A Főnök - Hun

Ez a történet nem olyan régen esett meg velem. Hosszas munkakeresés után végre egy irodában kaptam munkát, ahol amolyan irattologatóként eldugtak az egyik részlegen. Nem volt túl megerőltető a munka, az évek során kallódó összevissza iratokat fűztem le, raktam rendbe. Viszonylag nyugalmas munka volt, nem zavartak.
Egészen addig, amíg pár hónapja nem kaptunk egy új irodavezetőt, a csinos Timi személyében. 25 éves volt, hosszú lábú, vékony, szép arcú. Kicsit magasan hordta az orrát, friss diplomás, első munka, van ilyen. Timi szépen lassan elkezdte átrendszerezni az irodát. Pár embert elküldött, párat felvett. Az eddig ott dolgozókat pedig egyesével behívta az irodájába és hosszan beszélgettek. Mivel nekem nincs sem osztályom, sem közvetlen felettesem, így én kerültem a legvégén sorra. Kicsit izgultam, mikor bementem. Timi hellyel kínált, leültem vele szemben az íróasztal beosztott oldalán. Végignéztem rajta, már ami kilátszott belőle. Gyönyörű volt. Vékonyka sárgás selyemblúz volt rajta, amin éppen átlátszott a melltartója. Tudtam, hogy le kell vennem róla a szemem, de képtelen voltam. Gyönyörű nyaka volt, szép arca. Csodálatos nő.
Ő is észrevette, hogy bámulom. Megköszörülte a torkát, aztán valahonnan előszedett egy dossziét, amit hosszan átlapozott, hümmögött, majd megkérdezte hogy állok a munkámmal. Mintha nem is a válaszra lett volna kíváncsi, már folytatta is a mondókáját. Bla Bla Bla. Szokásos főnöki monológ, mindenkinek egyesével megmutatja, hogy ő van a piramis csúcsán. A sok fölösleges mellébeszélésből csak a vége jött át rendesen, hogy ma bent kell maradnom és meg kell csinálnom azt az anyagot, amit éppen most hoztak be a raktárba. Nagyjából le is zajlott az interjú, mehettem. Sokáig bosszankodtam, de azért ha nem is gyorsan, de haladtam.
Teljesen belefeledkeztem a munkába, mikor észrevettem, hogy nincs már senki az irodában. Egyedül vagyok. Ha már így mindenki itt hagyott, akkor gondoltam, megérdemlek egy kávét és egy cigit. Ahogy indultam ki, kibe futok bele? Új főnökömbe, Timibe. Álltunk szemben egymással és néztünk egymásra. Nem tudtam mit akar, miért jön ide és hogy mit keres még itt.
- Ne haragudj - Kezdte. - Hogy ennyi munkát adtam. Nem gondoltam, hogy ilyen szótlanul megcsinálod.
- Nem tesz semmit, amúgy is meg kellett volna csinálnom. Legalább nem vagyok teljesen egyedül. - Próbáltam valami vigyorfélét kiereszteni, nem tudom, hogy sikerült.
- Hova indultál amúgy?
- Jaaaa... csak inni egy kávét, cigizni, ilyenek.
- Hozok neked egyet, aztán gyújts rá itt nyugodtan. A kutya nincs már itt, csak a portás lent.
Miközben ő kávéért ment én azon gondolkodtam, mit akarhat egy ilyen kaliberű nő tőlem, az irodai senkitől, akinél még a takarító is magasabb pozícióban van?
Hallottam, hogy kopog vissza a tűsarkújában. Így jobban megnéztem magamnak, míg ide nem ért. Hosszú, vékony lábak, vékony, izmos derék, nagy mellek, hosszú, szőke haj. Nálam egy kicsit alacsonyabb, de nem sokkal. Pont az ideálom.
Ahogy már majdnem ott volt, láttam, hogy megbicsaklik a lába, próbál megkapaszkodni és már dobja is el a kávét. Az én kávémat. Felém. Láttam az egészet, de csak annyit tudtam reagálni, hogy felé lépek és elkapom Timit. A forró kávé meg egyenesen a farkamra ömlött. Próbáltam férfi lenni, de kurva forró volt. Felszisszentem, amit ő is meghallott és egyből kapott elő egy rongyot és elkezdte a nadrágomról ledörzsölni a kávét. Én meg a finom masszírozás hatására kezdtem megkeményedni, amit Timi is megérzett.
- Miért nem veszed le azt a foltos nadrágot?
Hát rendben. Valamelyik ki nem mondott imám meghallgattatott. Ahogy kibújtam a farmerból, érzékeltem, hogy a farkam félig áll, most már úgy sincs mit tenni.
Ekkor Timi mellém lépett és finoman elkezdte simogatni alsógatyán keresztül a makkomat, majd lassan előhalászta teljes hosszában. Persze nekem már állt, mint a lapátnyél, a makkom majd szétrepedt úgy fel voltam izgulva. Magamhoz húztam Timit, szerettem volna érezni a testemmel a testét. Ahogy összeért a csípőnk, valamit éreztem a szoknyája alatt. Gondoltam, csak az övé lehet, vagy valami és megcsókoltam. Végigsimítottam a mellét a hasát, haladtam lefelé. A fenekénél tartottam, mikor féltérdre ereszkedtem és elkezdtem kigombolni a szoknyáját oldalt. Lehúztam a cipzárt és finoman elkezdtem lehúzni róla. Ekkor úgy megdöbbentem, hogy szólni sem tudtam, csak lemeredtem. A gyönyörű főnökasszonyom, a szép szőke lány, Timi, fiú. Mit fiú. A farka mérete alapján férfi. Az arcom előtt meredt a harisnyában. Csak úgy lüktetett. Vastag volt és a maga módján szép volt. Felnéztem rá, ő lenézett rám és halkan csak annyit mondott,
- Most már tudod a kis titkomat.
- Nem is olyan kicsi.
Ezzel nem is tudom mi ütött belém, végignyaltam az előttem meredő faszt. Timi a csípőjét erősen az arcomhoz dugta, szinte simogatta az arcomat a farkával. Lehúztam róla a harisnyát és gondolkodás nélkül bekaptam. Arra gondoltam, hogy én is tudom, mi a jó nekem, megcsinálom hát neki. Ahogy szoptam, Timi lassú ütemben elkezdte dugni a számat. Én meg annyira beleéltem magam, szinte eszemet vesztettem. Belekapaszkodtam a fenekébe és úgy szoptam tovább. Annyira fel voltam izgulva, hogy csak úgy csöpögött az előváladék a farkamból. Timi felhúzott, Jó erőben volt a "kishölgy". Hosszan megcsókolt, majd megfordított. Éreztem, hogy leguggol a hátam mögött, átnyúl a lábam között, megmarkolja a farkamat és elkezdni verni. Gyorsan erősen. Szinte elvesztettem az eszem, annyira jó volt. Ekkor bedugta a nyelvét a seggembe. Éreztem a forró nyelvét, ahogyan ki-be jár, aztán körbe-körbe. Nem bírtam tovább. Elkezdtem élvezni. Sugárban lőttem mindenre, ami előttem volt. Rengeteg kijött belőlem. Ennyi talán még soha. Éppen ki akartam fújni a levegőt, mikor Timi bedugta az ujját. Csak az rémlik, hogy az éppen lankadó férfiasságom új erőre kapott. Máris meredt az égbe, csillogó makkal. Ahogy Timi ujjazott és nyalta a fenekem, én elkezdtem a farkammal játszani. Iszonyú jó érzés volt. Már kezdtem megszokni, mikor főnököm felállt, és halkan a fülembe súgott.
- Ne félj, csak először fog fájni.
Normális esetben nem engedtem volna meg senkinek, de úgy fel voltam izgulva, hogy már bármit megtettem volna, vagy megengedtem volna bárkinek. Próbáltam nagyobb terpeszt felvenni, picit előrehajolni. Éreztem, ahogy Timi makkja a segglukamhoz ért, jelzésképpen ugrott is egyet a farkam. Szépen lassan, centiről centire haladt befelé a barlangomba. Először kellemetlenül éreztem magam, de hamar hozzászoktam és elkezdett tetszeni. Ahogy lassan mozgott bennem a szőkeség, egyik kezével előrenyúlt és elkezdte kiverni nekem. Már csillagokat láttam az élvezettől, ahogy az aprócska keze a kőkemény farkamon csúszkált. Ekkor valami történt. A bennem csúszkáló dorong a prosztatámat kezdte dörzsölni. Ha eddig még vissza tudtam tartani, az eddig tartott. Spriccelés nélkül csak ömlött belőlem a forró nedű egyenesen a szőnyegre. Timi ekkor elvette a kezét, amin keresztülfolyt minden és egy maréknyit a számba kent. Én csak fújtatni tudtam, annyira különleges volt, ahogy elélveztem. Nem is tudatosult bennem, mit nyaltam le az utolsó cseppig az ujjairól. Csak arra futotta tőlem, hogy remegő térdekkel támaszkodjak az asztalnak. Timi közben kiszedte belőlem a farkát és maga felé fordított. Én felültem az asztalra, már nem tudtam állni sem. Beállt a lábam közé és elkezdtünk csókolózni. Ahogy a nyelveink egymást simogatták, Timi összefogta a két hímtagot és a makkunkat dörzsölte egymásnak. A spermámtól még síkos farok hamar megnedvesítette Timiét. Kamaszkorom óta nem volt olyan, hogy két élvezés után még van erőm egy harmadikra is. Ahogy csókolóztunk az asztalnál, mindketten egyre keményebbek lettünk. Timi keze szorgalmasan járt fel-alá a két szerszámon, ezzel egyre keményebbé verve őket, majd rám nézett és halkan megszólalt
- Most Te jössz.
Régi vágyam volt, hogy seggbe is kipróbáljam., de egyik barátnőm sem volt kapható rá. Felálltam az asztalról és felültettem Timit, miközben ő belenyomott egy nagy adag síkosítót a kezembe. Én meg csak értetlenkedve néztem.
- Gondolod olyan nedves voltál, hogy egyből ment minden? – Kérdezte.
Ekkor vettem észre a teleélvezett kotont is a földön. Szétkentem az ujjaimon és benyúltam a fenekébe. Ki-be mozgattam az ujjamat, majd mikor éreztem, hogy tágult, bedugtam még egy ujjat, közben szorgalmasan szoptam az előttem meredező farkát. Pár perc telhetett el, mire általam megfelelő méretűre tágult. Timit hanyatt döntöttem én pedig felhúztam egy gumit, amit Timi nyomott a kezembe. Lassan elkezdtem betolni. Hihetetlen érzés volt. A forróság, a látvány, a szűk seggluk. Egyre erőteljesebben dugtam, miközben a farka a hasamhoz ért minden egyes lökésnél. Megragadtam és miközben a fenekét pumpáltam, ugyanolyan ütemben verni kezdtem. Alig húztam rajta párat, mikor megfeszült a teste és elkezdett élvezni. Akkorát durrant a kezemben, fellőtt egészen az arcomig. Nekem sem kellett több, kirobbant belőlem is. Izzadt, merev testtel álltunk és élveztünk. Lassan kifújtam a levegőt, odahajoltam hozzá és hosszan megcsókoltam. Összeért az izzadt testünk, szinte tapadtunk egymáshoz a rengeteg testnedvtől. Mozdulni sem bírt egyikünk sem. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, de már pirkadni kezdett. Szombat reggel volt, így nem kellett aggódni senki miatt, hogy ránk nyit, vagy talál. Pláne az én szobámba amúgy sem jönnek be.
Feküdtünk az asztalon és dohányoztunk, Timi félig rajtam, úgy hogy farkaink összeérjenek. Azt hiszem én törtem meg a csendet.
- Lenne kedved eljönni velem vacsorázni? Vagy ilyet nem illik kérdezni egy főnöktől?
Rám nézett egy félmosollyal és hosszan hallgatott.
- Azt hittem soha nem kérdezel meg.
Azóta nagyon sokszor összejárunk Timivel, élvezzük, amit a másik nyújtani tud. Azt is mondhatnám, hogy összejöttem a gyönyörű, karcsú, nagymellű, szőke főnöknőmmel, akinek nagyobb a férfiassága, mint az enyém.


Sun

100% (10/0)
 
Categories: AnalShemales
Posted by Partysun
2 years ago    Views: 173
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
ez nagyon izgató volt , elélveztem olvasás közbe, nem birtam ki hogy ne huzogassam a faszom
6 months ago
Csodálatos és izgató történet!
kicsikoze...
retired
1 year ago
fú, izgató
2 years ago
Köszönöm
Hofudfrar
retired
2 years ago
Nagyon jó történet!