Een onverwachte trio - deel I

Een onverwachte trio

Het was tegen twaalven, bijna middag, op deze zomerse vrijdag. Buiten was het dagelijks leven al druk in de weer en de zon scheen al vel door de ramen. We waren de avond ervoor wezen stappen in Utrecht, ik en nog twee vrienden. Altijd handig als een van hen een huis in Utrecht heeft waar we kunnen crashen. Het was een wilde nacht geworden van veel drank, veel lol en af en toe een beetje d**gs hier en daar….volgens mij…. Want ik kan me niet veel meer herinneren van die avond. Waar we geweest zijn, wie we gezien hebben en of we nog een paar meiden hebben kunnen oppikken.

Zo lag ik nog dromerig wakker te worden…met toch een aardige koppijn en gaten in het geheugen. Het was net of het niet gebeurd was. In de verte hoorde ik een raar geluid. Kon het niet plaatsen. Het werd harder…..Bzzz….weer…..waar kwam dat toch vandaag….Bzzzz. Ineens schoot ik wakker.
Mijn telefoon ging. Die lag natuurlijk te buzzen op het nachtkastje. Damn dacht ik nog…leek net een vibo….dag droom. Teleurgesteld keek ik op het scherm. Oproep gemist…een collega had gebeld. Oja, schoot het me te binnen, die zou nog bellen om een project door te nemen. Lekker na een avondje stappen…totaal geen behoefte aan. Snel dacht ik even terug aan het wakker worden en die lekker droom die ik had…..mmm…..waarin ik de hele nacht met een leuke meid heb liggen…neh…was maar een droom dacht ik nog. Ik weet niets meer van die avond. Weet geeneens hoe ik hier in bed ben beland.
Laat de telefoon even voor wat het is, zal hem zo terugbellen, eerst nog even bijkomen in bed. En wil weer het bed inkruipen.… Was dus toch niet alleen in bed beland vannacht want daar ligt iemand. Maar met wie ?? Zij…ja gelukkig zij lag zowat compleet bedekt onder de dekens. Kon nog net opmaken dat ze lang donkerblond haar had. Als een of andere voyeur deed ik de dekens omhoog. Ze lag naakt. Haar prachtige billen lagen mijn kant op. Haar benen iets opgetrokken en een arm langs haar zij rustend op haar rechter dij. Ze is niet heel erg lang. Schat zo tegen de 1.70m aan. Maar wel een mooi figuur, niet te vol en ook niet te slank.

Ik kruip weer bij er in bed en ga tegen haar aanliggen. Met een hand streel ik zachtjes haar billen. Ze reageert met een zachte duw van haar billen tegen mijn hand. En kus haar in haar nek….ze geeft een zucht. Het bevalt haar zo te zien…maar wakker is ze nog niet…..Bzzzz….damn mijn telefoon gaat weer….Bzzz…. Ze slaapt toch nog denk ik, neem deze snel aan en dan gaan we verder waar we gebleven waren. Ik stap uit bed, ook naakt en ga zo ver mogelijk bij het bed vandaan bellen. Het is mijn collega weer. We groeten en vragen hoe de afgelopen dagen zijn geweest. Een standaard ritueel. Ik zeg dat ik uit ben geweest, maar niets over die meid in mijn bed, hoeft ie niet te weten. En vraag hetzelfde aan hem. Deze vriendelijke manier van converseren gaat zo even door en het gaat me lichtelijk irriteren. – Damn, er ligt iemand te wachten – schiet er door mijn hoofd. Afronden die zooi. Dit gaat voor mij niet snel genoeg en dat merkt mijn collega gelukkig op. Zullen we het snel hebben over het project, zegt hij. Goed zeg ik….wat wil de klant nu precies. Ondertussen, zo blijkt achteraf, is mijn kamerdeur open gegaan en is er iemand binnengeslopen. Stond namelijk met mijn rug naar de deur en door die piep in mijn oren van het uitgaan was dat zintuig ook nutteloos. Hetzelfde moment schiet de naam van die meid in bed door mijn hoofd….Anne….echoot het….denk nog, mooi, die flater sla ik straks niet meer als ze wakker wordt.

