Apokalypsi (3o meros)

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Ένα απόγευμα η Μαρία καθόταν επάνω μου και απολάμβανε ένα διακριτικό μασάζ στην κωλοτρυπίδα. Το είχε ξεσηκώσει από κάτι κινέζικα ερωτικά βιβλία, που το παρουσίαζαν ως την τέλεια μέθοδο χαλάρωσης, δοκιμασμένη από τις παλλακίδες του αυτοκράτορα. Είχα καταφέρει να το πετύχω και η Μαρία, σε κατάσταση νιρβάνα, κουνιόταν πάνω στο πρόσωπό μου ελαφρά και ηδονικά, ανταμείβοντας αργά και που τις προσπάθειές μου με συσπάσεις του πρωκτού της, που άφηναν να χυθούν στο στόμα μου σταγόνες από ένα πιπεράτο υγρό. Τότε σκέφτηκα να της θυμίσω τους όρους της παλιάς μας συμφωνίας, που περιλάμβαναν την κατά βούλησή μου χρήση του πισινού της.
-Μαρία, δεν έχει μόνο το μουνί σου, έχει και ο πούτσος μου δικαιώματα, είπα, με φανερή την αγανάκτηση.
-Όπως θέλεις μωρό, μου, είπε η Μαρία, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πάντως παρά την προθυμία της διέκρινα μια ελαφριά ειρωνεία στον τόνο της φωνής της.
Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα, με έστειλε στο μπάνιο να φέρω λίγο λιπαντικό λάδι και απλώθηκε στο κρεβάτι, ένα τέλειο, γεμάτο κορμί με ένα ακόμα πιο τέλειο πισινό. Το κόκκινο φως που κυριαρχούσε στο δωμάτιο έκανε ακόμα πιο ερωτικό, αν ήταν δυνατό, το θέαμα. Πλησίασα τρέμοντας. Ο πούτσος μου ήταν ήδη σηκωμένος και ερεθισμένος.
Μόλις όμως τον ακούμπησα στη βάση του πισινού της άρχισε να μαλακώνει. Προσπάθησα να τον παίξω, αλλά τίποτα δεν έγινε. Ξάπλωσα διαλυμένος στο κρεβάτι. Η Μαρία, χωρίς να δείξει καμμιά συμπάθεια άρχισε να μου την παίζει και να την πλησιάζει στο μουνί της. Τίποτα πάλι. Έκανε κι άλλες προσπάθειες, με το στόμα και τα βυζιά αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Πάντως ο τρόπος που το έκανε έδειχνε περισσότερο πως ενδιαφερόταν να με πείσει για την ανικανότητά μου παρά να με ξανακάνει ικανό. Στο τέλος μου είπε:
- Δε νομίζεις πως τώρα που με άναψες πρέπει να κάνεις κάτι; Ευτυχώς έχεις και άλλα όργανα αγαπούλα μου. Οι τριχούκες μου θέλουν δρόσισμα. Και χωρίς συζήτηση μου έβαλε στο στόμα το μουνί της. Άρχισα να βρέχω τις πυκνές μουνότριχές της με σάλιο όταν την άκουσα να συμπληρώνει:
- Μωρό μου ελπίζω να είναι κάτι περαστικό, γιατί δεν έχει μόνο ο πούτσος σου δικαιώματα, έχει και το μουνί μου. Φαντάζομαι θα συμφωνείς.
Τα αποτελέσματα της συζήτησης δεν άργησαν να φανούν. Μετα από μερικές μέρες η σχολή στην οποία δούλευε έδινε ένα πάρτυ και πήγαμε μαζί. Η Μαρία φορούσε ένα μωβ δικτυωτό φόρεμα που άφηνε να φαίνονται τα υποτιθέμενα εσώρουχά της και της έφτανε λίγο πιο κάτω από τον πισινό. Της κόλλησαν άγρια όλοι οι άντρες και αγνόησε σε όλο το πάρτυ την παρουσία μου. Στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας, σχολίασα πικρόχολα το γεγονός, για να εισπράξω την απάντηση:
-Δεν αξίζουν όλοι μαζί όσο εσύ μονάχος σου μωρό μου. Μόνο που αυτών τους σηκώνεται.
