Η αποκάλ&upsilon

(συνεχεια απο το προηγουμενο. Το πρώτο μερος το αναρτησα αρχικα ως servingyou αλλα για καποιο περίεργο λογο το συστημα δε με αφηνει να μπω. Εδώ λίγη συνέχεια...ελπιζω να σας αρεσει)

(...) Από εκείνη την Κυριακή τα πράγματα ανάμεσε σε μένα και την Μαρία πήραν άλλο δρόμο, γεμάτο απρόοπτα και εκπλήξεις. Βήμα στο βήμα η σχέση μας άλλαζε, απομακρυνόταν από την αφετηρία της. Όλο και δυσκολότερο γινόταν, όσο προχωρούσαμε, να θυμηθώ πώς ξεκίνησε η ιστορία μας κάποτε εκεί στο γυμναστήριο. Ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όσα συνέβησαν ήταν πραγματικά, πως αληθινά ήμουν εγώ αυτός που έκανε όλα αυτά – ακριβέστερα αυτός που καθόταν να του τα κάνουν. Μέσα από το προστατευτικό κέλυφος της σημερινής μου ζωής, την οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά, όλα αυτά φαίνονται σαν ιστορία κάποιου άλλου.
Την πρώτη εκείνη φορά που δοκίμασα το μουνί της Μαρίας διαδέχθηκε μια περίοδος πυρετού. Η Μαρία, απαλλαγμένη πια από κάθε αιδημοσύνη, πέρναγε αρκετό χρόνο πάνω από το στόμα μου, αφήνοντας με να ανακαλύψω κάθε γωνιά των απόκρυφών της. Δεν υπερβάλλω αν πω ότι περνούσαμε πάνω από ώρα κάθε μέρα, πλαισιώνοντας τη φροντίδα του μουνιού της με ένα ολόκληρο τελετουργικό, στο οποίο φυσικά τελετάρχης ήταν το στόμα μου. Σιγά σιγά αυτό έγινε για την Μαρία συνήθεια, και η συνήθεια έφερε την εξάρτηση. Ένιωθα ότι κάθε ερωτική μας στιγμή την έβλεπε σαν απλό πρελούντιο της στιγμής που θα καθόταν επάνω μου και θα βολευόταν με μικρές κινήσεις πάνω στο πρόσωπό μου. Όταν κάναμε έρωτα, βιαζόταν να με κάνει να τελειώσω, πότε ανεβαίνοντας επάνω μου και παίρνοντας την πρωτοβουλία, πότε με κινήσεις της λεκάνης της ή του πισινού της, για να λήξει αυτή η φάση και να πάρω επιτέλους θέση από κάτω της. Ακόμα και όταν φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν τόνιωθα πως δεν ήταν εκεί, σκεφτόταν μόνο το μουνί της. Σχεδόν με πίεζε να κατέβω εκεί χαμηλά και να πάρω στο στόμα μου τα ήδη υγρά χείλη της.
Άρχισε να κυκλοφορεί μες το σπίτι που είχαμε πιάσει γυμνή από τη μέση και κάτω. Τις φορές που την έπιανε σεμνότητα ή κρύωνε, φρόντιζε να φοράει κάτι πολύ κοντό, αφήνοντας το βρακάκι της επιδεικτικά κάπου για να φαίνεται πως δεν το φοράει. Αυτό την τρέλαινε, οι κινήσεις της μέσα στο σπίτι γίνονταν όλο και πιο νευρικές, μέχρι που έτρεχε εκεί που τύχαινε να βρίσκομαι, και σχεδόν με τη βία με έβαζε να ηρεμήσω ενα μουνί που είχε ήδη γίνει μουσκίδι. Μετά, ήρεμη πια, δεχόταν για λίγο ακόμη τις περιποιήσεις μου, σηκωνόταν χωρίς να πει κουβέντα και συνέχιζε αυτό που είχε διακόψει. Όσο μάλιστα περνούσε ο καιρός, αντί να έρχεται κάποιος κορεσμός, η ανάγκη της αυτή φούντωνε ακόμα περισσότερο. Αισθανόμουν ότι όλα τα άλλα που απάρτιζαν τη σχέση μας σιγά σιγά ξεθώριαζαν και το μόνο που επιθυμούσε η φίλη μου είναι να κάθεται με τις ώρες πάνω μου. Το αισθανόμουν σε ό,τι κάναμε, στον κινηματογράφο, στα πάρτι ή στις βόλτες, πως όλα αυτά τα έβλεπε σαν αναγκαστικά και αναπόφευκτα διαλείμματα που απλώς δυνάμωναν την επιθυμία της και την επικείμενη απόλαυσή της. Ακόμα κι εγώ δεν είχα ποτέ μάθει τόσο καλά μια γυναίκα, δεν υπερβάλλω αν πω ότι ήξερα μια μια τις τρίχες που στόλιζαν το μουνί της και τις άλλες, τις απαλές σαν χνούδι, που έβγαιναν γύρω από την κωλοτρυπίδα της.
