Sauna dagje

Ik ga graag naar de sauna, vind het heerlijk vrij en bloot te kunnen zwemmen en te zweten.
Meestal ga ik met mijn vriendin samen. We hadden afgesproken voor vrijdag. Langleven de kortings vouchers. 2 voor de prijs van 1.
Zijn woont dichter bij het complex als ik en we rijden elk met eigen auto erheen. Ik ben iets eerder en zij zoals altijd wat later.
Als ze binnenkomt zie ik eigenlijk een vreselijk wit smoeltje, en ben eigenlijk gelijk boos.
;”Lieve eigenwijze schat, waarom zeg je niet dat je niet lekker voelt? Dan hadden we toch een andere keer gegaan!”
Ze kijkt me beteuterd aan en zegt: “ zo erg voelde het nog niet gisteren, misschien zweet ik het er nu wel uit”
Ik schut mijn hoofd, en ken mijn vriendin langer dan vandaag. Als ze iets in haar hoofd heeft, zal ze het uitvoeren ook…
Vrouwen!!
We sluiten aan in de rij voor de counter. Het is behoorlijk druk en ik heb er een hekel aan om in de rij te staan. Helemaal als mensen ook nog moeilijk gaan doen, dat ze niet gereserveerd hebben… zucht lezen is zo moeilijk. Mijn vriendin staat rustig te wachten voor haar beurt en ze knikt naar me dat ze weet dat ik uit de rij ga stappen. Ik doe een stap naar achter en bots tegen een man op. Ik draai me om, lach gegeneerd. Ik buk om mijn tas te ****n en hoe weet ik nog niet, maar onze vingers raken elkaar en lijken even in elkaar gehaakt. Ik voel een knetterende elektriciteit schok door mijn arm gaan. Ik kijk op, recht in je ogen. Ik voel mijn wangen rood worden. Ik kijk even naast je, hier staat een vrouw, die het niets lijkt te interesseren dat jij, dat wij een flirt hebben.
Ik scheur me los uit je blik en loop naar de stoeltjes aan de zijkant. Niet veel later komt mijn vriendin met de sleutel van het kluisje en we kunnen ons gaan omkleden, wel beter gezegd uitkleden.
We doen het heel rustig aan, beginnen lekker met een glas thee in de lounge. Ik kijk op mijn gemak om me heen en zie verschillende stellen zitten.
Even spookt het door mijn hoofd wie is hier nu allemaal daadwerkelijk met hun eigen partner en wie niet. Ik glimlach in mezelf. Ik betrap mezelf erop dat ik uitkijk naar de mysterieuze man waar ik een diep oogcontact mee had. Ook de ongeïnteresseerde vrouw spookt door mijn hoofd
Hierna gaan we eerst zwemmen en in het bubbelbad.
Haar gezicht blijft vreselijk bleek en ik zie dat ze zich echt waardeloos voelt. We gaan naar onze eerste sauna, een niet al te hete sauna. Eentje waar je gewoon lekker van op temperatuur komt.
We zitten lekker te soezen en fluisteren ons gesprek. Het gaat over van alles en nog wat. Haar baan, mijn baan, het werk zelf, over privé en wel van alles.
Na 30 min staan we loom op om te douchen en te kijken of we een warmere sauna willen. Ik zie echter het bekkie van mijn vriendin nog witter worden, en eindelijk geeft ze zelf aan dat het echt niet gaat zo. Ze loopt naar het toilet en is hier enige tijd binnen. Ik blijf in de buurt van de toiletten en kijk naar de tuin. Het centrum is behoorlijk groot en nu heb ik zeker nog niet het gevoel dat het zo druk is.
Ik kijk de tuin rond en daar zie ik ze staan, Mijn flirt en de vrouw. De vrouw lijkt het nog steeds niet naar haar zin hebben en de man lijkt zich hier niets van aan te trekken.
Het is een aantrekkelijke man, ik schat heb rond mijn leeftijd, misschien iets ouder. De vrouw schat ik wel ouder, dan ons.
