Nynke wil graag zwanger worden.


Dinsdagmiddag, Nynke zet haar computer uit, neemt haar handtas en wandelt haar kantoortje buiten. Op de parkeerplaats start ze haar Fiat en rijdt richting centrum van de stad. Nu naar huis gaan heeft toch geen zin want haar vriend is net op zakenreis voor een week. Vorige week had hij vrij onverwacht de opdracht gekregen van zijn chef om mee een nieuwe productielijn te gaan opstarten in Ierland. Qua timing kon het niet slechter vallen want Nynke was net in haar vruchtbare periode en ze waren al enkele maanden aan het proberen.

In het centrum van Breda parkeert ze haar auto op de markt. Een kwartier later wordt haar eten opgediend. Terwijl ze net begonnen is met eten gaat haar GSM. “Hallo met Nynke” “Hallo Nynke, met Hans, hoe is het ?”
“Eenzaam, mijn vriend blijft nog een paar dagen weg, ik ben dan maar alleen uit eten gegaan” “Kom vanavond eens langs, ik heb net een cake gebakken, dan kunnen we dat gezellig samen opeten”
“OK, binnen een uurtje ben ik bij je” Nynke vond Hans, een leuke man, wel en stuk ouder dan haar vriend.

Nynke was al een aantal jaren samen met haar vriend. Toen ze verkering kregen was ze nog maar net 20 en had op het vlak van de liefde eigenlijk nog niet veel ervaring. Na een paar jaar verkering was ze er wel al achter gekomen dat haar vriend eigenlijk niet zo een hoogvlieger was met seks. Ze deden het amper 2 of 3 keer per maand en dan was het nog binnen het kwartier afgelopen. Drie kwartier seks per maand, daar kon Nynke eigenlijk niet zo tevreden mee zijn maar ja, je kunt niet alles verwachten hé.

Haar vriend was voor de rest een attente en lieve man met wie ze zekerheid had (hij verdiende goed zijn boterham als productmanager bij een grote internationale multinational). Na de cake stelt Hans voor om een flesje wijn te openen, een voorstel dat onmiddellijk in de smaak valt van Nynke. Na enkele glaasjes zit de sfeer er al goed in. Hans kan het niet nalaten regelmatig naar het mooie figuur van Nynke te kijken, Nynke is inderdaad een mooie jonge vrouw: 1m68, slank gebouwd, mooie stevige borsten, halflang donkerbruin haar, een droom van een vrouw. Hans stelt voor dat Nynke eigenlijk beter kan blijven slapen in de logeerkamer want de alcoholcontroles zijn tegenwoordig streng, Hans maakt het bed op om daarna met Nynke nog wat verder te keuvelen in de woonkamer.

Nynke vertelt dat ze haar vriend eigenlijk wel mist en vooral ’s nachts omdat het bed zonder hem zo groot en koud lijkt. Hans luistert geïnteresseerd, eigenlijk zou hij wel eens graag met Nynke naar bed gaan. Hij is nu al vele jaren getrouwd met en heeft haar nog nooit bedrogen, hij is eigenlijk enkel nog maar met zijn vrouw naar bed geweest, ze was nu voor familie bezoek een paar maanden naar Amerika. Nynke merkt dat Hans in gedachten verzonken naar haar ligt te staren. Zacht fluistert ze “Is er iets?”. Eh, nee niets roept Hans, ik dacht even aan mijn vrouw. Nynke besluit nog eventjes op te blijven, morgen heeft ze toch een snipperdag genomen. Hans twijfelt even om naar bed te gaan maar besluit dan toch om Nynke wat gezelschap te houden.

Rustig praten ze nog wat over van alles en nog wat. Nynke merkt dat Hans zijn ogen niet van haar lichaam kan afhouden. Zou Hans misschien ook met haar seks willen? Eigenlijk is ze wel nieuwsgierig hoe het zou zijn om met iemand anders dan haar vriend seks te hebben. Misschien is Hans wel de ideale persoon om het eens uit te proberen. Ze heeft echter geen condooms bij zich. Plots legt Hans zijn handen op haar knieën, Nynke wordt uit haar verzonken gedachten gerukt en kijkt glimlachend naar Hans. Hij glimlacht terug, brengt zijn hoofd dichter bij haar hoofd en geeft haar voorzichtig een kus op haar mond.
Nynke voelt haar buik draaien van opwinding, kijkt recht in Hans zijn ogen en kust hem terug vol op de mond, opent haar lippen, een passionele kus volgt. Hans neemt haar in zijn armen en streelt haar rug, drukt haar lichaam dicht tegen zich aan. Het ijs is gebroken, Hans streelt haar hele lichaam, hij trekt haar trui uit, streelt haar borsten door de fijne stof van de BH, Nynke legt haar handen op zijn kruis en voelt een groeiende erectie, Nynke helpt Hans met het uittrekken van haar BH. “Wat heb je mooie borsten, ze zijn veel steviger dan de borsten van mijn vrouw”. Nynke fluistert: “We moeten wel de gordijnen dicht doen, ik zou niet willen dat iemand ons ziet”.