Θα ρώταγε κανείς πώς τα δεχόμουν αυτά χωρίς να διαμαρτυρηθώ. Υπήρχαν πολλοί λόγοι.
Ο πρώτος, ήταν πως αποζημιωνόμουν και με το παραπάνω. Δεν ξέρετε τι σημαίνει να είσαι δίπλα σε μια γυναίκα που βρίσκεται σε διαρκή ερεθισμό. Πώς είναι το βλέμμα της, πώς είναι οι κινήσεις του κορμιού της, τι σημαίνει να ακούς την ανάσα της, να έχει βραχνιάσει η φωνή της. Κάθε στιγμή μαζί της είναι αληθινή, με τη γλώσσα μου κρατούσα στην επιφάνεια ένα πλάσμα που ερχόταν από πολύ παλιά και είχε ταφεί κάτω από τα πρέπει του υποτιθέμενου πολιτισμού μας. Έπρεπε να τη δείτε να χορεύει για να καταλάβετε με τι θηλυκό συζούσα. Ζούσα μια αληθινή ζωή, η Μαρία με κοίταζε με μάτια που έλαμπαν και καθόλου δε μ’ ενδιέφερε που πια λίγο συζητούσαμε και λίγο βρισκόμασταν εκτός σπιτιού.
Ο δεύτερος λόγος ήταν η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της Μαρίας. Είχε αποκτήσει μια φοβερή όρεξη για φαγητό, και για ένα συστηματικά αθλούμενο άτομο αυτό σημαίνει αύξηση του βάρους, αλλά σε μυϊκή μάζα. Το κορμί της στρογγύλεψε, τα πισινά και τα βυζιά της φούσκωσαν, τα πόδια της πήραν μερικά εκατοστά και γρήγορα η λεπτή μου ερωμένη γέμισε καμπύλες. Ακόμα και τα ανατολίτικα χαρακτηριστικά του προσώπου της τονίστηκαν, η λεπτή μου φίλη μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό θηλυκό που τον ερωτισμό της δεν μπορούσε να τον χωρέσει κανένα ρούχο. Άλλωστε κι εδώ είχαμε αλλαγή, τα τζην και τα αθλητικά τα διαδέχτηκαν κοντά φορέματα και ψηλά τακούνια που προκαλούσαν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Στο σπίτι μας πάλι, κυκλοφορούσε με νωχελικές κινήσεις ένα γυμνό θηλυκό που, αν πριν είχε τη σβελτάδα και την ελαστικότητα του φιδιού, τώρα είχε τη δύναμη, την ομορφιά και τη σιγουριά του αιλουροειδούς. Συχνά και το βλέμμα του...Αλλά αλλού ήταν η μεγάλη αλλαγή.
Το μουνί της είχε αλλάξει, είχε γίνει αγνώριστο. Τα εξωτερικά χείλη είχαν φουσκώσει, τα μέσα έβγαιναν πιο έξω. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως πράγματι έγινε κάτι τέτοιο. Θυμόμουν όμως πολύ καλά πώς ήταν όταν το πρωτοένοιωσα στο στόμα μου. Τώρα σχεδόν δε χωρούσε κι όταν η Μαρία καθόταν πάνω μου σκέπαζε ολόκληρο το κάτω μέρος του προσώπου μου. Η κλειτορίδα της φούσκωνε και σχεδόν φαινόταν όταν μισάνοιγε τα πόδια. Αλλά και η μυρωδιά του είχε γίνει ακόμα πιο βαριά, σχεδόν ναρκωτική, μερικές φορές έβγαινα από κάτω της μισοζαλισμένος. Αυτό που δεν άλλαζε ήταν η όρεξή του και η διάθεσή του να το υπηρετούν με όποιο τρόπο του έκανε κέφι. Θα έλεγα μάλλον ότι μαζί με τις διαστάσεις του μεγάλωσε και η επιθυμία του. Κι όταν εξουθενωμένος κατάφερνα να το ικανοποιήσω, με περίμενε μια πεινασμένη κωλοτρυπίδα που μου την πρόσφεραν δυο τέλεια πισινά.
Ένας φίλος γιατρός που του εκμυστηρεύτηκα την απίστευτη ανατομική αλλαγή διατύπωσε την υπόθεση πως οφειλόταν στην αλλαγή βάρους. Αλλά εγώ ξέρω πως άλλος είναι ο λόγος κι ας φαίνεται αληθοφανής η επιστημονική εξήγηση...
