Een doodgewone herfstdag.....

Het is een mooi, broeierige herfstdagje, waarbij de bladeren goed tot hun recht komen in de zonnetje. Een bijna 19-jarige meid, genaamd Vera, wordt wakker in haar bedje en komt met veel moeite uit haar bed zoals gewoonlijk. Ze is een halfbloedje, bruin/groene ogen, volle D-cup. Een douche pakken meteen is wel zo verstandig, want anders zal ze de hele dag sloom en brak blijven. Met haar ogen nog half dicht stapt ze in de douche, wat een dagelijkse onderdeel is voor haar.. De douche staat bijna op z’n heetst en ze pakt haar douchegel, zeept zich in en spoelt het al dagdromend af. Over een man in haar douche en al snel komt het in haar op dat ze al veel te lang droog staat. Ze twijfelt om uit de douche te stappen of er nog even in te blijven en met zichzelf te gaan spelen… Ze besluit voor het laatste te gaan, de douchekop gaat van de standaard af en wordt op haar clitje gezet.. ‘Mmmm.. dat blijft toch heerlijk’, mompelt ze in zichzelf. Haar vingers glijden over haar tepels, die stijf staan van het geilheid. Ze laat haar vingers verder glijden en streelt zich over haar clitje. Vinger voor vinger cirkelt het zachtjes, maar zeker bewust rond haar clitje. Ze dwingt zichzelf niet te komen, anders blijft ze de hele dag geil, haarzelf kennende. Ze komt bijna klaar, zichzelf dwingend te stoppen en stapt onder de douche vandaan. Ze droogt zich af en pakt een leuke setje om voor de dag te komen.

Ze besluit om de stad in te gaan voor een nieuwe broek, misschien lingerie en nog wel meer. Haar vrienden kunnen niet, maar dat vindt ze helemaal niet erg. Lekker alleen winkelen zonder gezeur van anderen.... Ze slentert door de stad, de winkel in en uit. Opeens ziet ze een vriend en ze roept naar hem; ‘Martijn…?!’, hij draait zich om en zwaait naar haar. ‘Wat doe jij hier in je eentje?’, vraagt Vera. ‘Ja, niemand kan mee met mij de stad in en jij bent ook alleen zo te zien, ga je met mij mee anders?’, luidt de antwoord. Een knik van Vera voldoet en ze lopen gezellig samen verder. Al genietend van een mooie herfstdagje, giechelend over van alles en nog wat. Ze geeft aan dat ze even een lingeriewinkel binnen wil en dat hij wel buiten mag wachten, als dat prettiger is. ‘Nee, ben je gek?! Ik wil wel zien wat je uitzoekt, zo ’n mooie meid als jij..!’ Ze stappen samen in de winkel en zoeken wat moois uit. Plagend vraagt ze naar wat zijn smaak is, er wordt aantal setjes aangewezen. Een van de setjes wordt vastbesloten van de rek gehaald, ze knipoogt naar hem.

Terwijl ze zich aan het omkleden is, bedenkt ze zich dat ze wel zin in een verzetje heeft. Ze wenkt hem de pashokje in. ‘Jeetje, wat staat dat jou geil zeg!’, is het enige wat hij nog kan uitbrengen. Ze glundert helemaal en draait een rondje voor hem. Maar al gauw komt ze dichterbij staan en duwt ze hem zachtjes tegen de muur. Hij kijkt geschrokken naar haar, maar beseft al snel wat ze met hem wil doen. Haar lippen raken voorzichtig de zijne, heel langzaam wijken ze uiteen... Haar zoen wordt gretig beantwoord en al gauw belanden ze in een heftige tongdans. Haar lippen maken zich los en ze legt een vinger op haar mond, als teken van dat hij stil moet zijn. Haar handen glijden naar zijn kruis, er wordt opgemerkt dat zijn broek wel ineens heel krap zit. Ze is blij dat dat setje zo’n effect heeft op hem, in een oogwenk wordt er besloten om hem te gaan verwennen. Heel even maar, om hem zo ver te krijgen om straks verder te gaan. Ze ontdoet hem heel handig van zijn broek en boxer, hij snakt naar adem en kijkt schichtig om zich heen. Ze stelt hem gerust en begint hem te aftrekken, hij geniet er met volle teugen van. Hij sluit zijn ogen van genot en opeens voelt hij warme lippen om zijn eikel heen sluiten. ‘Mmmmm’, ontsnapt hem en hij schrikt opeens, hij beseft zich weer dat ze in een winkel staan. Ze pijpt hem, als nooit tevoren en hij legt ineens een hand op haar hoofd. Ze voelt aan dat hij bijna komt en fluistert; ‘Niet knoeien schat, dan kan ik alles gewoon doorslikken..’ Alleen al dat ze dat tegen hem zegt, maakt hem nog geiler en hij knoeit bijna. Maar alles komt mooi op haar tong terecht en ze slikt alles door. ‘Zo schatje, dit setje bevalt je wel heel goed he? Ik denk dat ik hem maar neem, want als het al zo’n effect bij je heeft….’, haar zin valt weg en ze begint zich te omkleden.
Martijn stapt uit de pashokje, stiekem hopend op nog meer vandaag of ooit, en de verkoopster zendt hem een blik toe. ‘Eh ja, ik moest even haar lingerie checken en het is dik in orde’, en krijgt het een beetje warm. Er wordt netjes afgerekend en Martijn wordt bij zijn hand gepakt. Zo lopen ze verder door de stad, alles is gekocht wat nodig was.

