Even een momentje voor mezelf

Voor mijn gevoel heb ik als zoveel beleeft, zoveel orgasmes beschreven, Dat ik even niet zo snel meer weet hoe ik je weer zou kunnen verrassen.
Dat ik weer alle ja aandacht opvraag, dat je regelmatig of misschien wel de hele dag met mij in je achter hoofd loopt.
Dat waar je ook bent, loopt of zit je fantasie op de loop gaat.
Wat zou Moira hier bedenken? Wat zou ze hier aan hebben? Zou ze hier durven?
Is het een geplande ontmoeting of een spontane. Mag je mee doen of alleen kijken.
Terwijl ik dit schrijf is het 28 graden, een heerlijk fris windje. Ik heb een heerlijk plekje prive en heb mijn tablet bij me om te kunnen schrijven.
Ik lig in het gras, nog niet gemaaid, het is bijna een meter hoog. Ik kijk uit op weilanden, en achter me is begroeiing van stuiken en jonge bomen.
Het is officieel een mini natuurreservaatje, wat terug gegeven is aan natuur.
Ik lig op mijn mega badhanddoek en ik heb een picknick mandje bij me, met wat te drinken en eten.  
 
Ik lig op mijn rug en kijk naar de strak blauwe hemel, langzaam vallen mijn ogen dicht.
 
