Sex in de magazijn....

Op een mooie warme middagje besef ik dat ik een nieuwe gsm nodig heb en dat ik dan daarvoor even langs de Vodafone winkel moet gaan, vind ik geen ramp. Het is mij niet onbekend dat de filiaalmanager van dat ene filiaal ook op xHamster zit en ontzettend erg op mij geilt. Zijn naam luidt echter Joost en hij heeft mij nog nooit in real life gezien. Ik besluit maar om makkelijke kleding te aantrekken en loop naar de winkels toe in mijn buurt. Ik heb een foldertje in mijn handen vast en stap vastbesloten de winkel binnen. Mijn oog valt snel op hem en ik zorg ervoor dat ik door hem geholpen word. Ik maak het hem duidelijk dat ik doof ben, dat hij rustiger moet praten en vooral goed moet articuleren. Ik merk het aan hem dat hij dit niet gewend is en hij ziet er nerveus uit. Ik blader al snel door het foldertje en stop bij de gsm, die ik graag wil. Maar ik heb thuis onder de foto “SexxBitch” geschreven en laat dit hem zien. Hij schrikt half en probeert dit te verbergen, maar al snel herpakt hij zich. Hij begint te praten over de gsm, maar mijn gedachten dringen steeds naar voren. Ik doe hard mijn best om bij de les te blijven... Ik raak hem ‘per ongeluk’ aan en glimlach flauwtjes, terwijl ik zijn blik vasthou.. Stoute plannen borrelen omhoog en voel mezelf ontzettend heet worden inmiddels. Ik vertel hem dat ik dat ene gsm graag wil uitproberen en hij zegt dat dit geregeld kan worden.

Hij loopt naar de deur van de magazijn en drukt de toegangscode in. Ik kijk om me heen en zie dat het helemaal niet zo druk is. Ik besluit mijn stoute schoenen te aantrekken en glip achter hem de magazijn in. Ik zoek hem in een ruimte, wat totaal onbekend voor mij is. Ik vind hem al snel in een hoekje en wanneer hij zich omdraait, zoen ik hem vol op z’n mond. Hij schrikt van de onverwachte actie van mij en zoekt eerst naar zijn collega’s. Ik stel hem gerust door te zeggen dat zijn collega’s nog voorin staan en het te druk hebben met de klanten. Hij aarzelt geen een moment en trekt mijn vest uit, al snel volgen andere kledingstukken. Ik vind het allemaal best, intussen zo geil geworden dat ik gewoon geneukt wil worden nu! Met of zonder voorspel.

Ik kleed hem ook uit en we zijn zo op elkaar in gespeeld, dat ik niet meer weet waar mijn of zijn handen zich bevinden. Ik voel zijn lippen om mijn tepels en intussen word ik gevingerd met drie vingers. Hij kijkt me aan met een blik, een blik dat ik eerst niet weet te plaatsen. Maar dan voel ik ineens zijn hand om mijn keel, ik schrik in eerste instantie. Hij mompelt eerst wat en zegt heel duidelijk; “Luister sletje, jij hebt de lef wel he??! Hier komen en verwachten dat ik maar doe wat jij wil! Nou, dan kan jij het krijgen ook, maar dan wel op mijn manier!!”. De greep op mijn keel wordt steeds nauwer, ik voel de druk op mijn keel. Maar toch windt dit mij zo op, ik leg mijn hoofd achterover en sluit mijn ogen. Opeens wordt er aan mijn haren getrokken en hij trekt me omlaag, op mijn knieen Zijn halfharde pik is al uit zijn boxer gehaald en hij duwt mijn hoofd naar zijn pik toe. Ik vind het heerlijk om een sletje te zijn, dus ik doe wat hij wil. Ik plaag hem eerst een beetje, maar dit wordt mij al snel betaald gezet met een tik in mijn gezicht. Dit windt me alleen maar meer op en begin hem zo te pijpen dat zijn hele paal in mijn mond komt. Hij houdt mijn hoofd vast en begint mij te neuken. Ik voel zijn paal zo diep in me keel, dat ik er bijna moet van kokhalzen, maar ik vind dit heerlijk en laat hem zo’n tijd doorgaan. Na een tijd schrikt hij ineens op en articuleert hij duidelijk; “Een vrouwelijke collega in de magazijn nu!!”. Ik glimlach flauwtjes en blijf hem heerlijk pijpen. Een vrouwelijk lichaam wil ik nog graag ontdekken, dus ik hoop dat ze mee gaat doen.