Mijn vriendin komt aan gelopen voor ik echt in gedachten kan verzinken. Ik zie dat ze haar gezicht heeft afspoelt. “Heb je over gegeven?”; Vraag ik. Ze knikt.
Mooi nu is het klaar we gaan naar huis. “Nee !!”; Zegt ze. “Blijf jij nu gewoon lekker, ik woon hier 10 min vandaag, ik kom thuis en dan duik ik mijn bedje in”. Ik kijk haar bezorgd aan. Ja ik wil blijven een dag relaxen heb ik zo onwijs naar uitgekeken. Wat zou ik zelf willen in haar situatie. Ja ik zou ook naar huis willen, mijn bed in duiken en me niet druk hoeven te maken en/of schuldig te voelen naar haar toe. Ik loop met haar mee naar de kleedkamer, ik blijf bij haar tot ze gekleed is. Ik loop ook mee naar de counter waar ze zich afmeld. Het meisje aan de balie kijkt ons medelijdend aan. Zegt dat het geen probleem is als ik blijf en wenst mijn vriendin beterschap toe.
Ik geef haar een knuffel en voel me toch iets schuldig dat ik hier nu blijf en zij ziek naar huis gaat.
Ze moet me een bericht sturen als ze thuis is!!! Zolang zal ik in de kleedruimte blijven wachten.

15 min later krijg ik het verlossende berichtje, ze is thuis en heeft een flesje water gepakt en kruipt nu haar bed in. Ze heeft haar vriend ook gebeld. Ik ben gerustgesteld en gaat het sauna complex weer in.
Ik besluit naar het Turks stoombad te gaan, heerlijk eucalyptus geur komt me tegemoet. Ik hang mijn badjas, handdoek en boekentasje op en ga naar binnen.
Het is zo mistig dat ik amper de mensen kan zien die er zitten, alleen door het geroezemoes weet ik dat ik niet alleen ben. Ik loop zover mogelijk door naar achteren en ik zie dat er al iemand in het hoekje zit. Ik pak een trekken en maar de bank droger en neem plaats.
Ik adem de mist diep in, en voel mijn luchtwegen openen.
Het is erg warm door de hoge luchtvochtigheid. Ondanks dat voel ik kippenvel op mijn rechterarm.
De mist lijkt zich iets op te trekken en ik zie wie er naast me zit.
Het is hem. Ik kijk naar mijn tenen, niet zo heel goed raas wetend met mezelf.
“Je vriendin voelde zich niet zo heel goed he? Ze is nu zeker naar huis?”
Ik kijk hem aan en knik. ; Ze voelde zich hondsberoerd en ze is inderdaad naar huis”
Ik steek me hand uit en stel me voor; “Moira”. “Marcel” Jou gezelschap lijkt het ook niet helemaal naar haar zin te hebben.
Je lacht;”Nee ze blijkt niet van de sauna te houden”. Ik kijk hem verbaasd aan. Je lacht weer ;” Het was een soort van blinde date, en na alle eerlijkheid een niet geslaagde.”
“Oh, jammer”; zeg ik.
Ik voel je blik op mij rusten. “Ik weet nog niet of ik dat zo jammer vind”
Ik ben blij dat de mist weer dikker wordt en mijn rood blozende wangen verbergt. Waar ben ik mee bezig. Ik ben getrouwd, waarom blijf ik ongegeneerd flirten met deze man. Waarom voel ik me zo aangetrokken tot deze man. Het is iets in zijn houding, rustig en zelfverzekerd.
Ik heb het te warm, ik sta op en verlaat de sauna. Ik loop linéa recta naar het dompel bad. Met mijn voeten op de eerste tree. Het ijs koude water komt tot mijn enkels, ik buk en maak mijn polsen nat.
Dan loop ik in een keer door het ijskoude water in. Miljoenen speldenprikjes op mijn huid, ik voel mijn hele huid samentrekken om de warmte vast te houden. Ik zak ook met mijn hoofd onderwater.
Ik tel tot 20 voor ik weer bovenkom. Ik hap naar adem en open mijn ogen en veeg de slierten nat haar uit mijn gezicht.
Jij staat te wachten om het dompelbad in te gaan. “Ben je afgekoeld?”; vraagt je, met een brede grijns.
Ik loop het water uit met mijn huid vol kippenvel, en deze reactie trekt door in mijn tepels. Ik zie je grijns verstrakken en een bepaalde blik in zijn ogen verschijnen. Nog voor ik goed en wel het water uit ben storm je langs me heen het water in. Ik zie een glimp van je groeiende erectie. Ik hoor een mannelijke kreun van verlichting achter me. Ik moet innig glimlachen, en werp een blik over mijn schouder voor ik door loop het water uit. Mijn zelfvertrouwen groeit bij het idee dat jij niet alleen het koude water nodig had om af te koelen van de warmte.
Ik loop naar mijn handdoek, droog me snel een beetje af en trek mijn ochtendjas aan. Met mijn boekentasje om mijn schouder loop ik naar het terras en zoek een plekje uit de wind. Het zonnetje schijnt af en toe, de temperatuur is gewoon lekker. Marcel schuift, gekleed in badjas, aan, aan mijn tafeltje. Je pakt mijn boek die ik op tafel had gelegd en kijkt keurend op de achterkant.
“Zo, dus je houd wel van pikante boekjes?” Ik kijk hem aan en knik. De achterkant van de kaft geeft een duidelijke impressie waar de inhoud overgaat. Seks, neuken en geld.
Een serveerster neemt onze bestelling op, die op jou sleutelnummer genoteerd wordt.
Ik krijg weinig tijd om in mijn boek te lezen, we raken in een leuk gesprek verwikkeld. Over van alles en nog wat.
Jou werk, mijn werk, interesses, hobby’s. Ook privé komt ter spraken. En ik vertel dat ik getrouwd ben, al bijna 15 jaar. Ik moet lachen om je verbazing. “Nog steeds gelukkig?” Vraagt je voorzichtig.
“Ja, nog steeds gelukkig!” ; Lach ik. Jij vertelt ook in een relatie te zitten, op zich een goede relatie die je niet op wil geven. Maar dat bepaalde behoeftes niet meer vervuld worden. Er begint nu duidelijk iets te dagen. “Die vrouw ?”; Vraag ik.
Je knikt; “via een zoek website, leek me een leuke vrouw. Maar eenmaal hier was er totaal geen klik.
“mmm, heftig”; zegt ik. “Dus nu ga je, je kansen aan mij verspelen?” Vraag ik ondeugend.
Ik heb hem goed bekeken, en ja het is best een leuke man om te zien. Een mooi en verzorgt lijf. Geschoren had ik gezien in de gauwigheid J, en niet verkeerd geschapen.
En tja ben misschien wel getrouwd maar zeker niet van beton. Ik zie wel waar vandaag me brengt.
Beetje flirten kan geen kwaad, toch?
Onze drankjes worden gebracht, en niet veel later ook het eten.
Ik heb een heerlijke salade en jij een broodje filet.
Na even uitgebuikt te hebben, wil ik even lekker dompelen in het bubbelbad. Er zijn er een stuk of 8 over het terrein verspreid. Marcel vraagt of hij me gezelschap mag houden en ik vind zijn gezelschap niet bepaald vervelend.
We lopen naar een van de buiten whirlpools. Er zit al een ander stel in. We gaan erbij zitten. Tegenover elkaar. Onze voeten raken elkaar, en wrijven over elkaar en tegen elkaar.
Door de bubbels in de pool kan je niet goed in het water kijken, wat eronder gebeurt. Ik voel een van je voeten langs mijn been naar boven komen. Ik kijk je aan, niet zeker wetend of ik dit wel wil.
Ik voel mijn hartslag versnellen, door schrik en door opwinding. Ja ik heb ook behoeftes en ja de laatste tijd is mijn seksleven thuis weinig, beide erg druk. We hebben periodes dat we langs elkaar heen leven, ik kom thuis en hij gaat weg en andersom. En ik vind de aandacht die ik nu krijg ook even heerlijk.
Voor ik het weet voel ik een voet tussen mijn benen, voorzichtig maar duidelijk op zijn doel af. Ik vind het super spannend en voel mijn lijf reageren.
Ik zak onderuit mijn ogen gesloten en lig met mijn hoofd op de rand van de whirlpool. Mijn tepels drijven op de bubbels soms even zichtbaar. De bubbels, frisse lucht en de grote teen die tussen mijn lippen op en neer gaat zorgen voor stijve puntjes.
Ik voel je grote teen mijn, niet alleen door het water, natte opening checken. Ik voel heerlijke schokken van lust en genot door mijn lijf schieten. Ik voel een tweede voet langs mijn been omhoog komen. Ik voel deze mijn genotsplekje zoeken tussen mijn lipjes. Ik voel een teen mijn opening masseren en zijn andere mijn klitje. Ik geef me volledig over aan dit genot. Ohh wat is dit heerlijk. Ik voel je, je teen tegen de ingang duwen. Ik ben geil, erg geil. Ik laat me iets naar beneden zakken en voel je teen in me. Mmm ik kan me alleen maar een voorstelling maken hoe jou stijve paal zou voelen. Me echt zou vullen. Misschien zal het een beetje pijn doen. Je erectie is behoorlijk indrukwekkend.
Het andere stel staat op en verlaat de whirlpool. Aan hun gezichten kan ik opmerken, dat ze vooral met hun zelf bezig zijn, en absoluut geen aandacht aan mij en jouw schenken.
Ik krijg mijn beheersing weer terug, en ga zo zitten dat jij mij niet meer kan masseren met je voet
Ik kijk je ondeugend aan, zak onderuit en laat mijn voeten tegen jou benen omhoog glijden. Aan de binnenkant van je onderbeen, langs je bovenbeen. Ik laat mijn tenen een verkenning om je balzakken gaan. Je ballen voelen goed stevig, dat deze je huid ook lekker strak heeft getrokken. Ik laat mijn tenen via de bovenkant van je ballen aan de onderkant van je paal langzaam omhoog voelen. Mmmm, ik kan een glimlach niet onderdrukken. Dit voelt breed en kei hard!! Ik laat een voet, met mijn tenen tegen je paal omhoog gaan. Zo kan ik je lengte voelen. En ja!!Dit gaat pijn doen. Ik voel de spanning in mijn buik, en de voorpret. Ik verlang zo naar een onwijze intense neukbeurt.
Ik laat mijn andere voet ook omhoog gaan langs je hele lengte. Mijn twee grote tenen beginnen een langzame massage over je eikel, je voorhuid meenemend over je eikel, heen en weer. Ik geniet volop van het zachte gevoel van je eikel. Ik laat mijn teen over je opening glijden, en voel het vocht eruit komen.
Mmmm… Er komen andere mensen aangelopen die bij ons in de whirlpool komen zitten. Mijn vingers zijn helemaal gerimpeld. Dat is een goed excuus om de pool te verlaten. Ik kijk je aan, en je begrijpt me hint. Je trekt je neus op, wat ik vertaal; “geef me twee tellen”.
Jij staat als eerste op, en ik zie dat je erectie nog niet volledig verdwenen is. Maar wel acceptabel om de whirlpool te verlaten. Je loopt naar de douches, en neemt een koude douche. Ik kan niet anders dan glimlachen. Zelf loop ik ook even door het koude water, en ik voel mijn borsten zwellen en mijn tepels samentrekken. Mmmm dan vind ik mijn borsten het mooist. Gezwollen en stijve tepels.
Ik voel je blik over mijn borsten gaan, en uit je blik maak ik op dat jij het helemaal met me eens bent.
We lopen langzaam naar een kleine Finse sauna achter op te terrein. Deze staat wat achteraf en verscholen. We hangen onze badjassen op en nemen de handdoeken mee naar binnen.
De sauna is niet vreselijk warm, ik zie 75 graden. Er zitten nog 3 andere mensen in. Ik ga op de bovenste bank liggen, en jij ook. Onze voeten naar elkaar toe en over elkaar heen verstrengeld. Niet veel later verdwijnt persoon nummer 1. Ik kijk even naar de andere zandloper, en zie, als ze op de tijd letten, dat de andere 2 personen nog 5 min hebben.
Ze zitten in een flink gesprek verwikkeld, over relaties en vreemd gaan. Dat het een schande is. Dat ze niet snappen dat mensen dat kunnen. Je beloofd toch trouw. In goede en slechte tijden, ziekte en gezondheid.
Ik denk na bij mezelf. Hoe ik het zelf zie. Ik hou van mijn man, zielsveel. Ik zou hem nooit verlaten. Ik zou hem dit ook niet vertellen. Wat zou ik er van vinden als hij seks met een ander zou hebben?
Hij moet toch ook behoeftes hebben. En eerlijk het is ruim 4 maanden geleden dat wij gevreeën hebben. Ik probeer me mijn man voor te stellen met een ander vrouw.
Vooral een ervaren vrouw, die hem nieuwe dingen leert, nieuwe standjes nieuwe technieken om zelf te genieten en om mij te laten genieten.
Ik zou het vreselijk vinden als hij verliefd zou worden, van een ander zou gaan houden. Maar seks voor lust met een andere vrouw, ik zou het eigenlijk best spannend vinden om toe te kijken.
Ik schrik op als de 2 laatste dames de sauna verlaten.
Ik voel aan je benen dat jij ook heb liggen wachten op dit moment. We komen beide tegelijk overeind. Mijn benen onder je jouwe. Je pakt me met je benen in een houdgreep en trek me tegen je aan. Mijn borsten tegen jouw borst, je handen in mijn nek mijn mond sturend naar de jouwe.
Je zoent me vol overgaven, en ik zoen je vol terug. Ik laat mijn tong langs je lippen glijden en voel je lippen wijken. Ik voel je stijve harde paal tegen mijn buik groeien. Onze tongpuntjes raken elkaar en ik voel een siddering door mijn lijf.
Onze tongen raken in een ritmische dans, elkaar rakend en ontwijkend. Elkaar aaiend en strelend. We zitten innige verstrengeld in een heerlijk tong gevecht.
We horen mensen aankomen, en laten elkaar los, Ik laat mijn handen snel even over je eikel, langs je paal naar je ballen glijden.
Je slaat een handdoek om je onderlijf om je erectie te verbergen. We zakken een bank naar beneden en blijven naast elkaar zitten.
Jij geeft het sein dat we de sauna kunnen verlaten. Ik wil naar een dompel bad, even afkoelen.
Deze keer duiken we samen tegelijk in het dompelbad, en genieten van de koude speldenprikjes op onze huid.
Ik ben nu zo lekker afgekoeld dat ik de warmte weer wil opzoeken. We lopen naar een grote sauna, midden op het terrein. Ik verwacht dat deze sauna vol zal zitten.
Voordeel van deze sauna is ook dat er een soort voor hal is, waar je je slippers en badjas kan laten hangen, voordat je de daadwerkelijke sauna betreed.
De sauna is donker, en wordt verlicht door vlamlichtjes. De sauna is leeg. En mocht er iemand komen dan hoor je ze eerst in de hal.
Ik voel je handen op mijn billen, via de achterkant voel ik je vingers direct checken hoe geil ik nog ben.
Ik ben boter geil, en mijn spleetje, lipjes en bilnaad zijn nat.
Je haalt je hand van voor naar achter tussen mijn benen, zoveel mogelijk geil verspreidend.
Ik voel je vingers langs mijn lippen, lipjes, klitje, kutje en sterretje glijden. Je duwt me iets voorover en ik voel dat je met je hand je eikel langs mijn billen haalt. Je slaat je eikel een paar keer tegen mijn billen.
En ik voel je hardheid. Je haalt je eikel van voor naar achter door mijn geil heen. Ik voel je warmte, zachtheid en hardheid.
Ik voel je eikel tegen mijn ingang drukken. Mmm ik voel mijn eigen nauwheid ten opzichte van je eikel. Ik bukt nog verder voorover zodat je meer ruimte heb. Je geeft meer druk met je eikel tegen mijn ingang en ik voel mijn kutspieren langzaam wijken voor je eikel. Dit is strak.
Je duwt je zelf tergend langzaam verder naar binnen. Voor je helemaal binnen ben haal je je terug en begin je opnieuw. Tergend langzaam je eikel naar binnen duwend. Dit herhaal je een paar keer tot het makkelijker gaat. Je hebt iets angst als je me nu voluit zou neuken, wat je immens veel zelfbeheersing kost, dat je me zou scheuren.
Je eikel kan nu makkelijk naar binnen en langzaam duw je de rest van je lengte naar binnen, en langzaam weer terug. Tot je hele stijve lul glad is van mijn geil blijf je dit langzaam herhalen.
Ik voel me bijna weer maagd naar 4 maanden.
Eindelijk gaat het soepel en drijf je het tempo op. Je kan nog niet helemaal vol naar binnen, maar elke keer stoot je iets verder en verder. Ik voel je eikel tegen mijn binnenste stoten, ik voel de kleine pijnscheutjes en kan mijn opkomende kreunen niet inhouden.
Ik duw mijn kont tegen je ritme in tegen je aan. Ik voel je handen op mijn heupen, je grip verstevigen. Je knijpt mijn heupen voor meer grip en je stoot diep en hard.
Mijn borstem hangen, en bewegen vol op het ritme van je stoten. Ik voel je ballen tegen me kletsen als je diep in me stoot.
Ik voel een heerlijk gevoel opkomen in mijn buik, mijn knieën knikken omdat ik de controle dreig te verliezen over mijn spieren.
“Nog niet!! Ik ben nog niet zover!!”; Zeg je. Ik probeer me te concentreren, mijn orgasme uit te stellen. Ik proberen de controle terug te krijgen over mijn spieren, ik knijp mijn billen samen, en ook mijn kutspieren. Ik probeer als je terug trekt, zo hard mogelijk te knijpen. Ik hoor je kreunen. “Knijp schatje, knijp zo hard je kunt!!”.
Ik hou dit niet veel langer vol. Mijn ademhaling is zwaar hijgend. Ik voel jou stoten minder gecontroleerd. ;”Oh knijp me!!!” Ik voel ook jou knieën knikken en verlies mezelf in mijn orgasme. Ik voel jou kloppende eikel zijn vloeistoffen hard spuiten. Je blijft door stoten tot je leeg bent. Ik sta op een been, mijn andere heb ik op mijn knie op de eerste bank gezet, anders zou ik terplekken door mijn knieën gezakt zijn. Ik voel dat het jou ook moeite kost recht te blijven staan.
Je maar iets verslapte lul glinstert van mijn geil en je eigen sappen in het vage licht. Omdat ik zit op de eerste bank, en jij voor me staat, kan ik het niet laten je lul af te likken. Ik proef mijn eigen smaak en de jouwe, en deze smaken combineren heerlijk.
We horen de deur in de hal open en dicht gaan. We blijven nog even zitten op de eerste bank. Onze lijven zijn drijf nat van het zweet. Van de warmte van de sauna en de inspanning.
Het wordt weer tijd voor een verfrissend dompelbad.

Ik voel mijn energie helemaal terug vloeien in het koude water. Ik had zo onwijs een beurt nodig. Het nodig om me weer vrouw te voelen.
In het dompelbad sla ik mijn benen om je middel en zoen je, vol en teder als dank!!
Ik heb je armen om me heen, je handen op mijn billen. Je draai me om zodat mijn rug naar de muur is. Ik voel je greep verstevigen en je handen mijn billen uit elkaar trekken. Ik voel je vinger over mijn sterretje kietelen. Dit voelt spannend. Ik wilde eigenlijk na dit bad, douchen en richting huis. Maar het is duidelijk dat jij nog niet verzadigd bent. Ik voel een vinger in mijn sterretje verdwijnen. Aan de voorkant voel ik, ondanks het koude water ,wat groeien.
“Stop”; fluister ik. ;”Zullen we naar het warme bad gaan?” Je zucht en knikt.
We lopen naar een binnenbadje. Het is een klein badje met uitzicht op de tuin.
Het water is aangenaam warm als ik me erin laat glijden.
Ik voel je armen om me heen, me omdraaiend naar de positie waar we net ook in stonden. Ik voel je handen weer naar mijn billen en een vinger naar binnen verdwijnen. Dit voelt zo onwijs lekker.
Je haalt een been omhoog en laat je andere hand via de voorkant naar achteren verkennen. Ik voel een vinger in mijn weer natte kutje, en daarna door glijden naar mijn sterretje. Ik zou niet weten hoe we dit nu in het water voor elkaar zouden krijgen zonder al teveel aandacht te trekken.
Er is niemand hier in dit gedeelte, vaak wordt het gebruikt na een behandeling enzo.
Je draait me om en laat me op mijn buik in het water drijven, mijn armen liggen gekruist op de kant en hier rust mijn hoofd. Ik voel hoe je mijn knieën naar mijn buik brengt, soort zit houding.
Ik voel een hand op mijn rug, je andere check de opening. Ik voel een vinger mijn sterretje verkennen, en even later je duim mijn spier wat op oprekken. Je wrijft nog van geil uit mijn kutje over mijn ster en dan voel ik je eikel duwen. Het warme water helpt erg mee, mijn spieren te laten ontspannen en ik voel je al gauw naar binnen glijden. Ahh dit is fijn, warm en intens. Ik voel je soepel naar binnen en terug glijden. Je handen op mijn schouders. Ik beweeg tegen je in, in het water.
Dit is te lekker. Ik voel een hand via mijn borst naar mijn buik naar beneden glijden tussen mijn benen. Ik voel je een drukkende massage aan de bovenkant tussen mijn lipjes starten. Ik voel direct de elektrische schokken door mijn lijf schieten. Nu de rest van het gevoel nog. Ik voel je diep in mijn darm heen en weer glijden, je hand aan de voorkant…ik hoor je kreunen.
Ergens had ik verwacht dat je het nu nog langer vol zou houden, gezien je net al een flinke lozing kwijt geraakt ben. Maar het duurt helemaal niet lang. Je stoot harder en dieper, geeft meer druk direct op mijn klit. De combinatie doet mij bijna komen. Ik probeer het weer uit te stellen. F*ck ik voel alle spieren van onderen samentrekken, knijpen en trekken. Dit is hemels!! Zo intens lekker. Ik verlies de controle over mijn lijf en ga op in dit orgamse wat nog heftiger is als die van daar straks.
Ik voel je harde diepen stoten door gaan, je raspende hijgende ademhaling. En een diepe brommende kreun van ontlading. We hijgen beiden na.
Je hebt een rood hoofd van inspanning en het warme water. Ik moet lachen. Ik zwem naar toe en krul me op tegen je borst, mijn benen om je middel. Ik wil nog een laatste heerlijk lange innige tongzoen.
Daarna wil ik douchen en naar huis.

XXX
Moira
100% (8/0)
 
Categories: Sex HumorMatureVoyeur
Posted by Moiralane
6 months ago    Views: 1,406
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
16 days ago
Morgen weer?
Rene_is_g...
retired
4 months ago
Ik kon me er goed in verplaatsen. Goed verhaal, klasse.
4 months ago
Wat heerlijk geschreven! Je beste verhaal tot nu toe. Dank je wel voor het posten.
5 months ago
mooi verhaal , iets wat ik al vaak in gedachte beleeft heb, voor of na een sauna bezoek.
5 months ago
Woorden kunnen zo veel spannender zijn dan beelden. bedankt voor het delen...
6 months ago
erg lekker
6 months ago
Top verhaal
jeshelen
retired
6 months ago
geil verhaal