Ik sta in een winkel, ik draai rustig een rondje om mijn as om te kijken in wat voor soort winkel ik sta.
Ik zie kleding, veel kleding. Het is een grote brede winkel die ver naar achteren doorloop. Het is een mooie lichte winkel met sjieke uitstraling.
Ik loop naar een rek waar kleding aan hangt en mijn handen glijden over de stof. Ik sta verbaasd stil en voel. Het lijkt wel zijde. Zo zacht en glad. Het is een jurkje zacht wit met roze tekening. Met mooie kanten afzetting aan de boven en onderkant.
Ik loop verder de winkel in en zie dat het voornamelijk lingerie is wat er in de winkel ligt en hangt. Ik moet glimlachen. Het is lang geleden dat ik mezelf mooie lingerie gegeven heb. Ik heb een vrij dure smaak, en tja daar moet je voor sparen.
Ik geef mijn ogen de kost in de winkel. Ik hou van kant maar ook van ondeugend en uitdagend ondergoed.
Ik ben alleen in de winkel lijkt het wel. Vreemd.
Ik loop naar een plank en pak een setje. Een wit kanten bh D/90 en een hipster broekje 44. Van het zelfde kant, zelfs het kruisje is van doorschijnend kant.
Ik kijk om me heen om een pashokje te vinden. Ik loop naar achteren in de winkel en zie de kleding steeds meer veranderen van romantisch naar sexy naar erotisch naar kinky naar behoorlijk extreem.
Maar nergens zie ik een pashokje. Wel een open ruimte met grote spiegels. Spiegels van de vloer tot het plafond. De spiegels staan zo dat je jezelf van alle kanten kan zien, en bekijken.
Ik vind het soms best moeilijk naar mezelf te kijken, en hou daarom van mooie kleding en lingerie. Om mezelf mooier te maken.
Ik besluit, omdat ik toch alleen ben, me voor de spiegel uit te kleden. Langzaam.
Mijn licht roze bloes knoop ik een voor een los, en ik laat deze aan beide armen tegelijk naar beneden glijden. Hieronder daar ik een BH van paars kant, al een ouder bh-tje, ik kijk naar mezelf in de spiegels, en vind dat deze bh best vervangen mag worden. Ik maak mijn riem los en de knoop van mijn spijkerbroek. De rits glijd soepel los naar beneden. Ik laat mijn broek over mijn heupen naar beneden zakken, de broek glijd snel langs mijn benen naar de grond.
Ik kijk naar mezelf en moet lachen. Ik heb een oud rood verkleurde string aan.
Ik draai een rondje voor de spiegel, mezelf bekijkend. Ja ik zou best een paar kilo kwijt mogen, dat zou mijn figuur zeker goed doen. Maar ik ben wel mooi in verhouding. Ik ben over heel mijn lijf stevig, de proporties kloppen.
Ik laat de bandje van de bh langzaam over mijn schouder, mijn borsten zakken iets naar beneden en liggen nu in de beugels van de cup. Mijn tepels zijn licht door het kant te zien. Ik maak de sluiting achter mijn rug en bevrijd mijn borsten. Ze zijn los hangend beetje ovaal vormig, Ik heb een redelijk groot tepelhof als mijn tepels ontspannen zijn. Ik vind mijn borsten het mooiste met een stijve tepel.
Ik ga met mijn handen over mijn borsten en tepels, en voel ze hier op reageren.
Ik leg mijn handen onder mijn borsten en til ze op. Ik glimlach om het gewicht wat ik voel. Ik vorm mijn borsten met mijn handen, zodat ze rond en recht vooruit steken. Daar herken je medisch gevormde borsten aan, die blijven altijd in dezelfde houding staan, fier, rond en recht vooruit. Soms zou ik dat ook wel willen, mooie ronde stevige borsten. Maar geloof niet dat ik het daadwerkelijk zou durven. Ik koop liever een mooie BH die het zelfde effect geeft.
Ik laat mijn handen over mijn buik naar beneden glijden, naar mijn heupen. Ik haak mijn vingers onder het elastiek en trek de string wijd. Ik trek de string naar beneden, ik hou mijn benen gestrekt. Ik voel de stof tussen mijn bilspleet klemmen. Ik knijp mijn billen strak tegen elkaar, de stof zolang mogelijk vast te houden. Halverwege mijn bovenbenen voel ik de stof los schieten. Ik laat de string in mijn spijkerbroek vallen.
Ik stap uit mijn sandaaltjes uit de broek en string en ga er naast staan.
Ik bekijk me zelf in mijn volledige eva kostuum. Ik heb een brede streep aan de voorkant, als ik zo sta lijkt het meer een vierkant plukje. Mijn bikinilijn en lippen zijn glad. Ik vind dit zelf mooi en hygiënisch.
Ik trek het kanten hipster broek aan. Mooie van een hipster vind ik dan deze breed sluiten om mijn heupen en ze zo een mooie ronde vorm geven. Het kant op de achterkant van mijn billen geeft ze een rondere vorm en toch zijn de billen beetje bloot. Beetje als een string. Ik vind dit mooi en verleidelijk.
Ik pak het bh-tje en klik de sluiting aan de voorkant vast, ik draai de bh zodat de cups aan de voorkant zitten. En haal ze over mijn borsten. Mijn borsten vallen mooi in de cup en omsluiten mijn hele borst. Ik haal de bandjes omhoog en vind het een heel mooi klassiek lingerie setje. Mooi en romantisch.
Ik kijk rond ik wil wat spannenders uitproberen. Ik loop in mijn wit kantje setje de winkel in op zoek naar een prikkelt setje. Ik loop voorbij de behoorlijk extreme outfits en de kinky lingerie. Ik blijf staan bij de erotische kleding.
Ik pak een, op eerste gezicht, een zwart setje. Als ik het bovenstukje open zie ik een schitterende mooie rode tekening. Het is niet zo dat het wat voorstelt, maar het geeft de borsten een extra ronding.
Het onderstukje is een slip met ook de rode tekening die ook de vorm extra benadrukt. Als ik het broekje beter bekijk is het kruisje open. Om de openingen zit ook de rode afwerking.
