Je bent een tease

Het is weer een warme dag geworden en sinds vanmiddag zijn jij en ik, twee collega's, op pad naar een conferentie in Nürnberg. Je zit tegenover me en de trein is onverwacht nagenoeg leeg. Het geeft ons, net als een paar maanden geleden op het bedrijfsfeestje bij de Italiaan, de tijd om de gevoelens die in beide van ons rondwaren te bespreken en te analyseren. Ik voel nog steeds de grootte van de leegte die de dood van mijn vader teweeg heeft gebracht. Daar komt bij de moeilijke tijd die een lieve vriendin door haar borstkanker moet doormaken. Maar ik ben niet de enige die het moeilijk heeft. Ook jij hebt een sterfgeval in de familie. Plus een medische kwaal die je tijdelijk in de weg zit. Ons fijne gesprek bij de Italiaan hebben we toentertijd na de avond via e-mail voortgezet. Ik was er zo vol van dat ik mijn erotische fantasieën over jou heb gebiecht.
"Weet je nog dat je schreef dat je erotische fantasieën over mij hebt?" vraag je plotseling.
Ik schrik een beetje van je vraag. Je bent meestal open en altijd direct met me. Ik weet dingen van je die je moeder niet eens weet, maar deze vraag had ik niet verwacht.
"Ik voel me gevleid dat je zo over me denkt", zeg je voor ik kan reageren. "Wanneer heb je die gedachten?".
Ik twijfel even, maar zeg dan toch terwijl ik in je mooie blauwe ogen kijk, "als ik 's morgens wakker lig te worden, dwalen mijn gedachten al snel af naar een lieve collega met een set aan mooie lichamelijke kenmerken."
"Mooie kenmerken? Wat voor mooie kenmerken? Ik ben toch helemaal niet mooi."
"Jawel, dat ben je wel. En je weet ook dat ik dat vind, dat heb ik je al vaker gezegd. Je hebt bijvoorbeeld een heel mooi gezicht. Ik kan uren naar je slanke gezicht met die harde kaaklijn en mooie priemoogjes kijken."
"En dat is alles aan mooie kenmerken?", vis je naar meer complimentjes.
"Nou ja", ga ik wat ongemakkelijker verder, "je bent slank, maar zeker niet te dun. Als ik je omhels, voel ik tenminste geen botten. En ook 'love-handles' zijn je vreemd.
"Dank je wel voor dat complimentje", glim je terwijl je me een beetje ondeugend aankijkt. Bijna onmerkbaar open je je benen een beetje. "En verder?"
Ik merk aan je vraagstelling dat mijn opmerkingen je bevallen en ik antwoord, "Als ik achter je loop, kijk ik heel graag naar je lekker wiebelende kontje boven op je slanke benen. Het is jammer dat je op het werk niet meer aan het einde van de gang werkt", knipoog ik naar je.
Een glimlach verschijnt om je mond en je legt je hand nonchalant in je schoot. Met een gemaakt pruillipje zeg je, "Ik heb toch helemaal geen kont. Als ik in de spiegel kijk zie ik alleen maar een paar vlakke billen. "Semiwetenschappelijk weerspreek ik je. "Door de verkeerde hoek zie je je rondingen niet." En voor ik het weet floep ik er uit, " Samen met je slanke bouw, komt jouw kontje heel mooi uit." Weer zie ik dat je geniet van mijn opmerkingen. "Vooral in je nieuwe rode broek komen je lekkere billen goed uit", ga ik door, "Ze zijn dan wel niet dik, maar hebben een mooie ronde vorm en zien er stevig uit." Ik zie dat de hand in je schoot niet meer stil ligt. Langzaam streel je de binnenkant van je dij en speel je een beetje met jezelf. Van het vertellen over wat ik van je lichaam vind en het zien hoe je met jezelf speelt, krijg ik langzaam een flinke stijve. Hij zit een beetje dwars in mijn broek. Om hem niet te zichtbaar te laten worden, sla ik mijn benen over elkaar." Als die maar niet te zichtbaar wordt in mijn flanellen broek", denk ik snel.
