Tjeneste jenta

Jeg skrev en novelle for et par år siden på et annet forum.

Hun sto å banket på den ruvende massive eike døren, det kjentes ut som det var stein i maven som roterte rundt, hun svettet over ryggen, skalv i knærne og hjertet banket som bare det.

Så nå sto hun her på trappen og viste innerst inne at hun var egentlig " solgt " men bestemte seg at hun måte bare gjennomføre dette for hun hadde ikke noe alternativ til og komme seg ut av denne uføra.
Han åpnet døren for henne å viste henne inn og han tok hennes koffert som han sa at hun ikke trengte her i huset, de gikk videre inn i stuen som var tungt møblert med store skinnstoler og sofaer.
Hun sto midt på gulvet og kikket i gulvet, han sa ingen ting, bare gikk rundt henne og betraktet henne lenge fra alle sider, hun var spedbygd 1.55 høy, blondt hår som rakk henne ned til skulderbladene, en liten fast rumpe og brystene var små og faste, hun har feminine fine trekk og kropp, han var kraftig bygget ca. 1,80 og med et ansikt som virket autoritært.

Endelig snakket han, han sa at de skulle gå inn på hans kontor så de fikk gå gjennom reglene her i huset, han tok et fast grep rund nakken hennes, ikke så hardt men fast og førte henne inn på hans kontor som også var tungt møblert, bokreoler rundt veggene, to store skinnstoler, men rommet var dominert av en massiv kontor disk i mørkt treverk.

Han startet sin preken med å fortelle at hans ord og ordrer var lov i dette huset og at overtredelser og oppsetsighet kommer til å bli straffet, han var stille noen sekunder før han sa du lurer kanskje på hvordan du kommer til å bli straffet? Hun nikket svakt uten å se opp. Jo sa han her bruker vi god gammeldags bjørke ris og det finnes også ett spanskrør i huset til ekstreme tilfeller, det var som å få en knyttneve i magen, hun kjente en klump i halsen. Han fortsatte med å fortelle at renslighet var en dyd og at han kom til å følge opp henne angående hygienen, hun skulle bruke de klærne han hadde kjøpt inn så hun trengte ikke å bekymre seg for det.

Men før du tar på deg de nye klærne må jeg være sikker på at du er ren sa han og han tok henne i nakken i igjen og førte henne in på badet, der han startet med å tappe i karet, han snudde seg mot henne igjen. Han startet og kneppe opp hennes kjole, hun protesterte noe som medførte at han presset henne ned på en krak som sto der og forklarte i klartekst at den minste protest vil bli fysisk straffet, men at hun skulle få slippe denne gang " er det klart" hun nikket han reiste henne opp og satte seg selv på krakken og hun måtte stå foran han mens han begynte å kle av henne igjen, hun hadde aldri følt seg så fornedret noen gang og det kom noen tårer ut fra øyekroken, hjertet banket fortere en noen gang, kjolen falt ned på gulvet rundt bena hennes, deretter snudde han henne med ryggen til og trakk ned hennes strømpebukser ned til knærne, hun brukte det så sent på høsten deretter dro han henne ned på fanget og løftet bena hennes for å trekke av resten, hun følte seg behandlet som ett lite barn på den måten han gjorde det på, deretter reiste han henne opp igjen snudde henne forfra igjen og dro ned hennes truser, nå sto hun fullstendig eksponert foran han, kun i en liten topp som nådde henne til øver enden av rumpa, han snurret henne sakte rundt, hun følte hun var ett dyr som ble inspisert i en dyrebutikk, han strøk henne over rumpa, han hadde rue harde never, han klemte begge rumpeballene, deretter tok han begge hendene på innsiden av lårene og presset dem bestemt fra hverandre, hun sto nå foran en fremmed man som befølte henne på de mest intime stedene hennes uten at hun turte å gjøre motstand, hun hadde lyst til å hyle og bare løpe så fort ut av huset som mulig, men respekten satt så langt inne for denne personen at føttene sto som limt til gulvet, han tok den ene tommelen og strøk henne over muse sprekken og oppover mot klitorisen, som hun hadde lekt med under dyna når hun var sikker på at ingen kunne se henne, det var som det gikk ett elektrisk sjokk gjennom henne når han trykket litt idet han passerte hennes mest intime område, hun skvatt til og rødmet over hele ansiktet, " såpas ja " sa han, det var første gang at hun så noe forandring i stenansiktet.
Han strøk henne deretter over Venus berget å sa at kjønnshår ikke kom til å bli akseptert, det skulle være nybarbert til en hver tid, han reiste seg og sto foran henne å tok tak i toppen hennes og trakk den over hodet, nå var hun helt naken, han strøk henne nedenfra over navlen tok rund den smale livet hennes han tok nesten i rundt med begge hendene, deretter snudde han henne så hun sto med ryggen til han og han tok tak i hennes bryster som kom bort i hans hender han klemte rund dem så det gjorde litt vondt før han snurret brystvortene mellom fingrene. «BADETID" sa han plutselig høyt som om han våknet fra en transe.
han la frem barbersaker til henne å sa at hun fikk 30 minutter på seg så skulle hun møte i stua.
Hun trådde opp i karet, badet seg, skulle barbere seg nedentil for første gang, hun hadde heldigvis lite hårvekst det hadde hun sett i forskjell til enkelt jenter hun hadde sett i dusjen på skolen, men hun måtte konsentrere seg veldig for hun skalv fremdeles av den fornedrelsen hun hadde vært utsatt for tidligere og hun satt og små gråt i fortvilelse for hun grudde seg til fortsettelsen, fordi hun trodde at det ikke stoppet med dette.
Hun tok så på seg de klærne som lå på kommoden, det var hvite knestrømper, en truse, underskjorte som hadde samme lengde som den tidligere, en kort kjole som gikk henne like over knærne, alt var hvitt, hun gikk deretter inn til stuen.

Da hun kom inn i stuen sto han midt på gulvet " HVEM HAR SAKT AT DU SKULLE TA PÅ DEG KLERNE?" sa han hardt og bestemt. Du har ikke fått beskjed om det har du? sa han, hun ble helt lammet av skrekk.
Dette må vi ta opp senere sa han, men med det samme du har klærne på, er det like godt vi går ut å plukker et ris først som sist fordi det ser ut til at det trengs, han hentet et par hvite små sko som hun fikk beskjed om å ta på. Han leide henne i armen i den andre hadde han en tollekniv som han gav henne når de kom til noe småbjørk i utkanten av haven, løvet hadde falt av. Hun fikk beskjed om skjære et ris selv, det skulle være en halv meter langt og det skulle bestå av ca. 10 kvister og han skulle godkjenne det før han ble fornøyd, noe som gikk ganske greit fordi hunn hadde fått ris 2 ganger av faren, men det var når hun var en liten jente, men hun husker ennå den intense svien disse kvistene kunne forårsake og hun trodde ikke at denne herren kom til å spare rumpa hennes i det hele tatt, hun skalv og snufset men hun samlet en håndfull bjørke kvister til han, hun torde ikke å gråte så høyt at han hørte det, fordi hun var redd det kunne føre til det verre, han mente at når man hadde gjort seg fortjent til det så måtte man tåle det.

Da de kom inn ble hun kommandert til å kle av seg igjen, hun skulle beholde strømpene og underskjorten, han leide henne til en av de store stolene, der hun måtte sette seg, han hadde lagt ett handklede i setet som hun måtte sette seg på, han tok tak i anklene hennes og spredde bena ut til siden og over armlenene, hun lå nå med sprikende ben foran denne mannen hun hadde kjent i bare noen timer, hun holt på å dø av skam og fornedrelse, hun fikk beskjed om og holde bena slik for han anbefalte henne at det kom til å bli nok første gang med riset til kvelds som hun allerede hadde opparbeidet seg.
Han kom frem med en tube med en slags gele som hun ikke hadde sett tidligere, tok deretter å sprutet en del av dette på pekefingeren sin, han sa at dette var en helse sjekk av musa hennes å rumpa om alt var i orden, han smurte henne i begge hullene rundt kantene, ny runde med tuben, denne gang på lang fingeren, tok så den endre hånden på pannen hennes og trykte henne tilbake mot stol ryggen, tok langfingeren mot rumpe hullet hennes og trykket den bestemt inn hun hadde aldri opplevd noe lignende der har ingen vert tidligere, det var litt vondt men det vart overdøvd av den skammen hun følte av og bli behandlet på denne måten, han trakk den ut ny gele, inn i musa, han stivnet til for den gled greit inn, er du ikke jomfru spurte han, hun startet å gråte fordi hun skjønte at hun ble tvunget til å fortelle han om gutten hun traff på forrige skoleball, som hun hadde ligget med den natten, noe hun fortalte han, han ble helt rød i ansiktet, sa ingen ting.

Hun fikk beskjed om å ligge slik til han kom tilbake, han gikk ut av stuen kom raskt tilbake med en liten bagg, han trakk av henne strømpene, åpnet baggen og tok ut noe som så ut som mansjetter, men de hadde noen karabinkroker festet til hver av mansjettene, han tok deretter en rundt hver ankel og festet dem med spenner som var på mansjettene, det samme gjorde han rundt vært av handleddene, tok deretter opp to større som han festet like over knærne.
Han reiste henne opp og leide henne mot et salongbord med en avlang rund ganske hard pute på hun fikk beskjed om å legge seg med maven ned og puten plasserte han så langt ned mot hoften som mulig, dette resulterte i at hun ble liggende med rumpa presset opp, tok deretter armene og klipset dem fast i noen ringer som han hadde festet i noen tau, det samme gjorde han med anklene, hun lå nå som en x på bordet med rumpa struttende i været, deretter tok han noe tau å festet i krokene over knærne og presset dem ut ti siden så hun lå med bena som en omvendt u, hun hadde ingen mulighet til å røre seg, Der ble hun tatt ordentlig for første gang i begge hullene, i baggen hadde han mange dildoer, butplugs og vibratorer av alle slag, de første inntrengselen gjorde vondt som faen hun gråt, men han var likevel litt forsiktig, brukte mye gel, passet på at hun ikke fikk sår, men det hindret henne ikke å kjenne en vond nytelse som aldri før hadde kjent. Det resulterte at hun der fikk sin først orgasme i tårer og nytelse og orgasmen fortsatte å rulle inn over henne hun kunne ikke noe for det. Til slutt tok han frem sitt lem å kjørte den in rumpa hennes for den var nå innkjørt han pumpet på så han lot spruten stå inn i henne, da hadde han holdt på med henne i 2 timer der på bordet, så gik han ut av rommet mens hun ble liggende fastspent på bordet.

Etter en halv time kom han in med riset i hånden og et halsband med ringer, festet denne rundt halsen hennes, løsnet deretter hendene hennes og festet dem bak nakken i halskjedet, løsnet deretter bena så hun fik reise seg, men bena var som gele etter alle orgasmene og hun var øm i begge hullene så hun hadde problemer med å samle bena, hun måtte stille seg mot veggen med spredde ben, mens hun så han flyttet den runde puten ut til bordkanten, han hentet henne og hun måtte legge seg over bordkanten, han festet bena til bord bena så hun lå i klar stilling, der måtte hun ligge å vente en god stund å se på riset som var fuktet å lå foran henne på bordet, hun kjente saftene både fra han å henne rinne mellom lårene uten mulighet til å kjenne hva som foregikk, Hun gruet seg noe forferdelig for dette kom til å gjøre vondt, hun mente hun hadde fått nok, han kom riste så hun ble både rød og varm, gråt, det sved både i rumpa, musa og skinkene på en gang.

Han løsnet henne tok av henne mansjettene, tok henne bort til en sofa satte henne på fanget, trøstet henne strøk henne over håret, og unnskylte at han måtte gjøre slik for at hun skulle forstå, når han trøstet og koste med henne, kjente hun en god følelse inni seg, han hadde jo en anen side også, følte seg kanskje litt beskyttet, hun sovnet der i fanget hans en stund.

Sengetid det kom til å bli en prøvelse så øm som hun var for hun måtte dele seng med han, den puten tok han med seg inn på soverommet (pulsen kom til å øke på henne når hun så den puten i ettertid, fordi da kom det noe uforutsett til skje enten smerte, nytelse eller kanskje begge deler)

Hun fikk vite at til helgen, kom et vennepar til han på besøk for å se på henne, de skulle være her hele helgen, ny knute i maven. ( hva skjer da? )

SLUTT FOR I DAG!!!

60% (1/1)
 
Categories: AnalBDSMHardcore
Posted by NordMaster
3 years ago    Views: 41
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments