Liefde na de dood

Het ongeluk was mijn eigen stomme schuld. Ik zat met mijn hoofd weer bij de buurvrouw, waar ik nu al maandenlang over droomde. Hoe ze tegen me gelachen had toen we elkaar vanochtend tegenkwamen en hoe ik had gebloosd en de andere kant op had gekeken. Want als we elkaar tegenkwamen dan klapte ik dicht, maar dat weerhield me er niet van om, in mijn dag- en nachtdromen, alles met haar te doen wat maar mogelijk was. Ik fantaseerde over welke kleur ondergoed ze die dag aanhad, hoe haar borsten zouden aanvoelen in mijn handen, hoe intiem ze eventueel geschoren was. Stoute dromen over een vrouw waarvan ik slechts enkele weken geleden de naam had gehoord… Angela… “als een engel”

Als je dat soort gedachtes hebt over een mooie vrouw krijg je als man al snel dat het bloed niet meer in je hoofd zit, maar ergens anders. Dat ik de auto van rechts niet zag aankomen, mag geen wonder heten.

Het ongeluk gebeurde niet ver van mijn huis af. Ik kan me alleen nog maar een kakofonie van geluiden herinneren, een verblindende flits en een drukkende pijn…

En toen stond ik naast het ongeluk. Rechtop, ongedeerd, alleen wat verbaasd. Om me heen hoorde ik de kreten, de snikken, de telefoons die tegelijkertijd 112 belden. En ik zag mezelf. Ik zag er niet al te best uit… behoorlijk in de vernieling zou dichter bij de waarheid zijn. Toen hoorde ik een vrouw naast me zeggen: “Dat overleeft hij nooit.” Die zin boorde zich in mijn bewustzijn, want hij werd niet uitgesproken tegen mij, maar tegen iemand naast me. De vrouw leek mij totaal niet te zien. Iemand die riep: “Aan de kant, ik heb EHBO.” Vervolgende rende hij dwars door me heen naar het wrak en begon onverrichter zake aan het portier te rukken.

Ik kwam, wonderbaarlijk kalm, tot de conclusie dat ik dood was. Er was geen angst, geen leegte, geen donderende stem die me riep… alleen een drang… Ik had wel eens gehoord dat geesten op aarde gehouden worden door de onvervulde wensen uit hun leven. En Angela was mijn onvervulde wens. Ik keerde het ongeluk resoluut de rug toe en begaf me naar huis.

Ik rende en ik werd nergens meer door tegen gehouden. Letterlijk dwars door de menigte. Tot ik bij mijn eigen appartementencomplex kwam. Ik glipte achter een dikke buurman langs, de deur door. Onmiddellijk lachte ik mezelf uit. Als ik door mensen heen kon lopen zou een deur ook geen probleem zijn. De liftdeuren waren dat inderdaad niet, maar in mijn haast kwam ik uit in een lege liftkoker. En geloof me, zelfs als je onstoffelijk bent is het geen pretje om een lift op je hoofd te krijgen. Maar het had wel als resultaat dat ik meteen in de lift stond. Op het knopje drukken was echter een probleem. Ik duwde er een paar keer tegenaan, maar de lift reageerde niet.

Dat werd dus wachten tot iemand dezelfde lift nam en, toen hij twee verdiepingen te hoog indrukte, moest ik er op goed geluk eruit springen. Het geluk was met me (afgezien van het feit dat ik dood was) en ik wist op de vijfde aan te komen. Ik liep de gang door, langs mijn eigen appartement.

Voor haar deur bleef ik even staan. Mocht ik dit wel doen, mocht ik haar privacy wel schenden? Maar ik twijfelde niet lang, ik wist niet wat er verder zou gebeuren en ik kon beter spijt hebben van iets wat ik wel had gedaan, dan van iets wat ik niet had gedaan. Dat gold bij leven, dus ook bij dood.

Ik liep haar appartement in. Het was anders ingericht dan ik me had voorgesteld. Lage banken, met zwarte kussens, meubels van licht eikenhout. Het rook er fris en schoon. Ik besteedde echter weinig aandacht aan de indeling van haar woonkamer. Liever wilde ik zien waar ze sliep. Ik had me haar vaak voorgesteld in een bed, in mooie lingerie, met kaarsjes op de achtergrond, een zacht muziekje…

Haar slaapkamer was donkerder dan haar huiskamer. Dat kwam voornamelijk door het grote bed, waar een zwart dekbed met rode rozen op lag. Het was een tweepersoonsbed, hoewel ik nooit iemand anders bij haar had gezien. Er stond ook maar één nachtkastje. Ik ging naast haar bed staan en raakte de zachte stof van haar dekbed aan. Ik zou zweren de stof onder mijn hand te voelen.

Plotseling hoorde ik de deur open gaan en instinctief schrok ik. Hoe moest ik verklaren dat ik in haar slaapkamer was, maar meteen drong het tot me door dat ze me toch niet kon zien… maar ik haar wel. Ik zou weg moeten gaan, ik had hier geen recht op, maar het verlangen naar haar was sterker dan mijn gevoel voor wat wel en wat niet hoorde.

