Schemale fantasie?


Net aangekomen aan het station en klaar voor een nieuwe week op mijn kot(kamer dat studenten huren), zou deze week toch wel ‘anders’ beginnen dan een normale week. Niets vermoedend van wat zou gebeuren stapte ik mijn trein uit en snelde naar de uitgang van het station. Eenmaal aan deze uitgang van het station bleef ik toch wel even stilstaan, buiten was het aan het regen. Met een zware zucht en stille vloek wetend dat ik kletsnat zou worden trok ik niets vermoedend de aandacht van een vrouw dat naast me stond. Klaar om met haar paraplu door de regen te vertrekken.

Doordat ze keek naar mij maakte we oogcontact. Ze lachte even naar mij, waarop ze zei dat ze naar een bepaalde richting moest en indien ik dezelfde weg ging wel mee kon wandelen onder haar paraplu, een aanbod dat ik niet kon afslaan. Onderweg tijdens onze wandeling leerden we elkaar wat kennen en hadden we toch wel enkele zaken gemeen wat het nog leuker maakte ondertussen dat we steeds dichter tegen elkaar aankropen om te schuilen onder de paraplu voor de steeds harder opkomende regen.

Plots houd ze halt, blijkbaar waren we aangekomen aan haar kot. Ze stelde voor dat ik even kon wachten bij haar tot de regen wat zou minderen. Weer een aanbod wat ik niet kon afslaan. Ze had een mooi redelijk groot kot, om de tijd te doven zouden we een filmpje zien en plofte we samen naast elkaar neer in haar bed, wat ook fungeerde als zetel. Hoe spannender de film hoe dichter ze tegen me aankroop tot we uiteindelijk niet eens meer naar de film keken maar meer met elkaar bezig waren. Van bezig zijn gingen we steeds naar meer intenser kussen tot ze mijn trui en shirt uitdeed in één ruk en rustig meer naar beneden begon te kussen. Om dan mijn broek los te knopen en naar beneden trok. In mijn bokser zag je duidelijk de vormen van mijn hard geworden lul. Die ze met bokser aan nog paar keer over likte ook, heerlijk kriebelig gevoel. Na ze zich terug naar boven likte en me enkele intense tongkussen gaf fluisterde ze vervolgens in mijn oor dat ze me de beste blow job ooit zou geven ondertussen haar hand mijn bokser betrad. Waarna ze zich terug naar beneden werkte door een lange kriebelige lik over mijn buik en mijn bokser ook uittrok. In één hap nam ze mijn lul in haar mond en begon ze op en neer te gaan ondertussen dat haar tong rond mijn lul draaide. Zo lekker intens, met een ander hand kneedt ze lekker in mijn ballen om het gevoel nog te vergroten.

Op een gegevens moment voel ik tijdens ze pijpt ook een vinger rond mijn aars wrijven. Hier schrok ik wel even van op waarop ze me geruststelde dat dit het alleen maar lekkerder maakte, en ik geef toe dat het mij wel kriebelig gevoel gaf dus liet ik ze weer verder doen waarop ze begon door te pijpen op mij en ik weer die vinger voelde. Alleen deze keer ging hij iets dieper in mijn aars en dan er weer uit en weer wat dieper en terug uit. Tot hij plots er helemaal inzat. Vanaf dat moment voelde ik dat ik elk moment kon klaarkomen, ik waarschuwde ze hier dan ook op waardoor zei nog vlijtiger en harder begon door te pijpen ondertussen ze me met één vinger beetje vingerde. Tot ik in paar heerlijke warme sperma stralen lekker klaarkwam.

Hierna plofte ze lekker neer naast mij. Ik dacht dat het hier bij wel zou ophouden, maar toen vroeg ze of ik misschien klaar was voor meer, iets speciaal wat ik nog niet zou meegemaakt hebben. Zo nieuwsgierig en geil ik nog was van haar pijpbeurtje ervoor wilde ik absoluut doorgaan. Direct sprong ze uit bed en zette een leuk dansmuziekje op. Waarop ik terug rechtop ging zitten en me lekker laat verleiden door haar gedans. Waarop ze ook haar bh lekker sensueel eindelijk losknoop, twee heerlijke grote borsten waar ik op wilde sappelen, en die ze heerlijk in mijn gezicht op en neer bewoog!! Na ze terug verder ging met haar gedans knoop ze haar jeansbroek los en liet ze deze rustig zakken waar na ze met haar gat tegen mij sensueel op begon te wrijven. Heerlijk, deze dans al schurend tegen mij, tot ze mijn hand liet doorgaan tussen haar benen tot ik aan haar heerlijk sappig kutje zou moeten komen, stootte ik op iets anders. En niet al te groot maar toch mooi gevormde lul! Iets wat ik totaal niet had verwacht en had gezien door heer heerlijk gedans, het verraste mij dan ook zo hevig dat ik wegschoot. Waarop ze me aankeek en zei dat ze me waarschuwde dat het iets speciaal zou zijn en ik nu niet meer kon terugdeinzen. Ze duwde dan ook mijn hand terug op de plaats van haar lul, ik kon dan ook niet anders dan haar te rukken ondertussen ze zelf nog met haar gat tegen me aan het schuren was.

Na een tijdje draaide ze zich dan ook plots om waarop ik recht tegen haar lul aankeek. Ik begon haar weer rustig te rukken maar nu duwde ze ook stilaan met haar handen mijn hoofd dichter na haar toe en me aanmaande haar te pijpen. Ik gaf dan ook eerst enkele kussen op de kop van haar lul, tot ze in een stoot deze in mijn mond duwde en er weer uithaalde, dit herhaalde ze meerdere keren tot ik aan haar lul begon te zuigen zoals ze wilde. Hoe meer ik op en neer begon te gaan, hoe meer ik een kreun hoorde, ik probeerde dan ook nog met mijn tong rond haar lul te draaien. Tot op een gegeven moment ze haar lul terugtrok en me op bed duwde zodat ik terug neerlag. Ze kroop direct op mij om me enkele sensuele kussen te geven al dankend voor de pijpbeurt denk ik zo. Hoewel ze nog niet klaar was, fluisterde ze nu in mijn oor dat er nog iets leuker aankwam. Ze werkte zich terug naar beneden tot ze mijn lul weer lekker in haar mond nam en weer helemaal stijf pijpte. Hier kwam dan snel een condoom rond, waarop ze met haar gezicht en lul naar me toe op mij kroop.

Eenmaal op mijn kroop mijn lul snel in haar aarsgaatje, waarop ze lekker op mij begon te rijden, het voelde zalig smal aan en ze ging lekker op en neer ondertussen haar borsten en lul op en neer bewoog in mijn richting, hier werd ik echt lekker geil van. Na een tijd ging ze steeds harder en harder tot ik weer lekker klaarkwam ondertussen ze aan het rijden was. Waarop ze rustig mijn lul uit haar aarsgaatje liet gaan maar dan direct doorkroop en haar lul in mijn gezicht plante, ze begon mijn mond gewoon met haar lul te neuken, heerlijk! Na een even dit gedaan te hebben liet ze mijn mond terug vrij en kroop ze van bed. Ze duwde nu mijn benen naar achter zodat mijn gat omhoog stak en zei dat het nu even fun voor haar werd. Nu mijn aarsgaatje omhoog stak spuwde ze eerst hier even op waarop ze mij terug vingerde met één en iets later twee vingers. Tot ze het volgen mij voldoende vond en haar lul van een condoom voorzag. Ik wist dan ook dat ik elk moment anaal zou genomen worden, hier had ik dan ook beetje schrik voor. Maar vanaf ze me betreed met haar lul in mijn gaatje en de eerste pijn begon weg te trekken voelde het toch wel heerlijk. Ze neukte me zo een tijdje tot ze plots haar lul eruit trok en klaarkwam op mijn lul, gewoonweg heerlijk!

Na dit alles hebben we nog samen een douche genomen en ben ik naar mijn eigen kot gegaan om te bekomen van dit alles. De regen was dan ook ondertussen gedaan.


(hmm was men eerste verhaal, of eerder fantasie, niet echt gebeurd dus. Hopelijk niet teveel typfouten en zinsopbouwchit. Hopelijk ook van genoten?)

89% (14/2)
 
Categories: AnalShemales
Posted by Sanski
3 years ago    Views: 888
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Echt waar ... héél geil verhaal. Ik droom er al een 10-tal jaren van om zo eens echt verrast te worden. Je denkt dat het een knappe meid is en het is een shemale ... super spannend.
Vooral na de film 'The crying game' was het voor mij een voltijdse fantasie.
2 years ago
lekker verhaal, mooie fantasie, hoop dat het ooit werkelijkheid voor je wordt. Dan heb je weer een lekker verhaal te vertellen...
iadore
retired
2 years ago
wat een heerlijk verhaal
jpvk123
retired
3 years ago
nice:)\
3 years ago
Mag een wekelijkse column worden..
Lekkere geile fantasie.
3 years ago
Graag meer van dat.