Μαγεμένος από αυτό το υπέροχο μουνί δεν πρόσεχα πως κι άλλα πράγματα άλλαζαν. Η Μαρία γινόταν όλο και πιο λιγόλογη, όλο και πιο αποφασιστική στις αντιδράσεις της. Η παλιά της δειλία δεν αναγνωριζόταν πουθενά, είχε σκληρύνει και στο βλέμμα και στη συμπεριφορά. Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά σε ένα τουρνουά που διοργάνωσε η σχολή της, όπου τσάκισε από τον πρώτο γύρο δυο αντιπάλους της. από τις οποίες στο παρελθόν είχε χάσει επανειλημμένα. Αλλά κι απέναντί μου είχε αλλάξει συμπεριφορά.
Οι έξοδοί μας περιορίστηκαν, το ίδιο και η κοινωνική μας ζωή. Συζητούσαμε ελάχιστα, μοιραζόμασταν πολύ λίγα πράγματα. Ακόμα και η ερωτική μας ζωή άδειασε από ότιδήποτε δεν ήταν απόλαυση για το μουνί και τον κώλο της Μαρίας. Συχνά δεν έμπαινα καθόλου μέσα της, με αυνάνιζε απαλά και με τελείωνε, ή με άφηνε να τελειώνω μόνος μου ενώ την έγλυφα. Το σπίτι μας είχε μετατραπεί σε ένα μισοσκότεινο ναό με περίεργες μυρωδιές και ανατολίτικα σκοτεινά χρώματα, όπου μπαίναμε και οι δύο για ένα μόνο σκοπό.
Εν τω μεταξύ οι ζωές μας έξω από το σπίτι παίρνανε διαφορετική πορεία, της Μαρίας προς τα επάνω και η δική μου προς τα κάτω. Η βελτίωσή της στο ταε κβο ντο και οι διακρίσεις που μάζευε οδήγησαν σε μια πρόταση για συνεργασία σε μια πολύ καλή σχολή πολεμικών τεχνών, με συμφέροντες όρους. Εγκατέλειψε το γραφείο στο οποίο δούλευε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ξανάρχισε να ασχολείται με μια παλιά της αγάπη, το τζούντο. Αυτό το τελευταίο αύξησε ακόμα λίγο το εκτόπισμά της αλλά έκανε ακόμα πιο σφιχτό το κορμί της, τα πισινά της σχεδόν δε χωρούσαν μέσα στα ρούχα της, τα μάντευες σε κάθε λίκνισμά της.
Η δική μου πάλι ζωή πήγαινε κατά διαβόλου. ¨Δούλευα σαν διορθωτής κειμένων και επιμελητής εκδόσεων, με το κομμάτι ή τη σελίδα. Η παραγωγικότητά μου όμως είχε πέσει κατακόρυφα. Αλλά το κυριότερο ήταν ότι μέσα μου μεγάλωνε ένα κενό, αφού μου έλειπαν πολλά από αυτά που περιμένει κανείς από μια σχέση. Συχνά, όταν βρισκόμουν έξω σκεφτόμουν πώς διάβολο έμπλεξα έτσι. Όταν όμως έμπαινα σπίτι, τα ξεχνούσα όλα και παραδινόμουν στα ανοιχτά πόδια και τα απαλά πισινά της φίλης μου, που σπάνια πια μου μιλούσε ή μου έδινε άλλου είδους προσοχή.
Όλη αυτή η κατάσταση δεν ήταν βέβαια φυσιολογική, ούτε μπορούσε να παραμείνει έτσι επ’ αόριστον. Όσο εγώ αιχμαλωτιζόμουν από την τέλεια ομορφιά του μουνιού της, τόσο η Μαρία μου φερόταν ακριβώς σαν να ήμουν αιχμάλωτος, αδιαφορώντας για οτιδήποτε δεν συνέβαλλε στην ηδονή της. Συχνά αντιμετώπιζε ειρωνικά την αδημονία μου, με τυραννούσε αιωρούμενη πάνω από το στόμα μου που απελπισμένα εψαχνε τα χείλη του μουνιού της, με ειρωνευόταν όταν παρέδιδα μετά από ολόκληρα δεκάλεπτα κάτω από τα πισινά της. Ακόμα και σ’αυτήν την κατάσταση της πλήρους αφοσίωσης στα υπεροχα απόκρυφα της Μαρίας, αγανακτούσα για την καταφανή ανισότητα στην οποία είχε οδηγηθεί η σχέση μας. Το μόνο όφελος που είχα εγώ, αν εξαιρέσουμε βέβαια την ιδιαιτερότητα της σχέσης μας, ήταν τα ζηλότυπα μάτια των ανδρών όταν με έβλεπαν να κυκλοφορώ τέτοιο θηλυκό. Όμως γρήγορα κατάλαβα ότι κι αυτό το όφελος είχε ανάλογο, και πολύ πικρό, κόστος. (συνεχιζεται)


100% (10/0)
 
Categories: Fetish
Posted by ServingYou2
2 years ago    Views: 283
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments