Van digitaal naar realiteit...

Het is een rustige zondagmiddag. Op de achtergrond klinkt zacht het geluid van enkele spelende kinderen op straat. Het is prachtig zomerweer maar hij zit binnen. Voor zijn laptop, skypend met zijn vriendin. Vanwege de afstand zien ze elkaar niet iedere dag dus het skypen bied een mooie kans om lekker bij te kletsen.

Maar na een een tijdje valt er plots een ongemakkelijke stilte. Ze kijken elkaar via de webcam aan. Ze knipoogt en glijdt met haar hand door haar nek. Hij reagert hierop door een hand door zijn haar te halen. Hij gaat achterover zitten in zijn stoel en kijkt toe wat hem wordt voorgeschoteld. Langzaam rolt ze haar shirtje omhoog en wordt er steeds meer van haar bovenlijf ontbloot tot het beeld wordt gevuld door haar prachtige borsten gehuld in een rode kanten BH.

Het was niet de eerste keer dat ze elkaar op deze manier opgeilde, maar iets maakte het deze keer extra spannend. Hij volgde haar voorbeeld en trok ook zijn shirt over zijn hoofd. Hij keek toe hoe haar handen over de blote huid heen gleden en haar borsten stevig masseerde. Zijn hand gleed over de stevige bobbel in zijn broek. Hij had nu graag met haar afgesproken om dit spelletje in reality uit te voeren. Een verjaardag bij haar thuis verhinderde echter dit plan.

Langzaam zag hij de bh verdwijnen en haar prachtige borsten staarde hem aan. Hij ging staan, liet zijn broek zakken en showde haar de erectie in zijn boxer die was ontstaan door haar spannende vertoning. Terwijl hij de bobbel streelde zag hij voor zich het prachtig lichaam met haar heupen wiegen. Langzaam tilde ze haar rokje op waarna de rode string voor hem zichtbaar werd. Zijn lid groeide nu nog harder. In een ruk trok hij de boxer naar de grond en plaatste de stijve pik triomfantelijk voor de cam.

Maar plots werd de verbinding verbroken. Zwart beeld waar zojuist het prachtige lichaam nog danstte. Teleurgesteld zakte hij weer op zijn stoel. Het bleef stil.

Hij besloot zich maar weer aan te kleden. Na enkele minuten gaat zijn een telefoon. Een smsje:

Sorry lief! Bijna betrapt hihi! Als je het wil afmaken, zie ik je over een uurtje in onze steeg ;) xx

Dit liet hij zich geen twee keer zeggen. Reageerde met een kort "oke!" en spurte naar zijn auto.

Eenmaal bij haar huis is hij vijf minuten te vroeg maar loopt toch de duisternis van hun steeg in. Als hij bij de deur komt, leunt hij achterover tegen het muurtje. Hij hoort een hoop gelach en muziek uit haar huis komen. Hij kijkt op zijn horloge. Het was nu toch echt tijd. In een oog hoek ziet hij hoe de deur openvliegt. Zijn meisje posseert sexy in de opening van de poort. Hij kijkt haar lachend aan. Ze gooit de poort achter haar dicht en stort zich op hem. Wild zoenend glijden zijn handen over haar rug.

Plots stopt ze. "ik heb een verrassing" fluistert ze en zet een stap naar achter. Langzaam rits ze haar paarse zomerjas los en gooit deze wild open. Naakt. Haar hele blote bovenlijf is plots zichtbaar. Haar handen tillen voorzictig het rokje omhoog waarna hij tegen haar kale poesje aankijkt. Ze drukt zich weer tegen hem aan en zoent hem terwijl hij haar borsten masseert. Ze gaan helemaal in elkaar op waardoor ze bijna vergeten dat ze slechts enkele meters van haar ouderlijk huis staan. Ze ritst de jas weer dicht en pakt zijn hand. "wandelingetje door het park dan maar" zegt ze met een knipoog. Hij gniffelt maar volgt haar gedwee.

Eenmaal in het park is het immens rustig. In de verte zien ze in het licht van een straatlantaarn nog een vrouw haar hond uitlaten. Traag lopen ze verder het park in naar het wat dichter beboste stuk.

In de duisternis omhelsen ze elkaar. En zoenen weer. Zijn hand glijdt al onder het rokje nog voor er ook maar een kledingstuk is verdwenen. Zonder te stoppen met wat ze doen zakken ze langzaam naar de grond en eindiggen liggend in het gras.

Hij klimt over haar heen en ritst de jas open waarna hij met zijn handen haar borsten omsluit. Voorzichtig begint hij met masseren terwijl hij haar sexy aankijkt. Haar handen glijden over zijn borst. Al snel verdwijnt zijn shirt naast hun op de grond. Hij zakt omlaag en zoent haar. Een passionele spel van strelen en zoenen vangt aan terwijl zij alle moeite doet om zijn broek los te knopen. Langzaam trekt ze de rits naar beneden, en verbaasd zich over het al directe contact met zijn stijve pik. Hij kijkt haar aan: "verrassing" grapt hij. Thuis had hij de boxer in alle haast achterwegen gelaten.

Met veel geklooi schubt hij de broek uit waarna hij met zijn blote lichaam op het haarre rust. Ze zoenen weer terwijl zij stevig zijn billen masseerd. Zijn handen glijden over haar benen en duwen de stof van haar rokje langzaam omhoog. Zijn blik wisselt tussen haar ogen en haar duidelijk natte poesje. Ze knikt.

Hij pakt zijn pik vast en positioneerd zijn eikel tussen haar lipjes. Langzaam glijdt zijn lid bij haar naar binnen. Halverwege knijpt ze even met haar ogen maar dit wordt gevolgt door een zacht kreuntje hij gaat door en begint haar stevig te stoten. Hun lichamen gaan volledig in elkaar op. De spanning van het naakt zijn in het lokale park maakt hen alle bij gek. Ze hijgen steeds luider en dieper. Wanneer hij bijna komt gaat hij nog sneller en komt uiteindelijk in haar klaar. Zijn armen storten in en hij landt op haar. Vervolgens kust hij haar, en draait zich van haar af. Zijn halfstijve penis wankelt nog wat na. Even uitpuffen.

Maar dan schrikken ze. Duidelijk horen ze het geritsel van bosjes. Ergens heel dicht bij hun. had iemand hun zitten bekijken. Zon vieze man ofzo! Ze proberen in het donker de vormen om zich heen te herkennen maar falen hier in. Het geritsel verdwijnt. Ze komen tot rust. Vast een dier. Maar dan klinkt er het sluitergeluidje van een iphone en zien ze een heldere flits. Ze springen beide op maar horen iemand in haast wegrennen. Te laat, ze zijn betrapt. Even is het doodstil. Ze durven elkaar niet aan te kijken.

Maar zodra het onvermijdbare oogcontact daar is lachen ze om wat er gebeurd is en kleden zich weer aan. Uit haar jaszak haalt ze nog een topje en een string zodat ze weer enigzins normaal gekleed is. Samen lopen ze terug.

Alsof er niets gebeurd is lopen ze samen de woonkamer in en voegen zich bij het nog steeds gaande feest. De nodige drankjes worden gedronken en de tijd vliegt voorbij. Als hij samen met haar alleen overblijft in de woonkamer besluiten ze maar wat op te ruimen.

Maar dan gaat haar telefoon. Een berichtje van haar beste vriendin. Vreemd, op dit tijdstip. "Spannend he :)" stuurt ze. Waarop ze reageerd met "Wat? :p". Ze kijkt hoe haar vriendje ondertussen druk de glazen verzameld en naar de keuken brengt. Weer haar telefoon, een reactie op haar berichtje. Het is een foto... De foto. Wat nu....

90% (8/1)
 
Categories: FetishMatureVoyeur
Posted by SexyDuoLB2012
2 years ago    Views: 657
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Wow spannende steegjes, parkjes, foto's en vriendinnetjes!

Super!

-X-
2 years ago
beste van allemaal :D
2 years ago
Spannend! Vervolg?
2 years ago
Lekker verhaal, of is het waar gebeurd!
2 years ago
lekkr spannend, daar hou ik wel van.
2 years ago
Wat een heerlijk verhaal weer