Tante HildeMijn tante Hilde is 48 jaar. Sinds het begin van mijn puberteit geil ik verschrikkelijk op haar. Nu ik (Stef) 23 jaar ben, is dit nog steeds niet veranderd. Al lang zoek ik een manier om mijn gevoelens bij haar te kennen te geven. Spijtig genoeg was dit tot voor kort nooit gelukt.

Mijn Tante woont samen met haar man en twee kinderen in de groene gordel rond Antwerpen. Ikzelf woon niet zover van haar af. Onze familie komt bijna elke zaterdag bij elkaar om samen te eten. Toen hoorde ik van haar dat haar man de kans had gekregen om volgende week met het werk op safari te gaan. Haar man mocht zijn hele gezin meenemen. Haar kinderen stonden natuurlijk te springen om mee te gaan. Zijzelf wilde ook wel meegaan, maar ze kon echter geen verlof krijgen om haar werk. Zij was dus genoodzaakt alleen thuis te blijven. Ik zei tegen haar dat wanneer ze zich volgende week alleen voelde, ze maar hoefde te bellen. Ze antwoordde hierop met een knipoog en zei dat ze dit zeker ging doen.
De week die volgde kreeg ik mijn tante maar niet uit mijn hoofd. Elke avond kwam ik spuitend klaar, maar dit gebeurde enkel door mijn eigen hand. Toen ik weer eens was klaargekomen, besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en de volgende dag na mijn werk bij haar langs te gaan.
De volgende dag belde ik bij haar aan. Na een tijdje deed ze open in een heel klassieke outfit. ‘hey Stef’ zei ze. ‘Ik ben ook juist thuis van mijn werk, zet je even in de tuin dan ga ik mij omkleden. Ik ben zo bij je’.
Na 5 minuten kwam ze beneden, en wat ik zag deed mijn pik steigeren als een hengst. Ze had een oranje bikinitopje aan, maar daaronder een kort jeansrokje. Haar borsten hingen wel een beetje, maar dat vind ik juist supergeil. Wanneer ze wandelde schommelde ze een beetje.

‘Zo, vind je me mooi, Stef?’ vroeg ze. Natuurlijk antwoordde ik hier positief op. Ik kon mijn ogen echt niet van haar afhouden. Volgens mij had ze dit toch wel een beetje door. ‘En hoe komt het dat ik je hier mag verwelkomen?’ vroeg ze verder.
Ik zei ‘ik kwam eens kijken of je niet eenzaam was, zoals ik vorige week al zei. Ik had zelf ook wat tijd over, dus ik dacht bij mezelf, waarom niet?’
Ze vond dit heel galant van mij en zei ‘blijf dan ook maar ineens eten, dat vind ik nooit aangenaam alleen eten.’
Zo gezegd, zo gedaan. Tijdens het eten voelde ik bij mezelf de spanning wat stijgen. Zou ik haar vertellen dat ik al zo lang op haar geilde? Maar als ik dat vertelde en ze zou kwaad worden, wat dan? In mijn hoofd was ik constant deze afweging aan het maken. Mijn tante zag dat ik wat afwezig was en vroeg wat er was. Ik zei ‘Ik had een drukke dag op het werk, en zit er nog mee in mijn hoofd.’
Toen begon mijn tante de tafel af te ruimen. Ze ging naar de keuken om de borden in het afwasmachine te zetten. Toen dacht ik bij mezelf: ‘Ik moet het doen, dit is een kans die ik anders nooit meer krijg.’
Ik ging naar de keuken. Mijn hart bonsde in mijn keel. Het bloed steeg naar mijn hoofd. Ik ging de keuken binnen en zag mijn tante gebukt staan aan het afwasmachine. Ik ging naar haar toe. Ze stond recht, draaide zich naar mij toe en lachte. Op dit moment kon het twee kanten uit, ofwel verstijfde ik en deed ik niets, ofwel ging ik er nu vol voor.
Ik koos de tweede optie, en kuste haar vol op de mond. Tante nam me echter bij mijn schouders en duwde me van zich af. Ze leek wel een eeuwigheid naar mij te kijken. We keken in elkanders ogen. De vertwijfeling sloeg bij mij toe. Wat moest ik nu doen? Ik dacht dat sorry zeggen het enige was dat ik nu nog kon doen. Ik wilde sorry zeggen, maar tante snel legde haar vinger op mijn mond. Ze ging met haar handen achter haar rug, en trok het knoopje van haar bikinitopje los. Nog steeds keek ze met een doordringende blik naar mij. Toen deed ze haar bikinitopje uit en haar prachtige borsten kwamen tevoorschijn.

Ze zei zwoel: ‘Dit wilde je al heel de avond he?’
Voor ik kon antwoorden gaf ze me een vurige tongkus. Minutenlang stonden we daar te tongen. Hierna deed tante mijn t-shirt uit en zette haar nagels in mijn rug. Er ging en enorme rilling doorheen heel mijn lichaam.
Opeens fluisterde tante in mijn oor: ‘Neem me hier, ik wil het’
Ik kon het niet geloven. Wat 10 minuten geleden nog een verre droom leek, zou nu waar worden. Het bloed pompte door mijn lichaam toen tante mijn broek uit begon te doen. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en deed ook het knopje van haar jeansrokje uit. Vervolgens deed ik ook haar bikinibroekje uit. Hier stond mijn tante nu voor mij, in volle glorie. Ik bereikte een niveau van geilheid dat ik nog nooit had gevoeld. Haar kutje was helemaal glad geschoren. Haar billen waren strak en stevig, maar tegelijkertijd ook zacht. Ik wilde niets anders meer dan met haar de liefde te bedrijven. Haar hard te neuken tot ik haar volspuit. Een dierlijk instinct kwam niet alleen bij mij naar boven, maar ook bij tante. Neuken wilden we allebei. Ik beet in haar nek, terwijl tante mijn onderbroek uitdeed. We waren allebei naakt, niets hield ons nog tegen.
Ik maakte het kookeiland vrij, vervolgens nam ik tante op en legde haar op het kookeiland. Ze spreidde haar benen en zei geil: ‘Kom neefje, neuk je geile tante maar. Neuk me de hemel in.’

Ik kroop op het kookeiland en richtte mijn pik tegen haar kut. Tante duwde met haar handen tegen mijn achterste en zo schoot mijn pik in haar. ‘OOOOH’ Een dierlijke kreun maakte we beide. Haar kut voelde zalig warm en zacht aan. Ondanks dat er reeds tweemaal moeder was geworden, voelde het ook nog strak aan. Niet zo strak als bij jonge meisjes, maar een milf met ervaring is toch zoveel beter?
Ik begon langzaam in haar te stoten. Na een tijdje zei tante: ‘Neuk me sneller, ik wil je hard voelen.’
Ik neukte haar dus sneller en harder. Bij elke stoot die ik gaf, zag ik haar borsten zalig geil opwippen. Die spoorde mij aan om nog harder te stoten. ‘Ooh, dit is zo geil’ zei ze. Het enige wat ik kon antwoorden was een luide grom
‘Ooh, stoot in mij Stef. Stoot in mij! Ik wil dat je in mijn spuit. Spuiten is wat ik wil!’
Dit soort praat, het zicht van tante haar opwippende borsten en haar melkende kut rond mijn pik deden bij mij het potje overkoken
‘OOH ja tante, ik ga spuiten, ik ga doen wat je wil dat ik doe!’ riep ik uit.
‘Mmm, doe het Stef, DOE HET!’ was het laatste was mijn tante riep toen ik begon te schokken en haar kut volspoot.
‘Ja, neefje, dit had ik niet van je verwacht hoor’ zei tante toen ze van het kookeiland afkroop met druipend sperma tussen haar benen. Ik reageerde niet meteen en keek een beetje beteuterd.
‘Wat is er Stef?’ vroeg tante. Ik zei ‘Ja, ik vond het enorm geil, alleen vond ik het spijtig dat ik jou niet heb doen klaarkomen.’
Hiervan moest tante heimelijk lachen en reageerde ze: ‘Maar neefje toch, dacht je dat ik nu al met je klaar was?’ Waarop ze me bij mijn hand nam en de trap opleidde.
95% (21/1)
 
Categories: MatureTaboo
Posted by PieterV
1 year ago    Views: 1,390
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Lekker verhaal. Jammer dat je het niet zelf hebt geschreven. Ik heb met 14 jaar zoiets eens in werkelijkheid meegemaakt met mijn overbuurvrouw.
1 year ago
ik wil dit ook!!
1 year ago
weer een gevalletje copy / paste
http://opwindend.net/Sexverhaal_Familie_2345.html