Ik voel ineens twee koude handen op mijn borsten en ik kijk over mijn schouder heen. “Ik ben Kim, collega van Joost”, vertelt ze me. Ze is een mooi exotische meid, van een gemiddelde lengte, schat haar zo ongeveer 23 lente’s jong. Ze is niet zo fors als ik, maar ook niet de magerste zelf. Ze heeft een mooie cupmaat en een prachtige gezichtje met volle lippen. Het is bijna genant, maar ik vertel hoe ik heet terwijl ik Joost aan het trekken ben. Ik vraag hees of ze mee wil doen en dit laat ze zich geen twee keer vragen. Ze kleedt zich uit, ze is zo mooi dat ik even stop met waar ik mee bezig ben. Haar tepels priemen door haar mooie lingerie heen en ze staat daar zo verlegen, dat het haar siert.

Ik kom overeind en zoen haar mooie volle lippen. Intussen spelen mijn vingers met haar tepels, die steeds stijver worden tussen mijn vingers. Mijn lippen laten een dwaalspoor achter van haar nek naar haar tepels toe. Ik lik eraan en bijt zachtjes aan haar ene tepel. Haar handen zijn inmiddels mijn rug aan het strelen. Ondanks dat dit mijn eerste keer is met een vrouw, voel ik me zelfverzekerd, wanneer ik me laat zakken naar haar geschoren poesje. Twee mooie schaamlippen, die nog dichtgevouwen zijn, zien er heerlijk uit en ik laat mijn vinger over haar lippen glijden. Ik voel hoe ze zich verplaatst, zodat ze tegen een stalling kan leunen.
Joost staat op een kleine afstand te toekijken, dit overtreft zijn stoutste dromen. Twee mooie dames, die aan het spelen zijn met elkaar, voor zijn ogen. Ik lik mijn vinger af en proef haar vrouwelijke sappen. Het proeft heerlijk en geil, dat ik niet langer twijfel. Ik spreid haar benen nog meer en neem een lange haal langs haar natte kutje. “Mmm, dat smaakt naar meer..”, denk ik in mezelf en laat mijn tong sneller langs haar heerlijke grotje glijden. Er wordt extra veel aandacht besteed aan haar mooie, klein rozige clitje. Ze begint te trillen op haar benen en ik zet alles op alles om een vrouwelijk schone te laten komen. Ik wil haar sappen proeven, proeven wat zoveel mannen geil vinden. Mijn tong glijdt in en uit haar grotje en ik zuig op der clitje, terwijl ik mezelf bevredig. Ze houdt mijn hoofd vast en siddert zo op mijn mond. Ik voel haar verkrampen en de geile sappen stromen mijn mond in. Het is zoveel dat het langs mijn lippen lopen en ze kijkt me dankbaar aan.

Ik ben nog diep onder indruk van het feit dat ik net een vrouw heb laten komen, wanneer dit aprubt wordt verstoord. Ik voel een hand om mijn keel en ik kan niks anders dan direct weer omhoog komen. Joost kijkt me diep aan en zegt; “Zo, nu heb je toch weer iets gedaan wat JIJ wilde. Ik heb het maar even laten gaan, want Kim... haar pak ik niet zo hard aan als jij! Ja ik heb wel goed opgelet waar jij van houdt.. jij houdt van het ruigere werk.”
Ik grijns volop en hoop alleen maar dat Joost maar een beetje in de buurt komt van waar ik van hou. Zijn paal is inmiddels weer half slap geworden en aan mij de taak om hem weer op volle oorlogssterkte te krijgen. Ik word grof bij mijn haren gepakt en hij heeft mijn hoofd zo dat hij zijn spuug in mijn mond spuugt. Hij duwt me op m’n knieen en duwt zijn half slappe pik in mijn mond. Ik begin hem gewillig te pijpen, zo dat zijn paal weer goed hard is. Langzaam maar zeker begint hij mij te neuken in mn keeltje weer, ik geniet ervan. Soms haalt hij zijn paal uit mijn keeltje en dan hangen er sliertjes spuug aan. Ik krijg een heuse face-fuck en merk dat dit ons allemaal heel erg opwindt.

Hij beveelt me om op grond te gaan liggen, mijn armen worden aan elkaar vastgebonden en ik word ook geblinddoekt. Echter doordat ik ook doof ben, ben ik nu volledig aan mijn tast overgegeven. Ik word paar keer flink in gezicht getikt, waarschijnlijk omdat ik het laat merken dat dit mij opwindt. Mijn benen worden heel ruw uit elkaar gehaald en aan ieders kant vastgebonden aan iets. Een hand, wiens hand het is kan ik niet weten, gaat langs mijn kutje en er wordt gepetst op m’n clitje. Ik kerm zachtjes en vraag me echt af wie het is die me zo pest nu. Drie vingers glijden genadeloos in een keer naar binnen en ik word hardhandig gevingerd. Ik geniet volop en geef me over aan het onbekende, aan het niet weten wat er komt... De vingers maken plaats voor een tong, ik word met lange halen gelikt. Zo goed dat ik al gauw een orgasme voel aankomen, ik probeer dit duidelijk te maken. Maar dit wordt niet gewaardeerd en al gauw voel ik hoe iemand een slipje in mijn mond propt. Ik gil het bijna uit, wanneer mijn orgasme aankomt. Ineens voel ik hoe een harde paal in me diep stoot, dit duizelt me, omdat mijn orgasme nog niet is weggeebt. De tweede orgasme zal niet lang meer uitblijven. In tussentijd voel ik hoe iemand bovenop mij komt zitten, ik heb het idee dat het Kim is, maar ik voel hoe een paal zich een weg baant tussen mijn lippen. Ineens is er besef dat er nog een persoon bij is gekomen, dit windt me alleen maar zo erg op dat ik al snel mijn tweede orgasme bereik. Omdat ik even mijn aandacht laat verslappen, word ik snel bij de les gehaald door een heuse face-fuck te krijgen weer. Degene, die mij neukt, versnelt zijn tempo en neukt zichzelf naar een orgasme toe. Een warme lading belandt diep in mijn natte kutje en de blinddoek wordt weggehaald. Ik moet even wennen weer aan de licht en zie dat de nieuweling niet al te onaantrekkelijk is. Kim glundert en vraagt of ze mij mag likken, ze heeft van die zulke zaadvragende ogen dat ik het toesta.

Joost kijkt tevreden toe en speelt beetje met zichzelf. Ik geniet van dit showspel, dat ik kreunend klaarkom als Kim mij leeglikt. Ik wil nog eens geneukt worden, ik wil gebruikt worden.. De onbekende heeft dit door en ramt zijn pik hard in me, zo hard dat het bijna pijn doet. Ik bijt soms op mijn onderlip, maar ik geniet echt optimaal van hoe ik uitgeleefd word.
Ik wenk Kim naar mij toe en vraag of ze boven mij wil hangen, zodat ik haar clitje kan verwennen. Joost komt achter haar te staan en pakt haar doggystyle, zo zie ik zijn ballen ketsen tegen haar kutje aan. Haar clitje wordt goed beroerd door mijn tong en voel dat Kim met haar vingers mijn clitje bewerkt. Het idee dat iedereen tegelijk bezig is met elkaar windt me zo op, dat ik al gillend voor de vierde keer klaarkom. De onbekende man stoot nog lekker hard en diep door, ineens haalt hij zijn paal uit me. Hij rukt zichzelf naar een orgasme en spuit zijn lading over mijn lijf. Hij staat op, doet zijn broek weer aan en bedankt me voor een geile neukbeurt. Voordat hij weer in de zaak staat, mompelt hij nog flauwtjes dat hij Nick heet. Alsof dit de normaalste zaak van de wereld is.

Kim wordt nog lekker geneukt door Joost en ik kom overeind. Ik zoen Kim heerlijk vol op haar mond, ze houdt zich ineens vast aan mij en verkrampt helemaal. Ik zie aan haar houding dat ze haar orgasme weer beleeft en geniet intens van de aanzicht. Joost spuit haar ook vol en laat zich vallen op zijn rug. Hij zucht na en zegt zachtjes, maar duidelijk; “Waar xHamster wel niet goed voor is!!!” en glimlacht.....

92% (11/1)
 
Posted by SexxBitch
2 years ago    Views: 682
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Heerlijk geil verhaal dank je.
kaalepittje
retired
2 years ago
Geil wow
2 years ago
Geil hoor Sexbitch, je maakt me steertig....