Ik hang op….eindelijk….en draai me snel om om terug naar bed te gaan. Maar een vreemd tafereel stopt me in mijn pas. De dekens staan bol en bewegen als een idioot. Een heel groot vraagteken boven mijn hoofd verraad dat mijn hersens nog op slaapstand zijn. Ik loop richting het bed om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en sla de dekens open. Daar tussen de benen van Anne, ligt…..én lebbert een andere meid. Die natuurlijk opschrikt van mijn abrupte actie….hey lul, wat doe je nu….zegt ze….Ik zo waa ?? …. Totaal verbijsterd kijk ik haar aan. Daar ligt, ik noem haar nu even voor het gemak bitch, naakt met bijna dezelfde lichaamsbouw als Anne, maar zie ik nu met net iets kleinere borsten. Hé…zegt ze…hallo!!….kan je niet even gaan douchen ofzo….ben bezig hier. Ik schiet wakker….WTF…roep ik hard en loop naar haar toe en zet een knie op het bed…..Rot zelf op….hoe haal je het in je kut kop. Als er in dit bed geneukt wordt ben ik erbij….Ze wil me een tik verkopen en ik voorkom dat door haar arm stevig beet te pakken en haar naar me toe te trekken. Haar net geen C-cup tieten tegen me aangedrukt. En kijk haar indringend aan. Nou luister je even naar mij, zeg ik. Jij komt hier ongevraagd binnen stapt in mijn bed begint te neuken en probeert dan ook nog eens de dienst uit te maken. Dacht het niet! En trek haar nog eens steviger tegen me aan, zodat inmiddels haar super gladde (merk ik op) venus heuvel over mijn bovenbeen glijd. Het dringt tot haar door dat ze dit niet gaat winnen en trekt een ander gezicht. Ik kijk haar nog steeds indringend aan en merk dat Anne een beetje wakker begint te worden en de situatie fris en helder overziet. Laat haar meedoen zegt ze…Die bitch en ik draaien ons hoofd tegelijkertijd naar Anne…kom op, zegt Anne hoe meer zielen hoe meer lichamen…en hoe meer lichamen hoe meer speelgoed om mee te spelen…..glimlacht ze geil.

De bitch…uhm, laat ik haar nu maar Les noemen want ik weet haar naam niet….kijkt me weer aan en geeft een knik en een kleine glimlach. Mooi zegt Anne waar waren we. Laten we maar meteen verhuizen naar de grond dit bed is veel te klein voor ons drieën, zet Anne en ik leg het deken op de grond. Beiden meiden stappen van het bed af en het geeft mij de gelegenheid om ze eens goed van top tot teen te bekijken. Anne heeft mooie lange haren tot ver op haar rug met een wilde slag, donkerblond. Twee prachtige bruine kijkers met mooie lange wimpers en een klein neusje en klein mondje met volle rode lippen. Ze heeft een prachtig ovaal gezichtje. Mooi lange nek en smalle schouders. Ze heeft twee prachtige borsten een volle C-cup met twee zeer stijve tepels erop die omhoog priemen. Een redelijk slanke taille met een heel klein buikje net niet strak zeg maar. En daaronder een net niet kale venusheuvel die overgaat in haar op dit moment zeer natte kut die wel kaal is. Haar kutlippen zijn goed zichtbaar omdat ze opgezwollen zijn. Haar slanke lange benen maken het plaatje compleet. Les daarentegen heeft net een andere bouw. Zij heeft kort omhoog staand haar…staat haar wel. Een wat voller gezicht met twee heldere blauwe ogen en iets grotere neus en mond, maar wel met volle rode lippen. Haar schouders zijn iets breder en haar borsten weer net iets kleiner dan Anne. Maar wel heel mooi gevormd, stevig met ieder een grote aureool waar een klein priemend tepeltje uit reist. Ook een slanke taille wel met strakke buik. Een zeer kale venusheuvel….moet wel gewaxt zijn en ook haar kutlippen zijn goed zichtbaar. Ze zijn zelfs groter dan die van Anne. Les heeft iets minder lange benen en zien er getraind en stevig uit. Mijn lul steigert van opwinding.

Ook de meiden bekijken me van top tot teen. Anne nog het meest…Les is natuurlijk meer in Anne geïnteresseerd, maar bekijkt mijn lul toch ook wel aandachtig. Beide kijken naar mijn lul…hoe lang is ie vraagt Les….weet ik veel zeg ik…..20cm moet ie wel zijn zegt Anne….jah!, roepen beide in koor…..…..en schieten daarbij in de lach….hadden we net even nodig even een opklaring van de spanning in de lucht. Ze komen bij mij in het midden van het kleed staan en zo staren we elkaar nog even aan. Anne doet verbazingwekkend de eerste move en streelt Les zachtjes met haar linkerhand over haar billen om vervolgens haar hand tussen haar bilspleet te laten verdwijnen op zoek naar haar kut. Les trilt op haar knieën en duwt haar kont naar achter….schijnbaar heeft ze gevonden wat ze zocht. Anne kijkt nu mij aan en pakt met haar rechterhand mijn lul die inmiddels redelijk stijf was geworden…en zoent me stevig op mijn mond. We tongen even en ik voel een andere hand over mijn rug en kont gaan. Mooi…Les doet ook mee. Anne kreunt in mijn mond…Les heeft inmiddels Anne haar kut ook gevonden en zo staan we een tijdje. Anne vingert Les, Les vingert Anne en Anne trekt me af en zoent me diep en gepassioneerd. Les haar hand wordt speelser en wilder op mijn lichaam en knijpt en kneed me billen. Ze wil meer en haar hand ontmoet Anne haar hand die mijn lul nog steeds aftrekt. Les streelt me ballen en kneed ze af en toe…..ik kreun….ik stop het zoenen met Anne en kijk Les nu aan. Les leunt voorover en wij beginnen te tongen terwijl ze nog steeds mijn ballen kneed en streelt. Anne haar grip op mijn lul raakt los en zo ook het gevinger bij Les. Anne likt haar vingers een voor een…..Les is nu iets meer op mij gericht en kneed als een bezetene mijn ballen en lebbert mijn mond alsof ze me aan het beffen is. Dit komt omdat mijn hand nu haar kut heeft gevonden en twee van mijn vingers diep tussen haar natte lippen in haar grot begraven zijn. Mijn duim verblijdt haar klit met zachte cirkels van plezier. Ze kreunt en trilt op haar benen.

Anne zakt door haar knieën en heeft een mooi uitzicht op mijn vingers die diep in de kut van Les zitten en Les haar hand die nu in een frency mijn lul aan het aftrekken is. Anne glimlacht en helpt Les met mijn lul. Zodat ze zich op het gevinger van mij kan concentreren. Rustig begint Anne haar onderzoek naar mijn lul. Ze kust en likt hem van ballen tot mijn eikel. Les merkt het op en laar haar grip los. Ik merk nu ook dat nu een mond in plaats van een hand mijn lul bewerkt en dat maakt hem nog harder. …..Oe, hij steigert…. hoor ik Anne zeggen en neemt mijn lul in een keer in haar mond…..hmmmmm kreun ik in de mond van les. Die nu ook doorheeft waar Anne gebleven is. We stoppen met zoenen en kijken hoe Anne mijn lul bewerkt met haar mond en handen. Ik kijk Les aan en lacht, ze lacht terug slaat haar armen om mijn nek en fluistert in mijn oor….mmmm dit is zo geil……dit is nog beter dan alleen Anne neuken…..ik wil je straks diep van binnen voelen maakt niet uit welk gat. En zuigt daarna aan mijn oorlel…….is goed… kreun ik terug…..Anne is goed bezig. Ik kijk nog eens naar beneden en zie dat ze probeert hem helemaal naar binnen te zuigen. Het lukt haar nog ook. Dit is zo geil…mmmmm. Anne kreunt en zuigt erop los. Les staat te trillen op haar benen en lekt haar kutsappen over mijn hand en ik houd het ook niet lang meer. Het kreunen wordt harder en ik vinger Les nu als een gek….drie vingers in haar kut die als een gek soppend erin en eruit gaan. Les verliest het en gilt dat ze gaat komen…..dit spoort Anne aan om me nog harder te zuigen en gaat ervoor…ik houd het ook niet lang en kreun dat ik ook snel ga komen……Soppend en trillend van spasme gilt Les IK KOMMMMMM….. en ploft op het kleed mijn handen uit haar kletsnatte kut glijdend waaruit spuitend haar kutsappen de kamer en mijn benen nat maken. Anne pakt mijn hand likt al het kutsappen van Les eraf kijkt mij geil aan en zegt en nu ga jij ons je heerlijke sap geven.

Anne is niet te stoppen en neemt mijn lul tot mijn ballen in haar mond en keel……oooo shit… kreun ik hard……Les is inmiddels een beetje bijgekomen, maar wilt niets missen, en komt naast Anne zitten en kneed me ballen en zuigt eraan. De meiden wisselen af…ze willen sap en die krijgen ze ook. Nadat Les ook nog heeft laten zien dat ze kan pijpen kom ik hard….JAAAHHH grom ik,,,,,,,,de meiden gieren het uit…..Les blijft mijn ballen kneden en Anne melkt me leeg….Mijn zaad vliegt in het rond. Het land op hun gezichten druipt op hun borsten, vliegt over hun heen en een voor een nemen ze mijn lul in hun mond om ook een straaltje mee te pikken…..mmmmm…ooooo…..shit…meer kan ik niet uitbrengen….mijn lichaam trilt en overal voel ik elektriciteit schokken door mijn lichaam gaan…..shiiiitttttt…er komt meerrrrrr. Door het gemelk van Anne en dat ze om de beurt mijn lul leegzuigen kom ik nogmaals op het moment dat Les me op haar hards zuigt. Ze schrikt op, maar houd mijn lul in haar mond…wat is er roept Anne……Les vervangt haar mond door haar hand en blijft trekken. Anne ziet het nu en heeft de aller grootste glimlach….hij komt nog eens roepen ze…..als een hongerige wolf neemt Anne me lul in haar mond en blijft zuigen…..ooooooo……dit is zo lekker roep ik. En tot de laatste druppels wordt mijn lul gemolken door de twee beste melkmeisjes. Ik plof op het kleed naast hun en moet even bijkomen. Anne en Les hebben een sperma volle glimlach op hun gezicht van hier tot Tokio. Dit heb ik nog nooit bij een man gezien zegt Anne die liefdevol de sperma van Les haar gezicht likt. Eentje die meerder keren achter elkaar komt. Les beaamt en zegt dat ze dat alleen van vrouwen kent. Jullie waren zo goed bezig zeg ik lachend. Kan je het nog een keer zegt Les….nou…misschien. We kunnen het altijd proberen….glimlach ik hijgend terug.

Maar eerst Anne zeg ik. Ik denk dat Les en ik jou maar eens goed laten komen. Met je mond of je lul zegt Anne…wat je wilt zeg ik…beide glimlacht Anne en wrijft over mijn half harde lul. Les gaat je zeker eerst beffen, zeg ik, want dat wilt ze al de hele tijd. Les laat zich niet meer tegenhouden en werkt Anne op haar rug. Benen omhoog….commandeert Les. En Anne pakt har benen en houdt ze in haar knieholte in de lucht. Een pracht gezicht….Haar kont omhoog en vol in het zicht haar drijfnatte kut met gezwollen lippen en de ingang van haar liefdesgrot op een kier. Ik zie een druppel geil langs haar lippen langzaam afdalen naar haar anus. Jezus wat ben je nat roept Les met zachte geile stem….Wat denk je zegt Anne….jij die me net nat hebt gebeft, maar niet heb afgemaakt en net die vinger en pijp sessie. Daar wordt een meid nat van…lacht Anne. Les luistert niet meer en likt met ervaring die druppel geil uit de anus van Anne. Anne schokt en kreunt…dat had ze niet verwacht….ik glimlach en ga naast Anne zitten. Ik kneed haar borsten en zuig haar tepels hard….Anne gaat los….haar lichaam beweegt ritmisch op de maat van het gebef van Les. Ik begin Anne te strelen…over buik…borsten….langs haar nek…..Anne reageert met zacht gekreun en geschok van haar lichaam. Ze is in trance….Ik kus haar nek en zuig aan haar oorlel……en fluister in haar oor dat als mijn lul weer stijf is ik haar in alle gaten die ze heeft keihard gaat neuken…Anne reageert met een zachte…jah, pleace…. en een hmmmm….en zoekt niet snel daarna naar mijn lul, die ze al snel heeft gevonden, en begint en er zachtje aan te trekken……

Wordt vervolgt...


100% (7/0)
 
Posted by MrWinkle
2 years ago    Views: 774
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Ochtendsex,.. altijd lekker, maar deze is wel heel speciaal.... ben benieuwd naar het vervolg..
2 years ago
Mmmm heerlijk ik wacht op meer
2 years ago
Lekkere verrassing.