Έμεινα άναυδος από την απάντηση και μόνο μετά από αρκετά λεπτά της απάντησα:
- Μαρία, αν πας με άλλον δεν θα το αντέξω. Τελειώσαμε, και βρες άλλον να σου κάνει τα κόλπα.
Δεν αποκρίθηκε, έκλεισε τα μάτια και αναπαύτηκε στο κάθισμα του αυτοκινήτου, με ένα ελαφρό χαμόγελο, ίδιο με εκείνο που είχε όταν πριν λιγες μέρες μου πρόσφερε εις μάτην τον κώλο της.
Η ζήλεια φέρνει την παρακολούθηση και η παρακολούθηση τη γνωστή τραγική επιβεβαίωση. Την παραφύλαξα ένα πρωινό να βγαίνει από τη σχολή και την ακολούθησα με τη μηχανή. Πάρκαρε και μπήκε σε ένα μπαρ, από το τζάμι την είδα να φιλάει έναν άλλο και να κάθεται σε ένα τραπέζι μαζί του. Θολωμένος μπήκα μέσα και κάθισα στον πάγκο, παραγγέλνοντας ένα ποτό, έτσι ώστε να τους βλέπω και να με βλέπει. Η Μαρία δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου. Προφανώς με είχε από πριν πάρει χαμπάρι. Αντιθέτως, συνέχισε να ερωτοτροπεί ακόμα πιο απροκάλυπτα. Πλήρωσα και έφυγα, αηδιασμένος και οργισμένος.
Περιπλανήθηκα αρκετές ώρες, μέχρι που αποφάσισα να γυρίσω σπίτι κατά το απόγευμα. Ήταν ήδη εκεί, καθισμένη στον καναπέ και διαβάζοντας ένα περιοδικό. Στάθηκα μπροστά της συγκρατώντας με μεγάλο κόπο τα νεύρα μου.
-Καταλαβαίνεις πως με αυτό που έκανες τελειώσαμε; Τη ρώτησα. Καμμιά απάντηση.
-Μαρία, μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω, επανέλαβα.
-Είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις μωρό μου, απάντησε ατάραχη, και σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο.
Η αδιαφορία της με εξόργισε ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να μαζεύω τα βασικά από τα πράγματά μου και να τα βάζω όπως όπως σε μια βαλίτσα. Διάλεξα και τα πιο απαραίτητα από τα χαρτιά μου και έφαγα κάμποση ώρα για να τα ξεχωρίσω. Μετά βγήκα από το γραφείο με τη βαλίτσα. Η Μαρία είχε μόλις βγει από το μπάνιο και είχε πάλι ξαπλώσει αναπαυτικά στην πολυθρόνα του σαλονιού, διαβάζοντας. Στάθηκα όρθιος μπροστά της με τη βαλίτσα στο χέρι.
-Απ’ ό,τι φαίνεται δεν ενδιαφέρεσαι και πολύ, όμως εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα αντίο.
Η Μαρία δεν άπάντησε, κατέβασε όμως το περιοδικό και με κοίταξε με ένα βλέμμα τόσο σκοτεινό που τα πόδια μου λύθηκαν. Ύστερα αργά-αργά άρχισε να ανασηκώνει το κοντό φόρεμα που φορούσε, αφήνοντας σιγά σιγά να φανεί το μουνί της, ανοίγοντας ταυτόχρονα διάπλατα τα πόδια της.
Αγαπητοί αναγνώστες, το είχε μόλις ξυρίσει τελείως, αφήνοντάς το για πρώτη φορά απολύτως γυμνό μπροστά στα εκστατικά μάτια μου! Ένιωθα πως αυτό το μοναδικό θέαμα με άδειαζε από κάθε προσωπική βούληση και πάλεψα για να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από εκεί. Όμως ήταν αδύνατο.
