Ontmoeting met een Belgische vrouw.

Sinds een aantal weken ben ik druk doende met het inventariseren van de mogelijkheden onder het mom van 'Het roer moet om". Gewoon zoeken naar een andere manier van leven. Het idee om een nieuw bestaan op te bouwen in de buurt van Belgische kust is een optie. Internet afzoeken en adressen noteren om eens een kijkje te nemen is een van de mogelijkheden.

Aangezien ik graag auto rij en die omgeving echt mooi om te zien is, doe ik dat soort onderzoekjes altijd op mijn gemak met auto en heb dan eten slaapspullen bij mij.

Deze keer overkwam mij iets bijzonders. Afgelopen vrijdag was het lekker weer en had ik een tripje naar een doel in de buurt van Oostende. In de buurt van Antwerpen kwam ik in de file te staan en hoorde dat de snelweg voor langere tijd was afgesloten. Vanwege de drukte besloot in Antwerpen zelf in te gaan om daar wat te eten, daar had ik wel zin in. Omdat ik niet bekend ben in Antwerpen was het zoeken waar in naar toe moest rijden, uiteindelijk kwam ik via wat kleine straatjes in een straat met wat restaurants. Gelukkig was er een parkeerterrein achterom, dus zette ik daar mijn auto maar neer.

Ik had uitzicht op de achterkant van een aantal mooie oude woonhuizen. Sommige met een zelfs een grote tuin, compleet met zwembad, dat zou ik hier niet verwachten. Ik liep eerst maar eens naar de voorzijde van de straat, maar de restaurants waren allemaal nog gesloten ik was duidelijk te vroeg. Terug naar de parkeerplaats liep ik weer langs de tuinen en kennelijk was er niemand thuis, alles was stil. Tenminste, voor zover ik op dat moment kon beoordelen. Ik liep verder naar mijn auto en bij de laatste tuin had ik langs de zijkant, een betere blik op de tuin. In het midden, van de grote tuin lag een mooi zwembad, met een soort kleedhokje ernaast. Ik keek nog eens en zag dat er iemand in het zwembad was. Ik kon niet goed zien of het een hij of een zij was. Brutaal als ik ben, liep ik dus doodgemoedereerd die kant op om eens goed te kijken……

Het was kennelijk een 'zij', die met haar rug naar me toe in het water zat en zo te zien helemaal met zichzelf bezig. Zag ik dat goed? Deze dame zat heerlijk met zichzelf te spelen. Ik kon aan je bewegingen zien dat je er van zat te genieten. Je had totaal niet in de gaten dat ik stond te kijken. Ik draaide mij langzaam om en kuchte maar eens en keek nog een laatste keer, omdat ik je in ieder geval wilde laten weten dat ik hier liep.

Je reageerde op mijn kuchen, want je hield op met waar je mee bezig was en draaide je hoofd in mijn richting. "Eh, neem me niet kwalijk als ik stoor, maar ik dacht dat er niemand was" "Wat komt u hier doen?" vroeg je me met een heel lief Belgische accent. "Ik wilde wat eten in één van de restaurants hier achter en heb mijn auto hier staan, maar helaas is alles nog gesloten antwoorde ik.

"Oh, maar het dit hier een privé parkeerterrein " antwoordde je, terwijl je overeind kwam uit het water. Sodeju, dacht ik, wat een knap jonge vrouw. Slank, fantastisch mooie borsten, blond haar en hele leuke sproetjes en een stemmetje!!! "Uh ja, dat wist ik niet" stamelde ik, nog helemaal verbouwereerd van het moois dat voor mijn ogen stond. "Kijkt daar staat het bord " zeg je, terwijl je vervolgens uitnodigend vroeg of ik dan wel wat wilde eten en gebaarde naar een plekje aan de rand van het bad een twee broodjes lagen. Ik kwam naast het bad staan en keek naar jouw in plaats van naar de broodjes. "Het ziet er goed uit" zei ik, en voordat ik eigenlijk wist wat ik zei "en jij ziet er ook goed uit!" Dat was er uitgeflapt voor dat ik er erg in had. "Dank je voor het compliment" reageerde je ad rem. "Wil je wat drinken?" Terwijl je dat zei, hijs je je uit het water. Ik had van alles verwacht toen ik hierheen ging, maar dit absoluut niet. Ik schatte je midden twintig, je bewoog soepel en elegant wel een beetje 'erotisch'.

"Hier ben ik" sprak je glimlachend. "Wilt u mij de handdoek aangeven?" Je wijst naar een badlaken dat naast mij op een stoel lag. Als een heer pakte ik de handdoek en vouwde hem open. Ogenblikkelijk kwam je naar me toe en drukte je met je rug in mijn wijd gespreide armen. Ik sloeg het badlaken om je heen en je zit min of meer gevangen in mijn armen. Kennelijk had je er helemaal geen problemen mee, want je draaide met je billen tegen mij aan. En riep “lekker warm!" Zoals u ziet heb ik het een beetje koud gekregen." Dat had ik al gezien want op haar mooie, stevige borsten stonden twee prachtige harde tepels, hele mooie donkere, die afstaken tegen haar blanke huid. Met een stralende glimlach draaide je je gezichtje naar me toe en zei: "U heeft een kus verdient voor het aangeven van de handdoek." Je mond kwam naar mijn gezicht en je lippen zogen zich vast aan mijn mond. Je tong flitste bij mij naar binnen, ik reageerde heel instinctief en draaide je om zodat je beter in mijn armen kwam te staan. Je sloeg het badlaken om ons heen en begint mij heet te zoenen.

Kennelijk was je erg opgewonden toen ik je stoorde en was die bui nog niet over. Mijn handen streelden over je lichaam, en de jouw handen streelden onder mij T-shirt. "Gaat u mee naar binnen, dan kan ik u wat te drinken geven:" Sprak je met een lager zwoele stem. Ik had daar wel oren (en ogen naar). Je loopt voor me uit en trok het badlaken strak om je heen. Uitdagend wiebelde je met je lekkere kontje. Mijn 'penis' had moeite om kalm te blijven. Plotseling blijf je staan, draaide je om en steek je hand uit en zegt, ik ben Tanja en wie ben jij? Ik pak je hand vast en zeg “ik ben Hans” waarna ik je hand langzaam weer los laat en direct pak jij mij in mijn kruis en roept "Wat heeft Hans te bieden?". Ik zei even niets, ik was sprakeloos. Je laat mij los en loopt weer vooruit en opent de deur naar een van de appartementen, kennelijk het kleinste, want het was een woon/slaap studio. Binnengekomen, laat je het badlaken vallen en loopt naakt naar de keuken. "wil je een wijntje?" Ik had nog steeds mijn woorden niet gevonden. "Ja is goed" stamelde ik. Je pakte twee glazen van het aanrecht en een fles uit de koeling.

Je zette de glazen op het tafeltje en schonk in. Heel charmant overhandigde je mij een glas en maakte een toast gebaar. "Op jouw en mij, en op wat komen gaat." Ik stootte aan en we dronken een soort vriendschapsdronk. Je nam plaats op de sofa en ging er heel opwindend bij zitten. "Beval het je nog, wat je ziet?" vraag je?" "Ik ben niet van hout" zeg ik en nam naast je plaats. Je laat je in mijn armen glijden en kuste me weer vurig. Je handen pakten mijn shirt en met een snelle beweging trok je het over mijn hoofd. Zonder een woord te zeggen begin je mijn tepels te likken. Ik gromde van genot. Je hand zit aan de knoopjes van mijn broek. "Ahh, wat lekker" zuchtte je. Je maakte mijn broek los. Je weet in no time mijn broek los te maken en grijp gretig mijn stijve wordende penis. Vervolgens laat je je van de sofa af glijden om mijn pik in je gulzige mond te laten verdwijnen. Wauw, wat zuig je lekker, dat doe je goed. Snel gaat je hoofd op en neer, waarbij je mijn pik steeds verder in je mond laat verdwijnen.

Ineens stopte je en begin je mijn schacht van beneden tot boven te likken, met snelle korte likjes. Met een hand speelde, nee, kneedde je mijn zak. De andere hand zat tussen je dijen en je zit jezelf heerlijk te vingeren. Je kijkt me aan en ik wist genoeg. Ik leid je omhoog en je komt schrijlings op me zitten. Met een handige beweging wist je mijn kloppende lul in één keer in je kutje te schuiven. Onmiddellijk begin je heftig te rijden. Ik speel met je borsten en bewerk je mooie kei harde tepels. Je leunt achterover, zet je handen op mijn knieën en neukt er bloedheet op los. Ik neuk hard terug en sla ik mijn handen om je heupen je komt als een bezetene. Je gierde, gilde en komt schokkend klaar. Je laat je hijgend voorover vallen, kuste me intens en glijd als een slang van mijn schoot. Je pak mijn pik beet en knikte goedkeurend. "Wat is dit lekker" roep je en lik mijn pik tergend langzaam af met je warme tong, ik moet mij inhouden om niet te komen Je gaat op je knieën op de sofa zitten en steek je kontje wulps omhoog.

Ik ging achter je staan en drukte mijn pik achterlangs in je natte spleet. Onmiddellijk geef je het tempo aan en neukt weer als een beest. Dit tempo was voor mij wel erg ongewoon. Feller en feller beweeg je. Ik voel je nauwe kutje knijpen. Ik spreid je billen en laat een flinke druppel speeksel vallen. Je kreunde... ""Oh Oh!! blijf in me!!".

Ik laat mijn op knappen staande pik uit je hete grotje glijden en buk om je lekkere kutje te likken. Ik laat mijn tong langzaam een paar keer over je klitje gaan en druk vervolgens mijn tong zo diep mogelijke in je kutje. Wat is dit heerlijk en wat smaakt dit goed, je laat je lekkere geil lopen en ik lik het op. Je drukt mij achteruit en vraagt me je weer te neuken, ik schuif mijn kei harde pik weer bij je naar binnen en stoot helemaal door. Kennelijk voelt dat zo goed, want je begint meteen spinnen van genot. Ik haal mijn pik weer helemaal uit je natte kutje om hem daarna in één beweging weer helemaal in je te stoten. Je hand gaat naar je klitje, ik pak je goed vast bij je heupen en neuk je in jouw hoog tempo. Je neukte wild, draait en bokte met je heupen. Ik voel mijn pik zwellen en weet dat ik bijna ga exploderen. "Ik... Ik... ik kommmmm!!" kreunde ik en op datzelfde moment beleef jij een reuzen orgasme. Mijn zaad en jouw geil lopen langs je dijen, ik haal langzaam mijn pik uit je heerlijk vol gespoten kutje. Mijn zaad druip uit je kutje en hijgend laat je je vallen.

Na een paar minuten, waarin je lag te schokken, leek je weer op terug op de wereld. "Dit was geweldig!". Je staat op, geef me een lange hete zoen en verdwijnt naar de badkamer. De douche kletterde en ik drink mijn glas wijn leeg.

Even later verschijn je in een korte kimono met in je hand een badjas. "Neem ook een douche, het zal je goed doen!" Ik maakte dankbaar gebruik van dit aanbod en kom schoon en fris weer de kamer in. Je schenkt nog een glas in. "Blijf je hier vraag je verleidelijk?" "Ik kijk je aan en vertel van mijn plannen over een nieuw bestaan." "Je mag hier wel wonen." Ik maak je duidelijk dat ik daar nog helemaal niet klaar voor was. Verleidelijk kijk je me aan en vraagt hoe je me kan overhalen.
Inmiddels was de fles wijn leeg en sta je op met de mededeling "Wil je misschien nog een stukje kaas?" Ik accepteerde je aanbod. "Dan moet ik naar de keuken, ga je mee, dan kan ik je meteen het huis laten zien!". Dat klonk interessant. Ik stond op en volg je, je loopt door de entree en opende een deur, waarvan ik dacht dat het een kastdeur was. Het was een deur die in een soort gang uitkwam, en een van de twee deuren in de gang verborg een trap naar de kelder. Ik kijk naar het schoons wat voor mij loopt en jij klikt een lamp aan. Beneden aangekomen zie ik en een soort nis, die donker is.

Ik loop op mijn gemak achter je aan naar die nis. In de nis zit weer een deur je opent de deur en mijn mond valt open van verbazing. De ruimte was sfeervol verlicht en er bevinden zich een hele verzameling grote naaktfoto’s van jouw, zo te zien. Een mooie kamer met een groot bed en allemaal spiegels aan de wand en plafond. Op een soort dressoir staan allerhande vrouwelijke speeltjes, waaronder een paar vibrators. Naast het bed liggen zijden sjaaltjes en allemaal naaktfoto’s van jouw. Je pakte een sjaaltje en vraagt; "Wil je me nog een keer nemen?" Ik lacht naar je en kijk je aan. Je meent het kennelijk serieus, want je schiet uit je kimono, en gaat op je rug, met gespreide benen op het bed liggen. Vervolgens leg je het sjaaltje over je ogen. "Eerst mijn borsten, dan mijn kutje, en daarna pas neuken: " Ik bindt voorzichtig het sjaaltje voor je ogen vast en blinddoek je. Je roept: "Ik ben helemaal voor jouw, ik laat mij door je verrassen? " en op voorwaarde dat je nooit meer weggaat, ik altijd jouw teefje mag zijn en dat je vanaf nu altijd klaarkomt in mijn vruchtbare kutje”. Ik slik en kijk goed naar al dat moois en hoe jij je aanbied. Ik pak een mooi uitziende vibrator zet hem aan en streel er mee over je borsten vlak langs je heerlijk harde tepels. Je begint te kreunen en te draaien. Ik streel ermee over je bovenlijf en lippen, waarna ik langs je dijen en over je prachtige venusheuvel gaat. Je lijkt er intens van te genieten. Ik streel je plagerig verder en ga zo staan dat ik je tepels kan likken. Onder het strelen lik ik je tepels, die kei hard waren en kon ik mijn niet bedwingen er zachtjes in te bijten om er daarna lekker aan te zuigen. Je draait meer en meer met je heupen. Ik pak de vibrator en laat deze trillend over je schaamlippen gaan. Je drukte je heupen omhoog en ik schuif de vibrator langzaam, tergend langzaam bij je naar binnen waarna je kutje om de vibrator sluit.

Ik maak neukbewegingen met de vibrator, die je heel heet beantwoord. Ik ga zo staan dat ik met mijn benen bij je hoofd kom. Mijn badjas schuif ik van mijn schouders en mijn weer harde pik hangt boven je hete lippen. Alsof je het weet steek je je tong uit en raakt je mijn eikel.

"Ik krijg nog een antwoord van je, dat je nooit meer weggaat, ik altijd jouw teefje mag zijn en dat je vanaf nu altijd klaarkomt in mijn vruchtbare kutje” roep je. Je opent je mond en ik schuif mijn warme, harde pik je in hete mondje. Oww wat is dit geil! Je zuigt en slikt, ik neuk je zowat in je mond. De vibrator trilt in je heerlijke kutje. Ik besluit om over je heen te buigen en je een goeie befbeurt te geven. Ik likte je natte kutje, proefde van het heerlijke vocht wat uit je kutje komt lopen. Mijn tong glijd diep in je. Je zuigt zo hard als je kan. Ik steek twee vingers in je hete poesje en masseerde je clitje. Het effect is niet te geloven, je kronkelt, draait en begint als een bezetene met je lijf te schokken. Je kan geen kant op... Ik voel mijn zaadstengel alweer kloppen. Jij komt spuitend klaar. Op hetzelfde moment voel ik dat het bijna mijn tijd is. Ik trek mijn pik uit je warme mond en kruip op je. Dit korte moment is voor jouw net voldoende om je hand voor je kutje te doen, waarop je kreunend roep “Ik krijg nog steeds een antwoord van je, dat je nooit meer weggaat, ik altijd jouw teefje mag zijn en dat je vanaf nu altijd klaarkomt in mijn vruchtbare kutje”, ik haal de blinddoek van je ogen en kusje vurig op je mond. Ik kijk je indringend aan en zeg dat ik niets anders wil, als alleen jouw! Voor jouw is dat voldoende, en je kust mij terug en roep maak me dan nu zwanger. Ik steek mijn pik in je drijfnatte ontvangende poes en begin je hard te neuken. Je begint te gillen, dat ik je zwanger moet maken en dat dit voor altijd moet blijven. Na een paar diepe stoten kom ik gigantisch klaar. Mijn dikke klodders zaad dringen diep in je kutje. Bij mijn derde schot kom jij ook weer klaar. Ik laat mij van je afglijden en weer loopt mijn zaad uit je openstaande kutje. Hijgend liggen we na te genieten en schuif je een kussen onder je zodat mijn zaad niet verder uit je loopt. Je omhelsd me en fluistert "wat ben jij lekker", waarop ik antwoord “ik kan alleen door jouw zo lekker zijn, Tanja wat een heerlijk wijfje ben je zeg”.

Ik sta op, maakte me los uit je vurige omhelzing, en kus je buik. Je omhelst me weer, onze tongen vinden elkaar en spelen een heerlijk spel. Je geeft een zacht tikje op mijn half stijve pik en roept “deze heeft wel een rustpauze verdient." Je staat op loopt om het bed heen ik zie mijn sperma langs je benen naar beneden lopen, je steekt je hand tussen je benen en lik vervolgens mij zaad er af. Ik sta ook op en jij en loopt voor mij uit naar boven.

Boven in de kamer zitten we nog heel lang samen naakt na te genieten. Je zegt niet veel meer, maar je gebaren, blikken en liefkozingen spraken boekdelen. Na een lange poos besluit ik eens naar je leeftijd te vragen, ik ben 25 zeg je met een verliefde blik. Waarop ik antwoord, dat ik 50 ben en vervolgens vraag “wat moet je met zo’n oude man als ik”? Je kijkt mij aan en zegt, gelukkig worden, heerlijke seks hebben, een aantal keren zwanger worden en heel erg van elkaar genieten. Waarop je op mijn schoot komt zitten, je hoofd op mijn schouder neer legt en zegt ”ik kan niet meer zonder je Hans”. Ik antwoord terug, “je bent van mij Tanja, altijd”. We vallen beide voldaan in slaap.
100% (4/0)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by Nekaf01
1 year ago    Views: 396
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heerlijk verhaal