Clubbezoek

CLUBBEZOEK Deel 1 ( Hoe het allemaal begon)

Samen met mijn Meester vaak zitten bomen over onze fantasieën en hoe het zou zijn om samen een club te bezoeken waarbij hij me dan mocht showen aan het aanwezige publiek.
Een leuke droom waarvan je weet dat het toch wel niet door zal gaan en er lekker over praten is waarschijnlijk het beste gedeelte van de droom.

De uitnodiging

Toen viel die bewuste enveloppe door de brievenbus met daarop geschreven :
Uitnodiging, persoonlijk en vertrouwelijk !!!
Ik werd met mijn Meester uitgenodigd om een bezoek te brengen aan een club met een moeilijke naam en waarvan het adres ook niet werd genoemd.
Vrijdagavond zou er een limo voor mijn deur verschijnen die de Meester en mij naar de club en weer thuis zou brengen.
Kledingeis: Mantelpakje, zwarte lingerie, stay-up kousen en hoge zwarte pumps.
Dat kwam me goed voor omdat dat de standaard wens van mijn Meester is. Hij heeft wat met zwart, dus dat ging lukken.
Ik belde direct mijn Meester en ja, hij had ook een dergelijke brief gehad, alleen hij hoefde niet in lingerie. We lachten vrolijk en spraken af het maar te doen, wie weet wat de avond brengen zou?
Donderdags een zonnebankje daarna heerlijk in bad, alles geschoren en gezalfd en mijn lijf tintelde van spanning. Of het nooit vrijdag werd.
Ik deed mijn mooiste setje aan en trok de kousen over mijn benen, dan mijn geilste pumps aan mijn voeten. ‘Hopelijk moet ik niet veel lopen vanavond’ dacht ik nog.
Mijn strakke rok over mijn heupen, een maagdelijk witte blouse en mijn Chinese zwarte jasje maakte het compleet. Tevreden keek ik naar mijn strakke lijf in de spiegel, dat trainen had toch zin gehad.

De autorit.

Door het raam zag ik in donker een lange auto staan met een dame bij de deur, ik liep naar buiten en ze deed zwijgend de portier open. Daar zat mijn Meester al met een grijns van oor tot oor. ‘Je ziet er schitterend uit poes!’en ik voelde dat ik bloosde. De ramen waren geblindeerd maar ik kon wel enigszins naar buiten kijken.
In het koelkastje stond een fles Spaanse witte wijn en twee glazen, zonder aarzelen schonk ik er eentje in voor mijn Meester. Nadat hij geproefd had gebaarde hij me er ook eentje voor mezelf in te schenken. Ik kroop tegen hem aan en samen genoten we van de rust en luxe.
Hoe lang we gereden hebben wist ik eigenlijk niet maar aan beide zijden van de auto waren nu bomen dus dit was een soort van park of bos.
We reden door een hek en daar was opeens licht en stond een verzameling van niet bepaald goedkope auto’s. Er stonden wat valets voor de deur en klonk zachte muziek. De portier wordt geopend door onze chauffeuse die er erg mooi uitzag en een paar hoge pumps aanhad waar ze onmogelijk een auto mee kon bedienen. Ze knipoogde naar me en wenste me veel plezier, haar glimlach was veel betekend.

De ontvangst

‘He Willem!’ Een joviaal uitziende man in een goed Italiaans uitziend pak kwam de trap bij de voordeur afrennen en begroette mijn Meester allerhartelijkst. ‘Ik dacht wel dat jij hier achter zat.’ Lachte mijn Meester. ‘Zal mij benieuwen wat je hebt verzonnen, ouwe reus.’
De mannen praatten wat en richtten zich vervolgens tot mij. ‘Dit is dus de befaamde, of moet ik zeggen gevreesde MizzKat?’ Ik keek hem aan en zag zijn grijns. ‘Je hebt geen woord teveel gezegd, het is werkelijk een kittige poes, proficiat!’
Hij zag de verbazing in mijn ogen en mijn Meester knikte me geruststellend toe. ‘Discretie is onze reclame! Toch?’ En ik lachte met ze mee. Net twee kwajongens dacht ik nog.

De bar.

De barruimte was groter dan verwacht met werkelijk een schitterende entourage. Er klonk lekkere muziek en er waren twee paaldanseressen actief op een paar kleine podia, de gespierde jonge lijven trokken onwillekeurig ook mijn aandacht.
De bar was goed bezet en drie barkeepers waren zich lekker aan het uitsloven voor hun publiek. Eentje in een zwarte smoking en twee jonge gebruinde mannen in smetteloos witte overhemden, het licht was wat blauw waardoor het er nog spectaculairder uitzag.
Aan het einde van de bar zaten twee vrouwen, een blonde met een engelengezichtje en haar tot over haar schouders en zo te zien was ze echt blond. De donkere had opgestoken haar en was in het zwart. Ze keken beiden naar me en ze fluisterden wat tegen elkaar en vonden het schijnbaar amusant. MizzKat kwam even in me boven en het liefste had ik ze allebei een pets verkocht, het ging ongetwijfeld over mij.
De barman haalde me uit deze gedachten en zette een schitterend uitziend glas voor mijn neus. De cocktail was werkelijk perfect en besloot nog wat in de rondte te kijken.

89% (12/1)
 
Categories: BDSMHardcoreMature
Posted by MizzKat
4 years ago    Views: 353
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Lekker verhaal ik ga ook de rest lezen hoe jij in de club jezelf gedraagt...
2 years ago
mooi verhaal, heerlijk geschreven.
ga snel de volgende lezen ;)
stu45678
retired
2 years ago
heerlijk begin - tantaliserend lekker
jaars963
retired
4 years ago
goed begin ga snel de rest lezen.
4 years ago
Het begint met grote klasse - dat belooft wat! ;-)P
4 years ago
mmmmmmm, lekker verhaal, ben benieuwd naar het verdere verloop van de avond!
MasterKinkk
retired
4 years ago
ik ben benieuwd naar deel 2
4 years ago
De start is veelbelovend, het wordt vast heel heet xoxoxo