Met toch wat meer vertrouwen dan daarnet wil ik je voorkant niet onbesproken laten. "Je hebt ook een lekker strak buikje. Dat naar boven toe over gaat in twee mooie rondingen. Het is jammer dat je niet zo vaak een mooi decolleté hebt, want daar mis ik een paar details", grijns ik naar je.
"Ah, had ik toch gelijk. Ik dacht je af-en-toe al eens betrapt te hebben, terwijl je naar mijn borsten keek", lijk je mij te beschuldigen. Maar ik begrijp dat je er anders over denkt. Je benen heb je immers nog iets meer gespreid en je hand zit al behoorlijk diep in je kruis over je spleetje te wrijven.
"Laat dat 'af-en-toe' maar weg", geef ik toe terwijl ik besluit ook wat openlijker te worden. Ik zet mijn ene been weer naast de andere, glij wat onderuit en doe mijn knieën wat uit elkaar. De bult in mijn broek van mijn nog dubbel gevouwen erectie wordt duidelijker zichtbaar.
Kijkend naar mijn kruis zeg je, "zo, zo, je vindt het dus wel leuk in mijn decolleté te kijken."
"Mja, dat geef ik toe. Als ik bij je ben, probeer ik zo goed en zo kwaad als het gaat te kijken of ik je navel kan zien. helaas was je blouse of top nooit zo ver open."
In gedachten zie ik uit een recent verleden zo een situatie voor me. Ik leg mijn erectie nu toch maar recht en wrijf er opgelucht even over. Ik zie dat je naar mijn hand kijkt en terwijl je hand diep in je kruis zit, knijp je je benen even flink samen.
"Je had natuurlijk kunnen proberen verder te komen. Gewoon door te vragen", werp je me opeens toe.
"Ehhh...", is alles wat ik kan zeggen.
"Ja, je weet nooit hoe een vrouw reageert" zeg je terwijl je op staat. "Ik ga wat drinken kopen. Jij ook wat?"
Weer van slag kan ik alleen maar ontkennend antwoorden. En terwijl je naar het boordrestaurant loopt, zie ik hoe je nog even naar me kijkt en diep de geur van je wijsvinger opsnuift. Een scheut van genot schiet door mijn kruis.
Verward laat je me achter. We hadden na ons gesprek bij de Italiaan afgesproken onze situatie niet te complex te maken. Ik houd ziels veel van mijn vrouw. Jij wilt dat niet verstoren noch wil je het derde wiel aan de wagen zijn. We zouden het bij fijne vrienden houden. Nu zit je me ‘teasen’ met je vragen over mijn fantasieën en je bijna openlijke masturbatie. Ik zit gevangen tussen mijn belofte aan mijn vrouw en onze afspraak aan de ene kant en mijn seksuele gevoelens voor jou aan de andere kant. Ik voel mijn erectie stijf in mijn broek.
Vijf minuten later ben je weer terug. Niet met één, maar met twee flesjes koud water. "Ik dacht dat je wel wat afkoeling kon gebruiken", zeg je met een schuin oog naar me kijkend.
"Dat kan je wel zeggen, ja. Met zo een mooie vrouw voor me die me vraagt naar wat ik mooi vind aan haar en daarbij met zichzelf zit te spelen, daar krijg ik het wel warm van. De airco had moeite de cabine op temperatuur te houden."
"Drink je water maar, dan koel je een beetje af", en je neemt zelf een slok uit je fles. Het flesje van het boordrestaurant is inderdaad lekker koel. Het koude water brengt me weer een beetje terug naar de realiteit van een bijna leeg rijtuig van de ICE naar Nürnberg.
"Wat fantaseer je zoal?", breng je het onderwerp weer terug naar mijn gedachten.
"Je bent wel nieuwsgierig naar hoe ik over je denk, niet waar?"
"Hmmhm, zoals ik al zei, ik voel me gevleid dat je over me fantaseert en het windt me ook op. Ik zou graag wat meer details willen weten. En ik word er een beetje geil van", fluister je er achteraan.
"Het bijzondere aan mijn fantasieën over jou is", begin ik, "dat ik heb gemerkt dat die veel gedetailleerder zijn dan andere fantasieën."
"Wat bedoel je daarmee?"
"Zoals ik het zeg. Vroeger fantaseerde ik over specifieke erotische situaties of seksuele handelingen zonder wat voor verhaallijn dan ook. Als ik aan jou denk, beleef ik soms een hele middag met jou in mijn hoofd. Het wordt wel altijd afgesloten met een flinke portie 'quality time' met zijn tweeën."
"Maar dat zijn nog steeds geen details", protesteer je. "Ik wil juist weten wat je in je fantasie met me doet, wat ik met jou doe, wat we met elkaar doen. Ik wil weten wat voor jou 'quality time' is."
"Oké, maar ik heb niet veel tijd meer om een uitgebreid voorbeeld te geven, we zijn bijna in Nürnberg. Een uitgebreid verhaal moet tot straks wachten. Heel vaak stel ik me voor dat we aan het einde van een warme dag moeten douchen. Ik ga als eerste onder de douche en terwijl ik net mijn pik lekker sta in te zepen, kom je ook de badkamer binnen. Je ziet me bezig met mijn inmiddels flinke stijve en vraagt of je mag kijken zonder het storende glas er tussen."
"Oh, wat spannend. Ik houd wel van een beetje voyeurisme", vertel je terwijl je weer met je benen uit elkaar gaat zitten.
"Nächste Halt Nürnberg", klinkt het dan uit de luidspreker.
"Dat is jammer, het begon net spannend te worden. Vertel je me in het hotel verder?", vraag je met een knipoog.
Het is al laat als we eindelijk aan de receptie van het hotel staan. De back-office op de zaak is vriendelijk geweest. We hebben kamers gekregen in het luxe hotel van de conferentie. Dat is makkelijk, dan hoeven we ons 's morgens niet zo te haasten om op de conferentie te komen.
Het personeel achter de balie is al eventjes met onze reservering bezig. Het lijkt erop alsof een manager vanuit het kantoor erbij wordt geroepen. Ik hoor hem zeggen, "Ja, so ist diese Reservierung rein gekommen. Ich habe sie selbst gebucht."
Ik vraag de manager wat het probleem is. Hij vertelt ons dat er één kamer voor ons geboekt is, maar dat er op onze reservering twee kamers staan. De geboekte kamer is beschikbaar, maar een tweede, waar wij recht op hebben, niet. "Und was machen wir jetzt?", vraag ik hem. "Wir haben schon zwei Zimmer erwartet."
Hij ziet dat ik het meen en geeft me twee alternatieven. Of we kunnen de geboekte kamer nemen tegen gereduceerde kosten, of we kunnen een gratis upgrade voor een suite accepteren. Een andere mogelijkheid is er niet. Het hotel is verder uitgeboekt. Ik denk even na en kijk je aan. Je knipoogt twee keer naar me en ik wend me tot de manager.
"Wir nehmen die zweite Option, aber nur wenn wir der Wellnessbereich auch gratis benutzen dürfen." Daar stemt hij mee in en geeft het personeel opdracht de suite voor ons klaar te maken.
Moe, maar blij dat we eindelijk een beetje kunnen uitrusten van de reis, hebben we onze koffers neergezet en bekijken de suite. We komen binnen in een grote kamer met een sofa, twee fauteuils en een groot bureau. Tegenover de ingang is een groot balkon en aan de rechterkant de ingang naar de slaapkamer. Daar staat een reusachtig bed met het hoofdeinde tegen een grote spiegelwand. Ik spring op het bed om te voelen hoe het ligt. Niet veel later spring je naast me. Het is een beetje vreemd en ook spannend hier met jou op één bed te liggen. Vooral na de onverwachte gebeurtenissen tijdens de treinreis. Wie weet wat de rest van de tijd in Nürnberg nog gaat brengen.
"Ik ga nog even douchen voordat ik in bed duik. Wil jij ook?", vraag je.
"Ja, even lekker het zweet van me afwassen. Ondanks de airco was het redelijk warm in de trein."
"Ga jij dan maar eerst", glimlach je.
Nadat ik mijn koffer heb uitgepakt, pak ik mijn douchespullen en verdwijn in de badkamer die aan de slaapkamer grenst. Als ik nog eens nadenk over de middag en avond in de trein, krijg ik weer een stijve. "Zal ze hetzelfde doen als dat ze in mijn fantasie doet?, denk ik. Ik pak mijn douchelotion en stap onder het warme water. Veel tijd om me te wassen heb ik niet nodig. "Mooi, ik heb nog wat tijd over", denk ik bij mezelf. Ik pak nog wat douchelotion en besluit me nog een beetje af te trekken. Met mijn ogen dicht zie ik je weer voor me in de trein. Je hand wrijvend in je schoot.
