Webcam

Cindy en Jan waren al 5 jaar getrouwd. Op een gegeven moment kreeg Cindy de mogelijkheid om gedurende 6 maanden een opdracht voor haar werk uit te voeren in Chili. Ze was bijzonder opgewonden hierover, ze had immers een heel speciale band met het land omdat ze er 15 jaar geleden een jaar had verbleven.
Nu ze er erg lang zou zijn kon ze met een aantal vrienden afspreken die ze al lang niet meer had gezien. Haar werkgever had een chique villa voorzien in de stad Santa Cruz, met alle voorzieningen naar West Europese normen.
Jan zag het een beetje met lede ogen aan, dat zo lang gescheiden zou moeten leven van zijn vrouw. Maar zij stelde hem gerust, ze was ginder om te werken en zij kreeg vliegtuigtickets van haar werkgever om hem enkele malen te laten overkomen. Voor het overige spraken ze af dat ze elke dag via Skype contact zouden opnemen.

Zo verliepen enkele maanden, Jan was net terug van een 2 weken durend bezoek aan Cindy. Om 4u30 ’s ochtends belde hij zoals steeds naar Cindy via Skype om even te vragen hoe haar werkdag geweest was. Hij startte onmiddellijk een videosessie, zodat ze dat nadien niet moest activeren. Cindy had haar account zo ingesteld dat een videosessie van Jan automatisch werd geaccepteerd.
Jan kreeg een lege slaapkamer te zien, Cindy was nog niet te zien. Hij dacht “Laat ik haar eens verrassen” en hij zette zijn webcam uit, zodat het niet onmiddellijk opviel dat hij haar kon begluren. Na even zag hij haar de slaapkamer binnenkomen, ze was erg sexy gekleed. Ze had een heel strak lichtblauw kleedje aan, dat haar rondingen mooi liet zien. Hij had dit kleedje nog nooit eerder gezien, blijkbaar was ze gaan shoppen voor deze avond.
Jan bedacht toen dat ze hem gisteren verteld had dat ze die avond met Fernando op stap zou gaan. Fernando was een collega van haar, ze had hem al vaak gezegd dat ze hem een enorm knappe man vond. Fernando was een gespierde kerel met een donkere huidskleur, je kon hem het best omschrijven als een “player”. Jan had hem al enkele keren gezien en hij kwam erg goed met hem overeen.

Tot zijn grote verbazing zag Jan echter ook Fernando de slaapkamer binnenkomen. Het was duidelijk dat Cindy een beetje dronken was, hij hoorde dat zij moeilijk uit haar woorden kwam. Zij liet zich op het bed vallen en Fernando kwam naast haar liggen. Jan zag dat zijn vrouw begon te kussen met haar collega.
Even dacht hij “Ik moet iets roepen, dat dit moet stoppen”, maar dan bedacht hij zich “Laat ik eens kijken hoe ver ze durft te gaan”.

Terwijl ze innig en passioneel bleven zoenen begon Fernando met zijn handen haar lichaam te verkennen. Hij streelde haar borsten door haar kleren heen. Zijn handen gleden van haar borsten langzaam naar voeten en hij maakte haar hakken los. Blijkbaar had ze ook nieuwe schoenen gekocht, Jan begon zich af te vragen of Cindy dit allemaal gepland had.
Nadat hij haar schoenen had uitgedaan begon hij haar te kussen aan haar voeten. Heel voorzichtig liet hij zijn lippen omhoog glijden langs haar benen naar het kleedje. Aan haar dijen bleef hij wat dralen, zijn handen gingen ondertussen verder omhoog en begonnen haar kleedje omhoog te schuiven. Hij deed het allemaal heel langzaam en geleidelijk werd haar slipje zichtbaar (ook al nieuw en het zag er erg sexy uit). Cindy kreunde ondertussen zachtjes.
Het kleedje gleed verder omhoog tot haar hele onderlichaam zichtbaar was. Fernando begon nu de zone rond en op haar slipje te kussen, waarbij hij zijn tong geregeld langs de binnenkant van haar dijen liet glijden. Cindy opende haar benen een beetje zodat hij meer ruimte kreeg om haar met zijn tong te bewerken.
Cindy ging nu rechtop zitten en Fernando ritste het bovenste gedeelte los van het kleedje. Zij deed het kleedje nu helemaal uit. Blijkbaar was het een kleedje met ingebouwde BH, want haar borsten waren onmiddellijk zichtbaar. Fernando duwde haar weer op het bed en begon haar borsten te strelen, kussen en likken. Hij nam een tepel in zijn mond en zoog er krachtig aan, Cindy kraaide even om dan weer te kreunen. Hierna ging hij over naar de andere tepel om net hetzelfde ritueel uit te voeren.
Met een hand ging hij opnieuw op verkenning op haar lichaam. Hij streelde haar heupen en kont, haar benen om uiteindelijk langs de binnenkant van haar dijen naar haar poesje te gaan. Wanneer hij haar poesje begon te strelen hoorde Jan zijn vrouw luid kreunen en zag hij haar heupen bewegen zodat ze haar poesje dichter tegen Fernando zijn hand aandrukte.

Cindy en Fernando begonnen elkaar weer passioneel te kussen, dit terwijl hij zijn broek losknoopte en zij zijn hemd van zijn lichaam scheurde. Fernando stond nu naast het bed en was helemaal naakt, Jan bekeek de donker gekleurde penis van de minnaar van zijn vrouw en moest vaststellen dat die een heel stuk forser was dan die van hem.
“Hmmm, mag ik die lekker grote bruine paal eens proeven ?” zei Cindy plagend en ze nam de half stijve penis in haar hand en begon de eikel te kussen. Daarna begon ze de hele lengte van de penis te kussen en likken, Fernando zijn paal kwam hierdoor onmiddellijk overeind. Hierop nam Cindy de eikel in haar mond, maar verder dan dat lukte bijna niet omdat de penis zo groot was. Met haar tong draaide ze rond de eikel van haar minnaar en Fernando genoot er duidelijk enorm van.
Ondertussen werd Jan achter zijn PC heen en weer geslingerd tussen woede en lust omdat zijn vrouw hem hier zo schaamteloos aan het bedriegen was, maar aan de andere kant voelde hij ook een keiharde erectie groeien in zijn broek.

Fernando duwde Cindy weer op het bed en deed haar slipje uit. Hij begon haar poesje te likken en te kussen, terwijl zijn handen haar borsten streelden. Zij volgde zijn bewegingen met haar heupen en wanneer hij met zijn tong haar kutje begon te neuken, begon zij heel luid te kreunen dat ze zou klaarkomen. Fernando verminderde niet en luid krijsend kwam Cindy klaar, “Ik wil nog” smeekte ze.

Cindy opende haar benen en zei “Neuk me, neuk me hard met die grote paal van je”. Dat liet Fernando zich geen twee keer zeggen en hij plaatste zijn grote dikke paal voor haar poesje en drukte hem zachtjes naar binnen. Cindy kreunde luid wanneer de grote penis zich langzaam helemaal in haar grotje wurmde en het volledig vulde. “Hmmm dit is veel beter dan wat ik anders krijg” hijgde Cindy.
Fernando begon zijn penis nu voorzichtig in en uit haar te bewegen, telkens hij de volledige lengte in haar onderlichaam had geschoven moedigde zij hem aan om harder en sneller te gaan. Fernando voerde uit wat zij hem beval en hij pompte zijn paal steeds heftiger in haar poesje dat helemaal opgerekt werd. Jan maakte zich een beetje zorgen want die enorme paal in de kut van zijn vrouw zou wel eens iets kunnen beschadigen. Het leek erop dat hij tegen haar maag zat aan te rammen en haar schaamlippen werden maximaal opgerekt.

Na even begon Cindy heftig te schokken “Ik ben weer klaargekomen, maar ik wil nog !!”. Jan keek vol verbazing toe. Als hij haar neukte moest hij altijd onmiddellijk ophouden als ze eens klaarkwam, maar zo gemakkelijk als Fernando haar deed klaarkomen en de gretigheid om nog eens klaar te komen had hij nog nooit meegemaakt. Waar was zijn anders zo brave en iet of wat preutse meisje plots naartoe ? Dit leek meer een onverzadigbare nymfomane ! Jan begon zich rustig te masturberen, zo geil werd hij van het hele tafereel.

Fernando ging nu op zijn rug liggen en Cindy liet zich gewillig op zijn paal zakken, tot die weer helemaal in haar zat. Hij nam haar borsten in zijn handen en kneedde ze wild, zij was ondertussen begonnen om heftig op en neer te wippen.
Na even stopte ze uitgeput, ze stond recht en ging met haar buik op bed liggen. Fernando nam haar bij haar heupen en trok haar kont omhoog. Hij ging achter haar staan en bracht zijn paal weer binnen. Hij stootte krachtig in en uit haar poesje. Na even begon Cindy heel luid te schokken en te gillen, zulk een intens orgasme had Jan nog nooit gezien bij haar.
Het samentrekken van haar schaamlippen werd Fernando ook te veel en grommend kwam hij klaar in haar poesje. Jan zag hoe het de man zijn donkere ballen helemaal leegspoot in het warme grotje van zijn vrouw.

Fernando trok zijn penis uit haar poesje, waarop Jan zag dat er een grote lading sperma uit zijn vrouw liep. Jan kon zich nu niet meer bedwingen, hij was hier zo geil van geworden dat hij ook klaarkwam. Zijn zaad spoot op de grond.

Volledig uitgeput liet Cindy haar kont op het bed zakken, Fernando kwam naast hem liggen en trok haar dicht tegen zich aan. Zo zag Jan zijn vrouw in slaap vallen. Na even kleedde Fernando zich aan en vertrok.

De volgende dag sprak Jan Cindy aan op wat hij gezien had en hoe het hem opwond, de maanden daarna had Cindy nog enkele malen een heftige stoeipartij met Fernando. Alleen zorgde ze er nu voor dat ze de camera vooraf had klaargezet, zodat haar man steeds een perfect zicht had op de actie. Jan nam er een paar op, die ze bij haar thuiskomst wel eens bekeken. Na het bekijken van zo’n opname gingen ze steevast over tot een zeer heftige vrijpartij, maar dat is weer een ander verhaal.
100% (4/0)
 
Categories: HardcoreMatureVoyeur
Posted by Rikkero
3 years ago    Views: 196
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
kaalepittje
retired
2 years ago
mooi verhaal