Martijn geeft aan dat hij naar huis wil en wil gedag zeggen.
’Denk je dat dat alles was in de pashokje?! Dat je er zo makkelijk van af komt, jij bent verwend nu en ik nog niet…’, fluistert ze hem toe. Dit overtreft hem zijn stoutste dromen en ze wordt ook meegevraagd naar zijn huis. ‘Er is niemand thuis bij mij, kunnen we filmpje kijken of zo.. Blijf je ook slapen dan? Voor je het weet is het alweer al donker straks…’, biedt Martijn haar aan. Vera zegt eerst haar ouders te vragen en ze besluiten om even bij V&D wat te eten pakken als avondeten. Ze pakken de dagschotel en gaan bij een tafeltje zitten met de mooiste uitzicht over de stad. Er wordt over van alles gepraat, maar al snel komt het onderwerp seks ter sprake. Ze giechelt heel wat af en hij voelt weer wat kriebelen. Er wordt seksueel getinte opmerkingen gemaakt naar elkaar toe. Als zij te horen krijgt dat ze bij hem mag slapen, gaan ze daarna even langs de videotheek. De seksuele spanning is alweer weggeëbd. Ze weet niks leuks en hij pakt maar een of ander filmpje. ‘Mmm, ik ben daar toch niet mee bezig straks…’, denkt Vera bij zichzelf en ze schrikt op als Martijn al afgerekend heeft. Ze fietsen nog een stukje en ze zijn aangekomen bij zijn huis.

Een mooie appartement, ook lekker ruim, Vera loopt rond om alles te bezichtigen met toestemming. Hij zal dan alles klaarzetten en dan kunnen ze lekker de film gaan kijken. Ze geeft te kennen dat hij een mooie appartement heeft gekocht en vooral dat het een goede keuze is, om die ene muur eruit te breken. ‘Lekker ruim voor seks..’, zegt ze ongenegeerd tegen hem. Ze gaat naast hem op de bank zitten en ziet dat hij allerlei hapjes op de tafel heeft gezet. ‘Mmm, je slooft je wel uit he voor mij, schatje! Maar het ziet er lekker uit..’. Ze pakt een hapje en voert dat aan Martijn, hij neemt dit graag aan. De film begint en het blijkt al gauw een spannende film te zijn.. ‘Zoo, dat heb je express uitgekozen he, zodat ik dichterbij je zou komen zitten he..?’, vraagt Vera zich hardop af. ‘Haha, natuurlijk! Wat denk je? Ik wil je bij me hebben…!’. Ze kruipt tegen hem aan en legt haar hoofd tegen zijn schouder aan. Hij kijkt af en toe stiekem naar haar, wanneer hij denkt dat ze het niet ziet. Maar dit ziet ze wel en op een moment dat hij naar haar kijkt, draait ze haar gezicht naar hem toe. Een momentje van spanning kriebelt bij beiden en hun gezichten komen steeds dichterbij elkaar. Ze zoenen elkaar heel teder en beheerst, maar dit verandert al snel in gretig zoenen. Ze draait zich naar hem toe en gaat bovenop hem zitten. Ze blijft hem zoenen, maar haar handen gaan behendig naar beneden, zijn shirtje gaat al snel uit. Haar ogen blijven zijn aandacht vasthouden, terwijl haar handen op de verkenning gaat. Ze heeft een strak lijf voor zich en zegt dit ook eerlijk tegen hem. Hij is blij met haar goedkeuring en duwt haar weer terug op de bank. ‘Het is nu jouw beurt… Je gaat genieten nu..!’, zegt hij tegen haar en ze schrikt van het onverwachtse move, maar ontspant zich snel genoeg weer. Zijn handen glijden over haar lijf, ontdoet haar van haar sexy truitje en komt achter dat ze het setje aan heeft. ‘Maar hoe heb je dat gedaan? Je hebt hem netjes bij de kassa neergelegd en verder ook niet meer in een pashokje geweest?!’, wordt er gevraagd. ‘Haha ja, ik heb hier rond gekeken toestraks en snel de kans gegrepen om het setje aan te doen..’. ‘Oh, slim gedaan..’, is zijn reactie, ‘maar het gaat nu al uit’, en knipoogt erbij. De rechterhand glipt naar haar rug en rommelt daar even, maar de bandjes van de BH vallen over haar schouders en BH wordt weggehaald.

Hij geeft een dwaalspoor van kusjes van haar nek naar haar tepels toe. De kusjes houden even op en hij kijkt diep in haar ogen , terwijl hij ene tepel tussen zijn lippen neemt. Hij sabbelt erop en merkt dat zij haar ogen al genietend sluit. Hij besluit om het iets sneller te laten gebeuren en zijn hand gaat naar haar broek. Hij maakt het open en trekt het uit, zijn vingers glijden over de mooie string. Ze houdt haar adem even in, als hij haar string nu ook uittrekt en haar clitje wordt beroerd door zijn vingers. Ze drukt zich nog beter in de bank en laat alles aan hem over. Hij laat een vinger naar binnen glippen en merkt dat er meer ruimte is, hij stopt er nog 1 vinger bij. Zijn vingers gaan heen en weer in haar natte kut en ze begint zachtjes te kreunen. Opeens verruilt hij zijn vingers voor iets zachters, ze voelt dat hij zijn tong gebruikt. Zijn tong glijdt langs haar clitje, zo haar natte kutje in. Dit wordt steeds afgewisseld en ze geniet ervan. Ze legt haar vingers op haar clitje, terwijl ze zijn tong voelt bewegen. Ze verlangt zo naar zijn harde, ze hoopt dat het niet te lang gaat duren, voordat hij haar eindelijk neukt. Net of hij haar gedachten heeft gehoord, houdt hij op met haar likken en legt haar op haar rug. Hij komt bovenop haar en ramt zijn harde in een keer bij haar binnen. Ze kreunt en kijkt hem vragend om een zoen. Hij zoent haar, terwijl hij door blijft stoten en steeds sneller ook. Ze kreunen allebei volop en genieten van het moment. Ze remt hem even af en legt hem op zijn rug, dit keer gaat zij bovenop! Hij geniet van de blik op haar lijf en met zijn handen steunt hij haar bij haar heupen. Prompt stopt ze en hij voelt aan het samentrekken van haar natte kutje dat ze klaarkomt. Dit haalt de laatste drempel weg voor hem en hij komt intens klaar, tegelijk met haar.
Ze gaat van hem af en vraagt hem mee te gaan naar de slaapkamer. ‘Of slaap ik ergens anders, dan in je bed?’, vraagt ze ineens twijfelachtig. ‘Gekkerd, denk je nou dat ik je nog ergens anders laat slapen na dit hele gebeuren?!’, antwoordt hij lekker relaxed.

Ze stappen samen in zijn bed en kruipen voldaan tegen elkaar aan. Lepeltje lepeltje..
En Vera voelt opeens weer wat groeien………………………….

92% (11/1)
 
Categories: First TimeMature
Posted by SexxBitch
2 years ago    Views: 418
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
super geil. Meer van dit soort aub.
2 years ago
Lekker
rickla
retired
2 years ago
mooi verhaal sexbitch heb er van genoten. ;))
jackbosvelt
retired
2 years ago
Geil verhaal sexbitch, toch heb ik het gevoel dat meer in huis hebt....;-)
2 years ago
Heerlijk Verhaal sexbitch! Je hebt talent!!! Heb je meer verhaaltjes?