Terwijl ik bezig ben, hoor ik je niet de badkamer binnen komen, maar plotseling hoor ik je zeggen, "jammer dat het glas zo beslagen is. Ik had graag nog wat meer gezien. Wil je niet even je fantasie uitleven en je aftrekken terwijl ik toekijk?"
"Oh ja", kreun ik, "die ontlading kan ik wel even gebruiken. Maar dan moet je wel mijn fantasie mee helpen uitvoeren. Ik was in de trein namelijk nog niet helemaal klaar met vertellen."
"Kleed je ook uit", zeg ik je voor je kunt reageren. Nu heb ik jou een keer van je à propos gekregen en aarzelend doe je wat ik je zeg. Terwijl ik lekker door masturbeer, trek je langzaam eerst je strakke rode broek uit. Een mooi zwart slipje komt tevoorschijn.
"Ga door!", zeg ik bijna dwingend.
Je merkt dat je langzame striptease mij opwindt en met een geile blik begin je de knoopjes van je blouse open te maken. Als je de laatste hebt geopend, draai je je om en terwijl je me over je schouder blijft aankijken laat je je blouse eerst over de ene en dan over de andere schouder vallen. Het valt me op dat ik geen sluiting zie van de bij je slip passende BH. Je draait je weer terug en je hebt je handen al bij de voorsluiting. Als een minuscuul jasje waarvan je de panden opzij slaat, haal je eerst je rechter cup van je borst en vervolgens je linker cup. Wat een fabuleus gezicht. Ik heb een bijna perfecte vrouw gekleed in alleen een klein zwart slipje voor me. Je borsten zijn kleine maar heerlijke rondingen gesierd met stijve tepels in kleine tepelhoven. Je hebt een litteken van een keizersnee, maar dat benadrukt alleen maar hoe mooi je bent. En ik kijk naar je terwijl ik me sta af te trekken onder een warme douche. Het is lang geleden dat mijn pik zo stijf is geweest. Ik houd hem maar heel licht vast en wrijf er ook maar heel zacht over. Ik moet mezelf beheersen om niet te komen.
"Nu je slipje nog en dan kom je bij me onder de douche", zeg ik met een onvaste stem.
Je draait je weer om en met een waggelend kontje laat je op een heerlijk sexy manier je slipje zakken en gooit hem bij de rest van je kleding. Voordat je bij mij onder het water stapt, doe je je armen wijd en laat je jezelf even bewonderen. Ik zie dat je kutje nauwelijks bedekt is door haar. Slechts een klein streepje siert je schaamheuvel en wijst naar je spleetje.
"Nu kom je bij me onder de douche staan en neem je mijn pik in je hand", zeg ik je. "Dan ga je me heel langzaam aftrekken terwijl ik je spleetje met mijn vinger verken.
"En dat is je fantasie?", vraag je mijn pik voorzichtig vast pakkend.
"Ja, in principe wel. We zijn dan onder de douche met elkaar bezig tot we beide tot een heerlijk orgasme zijn gekomen.
"Wat een mooie fantasie. Ik word er nog natter van dan ik al was", merk je op. "En wat vind je ervan als ik die heerlijk geschoren ballen van je ook vast houd?"
"Heerlijk, maar wees voorzichtig. Ik sta op springen."
"Dat merk ik. Je pik is verschrikkelijk hard en je eikel is enorm groot. En daarom stop ik nu! Douche je af en ga je afdrogen, dan kan ik douchen", plaag je me nu weer. "Ik beloof je dat als je jezelf gedraagt, ik je goed zal belonen."
Weer zeer verward, met een stijve pik zo hard als staal en met heel veel moeite, houd ik me nog even tevreden met die belofte. Ik durf nog niet tegen je in te gaan. Ik douche me af en droog me zo goed en zo kwaad als het gaat af. Je staat nog steeds nog steeds naakt vlak naast me onder de douche.
"Ik kan me ogen niet van je af houden", merk ik op.
"Ik ook niet van jou", verzeker je mij. "Kleed je maar om. Ik kom zo bij je." Ik merk dat je je borsten meer aandacht geeft dan nodig zou zijn om ze te wassen. Je handen omcirkelen je mooie rondingen terwijl je duimen over je stijve tepels wrijven.
Als ik aangekleed terug kom in de badkamer loop je naakt koketterend voor me langs om je ook te gaan aankleden. Ik denk nog eens aan de treinreis en het half afgemaakte avontuur van zojuist onder de douche. Door de over de dag opgebouwde druk krijg ik behoorlijk blauwe ballen. Het aftrekken met jou onder de douche heeft daarbij helemaal niet geholpen. Mijn stijve wil niet echt meer naar beneden en veroorzaakt, doordat ik geen onderbroek heb aangetrokken, een kleine tent in mijn pyjama.
Je komt ook weer terug de badkamer in en pakt je tandenborstel. "Nog steeds geil zie ik", en wrijft even over mijn nu permanent half stijve pik.
"Daar zou je wat aan kunnen doen", merk ik op.
"Nog even geduld. Ik ben nog niet helemaal klaar" zeg je me terwijl je je tandenborstel in je mond doet. Ik sta vlak achter je bij het tanden poetsen. Ik kan de decente geur van je shampoo in je opgestoken nog wat natte haren ruiken. Je draagt een dunne, oranjekleurige satijnen nachtjapon, afgezet met zwart kant, die tot net over je knieën reikt en strak om je lichaam spant. Ik zie duidelijk dat je in je gewaad een schitterend figuur hebt; slank, mooie slanke benen, strak rond kontje en lekkere borsten. De sexy nachtjapon heeft een flink decolleté die net genoeg aan de verbeelding overlaat. Ik kan niet anders dan er steeds naar kijken. De nachtjapon laat maar heel weinig aan de fantasie over; je bijna perfecte ronde borsten tekenen zich er goed in af. Ik zie je tepels parmantig door de stof heen prikken.
Terwijl je mij de tandpasta wilt geven, valt het dopje op de grond. Je draait je half om en bukt met gestrekte benen om het op te pakken. Je kontje steekt nu vlak voor mij fier omhoog en ziet er in het glanzende satijn heerlijk uit. Alsof mijn hand door een magneet aangetrokken wordt, kan ik niets anders dan hem op je bil te leggen. Ik wrijf over je bil en je laat een goedkeurend kreuntje ontsnappen. Onbeweeglijk blijft je zo voor mij staan. "Je vindt mijn kontje mooi, hmm?", zegt je nu zwoel, met een licht hese stem. Ik mompel zachtjes van ja en mijn andere hand gaat als in trance naar je andere bil. Nu liggen mijn beide handen op je kontje. Ik merk geen randjes van een slip en realiseer me dat ook jij er geen meer hebt aangedaan. Ik voel hoe de spanning in mijn pyjama weer toeneemt; ik sta vlak achter je met opnieuw een flinke stijve. Een natte plek wordt nu snel zichtbaar in de donkere stof.
Ik doe een stapje op je af en prik mijn erectie tussen mijn handen tegen je kontje. Je gaat weer rechtop staan, schuifelt iets dichter tegen mij aan. Ik laat mijn beide handen naar je buik glijden waar ik je litteken voel. Ik kijk over je schouders direct je decolleté in en omdat je een kop kleiner bent dan ik voel ik hoe mijn beknelde paal nu tegen je onderrug drukt. Je vleit je hoofd tegen mijn borst aan en mijn handen glijden voorzichtig over je buik naar boven. Ik streel je borsten door je nachtjapon. Je slaakte een diepe zucht als mijn vingers je tepels beroeren. "Ooh jaa. Hmm. Dat is lekker en dan ook nog zo een lekkere harde pik tegen mijn rug." Je borsten voelen stevig aan en plagerig speel ik met je harde tepels terwijl ik je zachtjes in je nek kus.
"Zo is het wel weer even genoeg geweest. Ga naar de slaapkamer en wacht daar op mij."
Je kijkt me super geil aan en duwt me naar achteren de badkamer uit. Als ik op bed ga liggen kom je, nu met losse haren, al achter mij aan. "Kleed je uit", gebied je mij. Ik denk er niet over om niet naar je te luisteren. Ik trek mijn kleren uit en leg ze op één van de stoelen naast het grote bed. Mijn paal staat hard en fier omhoog.
Je komt naast me op het bed zitten en begint zachtjes mijn borst te strelen
mijn tepels
langzaam over mijn buik naar mijn kruis.
Met je vingertoppen streel je met veel gevoel mijn pik van mijn ballen tot mijn eikel
Nu pak je mijn pik vast en trekt het vel even lekker op en neer. Dan buk je voorover en neemt hem in je mond. Ik voel hoe je warme mond mijn pik omsluit en je tong langs de randen van mijn eikel glijden. Je pijpt mij uit alle macht en ik voel mijn lichaam trillen. Je pijpen is heerlijk en door de opgebouwde druk van vandaag voel ik al na een paar seconden dat ik bijna tot een hoogtepunt kom. Ik pak je hoofd vast om je te onderbreken. Je richt je een beetje op terwijl je mij blijft aftrekken. Na een ferme tongzoen vraag je hoe lang geleden het was dat ik geneukt heb. "Dat is zo lang geleden, dat weet ik niet meer", antwoord ik naar waarheid.
"Hmm, dan maak ik dit eerst af. Anders zijn we straks veel te snel klaar", zeg je geil. Je buigt weer voorover en gaat verder met pijpen waar je gebleven bent. Ik stond net al op het punt van klaar komen en in een paar seconden bereik ik nu echt mijn hoogtepunt. Ik voel hoe mijn ballen zich samentrekken en grommend spuit ik de hele inhoud van mijn zak straal voor straal in je mond. Gulzig slik je alles door. Wat bezorg je me een overweldigend orgasme na die halve dag 'teasen'.
Na op adem te zijn gekomen, kruip ik over het bed naar je toe en begin je langzaam uit te kleden. "Dat is lang geleden dat ik zo lekker ben klaar gekomen. Dank je wel" zeg ik je kussend in je nek. Voorzichtig doe ik de smalle bandjes van je nachtjapon van je schouders en laat hem over je borsten zakken. Ik pak ze met beide handen vast en neem je tepels één voor één in mijn mond. Je kreunt zachtjes onder mijn strelingen en gezuig en je konkelt met je onderlichaam.
Na enige tijd kijk ik je recht in je ogen aan. Ik zoen je op je smalle lippen en onze tongen vinden elkaar. Je handen woelen over mijn hoofd en trekt hem stevig tegen de jouwe. Ik maak mij van je los en glijd je prachtige lichaam langs. Je blauwe pretoogjes volgen mij met een geile, hete blik. Ik pak de onderkant van je nachtjapon vast en schuif deze tot je middel omhoog. Je spreidt je benen lichtjes. Ik zie je glinsterende kutje openstaan en snuif de muskusachtige geur van je sappen op. Eindelijk kan ik je kutje aanraken. Je bent zeiknat en ik krijg een grote behoefte je droog te likken. Ik begin je te beffen terwijl ik met mijn handen je heupen vast houd. Je doet je benen wat wijder uit elkaar en met één hand druk je mijn hoofd tegen je kruis aan. Ik lik je van je kontgaatje tot boven aan je geile gleuf. Af en toe blijf ik bij de ingang van je kut hangen en probeer met mijn tong in je te komen. "Jaaa, lekker", kreun je. Ondertussen begint mijn pik door het lekkere likken alweer te groeien. Je gaat zwaarder hijgen als ik me wat meer concentreer op je clitoris. Luisterend naar je sexy gezucht en gekreun bef ik je totdat je kutje overstroomt van je sappen en je zacht kreunend klaar komt. Ik schrik een beetje van de hoeveelheid vocht die je produceert. Ik heb moeite om alles op te vangen. Ik lik door totdat je helemaal uit gekrioeld en uit gehijgd bent. Ik laat je even bijkomen, glijd langzaam naar boven en geef je een heerlijke tongzoen. Met veel genot lik je je eigen sappen rond mijn mond weg.
Ik lig naast je en voel hoe mijn weer harde paal tegen je dijen aan drukt. Je pak mijn hoofd met een hand weer vast en drukt jouw lippen tegen de mijne. Ondertussen trek je mij met je andere hand met subtiele bewegingen af om de sterkte van mijn erectie te testen. Tevreden kruip je boven op me en positioneert mijn pik tegen de ingang van je kutje. "Ik wil op je rijden als een cowgirl", hijg je.
Ik reageer door mijn paal langzaam tussen je opgezwollen lippen omhoog te stoten. Jij geniet ervan hoe mijn eikel naar binnen glijdt. Je zet je handen op mijn borst en gaat met mijn pik diep in je rechtop zitten. Hijgend kreunde je: "Ohh, wat heerlijk die harde geile pik van je in mijn natte kutje." Je begint op me te rijden. Eerst laat je heel langzaam mijn pik weer uit je kut glijden. Ik zie hoe hij nat van jouw sappen glinstert. Dan zak je weer heel langzaam over mijn pik heen, tot hij weer diep in je zit. Even ga je zo langzaam door. Dan zeg je "Ga zo dicht mogelijk met je hoofd bij de spiegel liggen. Ik wil de details beter kunnen zien. Ik wil in de spiegel kunnen zien hoe je pik in mijn kutje verdwijnt."
Je stijgt van mij af en ik draai me een beetje om en ga met mijn hoofd bijna tegen de spiegel aan liggen. "Zo geile donder, kan je het zo beter zien?" Je pakt mijn van jouw sap gladde pik vast, zet hem weer tegen je ingang aan en zakt genoeglijk erover heen. Terwijl je in de spiegel kijkt ga je nu iets sneller op en neer. Je borstjes dansen op de maat van je bewegingen mee. "Nghja", kreun je. "Een heerlijk geil gezicht." Zwaar hijgend kijk je afwisselend mij intens geil aan of kijk je in onze weerspiegeling in de spiegel. Plotseling voel ik hoe je lichaam verstrakt en je nu zwaar kreunend voor een tweede keer kort na elkaar klaar komt. Je valt uitgeput voorover op mijn borst en geeft me een vurige tongzoen. "Heerlijk zo een pik om op klaar te komen. Maar volgens mij ben jij nog niet aan je einde. Neuk me nu van achter, grote jongen", hijg je geil, "Maar ik wil dat je in mijn mond klaarkomt."
Ik knik en jij draait je om. Je gaat met je linkerkant richting de spiegel op je knieën zitten en steunt je op je ellebogen af. Om laag genoeg uit te komen, kniel ik met mijn benen wijd over jouw benen achter je. Ik pijl je samengeknepen kutje aan en stoot mijn paal nog glad van ons geil van zojuist weer bij je naar binnen. Je ziet het in de spiegel gebeuren en kreunt luid. Ik pomp mijn pik langzaam maar zeer diep in en uit je. Ik heb een mooi direct uitzicht op je mooie billen en je kutje er tussen waar mijn pik in steekt. Via de spiegel kijk jij naar ons geile spelletje. Na een tijdje word ik sneller en je lekkere billetjes kletsten hard tegen mijn onderbuik. Het hele hotel moet ons kreunen nu kunnen horen, maar dat maakt ons nu niets uit. Ik voel hoe een tweede orgasme heftig vanuit in mijn ballen omhoog komt. Jij merkt het ook aan het opnieuw zwellen van mijn eikel en draait je snel om, om mijn pik vast te pakken. Net op tijd stop je hem in je mond en spuit ik alles in je geile mond. Gretig lik je mijn paal schoon van mijn en jouw sappen terwijl je je kutje nog even vingert. Glimlachend kom je naast me zitten en we betastten elkaars heerlijke lichamen.
Als we allebei weer een beetje zijn bijgekomen, springen we samen onder de douche en genieten we nog eventjes van elkaar. Doordat ik een stuk groter ben dan jou, kunnen we staand lastig nog een nummertje maken. Daarom vinger ik je nog een beetje en trek jij me nog even af voordat we naakt in het grote bed duiken.
100% (4/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by SPatrol
7 months ago    Views: 717
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Dank je wel voor je compliment mari60.
7 months ago
Dank je wel rivo020
7 months ago
Mooi en vooral heel beeldend beschreven, ik zie het haast voor me.
Compliment!
7 months ago
Heerlijk geil