Geile seks in het hooi.

Altijd spannend, zo'n eerste internet date, ondanks dat ik geen tiener meer ben. Ik heb al contacten gehad, maar dat was niets. Mijn internet date is Michelle wij kennen elkaar inmiddels een paar weken, en vandaag gaan we voor het eerst elkaar in het echt ontmoeten. Ik ben een tikje nerveus, maar ook nieuwsgierig. Want Michelle is een vlotte jonge meid van 22, ze woont nog bij haar ouders thuis in Gelderland. Voor mij is dat een hele nieuwe ervaring als man van 50 met zo’n lekker jonge meid.

Ik heb nóg een goede reden om een beetje gespannen te zijn. Michelle en ik kennen elkaar nu een week of acht, en we zijn alleen maar in gedachte met elkaar naar bed geweest. Tot nu toe bleef het bij intens geil internet verkeer en heerlijke foto’s en video’s. Michelle had de jongens van haar eigen leeftijd aan de kant gezet en wilde alleen nog een oudere man. Dat moest ik natuurlijk wel goed doen.
"Het lijkt me heerlijk om seks met je te hebben," vertelde ze al vanaf de eerste dag. Ik dacht daar net zo over maar ik wilde haar eerst eens ontmoeten.

Intussen ben ik wel naar die mooie meid gaan verlangen, en worstel ik met het idee om haar wel of niet te neuken. Een leeftijd verschil van 28 jaar, is groot. Ik voelde met net een geile oude bok met een lekker jong geitje. Maar, dat zou snel duidelijk worden.

We hadden een afspraak gemaakt bij Michelle in de buurt. Toen ik daar aankwam was Michelle daar al. We liepen op elkaar af en zoenden innig, Michelle vroeg met een knipoog of ik zin had in haar en draaide haar mooie jonge lijf rond. Zodat ik haar goed kon zien, het leek een beetje of ze zich door mij liet keuren? Het eerste wat ik dacht, was: "Ze wil met me paren!" En meteen daarna dacht ik: "Ze is net zo geil als ik!" (Sorry Michelle, mannen hebben soms vreemde prioriteiten). Het was alsof mijn penis wakker schrok uit een lange winterslaap: in no-time zat ik met een ultrastijve lul. Michelle zag de bobbel in mijn spijkerbroek, en legde er even liefkozend een hand op. Ze gaf me een sensuele tongzoen, en fluisterde: "Nog even wachten, lekkere jongen. Straks is dit teefje helemaal van jou..." Wie liepen samen omarmd naar mijn auto en vertrokken, het was een onrustig auto ritje zo. In mijn zoetste dromen bedreven Michelle en ik eindeloos de liefde, in de heerlijkste standjes, en kwamen we allebei ontelbare keren klaar. En straks gaat het écht gebeuren!

Het is een prachtige dag. De zon schijnt, we hebben de autoraampjes halfopen, en ik geniet van de omgeving. Weilanden, kleine dorpjes, veel beesten. Een kronkelend riviertje wijst ons de weg. Ik kijk even opzij, naar Michelle, die relaxed en met gesloten ogen in haar stoel hangt. Ze ziet er mooi en ontzettend lekker uit. Een kort rokje, dat veel van haar prachtige benen laat zien. En daarboven een strak topje, waar haar heerlijke borsten mooi in uitkomen. Ze heeft haar halflange kastanjebruine haren in een staartje gebonden, en even fantaseer ik hoe ik haar haren lostrek en er met mijn handen doorheen woel, haar intussen heftig kussend. Een luide claxon trekt mijn blik terug naar de weg, en net op tijd stuur ik de berm in. Ik incasseer de middelvinger van de ouwe boer op de tractor, en maak geïrriteerd een wegwerpgebaar. "Die trekkers rijden altijd gewoon door," hoor ik naast me. "Ze gaan ervan uit dat jíj stopt, of uitwijkt. Doe jij dat ook met je vinger, vraag ik?" "Nee, helemaal niet. Ik gebruiken mijn vinger uitsluitend 's nachts. " Ik schiet weer in de lach. "Ik wil het niet weten. Zijn we er trouwens al bijna?" vraag ik. "Ja, nog een paar kilometer, en dan mag je me eindelijk gaan neuken." Roep je en grijnst even, en zegt er direct achteraan: "En als je me gedekt heb wil ik je nog een keer."

We komen aan bij een oude en verlaten boerderij, als we het erf oprijden ben ik nog een klein beetje gespannen. Maar dat is snel over het ziet er verlaten uit en we zijn helemaal alleen.
"Nou, zullen we dan maar?" vraagt Michelle, en even later lopen we hand in hand over het erf. Het is een behoorlijk groot complex, met meerdere stallen, een oude werkplaats en een aantal silo's, waar van alles kapot is. Daarna maken we een korte wandeling door een oud weiland, terwijl Michelle vertelt wat dat ze hier vroeger veel kwam. Opeens staat ze stil. Ze draait naar me toe, kijkt me recht aan, en zegt: "Ik vind het heerlijk om je te zien. Je geeft me het gevoel dat je naar me luistert en écht om me geeft." Ik trek haar naar me toe, sla m'n armen om je heen en even later staan we middenin het weiland hartstochtelijk te tongzoenen. Ik leg m'n handen onder je rokje op je kleine ronde billen. Je draagt een klein stringetje, zodat ik meteen je blote kontje voel. Je reageert door je onderlichaam tegen me aan te duwen, en als je merkt dat mijn penis al behoorlijk stijf is, begint je zacht tegen me op te
rijden. Ik wil mijn handen verplaatsen, zodat ik je kutje kan voelen, maar je stopt met tongen, en zegt met stralende lach: "Kom mee, dan laat ik je nog veel meer zien." Ik ben even in verwarring: bedoelt je nu de hier in de omgeving, of heb je het over jezelf?

Als we terug zijn op het erf, neemt Michelle me mee naar de oude stallen. Je loopt naar een oude kist toe en doet de deksel open. Als je voorover buigt, krijg ik een prachtige blik op je heerlijke borsten, en ik kan het dan ook niet laten om mijn rechterhand in je decolleté te laten glijden. Ik voel een siddering door je lichaam gaan, en je komt met je rug tegen me aan staan, zodat ik mijn beide handen op je zachte ronde borsten kan leggen. Ik kneed de heerlijke bollen en voel je tepels stijf worden. Je reageert door je kontje naar achteren te duwen, tegen mijn stijve pik aan. Ik laat één hand naar beneden glijden, en je slaakt een verlekkerd kreuntje als ik onder je rokje je warme kutje vind. Langs het stringetje voel ik je gezwollen natte schaamlipjes openstaan. Je bent al kletsnat en ik haal twee vingers door je warme en natte spleetje, waarna ik je genotsknopje vind. Je reageert alsof je een elektrische schok krijgt, en trekt dan snel je string uit. En als ik je rokje een beetje optil, staat je met haar blote kontje tegen mijn
staalharde lul op te rijden. Terwijl ik met mijn ene hand nog altijd je borsten streel, begin ik met mijn andere hand je klitje steeds sneller te vingeren. Je kreunt en hijgt, en draait je hoofd naar opzij, waar onze monden elkaar vinden in een heftige tongzoen. Terwijl onze tongen een heftig spel spelen en je je kontje steeds verder maar achteren duwt, voel ik je kutsappen op mijn vingers druipen. Ik reageer door twee vingers in je drijfnatte poesje te steken en als ik mijn vingers razend snel in en uit je kutje laat gaan, voel ik je verkrampen. En dan, als een explosie, komt je orgasme, voor het eerst door mij veroorzaakt. Je hijgt en kreunt, en zakt dan door je knieën. Ik vang je op, en neem je in mijn armen. Met gesloten ogen ligt je even rustig bij te komen. Als je je ogen opent, druk ik een tedere
kus op je lippen. Je glimlacht, en fluistert: "Ik ben van jou. Ik ben nu helemaal van jou, en ik ben nog lang niet klaar met je."

Je staat op, raapt je string op en stopt die in mijn broekzak. "Zo, die heb ik even niet nodig," zeg je lachend. Ik ben bloedgeil, en nu ik weet dat mijn lekkere meisje in haar blote kontje onder een kort rokje over het erf loopt, kom ik bijna spontaan klaar. "Kom mee," lacht je geheimzinnig. "Dan laat ik je het mooiste plekje van deze oude boerderij zien." Ik dacht dat ik alles al had gezien, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Want achterin één van de stallen is een trap, en daar loopt je naartoe. "Natuurlijk," flitst het door mijn hoofd. "De oude hooizolder!" Onderaan de trap staat je stil, en knipoog je geil naar me: "Dit is de leukste, spannendste en geilste plek van de hele boerderij. En hier ga ik jou laten zien dat er voor een eerste keer samen, veel betere plekken zijn dan een saai bed! Je klimt voor me uit de trap op, en ik kijk zo onder je rokje tegen je heerlijke billen aan, met daartussen je lekkere natte kutje, nog altijd glimmend van het vocht. Ik volg je zo snel ik kan, en als ik boven kom, zie ik inderdaad de meest romantische én geilste plek voor onze eerste keer samen. Een grote schemerdonkere ruimte, met aan de zijkanten heel veel opgestapelde oude hooibalen, en daartussen enkele bergen los hooi. En op deze zolder vinden we elkaar, mijn meisje en ik. Ik neem haar in mijn armen en we versmelten in een intense en eeuwigdurende tongzoen.

