Eindelijk afgemaakt

Mijn vrouw keek me aan met een glimlach en een beetje medelijden stonden op haar gezicht te lezen. “Nerveus?” vroeg ze me. Ik knikte, ik vertrouwde niet helemaal op mijn eigen stem. “Wil je het toch doorzetten?” vroeg ze daarna. Er klonk geen spoor van verwijt in haar stem, als ik dit nu zou stoppen zou het niet om haar gaan, maar om mij. Ik zou dan de ervaring missen, omdat ik daarvoor koos, niet om haar te ontzien. Maar ondanks het feit dat ik gespannen was, wist ik zeker dat ik door zou zetten. “Ja,” zei ik daarom, dit keer hardop, zodat zowel zij als ik het duidelijk zouden horen.

Ze boog zich voorover en kuste me even kort op mijn mond. “Ga dan maar gauw, je denkt hier al zolang over na.” Ik besloot dat ik met een geweldige vrouw was getrouwd. Welke vrouw zou een man zomaar toestaan zijn fantasie te verwezenlijken, zeker als zij er niet de hoofdrol in zou spelen. Zelfs geen bijrol, in feite een fantasie waarin ze zelfs nadrukkelijk afwezig was.

Het was inmiddels donker geworden, eindelijk. In de zomer was het warm genoeg om buitenseks te hebben, maar het duurde daarin tegen zo verdomd lang voordat het donker was. Nu kon ik eindelijk vetrekken naar de parkeerplaats om mijn fantasie uit te voeren… seks met een man…

In alle jaren van mijn actieve seksualiteit had dat idee door mijn hoofd gespeeld. Ik was nog maar een jonge tiener toen mijn neef Thom me bij een avondje logeren had verteld hoe lekker het was als je met je eigen piemel speelde en als je maar lang genoeg doorging, dat het dan nog lekkerder was. Tot er op een gegeven moment allemaal wit spul uitkwam. Ik vond het allemaal machtig interessant, vooral toen hij zijn pyjama omlaag schoof en me de grootste pik toonde die ik ooit had gezien. Ik weet ook nog steeds hoe hij hem beetpakte en het velletje heen en weer schoof. Hij sloot daarbij zijn ogen en ademde snel. Ik keek gefascineerd toe, tot zijn piemel ineens nog meer opzwol en er een straal wit spul uitkwam, gevolgd door enkele druppels die met wat minder kracht in zijn navel vielen. Ik merkte toen pas dat ook mijn eigen lul, een stuk kleiner dan die van hem, in mijn ogen, keihard in mijn pyjama omhoog stak.

Hij zei: “Zo, jij hebt ook een flinke tent gekregen. Laat eens zien.” Gevleid door het feit dat hij het woord “flink” had gebruikt haalde ik de mijne tevoorschijn. Ik durfde eigenlijk niets te doen verder, uit angst dat ik iets verkeerds deed en hij me zou uitlachen, maar dat hoefde ook niet. Hij stak zijn hand uit, nam mijn pik in zijn handen en begon me lekker te masseren. Ik heb die avond het eerst orgasme van mijn leven beleefd, me gegeven door een andere jongen.

Thom en ik beleefden nog meer avonturen samen. Hij leerde me hoe ik mezelf kon aftrekken, voor de tijden dat hij er niet was, maar leerde me ook hoe ik hem kon plezieren. Het gevoel van zijn harde, stevige lul in mijn handen was voor mij altijd al genoeg om die van mij ook keihard te laten worden. Van zijn vader jatte hij stiekem seksboekjes en één keer zelfs een videoband en dan speelden we met elkaar, terwijl we naar als dat geils keken. Ik kan me herinneren dat we zowel naar de vrouwen keken als naar de pikken van alle mannen. Volgens mijn herinnering hadden we ook wel ooit boekjes gezien waar mannen het met mannen deden. Onder invloed daarvan probeerden we ook sommige dingen bij elkaar. We zogen op elkaars lul, hoewel we nooit zover gingen dat we de ander in onze mond lieten komen en probeerden anale seks. Dat laatste werkte natuurlijk niet, we wisten nog niks van glijmiddelen, maar het gevoel van onze pikken tussen de billen van de ander was ook al heerlijk. Ik koester die tijd nog steeds, zowel om de geilheid, als om het vertrouwde, stiekeme gevoel van twee jongens die iets spannends ontdekken. Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet met wie ik dat gevoel kon delen, hoewel ik later wel van vrouwen ben gaan houden.

Ja, ik hou echt van vrouwen. Ik ben geen homo. Toch maakt de herinnering aan wat Thom en ik deden me nog steeds geil en ik fantaseer er vaak over dat we elkaar weer ontmoeten en weer spelen met elkaar. Thom is al jaren getrouwd, spreekt nooit meer over die tijd. Ik heb ook niet echt geprobeerd om het er ooit over te hebben, want zo plotseling als het ooit begon, zo plotseling stopte het ook. Al weet ik zeker dat hij net zo vaak terugdenkt aan die tijd als ik, dat ook zijn pik weer keihard wordt en dat hij masturbeert, terwijl hij voelt hoe mijn hand om zijn lul heen en weer pompt.

Ik heb gelukkig een moderne, maar vooral niet egocentrische vrouw, die ik alles kan vertellen. Mijn fantasie over mannen vond ze geen bedreiging, in tegendeel. Het wond haar ergens wel op. Als we vrijden vertelde ik soms zachtjes in haar oor wat Thom en ik hadden gedaan en dan werd ze supergeil. Maar het werd nooit zo dat we serieus aan een trio gingen denken. Mijn ervaringen waren mijn ervaringen… mannen onder elkaar en met die ervaringen had een vrouw, zelfs de beste vrouw ter wereld, weinig te maken. Juist omdat ze dat begrijpt, hou ik nog meer van haar.

Ik zat in mijn auto en reed richting de parkeerplaats waarvan ik wist dat ik daar andere mannen kon ontmoeten die mijn interesses deelden. En aangezien ik net al die herinneringen aan Thom en mij had opgehaald was ik zo hard als maar kon. Ik vroeg me af hoe het zou zijn…

Meteen nadat ik aankwam parkeerde ik mijn auto en stapte uit. Het was nog steeds lekker warm, hoewel het al goed donker was. Ik zag al snel dat ik had moeten doorrijden, want op dit deel van de parkeerplaats was er niemand te vinden. Ook stond ik veel te dicht bij de inrit. Verderop zag ik echter wel de donkere schimmen van auto’s en toen er een portier openging zag ik in het opflitsende licht ook dat er een aantal gestaltes bijstonden die me mannelijk leken.

Ik voelde hoe de moed me opeens in de schoenen zakte. Ik durfde niet opnieuw in te stappen en er naartoe te rijden. De gedachte dat ik mezelf zo zou aanbieden maakte me geil, maar ook bang. Te bang. Ik stapte weer in de auto en haalde eens diep adem in de hoop dat de paniek zou wegzakken. Dat deed die wel, maar de moed kwam niet terug. Verstijfd, niet alleen van opwinding, zat ik in de auto

Er werd tegen de zijkant van de auto geklopt. Ik schrok en keek op. Er stond een man naast mijn auto. Hij zag er goed uit. Spijkerbroek, een blouse die openstond om zijn gespierde borst te laten zien, stoppelbaard, mannelijk…

“Alles goed?” vroeg zou hij me.
Ik slikte een keer om me te vermannen. “Ja, alles is goed,” zei ik, maar mijn stem sloeg over. Hij lachte, waardoor een rij mooie, regelmatige tanden zichtbaar werd.
“Eerste keer hier?”
Ik voelde dat ik rood werd. En vroeg me af hoe hij dat wist. Had ik toch iets uitgestraald? Of waren mijn bedoelingen net zo duidelijk van mijn gezicht af te lezen als in mijn broek?
Hij wachtte niet op antwoord, maar opende het portier. “Geeft niks joh… overkomt ons allemaal wel eens. Mijn naam is John. Wat is de jouwe?”
“Martin.” Mijn stem was terug. Hij knikte.
“Martin. Zullen we eens een stukje gaan rijden? Daar, een stukje verderop, staan we niet zo in de kijk.”

Ik startte mijn auto weer en reed in de richting die hij me aanwees. We zeiden al die tijd geen woord. Ik voelde alleen hoe mijn hart bonkte en bonkte. Zo had ik me ook gevoeld toen Thom me zijn pik had laten zien en zichzelf voor mijn ogen had afgetrokken. En zo voelde het ook toen hij mij leerde hoe ik dat moest doen. Mijn maag kriebelde, mijn handen trilden en ik slikte onbeheerst. Al die tijd knelde mijn pik in mijn boxershort.

We kwamen op het stukje parkeerplaats waar normaal de mensen staan die wat langer blijven, overdag dan. Hier werden we aan het zicht onttrokken door een aantal grote bomen met een dicht bladerdek. Ik stopte weer. Het was hier donkerder, maar ik kon het profiel van de man naast me nog steeds zien in het spaarzame maanlicht dat door het bladerdek scheen. Hij zou waarschijnlijk van me denken dat ik niet durfde, dus ik besloot het initiatief te nemen. “Mag ik hem zien?”

Zelfs in het donker wist ik dat hij grijnsde. Hij riste zijn gulp open en wroette even tussen zijn benen. Daarna haalde hij zijn lul tevoorschijn. Ik zag een vage schim van blank vlees, maar details kon ik niet zien. Als ik zou willen weten hoe het er uitzag dan zou ik dat moeten onderzoeken. Ik stak mijn handen uit. Voor het eerst sinds jaren voelde ik weer eens aan een pik die niet van mezelf was. Hij was net zo lekker en net zo groot als die van Thom was geweest. De droge zachte huid voelde vertrouwd en opwindend tegelijkertijd, maar nu waren mijn handen meer ervaren, hoewel ze nu wel trilden van de opwinding. Ik pakte hem lekker beet en begon hem af te trekken, terwijl ik met mijn andere hand zijn ballen beetpakte en ze lekker heen en weer liet glijden. Ik voelde hoe hij met zijn heupen begon te draaien en stoten, een teken dat hij het lekker vond.

Hij verplaatste zich echter wat en reikte naar mijn broek. Met ervaren handen wist hij mijn broek los te knopen en eindelijk werd mijn pik bevrijd uit zijn benarde positie. Ook hij pakte me daar beet en begon me af te trekken. Een tijdje zaten we daar, met handen over de versnellingspook, met elkaar te spelen. Ik hijgde zachtjes, hij ook. Ik voelde hoe ik geiler en geiler werd, terwijl zijn handen met mijn pik speelden. Ook het gevoel van zijn pik in mijn handen, het gevoel van iets stevigs en hard tegen mijn palmen deed me naar allerlei andere dingen verlangen. “Uitstappen dan maar?” vroeg hij.

Ik antwoordde niet eens, sprong bijna uit de auto, zo verlangde ik naar wat er zou gaan gebeuren. We liepen om de motorkap heen en ontmoeten elkaar weer. We waren even groot. Onze pikken hingen uit onze broeken en raakten elkaar aan. Ik had nog nooit met een man gekust, toch drukte ik mijn lippen op de zijne en zoende terug. Vreemd, anders dan met een vrouw. Ruwer, zijn baard prikte me. Maar hij zoende me niet lang. Al snel ging hij voor me geknield op de grond zitten.

Hij nam mijn pik in zijn mond en begon me te zuigen. Ik rilde. Al was ik eerder gezogen, door vrouwen en door Thom, dat viel allemaal in het niet bij de krachtige halen waarmee hij me verwende. Zijn hand gleed over mijn onderlijf, pakte mijn ballen beet en masseerde ze. De andere hand trok mijn voorhuid strak naar achter, zodat er druk kwam te staan op mijn eikel en toompje. Zijn tong wist die juiste plekken feilloos te vinden en te masseren. Hij nam me zo diep mogelijk in zijn mond.

Ik kon mezelf niet beheersen, woelde door zijn haar en begon langzaam mijn onderlijf te bewegen. Met mijn pik neukte ik zijn mond. Hij zorgde voor een lekker warm bedje met zijn tong, waar hij mijn pik heen en weer liet glijden. Hij reikte verder tussen mijn benen door en streelde even met één vinger het gevoelige stukje huid tussen mijn zak en mijn kont. Toen hij mijn lul even uit zijn mond liet ontsnappen om ook mijn ballen te likken, vloog ook zijn tong daar even overheen en ik zakte bijna door mijn knieën van genot.

Zijn ene hand kneedde mijn billen, terwijl hij weer begon te pijpen. Zijn duim en wijsvinger lagen op mijn linkerbil, zijn ringvinger en pink op de andere, maar zijn middelvinger ging door mijn bilspleet heen en weer, steeds dieper totdat hij uiteindelijk contact maakte met mijn kont. Precies toen dat gebeurde en hij ook voorzichtig druk uitoefende voelde ik dat het opkwam… dikke stralen sperma. Jarenlange fantasieën, die er opeens uitmoesten en die door hem werden ontvangen zonder dat hij ervan schrok. Ik liet me ook helemaal gaan, kreunde nu niet eens meer onderdrukt, maar hardop en het kon met niet schelen of iemand zou zien dat ik me door een vent liet pijpen.

Na een eeuw leek het trillen van mijn benen minder te worden. Ik keek naar beneden en zag dat mijn minnaar naar boven keek, met vochtige verlangende lippen en glimmende ogen. Ik kan me herinneren dat Thom ook zo naar me had gekeken wanneer als hij me had laten klaarkomen. En dat hij daarna gewild had dat ik hem bevredigde. Ik wilde dat net gaan doen toen hij opstond en me omdraaide. “Ik ga je neuken.” Hij vroeg het niet eens. Thom en ik waren altijd onhandig en voorzichtig geweest, maar deze kerel zou zeker wel weten wat hij moest doen. Hij boog me voorover. Mijn billen werden gespreid en zijn vingers onderzochten me. Ik voelde hoe een koud glijmiddel tussen mijn billen droop en zijn vingers mijn kont in het vocht doopten. Hij wist precies waar hij moest zijn om me te laten openen. Wat met Thom nooit lukte, lukte hem in een paar seconden, mijn lijf opende zich om hem te verwelkomen. Ik voelde een vinger naar binnen glijden wat een vreemd gevoel was. Het deed geen pijn, de sensatie was moeilijk te omschrijven, maar op de een of andere manier voelde het juist aan. Ondanks het feit dat anderen het omschrijven als tegennatuurlijk. De opwinding die even was weggeëbd kwam onmiddellijk terug. Met een paar krachtige hartslagen was mijn pik weer helemaal hard en stijf. Ik voelde zelfs een druppel voorvocht opkomen. Een tweede vinger penetreerde me al net zo voorzichtig als de eerste. Hij deed het kalm aan, maar de hele situatie was zo opwindend dat ik mezelf meer open probeerde te stellen, door mijn benen wijder te doen en mijn kontje omhoog te steken.

Zijn vaardige vingers wisten precies wat ze moesten doen om me helemaal gek te maken en ze bereidden me voor op wat er ging komen. Ik werd gek van verlangen bij het idee dat hij me ging neuken, maar net toen ik op het moment stond hem te smeken, haalde hij zijn vingers uit me.

Ik voelde al snel druk tegen mijn kont en hij drong bij me binnen. Hij had blijkbaar zijn eigen pik ook goed ingesmeerd, want hierdoor, maar ook door het feit dat ik me zo vertrouwd voelde, lukte het zonder enige moeite om me te neuken. Hij neukte me… eindelijk wist ik ook hoe dat voelde. Ik had geneukt, maar was nog nooit geneukt, nooit was er iemand in me doorgedrongen, nooit had iemand me opgeëist, zoals hij dat deed: kalm en natuurlijk, alsof het iets was waar hij recht op had. Ik voelde me ook zijn trofee, zonder dat dat mijn gevoel voor eigenwaarde aantastte. Ik was hard… ongelooflijk. Net na een orgasme was ik alweer opgewonden en ik was bijna blij dat er geen directe stimulatie op mijn pik werd toegepast, want ik weet zeker dat ik onmiddellijk nog een keer zou zijn klaargekomen.

Hoe lang hij me neukte weet ik niet. Ik weet alleen dat ik ervan genoot. Duwde mezelf dieper over hem heen en merkte dat ook hij daarvan genoot. Zijn pik werd harder en harder en ik vroeg me af hoe het zou voelen als er iemand in me zou klaarkomen. Om dat zo snel mogelijk te ervaren deed ik mijn best om hem zo snel mogelijk te laten komen.

Hij begon opeens sneller te stoten, ik schrok er zelfs een beetje van. Ik voelde hem over me heen buigen. Zijn glibberige handen grepen mijn pik beet. Ohh dit was goddelijk… de stimulatie van zijn gladde vingers op mijn eikel, zijn pik die me neukte… Ik voelde dat ik weer ging komen. En kreunde dat hardop. Achter me hoorde ik een grom. Ook hij kwam klaar. Terwijl ik mijn zaad op de grond spoot, werd ik van achter door hem volgespoten en ik ontving elke druppel als een geschenk.

Het was volbracht… ik had het met een man gedaan. Wat Thom en ik samen waren begonnen had ik afgemaakt… en het smaakte naar meer…63% (9/6)
 
Categories: Gay Male
Posted by MindsEye
4 years ago    Views: 151
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
brengt herinneringen terug
avantgarde
retired
2 years ago
heerlijk ,hier droom ik van mmmmm
3 years ago
Heerlijk verhaal. Zo wil ik het ook wel. Maar liever ergens binnen.
3 years ago
Mooi verhaal!