzaam hard begonnen te worden. Ik speelde er mee tot ik plots mijn lippen stevig op die van haar drukte en de tepels stevig tussen twee vingers klemde. Ik voelde dat haar lichaam zich probeerde te verzetten tegen deze plotselinge pijnscheut. Ik klemde haar snel met mijn lichaam tegen de muur en vergrootte de kracht op haar harde tepels. De lichte wanhoop in combinatie met pure geiligheid in haar ogen zeiden mij genoeg. Ik wist dat ze nu al doorweekt zou zijn tussen haar benen. Ik liet haar tepels los, trok mijn lippen van die van haar, en liet haar even tot rust komen. Toen stak ik mijn hand naar haar uit en vroeg haar mij te volgen naar de slaapkamer.

Ruw duwde ik de deur open waarbij ik één beweging haar op het bed gooide. Ze werd omvouwen door de dikke dekens en vanaf een afstandje keek ik toe hoe haar lichaam mij probeerde te verleidde. Allerlei kleine bewegingen trokken mij langzaam haar kant op. “Kom nou.. ik wacht op je” sprak ze met haar licht hese stem. In twee stappen stond ik voor het bed en keek ik uit over haar lichaam. Haar handen masseerde ondertussen voorzichtig haar borsten terwijl ze langzaam haar benen iets uit elkaar schoof. ik zakte op mijn knieën, verwijderde de hakken van haar voeten en liet mijn handen over haar benen glijden. Teder ging ik van haar voeten, naar haar knieën om vervolgens mijn handen naar binnen te draaien. Mijn vingertoppen aaide zachtjes over de huid en kropen langzaam omhoog onder het rokje. Hoe hoger ik kwam hoe verder de benen zich spreidde. Het duurde niet lang of ik zag dat er zich onder het rokje niet meer dan een klein stringetje bevond. De zoete geur van haar geiligheid kwam mij tegemoet. Ik had moeite om me te bedwingen maar ik wou niet te snel toe slaan. Na een week smachten, kon dit er ook nog wel bij.

Ik vouwde de dunne stof van het rokje omhoog waardoor ik volledig zicht kreeg ik op het zwarte stringetje wat nog maar amper het zicht blokkeerde op haar gladgeschoren vagina. Voorzichtig liet ik één vinger over de stof heen glijden. Het natte oppervlakte vertelde mij genoeg. Zij was er helemaal klaar voor. In een plotselinge ruk trok ik de string tussen haar benen vandaan en kreeg haar warme plekje plots contact met de koelere lucht in de slaapkamer. Ik zag hoe het kippenvel zich lichtjes rondom jou vagina vormde. Ik vouwde mijn armen om haar benen, en trok haar lichaam stevig mijn kant uit zodat mijn gezicht zich net boven deze heerlijke traktatie bevond. Ik wist dat ze mijn warme adem nu over haar huid voelde gaan. Waarschijnlijk had ze met alle macht mijn gezicht tussen haar lippen willen duwen maar ze bleef netjes wachten. Haar armen langs haar lichaam, doodstil. Zachtjes blies ik over haar clitorus. Haar lichaam reageerde direct. Een rilling vond zich een weg van haar tenen naar boven toe. Ik glimlachte. Ze stond echt op knappen. Ik wachtte. Wat slechts seconden waren moeten voor haar als uren gevoeld hebben. Ik hoorde boven mij wat smeekende kreun-tjes waarop ik onverwachts reageerde door mijn lippen stevig om haar clit te vouwen en het puntje van mijn tong hard tegen het topje van haar clit aan te slaan. Haar lichaam maakte een klein sprongetje maar gelukkig had ik haar benen nog goed vast. Langzaam begon ik met mijn tong rondjes om haar clit te draaien. Ik voelde hoe haar lichaam beefde bij elke aanraking die ik maakte. Haar zachte gekreun veranderde steeds meer in kreten van genot. Ik voelde hoe haar lippen onder mijn kin natter en natter werden. Het kon niet lang meer duren tot ze tot haar hoogte punt zou komen. ik nam iets afstand van haar en liet mijn tong nu met snel slagen over haar lipjes en clitorus gaan. Gulzig likte ik haar sappen op maar probeerde haar orgasme toch nog even uit te stellen. Maar al snel voelde ik haar benen om mijn hoofd klemmen en kwam ze met een stevige kreet klaar. Het eerste orgasme van die dag was een feit. Eerste van vele.

“Hallo! Moet meneer even in het zwembad om af te koelen?”. Even schudde ik mijn hoofd om vervolgens Merel in haar bikini voor mij te zien staan. Al haar rondingen geaccentueerd door het zonlicht. “Waar zat jij met je gedachte?” vroeg ze met een knipoog terwijl ze haar ogen op mijn zwembroek richtte. Door mijn gedachte aan gisteren had ik inmiddels een duidelijk zichtbaar erectie gevormd. Even speelde ze ermee met haar voet maar zette daarna stevig de pas erin, richting het zwembad. “Kom op! Hup Hup!” giebelde ze vol plezier. Ik stond op, checkte of mijn erectie niet te goed zichtbaar was. Ach, die krimpt wel in het koele water dacht ik nog en volgde haar. Op, naar het zwembad en naar en ontmoeting die ons weekend volledig zou veranderen.

Maar dat ... in deel 2. Als jullie willen tenminste ;).
100% (3/0)
 
Categories: BDSMHardcoreMature
Posted by SexyDuoLB2012
1 year ago    Views: 854
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heerlijk verhaal. Ik had hem al op fetlife gezien. Ik moet alleen nog even tijd maken om alle delen lekker rustig te kunnen lezen.
1 year ago
nice
Lekkereboy
retired
1 year ago
Het vervolg wil ik heel graag lezen... heerlijk opgewarmd!
1 year ago
kan niet wachten op het vervolg.... heerlijk geschreven!!!
1 year ago
mooi verhaal tot nu toe, ben benieuwd naar deel 2