Terwijl onze tongen geen genoeg van elkaar kunnen krijgen, leg ik mijn handen weer op je blote billen. Ik knijp er zachtjes in, en je reageert door je onderlichaam tegen mijn kei harde paal aan te duwen.
Je stopt met tongen, en lacht zachtjes: "Ik zal die lekkere pik van je eens gauw gaan bevrijden." Je maakt mijn broek los, terwijl ik zelf mijn schoenen uitschop. In no-time heeft je mijn broek en mijn
shirt uitgetrokken, en sta ik helemaal naakt voor je. We tongen heel even, en dan zakt je langzaam door je knieën, terwijl je me kleine kusjes geeft, eerst in mijn nek, dan op mijn borst. En zo zakt je via
mijn buik naar mijn penis. Als je tong mijn eikel raakt, is het alsof ik een elektrische schok krijg. Je tong verkent mijn eikel, en daarna verplaatst je je naar mijn schacht, intussen met haar beide handen
mijn ballen masserend. Opeens hap je mijn penis in één keer zo ver mogelijk naar binnen, en begint ze me in een heerlijk tempo te pijpen en begin ik je terug te neuken. Ik voel dat ik bijna ga klaarkomen, maar wil dat nog heel even uitstellen. Ik wil je proeven, terwijl ik mijn zaad in je mondje spuit. Dat zeg ik al kreunend tegen je.

Meteen sta je op, en terwijl je je topje uittrekt, maak ik de sluiting van je bh los. Het kanten stukje stof valt op de grond, en mijn handen omvatten je heerlijke jonge borsten. Ik gebaar naar je dat je je rokje moet aanhouden, en leidt je naar een aantal hooibalen. Ik ga op mijn rug op het hooi liggen, zodat mijn paal uitnodigend naar boven wijst. Je klimt in standje 69 bovenop me en meteen begraaf ik mijn hoofd onder je rokje, op zoek naar je warme lipjes en je natte neuk holletje. Terwijl ik met mijn tong door je spleetje ga, voel ik je lippen om mijn eikel sluiten. Je begint me weer heerlijk te pijpen, en duwt intussen je onderlichaam in mijn gezicht. Ik reageer door je met lange halen te likken en daarna verplaats ik mijn tong naar je klitje. Ik zuig het knopje naar binnen, wat voor jouw het signaal is om me nog wilder te pijpen. Dat is te veel voor me, en ik voel hoe mijn zaad begin te koken. Even later spuit ik vier dikke stralen warm zaad in je mondje. Je slikt alles door en blijft in hetzelfde standje op me liggen, zodat ik je naar een volgend hoogtepunt kan beffen. Terwijl ik op je klitje blijf zuigen, haal ik met een vinger wat sap uit je kutje, en gebruik dit om je sterretje nat te maken. Je reageert hier heftig op, door met je kontje te draaien en roept “dat vind je toch niks”. Ik voel dat je weer gaat klaarkomen en al zuigend en likkend steek ik ineens mijn natte vinger in je kutje. Meteen komt je hijgend en kermend klaar. De sappen spoelen over mijn gezicht en ik lik alles gretig op. Je komt naast me liggen, en zo liggen we een tijdje rustig bij te komen, terwijl we elkaar zachtjes strelen, en lieve en geile woordjes fluisteren.

Hier lig ik dan, op een schemerdonkere hooizolder. En ik ben zojuist heerlijk klaar gepijpt door een lieve, bloedmooie en geile jonge meid van 22. Beter kan bijna niet, ook omdat ik weet dat deze middag nog niet ten einde is. Mijn penis is inmiddels weer op krachten gekomen, en bij de gedachte dat ik je zo heerlijk in je strakke kutje ga neuken, komt mijn lul met schokjes omhoog. Je voelt mijn paal tegen je lichaam kloppen, en schenkt me een geile glimlach. "Kom maar op schat, laat mij eens zien wat je allemaal met hooi kunt doen," zeg je lachend. Je ziet dat ik je begrijp. En zeg tegen je "In het hooi zijn álle standjes mogelijk, omdat je het zo kunt opstapelen en neerleggen dat elke houding comfortabel wordt." Ik pak een paar hooibaaltjes, en stapelt ze op. Ik vraag om er op te gaan liggen, zo dat je er voorover tegenaan kan hangen. Je leunt voorover in het hooi, spreidt je benen en duwt je kontje uitnodigend naar achteren. "Zo lekkere dekhengst," zeg je met een grijns. "Kan je hier iets mee?" Mijn lul steigert van geilheid en ik ga achter je staan, til je rokje op, en duw mijn paal tegen je lipjes, die zich als vanzelf openen en daarna om mijn penis sluiten. Ik duw mijn pik helemaal in je warme poesje, leg mijn handen op je ronde billen en begin je rustig te neuken. Je begraaft je hoofd in het hooi en duwt je kontje nog wat verder naar achteren. Ik neuk je steeds sneller, terwijl mijn ballen tegen je kontje kletsen. Ik geef je een speelse tik op je billen, en je slaakt een klein gilletje. Ik begin zwaarder te ademen, waaraan je merkt dat mijn tweede orgasme zich indient. "Nog niet klaarkomen schat, ik weet nog iets veel leukers," kreunt je. Ik trek mijn penis terug, en je stapt uit je rokje. Mijn teefje staat nu poedelnaakt voor me. Wat een droomvrouw. Prachtige jonge borsten, een lekker strak buikje en een niet helemaal kaalgeschoren kutje met in het midden een strookje schaamhaar. Voor altijd helemaal van mij, hier kan ik al mijn vruchtbare zaad in kwijt

Je trekt je me mee naar één van de losse hooibergen. Daar geeft je me een duw, en daar had ik niet op gerekend, dus ik val achterover in het hooi. Je duikt schaterend bovenop op me en wild stoeiend rollen we door het hooi. Doordat we allebei nog vochtig en klam zijn van geilheid, plakt het hooi aan onze lichamen. Wat is dit vreselijk geil! Je gaat op je rug liggen en terwijl je wegzakt in het hooi, trekt je me
bovenop je. Terwijl onze tongen elkaar vinden en je stijve tepels tegen mijn borst schuren, glijdt mijn penis in één soepele beweging in je drijfnatte vruchtbare kutje. Ik ben nu niet meer te houden en begin je wild op een dierlijke wijze te neuken, met maar één doel om je te bevruchten. Je pakt met je beide handen mijn billen vast en begint me hijgend aan te moedigen: "O ja, o ja schat, neuk me maar lekker. Naai je geile jonge sletje maar lekker! O ja, ik wil je zaad in me, spuit me helemaal vol! O, o ja, ik kóóóóm!" Met het schokkende, zaad vragend en klaarkomende meisje onder me, kan en wil ik ook niet langer wachten. Brullend spuit ik mijn zaad diep in je hete, vruchtbare en ontvankelijke kut, waarna ik uitgeput op je neer val. Samen blijven we nog een tijd in het hooi liggen, terwijl je me zachtjes streelt en het hooi van mijn rug plukt. En allebei weten we dat we deze boerderij nog heel vaak samen zullen bezoeken om heerlijk als twee wilden te paren.

81% (10/2)
 
Posted by Nekaf01
1 year ago    Views: 535
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
mooi en geil verhaal
7 months ago
Dank je!
7 months ago
super
11 months ago
Dank je wel!
11 months ago
Na het reply op mijn verhalen ben ik hier eens gaan kijken.
Dit verhaal mag er ook zijn hoor.
Heerlijke opbouw met een geil einde, boeiend en een fantasie van velen.
Zal t.z.t ook de andere verhalen eens lezen.
1 year ago
Dank je, misschien hier????

Nee geen jeep, een kwestie van dikke vingers. Had nefak moeten zijn, maar je kan de naam van je profiel niet aanpassen dan moet je hem verwijderen. Daar was ik te laat mee en heb het maar zo gelaten, maar een Nekaf is wel een leuk ding veel meegereden in mijn diensttijd.
prettigge...
retired
1 year ago
mooi verhaal.! waar vind ik zo'n lekker geil ding hahaha ?
zeg nekaf...ben jij Jeep ? hahahaa
1 year ago
Lekker geil verhaal zoiets wil ik ook wel.