lessen van een vervanger

Vandaag had ik weer les en ik had zo'n geen zin.
Maar goed , dit was mijn laatste jaar en hoefde nog maar 3 maanden dus ik moest doorzetten.
Ik hoor mijn telefoon gaan en lees de sms van mijn vriendin.
Leraar ziek er komt een vervanger.
Nou das lekker dacht ik, heb je al geen zin en dan ook nog eens een vreemde voor de klas.
Ik spring de douche in en kleed me aan en ga op pad om mijn vriendin te treffen voor college.
We zaten goed en wel in de collegezaal en we zagen onze vervanger.
Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. De elegantie waarmee deze man liep en zijn tas neer zette.
Mijn vriendin stootte me aan en had een glimlach op haar gezicht die niet veel goeds beloofde.
Zoooo wat een leuke vent zei ze.
Ik kon alleen maar knikken.
Hij riep een ieder tot de orde en zei “ik ben philip en zal de resterende tijd van de opleiding de lessen waarnemen.
Daarna moesten we om de beurt onszelf voorstellen en wat over onszelf vertellen.
Plotseling werd ik een soort van zenuwachtig. Vreemd want normaal vind ik dat helemaal niet erg om te doen maar nu dus wel. Mijn vriendin had het in de gaten en gaf me een por.
Ik ben Angelique hoorde ik mezelf zeggen en ben 40 jaar. Philip glimlachte naar me en zei dank je wel.
Daarna was mijn vriendin aan de beurt en ook zij stelde zichzelf voor. Opeens hoor ik haar vragen aan hem of hij een relatie heeft want dat wilde ze wel even weten aangezien hij er zeer aantrekkelijk uit zag. Op dat moment verslikte ik me.
Vroeg ze dit echt.
Philip moest lachen en vertelde zonder enige ongemakkelijkheid dat hij vrijgezel was en hij bedankte haar voor het compliment.
Gedurende de les heb ik geloof ik nog nooit zo opgelet. Bij het weggaan liep ik heel dicht langs hem op en ik rook zijn geur. Er ging een tinteling door me heen.
Later die avond eenmaal thuis moest ik maar aan hem denken. En eigenlijk de week die volgde net zo. Eindelijk was het weer maandag en had ik weer les.
Ik betrapte mezelf erop dat ik extra aandacht aan mijn uiterlijk besteedde.
Wederom bleef ik maar naar hem kijken. Kon er niets aan doen maar ik moest eraan denken hoe het zou zijn als hij me zou aanraken , zou zoenen.
Opeens hoor ik mijn naam , Angelique, Angelique.... het was philip die me riep en een antwoord van me verwachtte. Ik had helemaal niet gehoord wat hij me vroeg.
Dus jij bent de dromer van deze klas....
Zo zou je het kunnen noemen hoorde ik mezelf zeggen. En ging meteen rechtop zitten.
Geeft niets zei hij... dromen kunnen heel fijn zijn en gaf me een knipoog.
Ik voelde hoe warm ik het kreeg.
Na de les toen ik de zaal wilde uitlopen zei hij.... ik weet niet waar jij over droomde maar aan je gezicht te zien was het een prettige gedachte. Ik besloot nu niet de preutse vrouw uit te hangen en zei ondeugend... het is maar goed dat jij niet kon zien waar ik aan dacht want dan zou jij degene zijn die nu zich ongemakkelijk zou voelen. Het enige wat hij deed was me van boven tot beneden in zich opnemen. Zijn ogen bleven even hangen op mijn borsten en mijn billen.
Nou dat ik weet ik zo net nog niet zei hij.
Dit had ik niet verwacht en liep maar snel verder. Die avond lag ik in bad en wederom moest ik aan philip denken. Ik merkte dat ik nat begon te worden. Mijn vinger gleed langs mijn kutje op.
Ik sloot mijn ogen en stelde me voor dat hij het was die dat bij me deed. Al snel wilde ik klaarkomen dus ging ik verder in mijn fantasie en begon mezelf heerlijk te vingeren.
Ik stelde me voor dat hij aan me zat en me overal zachte zoenen gaf. Al snel kwam ik klaar.
De week duurde en duurde voor mijn gevoel. Kon niet wachten tot het weer maandag was.
Eindelijk was er weer les ….. ik schreef op een velletje papier dat ik hem een mega lekkere vent vond en dat ik met hem wel een beschuitje wilde eten en wilde dit aan mijn vriendin geven. In plaats daarvan viel het op de grond en philip stapte erop af en opende het briefje. Ik werd rood en zakte onderuit. Philip vouwde het dicht en gaf het me terug en liep zonder iets te zeggen weer de zaal in. Heel snel ben ik die week de zaal verlaten. Die week erna besteede ik weer veel aandacht aan mijn uiterlijk.
Ik had een jurk met lange laarzen aan gedaan en er geen slip onder.
Terwijl hij zijn les doornam dwaalde mijn hand af naar mijn jurk. Ik trok voorzichtig mijn jurk iets omhoog. Ik wreef met mijn hand lang mijn kutje.....
Telkens als philip zich naar het bord had gedraaid voelde ik aan mijn kutje.
Heel even kon ik toch wel mijn ogen sluiten.... heel even maar.
Ik hoor opeens de bel. Iedereen kwam in beweging. Ik trok mijn jurk recht en ik zag dat Philip naar me keek met een brede glimlach. Hij zou toch niets gezien hebben?
Angelique hoorde ik hem roepen.... ik wil nog even iets met je doornemen dus blijf nog even.
Ik stond op en liep naar hem toe.
Zo zegt hij: was ik slaapverwekkend of zo? Ik wist wat hij bedoelde maar wilde natuurlijk niets laten merken. Hoezo ? zei ik.
Hij pakte mijn hand en rook eraan. Nou daarom ….
Ik werd natuurlijk rood tot achter mijn oren. Shit hij had het gezien.
Lekker? Besloot ik te vragen...... Heerlijk antwoorde hij.
Je bent een mooie dame die weet wat lekker is een vrouw die enorm lekker is ook nog.
Ik kon alleen nog maar glimlachen. Hij nam een stap naar voren en wederom kwam zijn heerlijk geur tot me.... Pas nu hij zo dichtbij stond zag ik zijn mooie warme blauwe ogen.
Hij keek achterom om te zien of er iemand aan kwam en legde zijn hand om mijn bil heen.
Een heel zacht kreuntje ontsnapte er aan me. Hij drukte me tegen zich aan en fluisterde in mijn oor.... je bent een ondeugende vrouw. Ik wilde een soort van stoer doen door te zeggen Nou en?
Maar het kwam er vrij benauwd uit. Ik keek hem uitdagend aan.
Ik voelde hoe hij hard werd. Dus ik zeg hem.... en jij bent de paus want ik doe jou niets.
Opeens liet hij me los en zei..... niet hier.... het kan niet en liep weg.
Donderdagavond ging ik met mijn vriendin die inmiddels beter was naar ons vaste kroegje.
Drie keer raden wie daar binnen stapte. Juist ja Phlip.
Hij zag me en kwam meteen naar me toe en ging bij ons aan het tafeltje zitten en fluisterde in mijn oor dat ik er goed uitzag en dat hij meer wilde ruiken van datgene hij maandag had geroken. Ik had een paar wijntjes op en dat maakte dat ik me vrijer voelde. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn been. Zacht kneep hij erin. Onder tafel trok ik mijn rokje iets omhoog en spreide mijn benen een beetje. Hij begreep wat ik wilde. Ik voelde zijn hand richting mijn kutje gaan. Hij streelde mijn lies.... ik dacht dat ik gek werd. Ik wilde zijn vinger langs mijn kutje voelen.
Door de spanning werd ik al heel snel heel nat. Mijn vriendin kletste voluit en vroeg hem van alles.
Met een ijzeren gezicht ga hij antwoord op haar vragen. Ondertussen voelde hij voorzichtig met 2 vingers. Hij speelde een beetje met mijn lippen. Het voelde heerlijk aan en ik wilde meer.
Nog verder spreidde ik mijn benen. Nu liet hij zijn 2 vingers in me glijden. Mmmmmm.....
Hij stopte en ik ging verzitten. Ik leunde naar hem toe waardoor hij een goed uitzicht had op mijn borsten. In zijn oor zei ik..... ik wil je.... wil je helemaal.
Op een stuk papier krabbelde hij wat en zei....over een uur zie ik je en weg was hij.
Mijn vriendin zei tegen me....wat ben jij een geile doos. Had je iets door vroeg ik.
Duhhh zegt ze, ik ben niet gek. Maar ehhhh ik zou me wat gaan opfrissen en gaan.
Dit deed ik dan ook en niet veel later stond ik voor zijn deur. Hij liet me voorgaan naar binnen en daar brandde allerlei kaarsen en verder was er geen licht. Ik voelde hoe hij achter me kwam staan en me bij mijn borsten greep. Hij zoende me in mijn nek. Dat gevoel ging door mijn hele lichaam.
Hij draaide me om en drukte me tegen de muur. Ik kon geen kant op maar vond dat ook helemaal geen probleem. Zijn handen betasten mijn lichaam. Hij zoende me heel intens en ik beantwoorden dat maar al te gretig. Ik voelde me week worden en wilde hem ook voelen. Zijn lichaam.
Hij trok mijn rokje omhoog en liet meteen zijn vingers in me glijden. Ik was zeiknat.
Zo zegt tie..... colaatje !!
ohh nee....... ik pakte hem vast en pakte zijn haren vast waardoor hij me wel aan moest kijken.
Ik zoende hem intens.... en zakte af naar zijn nek en trok de knopen van zijn blouse.
Menn wat was ik geil.
Ik duwde zijn hoofd naar beneden en gebood hem mij te likken en dat deed hij.
En hoe !.... Heel beheerst en zacht likte hij me. Moest mezelf tegende muur laten leunen om niet om te vallen. Dit was zoveel beter dan in mijn fantasie.
Hij kwam overeind en leide me naar zijn bed. Daar zoende hij me heel zacht en teder. En begon me uit te kleden. Overal zoende hij me. Met zijn beide handen pakte hij mijn borsten vast en sloeg er zachtjes tegen. Hij spreide mijn benen en liet zich tussen mijn benen zakken. En wederom likt hij me hemels. Zo zacht …. Van voor naar achter.... Zelfs mijn andere gaatje liet hij niet onberoerd.
Damnnnnnn.... ik dacht dat ik gek werd van verlangen om zijn harde lul in mij te voelen.
Maar eerst wilde ik hem proeven. Ik deed zijn broek uit en liet zijn geweldige lul in mijn mond glijden. Ik keek hem aan en ik zag aan hem dat hij ervan genoot. Mijn tong proefde zijn voorvocht... heerlijk. Langzaam liet ik zijn lul diep in mijn mond zakken. Hij pakte mijn hoofd vast en begon me in mijn mond te neuken. Heel diep. Tot ik bijna moest kokken.
Ook zijn gaatje likte ik mee en zijn ballen.
Hij vroeg me op mijn buik te gaan liggen. Daar speelde hij met mijn billen. Zacht en teder.
Ik werd hier alleen maar geiler en geiler door. Ik voelde hoe hij mijn billen van elkaar duwde en met mijn billen speelde. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten …. Ik zei tegen hem dat ik zijn harde pik in mij wilde voelen. Met zijn harde eikel ging hij lang mijn klit op en langs mijn andere gaatje...... kom in me zei ik... ik wil je voelen.... moet je voelen!!!!
Langzaam ….heel langzaam kwam hij in me ….. en neukte me zacht en ritmisch. Zijn handen gingen over mijn rug en mijn billen. Kom rijd op mijn pik zei hij.
Ik duwde met mijn kont tegen zijn buik aan en weer terug..... iedere centimeter wilde ik voelen.
Hij trok zijn pik uit me en sloeg me ermee tegen mijn kont... en weer kwam hij bij me binnen.
Nu iets harder en sneller...... dan weer wat langzamer, zijn bewegingen kwamen vanuit zijn heupen...zijn bekken.... Ik was nog nooit zo geneukt,.... zo intens.
Ik voelde dat ik bijna ging komen en hij merkte het ook. Nee nee zei hij...nog niet.
Hij draaide zich op zijn rug en commandeerde me dat ik op zijn pik moest gaan zitten.
Dat deed ik......
Even neukte hij me hard waarbij mijn borsten op en neer gingen.......
Daarna neukte hij me zo langzaam en intens dat ik het niet meer hield..... Ik wil je kutje vol spuiten zei hij..... nou ik wilde niets anders …. jaaaaaa spuit mijn kutje vol.....
Ik zag dat hij zijn ogen weg draaiden en ….......... ik voelde hem zijn warme zaad in mij spuiten.
Door dat ik dit zo voelde kwam ook ik met schokken klaar.
Ik liet me naast hem rollen en hij hield me liefdevol vast. We moeten in slaap gevallen zijn want we werden midden in de nacht pas wakker.
Zachtjes zoende ik hem en zei hem dat ik moest gaan. Tot maandag zei hij.
Die maandag voelde ik me ongemakkelijk maar dat was snel over toen ik hem binnen zag komen en zijn ogen zochten meteen die van mij.
Er was iets tussen ons.... een hele speciale band.
De volgende maanden zagen we elkaar regelmatig en vrijden er op los. Overal en nergens......
ook in de collegezaal.... waar hij me gebukt voorover nam op zijn bureau.
Uiteidenlijk ben ik geslaagd voor mijn opleiding en wij....philip en ik....... zijn nog steeds samen.
92% (12/1)
 
Categories: MasturbationMature
Posted by Phicas68
1 year ago    Views: 1,131
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
mmm...wat een fijn en geil verhaal....
1 year ago
Geweldig verhaal. Lucky woman. Behoefte gevuld
prettigge...
retired
1 year ago
geil verhaal, en romantisch ook
1 year ago
lekker
1 year ago
wat een heerlijke verhaal, of is het waar gebeurd
1 year ago
mmmm, was ik maar jouw leraar geweest......