En toen… toen zag ik haar. Het leek onmiddellijk alsof ik nog een lichaam had. Een warme golf van puur verlangen vloog door me heen. Ik bestond uit alleen maar emoties en de emotie die op dit moment overheerste was begeerte. Dat kwam voornamelijk door hoe ze was gekleed. Ze had een lange, geruite bloes aan die ze open had hangen. Daaronder helemaal niets, behalve een zwart slipje met een playboyhaasje erop. Ik dronk het beeld in. Ze had kleinere borsten dan ze in mijn verbeelding had gehad en haar buik was ietsje minder strak, maar daardoor zag ze er nog echter uit, nog malser. Haar linkertepel was gepierct door een zilveren staafje. Haar kortgeknipte, zwarte haar gaf haar een wonderbaarlijk vrouwelijk aangezicht en benadrukte haar ronde, open gezicht. Ze droeg weinig make-up, maar datgene wat ze droeg versterkte haar donkere, krachtige uitstraling. Een vrouw om van te dromen…

Angela liep naar haar bed toe en ging op de dekens liggen, in het midden. Ze rolde alleen even naar rechts, naar haar nachtkasje, om daar wat in te rommelen. Even dacht ik dat ze een toy tevoorschijn zou halen, maar ze pakte een boekje. De kaft was effen zwart, geen titel. Ze zakte wat onderuit en zuchtte diep. Ik zag dat ze wat in het boekje bladerde, maar al snel had ze gevonden wat ze zocht. Ze begon te lezen. Al die tijd was ze zich niet bewust van het feit dat ik aan het voeteneind van haar bed zat en haar bekeek. Ik was niet lichamelijk aanwezig, maar ze riep heftige reacties bij me op. Het was precies dezelfde sensatie, het hart dat in mijn keel klopte, de prikkende gevoelens van zweet dat me uitbrak en mijn stokkende ademhaling… allemaal herinneringen aan hoe dit voelde, want ik had geen lichaam meer om dit mee te maken.

Toen ik dat laatste besefte vond ik nieuwe moed en ik deed een stap naar voren. Je hoorde niks van mij, alleen het ritselen van een bladzijde die om geslagen werd. Ik vroeg me af wat ze daar las, hoewel ik wel een idee had. Dus ging ik naast haar staan en keek over haar schouder mee. De eerste passage die ik onder ogen kreeg loog er niet om:

“Ik voelde zijn tong over mijn kutje glijden. Hij likte aan mijn schaamlippen en de opening van mijn kutje, maar toen hij merkte hoe nat ik al was liet hij zijn tong omhoog glijden. Hij likte het gebied rondom mijn clitoris met kleine felle likjes, tot ik het gevoel had dat mijn hele onderlijf in brand stond. Ik duwde mezelf tegen zijn mond aan, zodat hij me beter kon likken. Hij beantwoorde mijn actie door zijn lippen rondom mijn clitje te plaatsen en er zachtjes op te zuigen. Ik voelde hoe mijn clitje zich onder haar kapje vandaan liet glijden en hoe zijn tong erlangs gleed. Ik voelde tevens hoe ik klaarkwam in zijn mond. Al die tijd probeerde ik zo stil mogelijk te doen...’

Eén van mijn eigen verhalen… en zij las ze. Even voelde ik me trots, maar al snel was ik in de ban van haar en keek ik weer naar haar. Ik zag dat ze een dieprode kleur had gekregen, zowel op haar wangen als op de bovenkant van haar lichaam, een teken dat zij net zo geil was als ik. Ze spande haar dijen aan en ontspande ze weer, wreef met haar billen over het laken. Ik wilde haar zo graag aanraken… als ik me geil kon voelen, zou ik haar dan ook kunnen voelen?

Ik stak mijn hand uit en probeerde zachtjes in haar borst te knijpen. Het lukte me niet, mijn vingers verdwenen in haar. Maar ik voelde iets kouds tegen mijn handpalm… de piercing in haar tepel… heel duidelijk voelde ik die tegen mijn handpalm aan. Hij voelde koud aan, alsof de lichaamswarmte niet opgenomen werd. Ik trok mijn hand langzaam terug en voelde al die tijd de piercing langs mijn vingers glijden. Mijn vingertoppen tintelden en ik voelde ook een kleine ontlading. Ik meende een minuscuul blauw vonkje van mijn vingertoppen te zien flitsen.

Angela reageerde erop. Ze liet een hand over haar lichaam naar boven glijden en ze begon ook met haar piercing te spelen. De tepel eronder werd snel harder en ik hoorde hoe Angela plotseling snel haar adem inzoog. Ze rekte zich lekker uit en hield even op met het kneden van haar borsten om weer een bladzijde om te slaan. Haar handen gleden weer over haar lichaam, ze streelden haar tepels heel even, maar al snel gleed ze met haar hand naar beneden. Terwijl ze met een dromerige, verleidelijke glimlach over haar slipje begon te wrijven, nam ik even wat afstand om haar te bewonderen.