Vijf minuten later zijn beiden volledig naakt. Nynke bekijkt met ontzag naar de mooie stijve penis van Hans, hij is ongeveer even groot als die van vriend maar wel veel dikker, wat zou ze die graag in haar kutje hebben. Zou Hans condooms hebben?
Nynke gaat op haar rug liggen in de stoel Hans opent haar benen en likt enkele malen voorzichtig over haar schaamlippen, dan steekt hij zijn tong langzaam in haar kutje die duidelijk al vochtig is van de opwinding. “Ik zou je graag neuken” hijgt Hans tussen twee lik beurten door. “Heb je condooms?” “Shit, nee, maar ik zal voorzichtig zijn”. Even twijfelt Nynke, zou Hans zichzelf wel kunnen beheersen als hij haar straks zalig ligt te neuken?

Het voortdurend likken aan haar kutje windt Nynke meer en meer op, ze kreunt zachtjes en fluistert: “Kom Hans, steek hem er maar in, maar wees voorzichtig, je mag me niet volspuiten”. Hans stopt met likken en gaat in de stoel zitten, Nynke kruipt over zijn benen en laat zich langzaam zakken tot zijn eikel tegen haar schaamlippen tikt.
Voor de eerste keer in haar leven zal er een andere penis dan die van haar vriend haar neuken. Langzaam duwt ze haar lichaam naar beneden, centimeter voor centimeter laat ze zich op de harde pik van Hans zakken tot ze niet meer verder kan. Even blijft ze zo stil op hem zitten en geniet ze van zijn harde pik die diep in haar zit.
Langzaam begint ze met haar bekken te bewegen, Hans kreunt zachtjes, Nynke begint het tempo op te voeren. Door het uitgebreide voorspel is ze al goed heet en voelt ze dat ze niet veel nodig zal hebben om haar orgasme te bereiken. Ze probeert het echter zo lang mogelijk uit te stellen omdat ze zo lang mogelijk van deze pik wil genieten.

Hans voelt aan haar opwippende borsten, kijkt naar zijn penis en ziet hoe die goed gesmeerd steeds in en uit haar kut schuift.
“Ik voel je penis zo lekker diep in me, het is heerlijk” hijgt Nynke terwijl ze blijft wippen op zijn harde pik. “Als je zo blijft doorgaan ga ik het niet lang meer uithouden” fluistert Hans in Nynke haar oren. Nynke twijfelt, zo een lekkere pik heeft ze nog nooit in haar kutje gehad, ze zou hem zo graag in haar voelen spuiten. Maar wat als Hans haar zwanger maakt?

Even houdt Nynke op met wippen, kijkt Hans diep in de ogen en zegt: “Hans, je moet me volspuiten met die pik van je, ik wil het in me voelen”. Hans kijkt haar ademloos aan “ Ben je zeker?” “Ja, ik wil een kind, of het nu van mijn vriend is of van jou, het maakt me niet uit, spuit me maar vol”.

Langzaam begint Nynke terug te wippen, het tempo steeds een beetje opvoerend. Ze voelt zijn lul nog stijver worden in haar kut, het zou niet lang meer duren of Hans zou zijn sperma haar spuiten. Zelf is ze nu ook dicht bij haar hoogtepunt “Ah, ik ga komen Nynke, ik ga spuiten, hier komt het!” Ja spuit maar, oh ik kom ook klaar, ja ik voel het in me spuiten, oh wat lekker, wat spuit je veel Hans, kom geef het me, spuit me vol met je heerlijke zaad spuit me zwanger, ah …

Drie dagen later komt Nynke’s vriend thuis van zijn reis naar Ierland. Diezelfde avond hebben ze snel nog even seks, wat niet veel voorstelt. Nynke zegt dat ze net in haar vruchtbare periode is, in 3 minuten was haar vriend al klaar.

Haar vriend hoopt dat Nynke deze keer zwanger wordt, Nynke weet dat ze al lang zwanger is van Hans die haar heeft gegeven wat ze wilde …

90% (14/2)
 
Categories: Hardcore
Posted by Nekaf01
1 year ago    Views: 752
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
heerlijk en leuk verhaal
10 months ago
lekker verhaal
1 year ago
mmmmmm