Ik zoek mijn maat en loop terug naar de spiegels. Ik trek het witte kanten setje uit en pas het zwart rode setje aan. Eerst het broekje. Ik vind het super spannend de 2 gaatjes vallen precies op de plekjes waar ze zouden moeten. Het is echt een heel mooi, spannend erotisch broekje. Ik voel het tintelen in mijn onderbuik. Ik draai rondjes voor de spiegel om zelf van alle kanten te bekijken. Ik buk met mijn rug naar de spiegel voorover en kijk op mijn kop tussen mijn benen door, naar mijn kont en naar de gaatjes in het broekje. Het idee dat ik een jurk of rokje aan heb en dat ik gewoon mijn kleren aan kan houden!! Mmm
Ik bewonder mezelf en het broekje. Ik pak het bovenstukje en pas het aan.
Nu vallen mij de gaatjes in de cup pas op. Je ziet de gaatje amper vanwege het elastiekje. Ik heb al snel door dat ik mijn tepels hier in moet steken. Ik voer het elastiek om mijn tepels. Het knelt niet maar is wel degelijk voelbaar.
Mijn borsten krijgen een mooie push naar voren en naar elkaar toe, en mijn puntjes zijn zichtbaar via de gaatjes. Mijn tepels zijn goed stijf en worden zo gehouden door de elastiekjes.
Ik bewonder mezelf uitgebreid in de spiegels. Het setje hou ik aan en ik loop de winkel weer in.
Wat wil ik nog meer aan. Mmmm een jarretel en mooie zwarte kousen met kant afwerking. Ik vind de kousen eerst en trek deze een voor een aan. Deze geven mijn benen een mooie glade look en verbergen de oneffenheden. Ik ga op zoek naar de jarretels. Ik loop langs een plank met pump. Hele hoge pump. In alle kleuren, mat en glimmend.
Ik zie zwarte pumps, mat gekleurd en trek deze aan. Ik wankel verschrikkelijk. En zonder in de spiegel te kijken trek ik ze alweer uit. Teveel zwart.
Ik kijk verder en zie een paar diep rode glimmende pumps. Een mooie rond neus en een hak van 10 cm. Ik pak ze van de plank en trek ze aan. Ik wiebel nog steeds op de hakken. Ik loop voorzichtig richting de spiegels. Tijdens het lopen voel ik dat ik mijn evenwicht moet veranderen. Meer op mijn tenen lopen, bekken kantelen en schouders naar achteren. Ik moet niet naar beneden kijken, gewoon recht vooruit en op mijn eigen voeten vertrouwen.
Bij de spiegels aangekomen, loop ik al een stuk zelfverzekerder op de hoge pumps.
Ik bekijk mezelf weer uitgebreid, het bovenstukje waar mijn borsten een mooie bolling hebben, stevig en vol. Mijn tepels stijf en zichtbaar. Het broekje met de mooie rode afwerking. De zwarte kousen maken mijn benen mooi en glad. En de mooie rode pumps laten mijn benen veel langer lijken.
Ik voel me ongelofelijk sexy.
Ik ga weer op zoek naar de jarretels en vind deze aan de andere kant van de winkel.
Ik vind een donker rode, als in de kleur van de pumps, en bevestig deze om mijn heupen. Ik knip de haakjes aan de kousen vast.
Ik loop verder door de winkel op zoek waar ik dit mooie setje onder zou dragen.
Ik zie een mooi grijs rokje hangen. Recht toe, recht aan. Ik vind een witte bloes en ook het jas die bij de rok hoort.
Ik neem alles mee naar de spiegels. Ik bewonder mezelf weer nu in het volledige lingerie setje.
De donker rode glimmende pumps, de mooie met kant afgezette zwarte kousen. Het donker rode jarretelletje, die de kousen mooi ophoud. Het zwart kanten broekjes met rode kanten bewerking. Ik draai me om en buk voor de spiegel, ik zie de elastieken van het jarretelletje stak trekken tegen de achterkant van mijn bovenbeen, en daarna de twee rode gaatjes die mijn gaatjes open en vrij houden.
Ik glimlach bij het idee en de mogelijk heden.
Ik ga staan en bewonder het bovenstukje. Ik laat mijn vingers over mijn tepels gaan, en ik voel dat ze door de spanning van het elastiekje nog gevoeliger zijn.
Ik trek de witte bloes aan, en geniet dat deze bloes zoals ik hoopte mooi zou doorschijnen. Ik trek de rok aan, en zie dat deze mooi boven de knie valt. Als ik mijn knie optrek, in 90 graden, is de strook kant van de zwarte kous te zien. Mooi en teasing.
De rok kleed mooi af en geeft nadruk op mijn rondingen. Het jasje is ook mooi getailleerd en zo gemaakt dat het de taille extra benadrukt.
Ik voel me een op en top sexy vrouw.
Langzaam open ik mijn ogen, knipperend tegen het felle licht van de strak blauwe lucht.
Ik strek mijn armen boven mijn hoofd en rek me heerlijk uit. Om me heen glurend of ik mensen zie en hoor trek ik rustig mijn shirt en short uit. Mijn tepels priemen door de stof van mijn bh. Zachtjes streel met mijn vingers over mijn gevoelige knopjes.
Een hand blijft mijn borsten en tepels strelen, wrijven en knijpen. Mijn andere hand glijd over mijn buik onder mijn slipje. Langzaam over mijn licht behaarde heuveltje tasten mijn vingers hun weg verder naar beneden tussen mijn lippen.
Ik laat mijn vingers gelijk door glijden naar beneden. Als ik mijn vingers terug omhoog haal verspreiden ze mijn geil heerlijk uit tussen mijn lippen.
Ik haal nog meer geil uit mijn vochtige kutje, als het soepel glijd tussen mijn lippen sluit ik mijn ogen weer en geniet hoe mijn vingers rond mijn klitje kietelen.
Langzaam, teder, rustig.
Met mijn middelvinger en ringvinger stimuleer ik mijn klitje en het gevoelige gebied er omheen. Mijn duim en pink houden mijn lippen gespreid.
Mijn linkerhand verwend omstebeurt mijn linker en mijn rechter borst.
Een voor een haal ik de cup van mijn bh naar beneden zodat mijn borsten vrij liggen en ik mijn tepels kan zien.
Mijn middel en ringvinger gaat steeds sneller in de lengte naar beneden over mijn klitje, mijn vingertoppen raken nu elke keer de ingang naar binnen. Mijn vingertoppen blijven geile nattigheid meenemen.

De warme zon op mijn huid, het gedachten aan de droom van net, de kriebels die opwellen in mijn buik.
Door mijn benen schieten kleine schokjes.
Mijn mond open, ogen dicht genieten van een heerlijk opkomende orgasme.

Mijn hand gaat snel heen en weer, op en neer, mijn voeten plat op de deken, knieen gebogen. Mijn bekken draaien rond, mijn vingers snel heen en weer over mijn klitje, dan twee vinger zo diep mogelijk in mijn knijpende kutje.
Sneller, harder, meer druk….

Hmmmm…. Eindelijk het gevoel, tintelingen overal, een warm gevoel verspreid zich door mijn lichaam. Mijn buik krampt samen, mijn kutje knijp om mijn vingers.
Mijn hele hand is nat, de binnenkant van mijn dijen ook.
Ik blijf mijn hand nu zachtjes bewegen, om het gevoel zo lang mogelijk te laten duren.
Ik open langzaam mijn ogen, knipperend tegen het felle licht.
Ik fatsoeneer mijn bh, mijn slipje is zeiknat. Met een glimlach op mijn lippen trek ik mijn shirt en short aan.
Pak mijn spulletje bij elkaar en stap op de fiets.
Met een grote glimlach op mijn gezicht fiets ik naar huis.

Heerlijk begin van de zomer!!

75% (3/1)
 
Categories: Sex HumorMatureVoyeur
Posted by Moiralane
7 months ago    Views: 316
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
zo heerlijk zoals jij schrijft. daar wordt ik echt wel geil van.
4 months ago
Mag ik volgende keer naar je kijken?
spannend010
retired
5 months ago
Onmiddelijk hier komen jij xxxxx