Τα γόνατά μου, που ήδη έτρεμαν, λύγισαν και γονάτισα μπροστά της, με το βλέμμα κολλημένο εκεί κάτω, μέχρι που το πρόσωπό μου βρέθηκε και πάλι ανάμεσα στα πόδια της. Αφού βολεύτηκε λίγο, πήρε από δίπλα το τηλέφωνο και άρχισε να σχηματίζει έναν αριθμό. Μίλησε ερωτικά αρκετή ώρα με έναν άντρα, αδιάφορη για το ποτάμι τα δάκρυα που έβρεχαν το μουνί της. Έκλεισε το τηλέφωνο αφού πρώτα κανόνισε ένα ραντεβού μια ώρα αργότερα. Ντύθηκε και έφυγε, δίνοντάς μου εντολή να την περιμένω.
Γύρισε αργά το βράδι, με το μουνί και τον κώλο γεμάτα σπέρμα και δικούς της χυμούς. Εγκαταλείφθηκα στην απόλαυσή της καταπίνοντάς τα αδιαμαρτύρητα.
Ακολούθησε μια περίοδος ακραία και εξωπραγματική. Δε γνωρίζω αν πρέπει να ευχηθώ στους άντρες αυτού του κόσμου να βιώσουν κάτι ανάλογο ή αν η ευχή μου αυτή ισοδυναμεί με κατάρα. Ξέρω όμως καλά πως δεν υπήρξε ποτέ άντρας που να αφιερώθηκε τόσο πολύ σε ένα γυναικείο όργανο όσο εγώ, πως ποτέ δεν υπήρξε γυναικείο όργανο που να έζησε τόσο βασιλικά όσο αυτό της φίλης μου. Σχεδόν είχε πάρει υπερφυσικές διαστάσεις στο μυαλό μου, γέμιζε όλες τις στιγμές μου, ακόμα και όταν η Μαρία δεν ήταν σπίτι. Τρελαινόμουν όταν δεν ήμουν από κάτω της, ζούσα διαρκώς για τη στιγμή που θα ερχόταν σπίτι και θα με ελεούσε με το άτριχο ανοιχτό της αιδοίο. Η μέρα μακριά του δεν πέρναγε, όσο η ώρα που θα το έβλεπα πλησίαζε. Κι όταν πια έφτανε και, κατά το συνήθειό της, κρέμαγε τα ρούχα της στον καλόγερο της εισόδου μένοντας τελείως γυμνή, την Μαρία την περίμενε ένας άντρας σε κατάσταση πυρετού που της πρότεινε τρέμοντας τη γλώσσα του.
Δεν της έγλυφα απλά το μουνί και τον κώλο. Είχα ανοίξει ένα εντελώς ξεχωριστό κανάλι επικοινωνίας μαζί τους, μια τέτοια κατάσταση λατρείας όπου η κάθε λεπτομέρεια έπαιζε τεράστια σημασία. Κάθε τετραγωνικό χιλιοστό υπηρετούνταν ξεχωριστά, κάθε μυρωδια της επίσης, κάθε σταγόνα, κάθε ουσία που μου παραχωρούσε ήταν υπόθεση τεράστιας σημασίας για μένα. Μόλις το πρόσωπό μου πλησίαζε στα απόκρυφά της, ένοιωθα ότι βρισκόμουν σε ένα χώρο που είχε έκταση δεκάδων τετραγωνικών μέτρων. Το καθημερινό μου ταξίδι από την κωλοτρυπίδα μέχρι την κλειτορίδα της μπορούσε να διαρκέσει ώρες! Λένε πως οι Εσκιμώοι διακρίνουν εκατό διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού, που εμείς οι υπόλοιποι αδυνατούμε να δούμε. Εγώ πάλι μπορούσα να ξεχωρίσω μυρωδιές, γεύσεις και γωνιές που δε νομίζω ότι μπορεί να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας.
Εγκαταλειμμένος στις ορέξεις αυτού του υπέροχου μουνιού δεν έβλεπα την αναπόφευκτη και μεγάλη αλλαγή που είχε δεχτεί η σχέση μας. Η Μαρία, μετά το θρίαμβο εκείνου του μεσημεριού, όταν πια παραδόθηκα άνευ όρων στο ξυρισμένο και φλογισμένο αιδοίο της, ξεπέρασε, όπως νόμιζα δυστυχώς, κάθε όριο αδιαφορίας. Σιγά σιγά με εξωθούσε σε ένα κόσμο όπου είχα όλο και λιγότερη σημασία ως πρόσωπικότητα. Όλη μου η παιδεία και η μόρφωση, ο χαρακτήρας και η καλλιέργειά μου δεν μέτραγαν καθόλου. Σημασία είχε αν έγλυφα καλά, αν μπορούσα να αντέξω τις απίστευτες απαιτήσεις της, αν ασχολιόμουν όσο έπρεπε με τα ανοιχτά πόδια της. Κάθε απόγευμα έπρεπε να σκύψω μπροστά της και μια ώρα ολόκληρη να ασχοληθώ με την επιμέλεια του μουνιού και του κώλου της. Προσεκτικά έπρεπε να τα καθαρίσω από οποιαδήποτε τρίχα που φαινόταν να βγαίνει, να τα αλείψω με όλο και πιο εξεζητημένα μυρωδικά και αρωματικά λάδια, να τα σκουπίσω με πανάκριβα υφάσματα που έπρεπε να τρέχω δυο ώρες σε μαγαζιά για να τα βρω. Καθε πρωί έπρεπε να σηκωθώ μισή ώρα νωρίτερα, να ετοιμάσω καφέ, κρουασσάν και μέλι στην Μαρία, που σηκωνόταν, πήγαινε τουαλέττα και επέστρεφε ασκούπιστη στο κρεβάτι μας, να πάρει το πρωινό της και να μου προσφέρει κι εμένα το δικό μου. Και κατά τις 9 κάθε βράδι ηεπέστρεφε από το γυμναστήριο κι έπρεπε να την πλύνω και να την ετοιμάσω για τη βραδινή της έξοδο. Τελευταίο στάδιο της ετοιμασίας της, πριν της φορέσω το βρακάκι, να «της ζεστάνω το μουνί», όπως έλεγε, φιλώντας και γλύφοντας μόνο τα εξωτερικά χείλη και το γυμνό της εφηβαίο, μέχρι τη στιγμή που υγραινόταν κι έβγαιναν οι πρώτες μυρωδιές. Κια όταν γύριζε έπρεπε να είμαι εκεί, να καθαρίσω προσεκτικά με το στόμα μου τα υπολείμματα του έρωτά της για να κοιμηθεί ήσυχη.
Όλα αυτά θα φαίνονται ακραία και εξευτελιστικά για έναν άντρα. Όμως πριν με κρίνει κανείς πρέπει να ξέρει τι έβλεπα εγώ μπροστά μου. Σήμερα, που έχω κι εγώ αυτό που ονομάζουμε «φυσιολογική» ζωή, οικογένεια, παιδιά κ.λπ. είμαι μακριά από αυτήν την ιστορία όσο και ο οποισδήποτε τη διαβάζει. Σχεδόν απορώ κι εγώ όπως θα απορεί κι αυτός πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν ήμουν εγώ κάποια ειδική περίπτωση, δεκτική σε τέτοια μεταχείριση. Επειδή έζησα αυτό που έζησα και το γεύτηκα μέχρι την τελευταία του σταγόνα, ξέρω πως κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα γυναικείο μουνί που του παρουσιάζεται σε όλη του τη δόξα και ομορφιά. Δεν έχει ούτε μια στις χίλιες πιθανότητα να κρατηθει όρθιος μπροστά σε ένα μουνί που ξέρει τι θέλει. Ξέρω πως μόνο μια μικρή μειοψηφία θα το καταλάβει αυτό, μιας και οι περισσότερες γυναίκες αγνούν τι πραγματικά κρύβουν ανάμεσα στα πόδια τους. Oσες και όσοι έχουν όμως «περάσει στην άλλη πλευρά» και διαβάζουν αυτές τις γραμμές ξέρουν πολύ καλά για τι μιλάω.
Ύστερα είναι κι αυτό που ζούσα. Μπορεί να φανεί γολγοθάς για μια κοινή σχέση όλη αυτή η αφοσίωση και όλο αυτό το συναισθηματικό βάσανο. Όμως υπάρχουν καταστάσεις πέρα από την ευτυχία ή τη δυστυχία, από τις οποίες δεν μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε. Ούτε και θέλουμε. Είχε αποκαλυφθεί μπροστά μου το γυναικείο μουνί όπως ήταν πριν χιλιετηρίδες, όταν κυβερνούσε τον κόσμο, καθημερινά διαπίστωνα πόση τρυφεράδα διέθετε αλλά και πόση εξουσιαστική δύναμη. Και με την καθημερινή μου φροντίδα έφερνα στην επιφάνεια ένστικτα και ορέξεις από πολύ παλιά, όταν ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός.
Δεν ήξερα όμως πως έπρεπε να προσέξω ποσο βαθιά να σκάψω. Γιατί στον πάτο αυτού του πηγαδιού των ενστίκτων κρύβονται πράγματα πολύ σκοτεινά. Και σύντομα θα διαπίστωνα πως κάθε παράδεισος έχει την κόλασή του.
Μια Παρασκευή απόγευμα εκτελούσα γονατιστός την καθιερωμένη πριν την έξοδο περιποίηση του μουνιού της Μαρίας, που αάνετα καθισμένη σε μια πολυθρόνα μιλούσε στο τηλέφωνο, με κάποιον άντρα . Είχα φτιάξει ένα μίγμα από αρωματικά βότανα και το άπλωνα προσεκτικά στο αποτριχωμένο μουνί της. Είχε προηγηθεί βέβαια ο ημερήσιος έλεγχος για εξαφάνιση οποιασδήποτε υποψίας τρίχας. Για εκείνη την ημέρα η Μαρία είχε διαλέξει ένα μίγμα κυρίως βασισμένο στο ylang-ylang με βάση ροδόνερο και μια σταγόνα jinseng. Το ylang-ylang από τη μια χαλάρωνε και άπλωνε τα μεγάλα χείλη του αιδοίου της κι από την άλλη ξυπνούσε τις αισθήσεις, σπέρνοντας γύρω τη βαριά μυρωδιά του που αναμιγνυόταν ταιριαστά με τη μυρωδιά της Μαρίας. Το jinseng ζωντάνευε την κλειτορίδα της και έκανε το γυμνό της εφηβαίο να φουσκώνει. Η Μαρία, χωρίς να διακόψει την κουβεντούλα και χωρίς καν να με κοιτάξει, άλλαξε λίγο στάση και με το χέρι έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση που σήμαινε ότι ήθελε να της περιποιηθώ με τη γλώσσα μου τον κώλο. Άφησα το πιατάκι με το μίγμα κάτω και άρχισα να παίρνω αυτό που ονομάζαμε ῾το μονοπάτι της Μαρίας῾, τη στενή περιοχή ανάμεσα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα. Αυτά τα λίγα εκατοστά στη δική μας σχέση διανυόντουσαν σε δέκα τουλάχιστον λεπτά. Από πάνω μου τα χάχανα και οι προκλητικές κουβέτες πλήθαιναν.
Ξαφνικά μέσα στις κουβέντες, άκουσα και κάτι που ήταν σαν «να ξεκινήσουμε πρωί για να αποφύγουμε την κίνηση» και κάτι σαν «εγώ δεν έχω πρόβλημα γυρνάω και Δευτέρα βράδι». Άρχισα να ιδρώνω
Αλλά με την τελευταία πράξη της σχέσης μας θα ασχοληθώ στο τελευταίο μέρος της αφήγησής μου.
(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΣΩ-H αληθεια ειναι οτι απο εδω και περα δυσκολευομα λιγο, η ιστορια καμμια φορα σε πηγαινει σε μονοπατια που δεν ξερεις αν θελεις να ακολουθησεις)


100% (6/0)
 
Categories: Fetish
Posted by ServingYou2
2 years ago    Views: 370
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Ενω το πρωτο μερος ειναι σχεδον αυτοβιογραφικο, στο β και το γ ο ηρωας αυτονομειται και ζει τη δικη του ιστορια. Οι ιστοριες που γραφω δεν ειναι κατευθυνομενες απο εμενα, απο ένα σημειο και περα τις αφηνω και παιρνουν το δρομο τους και εκ των υστερων όπως καθε αλλος βγαζω τα συμπερασματα μου. Οι δυο ηρωες μου, ο ανδρας και η γυναικα παιζουν ενα παιχνιδι που βρισκεται περα απο την αγαπη και το ρομαντισμο, δοκιμαζοντας τα ορια μιας σχεσης σε συνθηκες που δεν ειναι οι συνηθεις.
Οπως καταλαβαινετε δεν αισθανομαι αρμοδιοτερος να εξηγησω για την απωλεια της στυσης του ανδρα, απο ο,τι ενας αλλος αναγνωστης. Η ιστορια υπαρχει εγω απλως τη γραφω.
Αν μετα απο αυτα θελετε τη δικη μου γνωμη, νομιζω ότι ο ηρωας δεν εχει στυση γιατι η Μαρια του εχει υποβαλει τη δικη της επιθυμια να τον μετατρεψει σε αντικειμενο, να του στερησει δηλαδή ενα σημαντικο χαρακτηριστικο της φυλετικης του ταυτότητας.
2 years ago
Διαβάζεται άνετα κρατώντας το ενδειφέρον. Ειναι μια κατάσταση ''δύσκολη''. Ο ανήρ της ιστορίας υποφέρει ο ίδιος εν γνώση του. Παραδομένος στο πάθος του. Αυτο μπορει να προκαλεσει διαφορες αντιδράσεις αλλα το κορμι του βασάνιζε... Ουτε εκπορνευε γυναικες ουτε ανήλικα χάιδευε η άλλα απάνθρωπα και εξευτελιστικά που βλεπουμε γυρω μας αυτο που δεν κατάλαβα είναι γιατί απο ενα σημείο και μετά ο πρωταγωνιστής χάνει την στύση του...
2 years ago
Οι ιστορίες ειναι για να ξεφευγουνε. Την αφηνω να με παει οπου θελει και περναω καλα έτσι.
Αλλωστε τι πιο ωραιο απο το να βρισκεσαι εστω και για λιγο εκτος οριων;
2 years ago
Φίλε μου τώρα βρήκα και το τρίτο μέρος της ιστορίας σου.
Εδώ νομίζω ότι η ιστορία σου έχει ξεφύγει τελείως. Μιλάς για απολύτως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτά που ξεκίνησες να γράφεις. Εδώ πλέον δεν έχει να κάνει με την ιδιαίτερη ευχαρίστηση που μπορεί να έχει κάποιος άντρας και ταυτόχρονα μια γυναίκα ικανοποιώντας με το στόμα του και τη γλώσσα του το μουνάκι της ερωμένης του.
Πέρασες σε άλλα φετίχ ...πιο προχωρημένα... Αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν "cuckold" και που εν μέρει μεταφράζεται "κερατάς" αλλά όχι φυσικά με την έννοια που του δίνουμε στην Ελλάδα. Κερατάς και "υποτακτικός" συνάμα!!!
Συγνώμη αλλά έχεις πραγματικά ξεφύγει τελείως...
2 years ago
Μπράβο. Καλοσ περιμένουμε την συνέχεια
2 years ago
Sunexise file mi masas...