Ze was zo sexy, uitgestrekt op het bed, lezend in mijn seksroman, met een hand die lekker over haar slipje ging. Als ze zou weten dat ik hier stond, zou ze zich bedekken… maar ze wist het niet en ik was voorbij het punt dat me dat iets uitmaakte. Ik keek naar haar en strekte mijn vingers weer uit om haar tepelpiercing aan te raken. Een zacht kreuntje ontsnapte aan haar lippen en ze begon nog zwaarder te ademen. Haar lippen bleven openstaan, vochtig, uitnodigend. Ik wilde haar kussen, maar het zou niks hebben uitgehaald. Heel voorzichtig streek ik toch met mijn vingers, zo goed als het kon, over haar lippen.

Ik keek weer naar haar onderlijf en zag dat ze haar hand in haar slipje had gedaan. Ze streelde haar kutje nu en ik dacht dat ik gek werd van verlangen. En van frustratie… ik kon niks doen. Maar aan de andere kant genoot ik van het kijken naar haar en hoe ze opging in haar privémoment. Met een diepe zucht gooide ze het boekje aan de kant en haar handen gleden naar beneden. Ze trok aan haar slipje en liet het naar beneden glijden, tot vlak boven haar knieën. Dat was waarschijnlijk het geilste van alles. Als een vrouw je een showtje geeft zou ze alles uitrekken en haar benen spreiden, het feit dat ze haar slipje slechts eens stuk naar beneden schoof drukte me nogmaals met mijn neus op de feiten: ik was haar aan het begluren, terwijl ze zichzelf had opgegeild aan een van mijn verhalen.

Haar ademhaling ging snel en was oppervlakkiger, gemengd met zachte kreetjes van plezier. Ze naderde duidelijk haar hoogtepunt. Ik zag hoe ze twee vingers in haar kutje liet glijden en dat gaf me de gelegenheid om haar daar te bekijken. Ze was geschoren, maar niet geheel kaal. Het was tot een net streepje bijgewerkt en zag eruit om op te vreten. Ik was zo gebiologeerd door wat ik zag dat ik mijn handen over mijn eigen lichaam liet glijden… en ik voelde opeens hoe ik mijn stijve in mijn hand had. Geen idee hoe dit mogelijk was, maar het was zo. Ik kon mezelf aftrekken, terwijl ik naar haar keek. Het voelde anders aan, alsof ik in een warm bad zat en door de tegendruk van het water de beweging moeilijker kon maken, maar niet te min, ik kon het… en het verhoogde het genot.

Angela’s vingers gingen sneller in en uit. Af en toe stopte ze even als ze haar vingers diep in zichzelf had, dan wreef ze met haar handpalm tegen de bovenkant van haar kutje om haar clitoris te stimuleren.

Haar benen wilde ze wat spreiden, maar haar slipje maakte het moeilijk. Haar onderlijf bokte en schokte heen en weer en ze beet op haar lip. Ik dacht dat ze klaar ging komen, maar ze verraste me opnieuw. Ze kwam met haar bovenlijf overeind en worstelde zich, al vingerend, op haar knieën. Maar dat was niet hetgeen dat me schokte. Ze keek naar me. Haar mooie ogen had ze dicht gehad vanaf het moment dat ze het boekje weg had gelegd. Maar nu waren ze wagenwijd open en ze keek naar mij… maar ze zag me niet.

Ze keek dwars door me heen naar de grote, staande spiegel, merkte ik. Haar ene hand bleef haar kutje strelen en vingeren, de andere hand speelde weer met haar piercing. Ze bekeek zichzelf, terwijl ik haar bekeek. Als ze fantaseerde dat iemand haar bekeek, dan zou ze eens moeten weten hoe dicht ze bij de waarheid zat. Ik boog naar haar toe en fluisterde “Ik zie je liefje… je mooie borsten, je lijf, je heerlijke kut…” Natuurlijk hoorde ze me niet, maar het leek wel zo. Heel even deed ze haar ogen weer dicht. Ik zag een spiertje bij haar oog trillen en ze beet op haar lip. Met een luide kreun liet ze haar adem ontsnappen en zich met een plof opzij vallen. Haar hand ging nog even fel tekeer tussen haar dijen om haar orgasme te verlengen.

Ik had nog steeds mijn harde pik in mijn handen en trok eraan als bezetene. Opeens voelde ik het… een orgasme kwam opzetten… ik kreeg dat tintelende, zwevende gevoel… en de grond opende zich onder mijn voeten… ik voelde dat ik viel… dieper dan de aarde, sneller dan de wind… langer dan ik kon tellen… en al die tijd het tintelende, heftige gevoel van een orgasme door mijn lijf…

… En met een keiharde knal landde ik op een brancard. Ik zag hoe twee strijkijzervormige dingen uit mijn ooghoek verdwenen. Mijn hele lichaam deed pijn en de wereld draaide nog steeds. Een gestalte boog zich over me heen en een vriendelijke stem zei: “Zo, we hebben u wel van ver moeten halen, maar nu u er weer bent weet ik zeker dat u helemaal zult herstellen…”


100% (13/0)
 
Posted by MindsEye
4 years ago    Views: 249
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments