De ultieme verleiding


Ik controleer mijn spiegelbeeld voor de laatste keer. Het bevalt me wel wat ik zie, al zeg ik het zelf. Ik ben glad geschoren, op alle plaatsen die nodig zijn en die knipbeurt bij de kapper van vanmiddag heeft het geheel afgemaakt. De kleding die ik heb klaargelegd voor mezelf past goed bij wat ik wil hebben. De bloes staat me goed en je kunt hem zo lekker nonchalant open laten hangen door twee knoopjes niet dicht te doen. Mijn broek zit vrij strak op de goede plaatsen, want volgens een meisje wat ik goed ken heb ik daarin een geweldig lekker kontje daarin. Och, wat eigenliefde is nooit weg en je kunt je maar beter heel zeker van je zaak voelen als je gaat proberen wat ik ga proberen.

Mijn poging om te verleiden is de grootste die een man kan proberen. Ik ga, zodra het iets donkerder wordt, naar de binnenstad, naar de wijk die iedereen kent; waar niemand ooit naar toe gaat, maar waar het toch altijd druk is. Dat is het juist, ik ga naar de rosse buurt. Ik ga proberen om een dame van lichte zeden te verleiden, haar zo uitzinnig van lust en begeerte maken, dat ze zich verleid voelt, in plaats van gebruikt.

Als ik erover nadenk voel ik hoe ik langzaam stijf word. Ik weersta de drang om mezelf te bevredigen en begin me aan te kleden. Mijn geslacht wordt tegen mijn buik gedrukt door mijn strakke boxershort. De druk is niet onaangenaam, maar ik laat me er niet door afleiden. Ik ga door met aankleden en als ik mezelf weer in de spiegel bekijk, check ik even of ik er goed genoeg uitzie. Zo te zien wel.

Ik stap in mijn auto, ben opgewonden, niet alleen in de seksuele zin, maar ik voel de natuurlijke aantrekkingskracht die mannen nu eenmaal hebben voor vrouwen die hun liefde voor geld verkopen. Het is een geweldig idee dat de vrouwen die ik zodadelijk zal zien, zich aan me zullen aanbieden. Ik kan kiezen wie ik wil en daarna kan ik haar verleiden. Als het me lukt…
Hoewel het een feit is dat ik al behoorlijk wat verleidingskunsten heb uitgehaald, spookt toch de mogelijkheid door mijn hoofd dat het niet zal gaan lukken. Tenslotte zijn de dames professionals in de liefde.

Ik parkeer mijn auto aan de rand van de wijk. Hoewel ik erg uitkijk naar wat ik ga doen heb ik geen zin om een boete te krijgen, omdat ik dubbel geparkeerd sta in de hoerenbuurt. Bovendien is het mooi weer en is het lekker om in de buitenlucht te lopen. Het verhoogt daarnaast ook de voorpret.

Ik loop door de straten. Het is al bijna elf uur, maar het is hier licht. De neonreclames van de cafés, de nachtclubs en de seksshops geven een onwereldlijke gloed af en laten alles baden in vals licht, even vals als de liefde die hier wordt verkocht. Maar desondanks, vanavond zal het anders zijn. Het is al vrij druk op straat. Ik zie allerlei mensen. Opgeschoten buitenlandse jochies die brutaal door de menigte glippen, nette zakenmannen op zoek naar een snel pleziertje, verlegen huisvaders die schuchter naar de grond kijken om niet herkend te worden en hier en daar zelfs echtparen op zoek naar vertier voor hen beiden.

Hier staan de huizen wat dichter op elkaar en bij ongeveer een op de drie huizen geeft een groot raam een roodachtig licht af. Ik ben aangekomen bij de straten die ik zocht. Tijd om op zoek te gaan. Ik voel hoe mijn hele lijf tintelt van opwinding. Elk raam is weer een verassing. Voordat ik naar binnen kijk stel ik me voor hoe de dames die daar zitten eruit zullen zien. Ik vraag me af of ze blond zijn, roodharig of juist donker. Krulhaar of juist stijl? Schaars gekleed of gewoon? Het bevalt me over het algemeen wat ik zie. Het lijkt alsof de vrouwen mijn plannen geraden hebben en het ziet ernaar uit dat ze hun uiterste best doen om er zo verleidelijk mogelijk uit te zien. De keuze is veel te moeilijk en ik kan me er niet toe brengen om nu al iemand te kiezen. Maar ik houd me voor dat ik vanzelf wel zal weten wanneer ik een meisje moet aanspreken.

Niet dat zij geen contact met mij zoeken. Zodra ze merken dat ik interesse toon lachen ze lief naar me en wenken me. Sommigen spreken me zelfs aan. Maar dan schud ik glimlachend mijn hoofd en wens ze een goede avond. Ik wil de perfecte vrouw voor vanavond.

Je moet nooit twijfelen aan je gevoel. Als ik even later door een raam kijk weet ik meteen dat ik goed zit. Is het de mooiste vrouw van de straat? Wellicht niet. Ik heb twee ramen terug een meisje gezien dat mooier is. Maar heeft zij ook die volle rijpe, nee bijna overrijpe uitstraling? Ik denk aan haar en onmiddellijk schiet me de zinsnede “druipend van het zoete sap” door het hoofd. Dat komt uit een kindergedichtje en heeft verder niks te maken met de vrouw die ik voor me zie, maar niet te min, ik kan de gedachten niet van me afschudden. Haar lange, zwarte krulhaar valt op haar blote schouders. Het paarse topje dat ze aanheeft staat strak om haar volle borsten en dat trekt onmiddellijk mijn aandacht. Ze draagt een tangaslip, hoog uitgesneden en haar billen krijgen hierdoor een geweldige vorm. Ze is even afgeleid, controleert haar haar in de spiegel. Als ze merkt dat ik naar haar kijk, kijkt ze even op. Ze was een enkele seconde niet met haar werk bezig. Een flits over haar gezicht, die ik instinctief interpreteer, laat me inzien dat ze niet ontevreden was met wat ze zag. Maar al snel komt haar professionalisme weer de hoek om kijken en de tevredenheid in haar donkere ogen maakt plaats voor haar standaard verleidingslachje.
Ze zegt iets tegen een meisje dat naast haar zit. Ze was me niet eens opgevallen (een snelle blik leert me dat ze op zich geen slecht uitziende blondine is) maar ik heb vooral oog voor… haar.

Ik probeer niet te laten merken hoezeer ik van haar onder de indruk ben. Tenslotte is het de bedoeling dat ik haar verleid, niet zij mij. Ik besluit het echter wel met haar te gaan doen. Als het me niet lukt zal ik in elk geval de liefde bedrijven met een ontzettend lekker ding en dat is natuurlijk ook wat waard. Over wat waard gesproken…

Ik tik tegen het raam. Ze zet het raam open en buigt wat voorover, zodat ik een prettige aanblik krijg. Ik kijk daarin tegen doelbewust niet in haar mooie decolleté, maar in haar ogen. Op zich zijn die ook al afleidend.
“Goedenavond,” zeg ik. Het klinkt kalmer dan ik me voel.
“Dag schatje.” Ze steekt haar hand uit en streelt me even over mijn wang. “Waar ben je precies naar op zoek?” Haar stem klinkt mooi en beschaafd, niet alsof ik een mooi opgedoft, achterbuurtdelletje te woord sta. Nee, ik stel me voor dat het een soort meisje is dat haar studie psychologie betaalt door werk als dit te doen. Ik haal diep adem en zeg zonder dat mijn stem trilt: “Ik ben op zoek naar wat gezelschap vanavond.”
“Wat voor gezelschap precies?”
“Gezelschap met donker haar en een paars truitje aan. Ken jij zo’n meisje?”
Ze tuit even haar lippen en kijkt bedenkelijk. “Ja, zo’n meisje ken ik, maar ik moet je zeggen, ze vraagt er wel een bijdrage, in haar levensonderhoud, voor.”

Wat zegt ze dat mooi…

“Het gezelschap van zo’n meisje is me wel wat waard. Noem de prijs…”
“Honderdvijftig, vooruit betalen en dan is ze anderhalf uur voor jou.”
Ik doe alsof ik er even over na moet denken. In werkelijkheid heb ik dit goed voorbereid. Vervolgens pak ik mijn beurs en open hem voor haar neus. De zorgvuldig gepinde briefjes van vijftig euro zitten duidelijk zichtbaar in het voorvak. Ik tel er schaamteloos twintig af, terwijl ik voel dat ze ernaar kijkt. Zo achteloos mogelijk zeg ik: “Hier, de volledige duizend voor de hele nacht.”
Bijna onfatsoenlijk snel pakt ze het geld aan. “De hele nacht, als je wilt. Kom maar binnen.” Ze gebaart naar de voordeur.

Ik werp nog een blik op het blonde meisje, dat mijn blik met puur venijn en jaloezie beantwoord. Dan loop ik naar de voordeur. Ik wacht even. De deur gaat voor me open. Mijn meisje staat in vol ornaat voor me. In gedachten doe ik al van alles met haar en hoop dat het niet al te veel in mijn ogen te lezen is. Ze pakt, zonder iets te zeggen, mijn hand en leidt me naar binnen. Ik doe een grote stap naar voren en sta vlak bij haar. Haar geur vult mijn neus. Ze ruikt naar zomer en naar zwoelheid. Haar borsten raken me net aan. Een klein beetje lichamelijk contact en ik voel al meteen dat er iets met me gebeurt, zowel lichamelijk als geestelijk. Lichamelijk roert mijn pik zich in mijn strakke boxershort, maar geestelijk voel ik me opeens wat onzeker. Deze vrouw moet gewend zijn dat mannen haar geweldig vinden, hoe pak je zoiets aan?

Ze draait zich om, mijn hand nog steeds vasthoudend en begint de gang door te lopen. Achter is een trap waar ze omhoog loopt. Haar billen glijden langs elkaar in de tangslip en vormen een geweldig schouwspel. Elk van de veertien treden is een paradijs op zich. Ik moet me inhouden om er geen kus op te drukken. Dit gaat de verkeerde kant op. Ik ben degene die eigenlijk actie moet ondernemen.

We komen aan op de eerste verdieping. Ze blijft daar staan en wacht tot ik boven ben. Als we daar staan draait ze zich naar me om. “En nu?”

Ik besef me dat ik nu actie moet ondernemen. Het mag geen moment lijken of ik me onzeker voel. “Ik wil graag met je in bad,” zeg ik tegen haar, “Is dat mogelijk hier?”
Ze knikt, duidelijk blij dat we niet meteen het bed in duiken. Een goed teken, want als ze me helemaal niks vond zou ze me waarschijnlijk zo snel mogelijk willen afhandelen. Ze wijst naar een deur. “Daar is de badkamer. Het bad is groot genoeg voor ons twee. Het is alleen nog leeg, zal ik het dat voor ons aanzetten?”

Ik knik: “Ik wacht hier. Maak een mooi schuimbad en roep me als het klaar is.” Ze loopt de badkamer in. Ik hoor haar wat rommelen met de kraan en met flessen. Rustig sta ik in de gang te wachten. Ik moet de neiging om achter haar aan te lopen onderdrukken. Het wachten duurt lang. Als je weet dat er aan de andere kant van de deur een mooie vrouw staat, je verlangt naar haar en ze is bijna helemaal naakt, wat moet je dan? Het wachten blijft duren…

Na, voor mijn gevoel twee uur, gaat de kraan uit en ze roept me: “Het bad is vol. Wil je erbij komen?”
Ik antwoord: “Ik kom zo. Kleed je vast uit en ga maar in bad liggen.” Ik hoor wat geritsel op de badkamer. Haar truitje en slipje zullen wel uitgaan, ik geloof niet dat ze een BH aan had. Ik hoor haar in het water stappen. Terwijl ik haar dat hoor doen, loop ik de badkamer binnen. Ik zie nog net hoe ze gaat zitten. Haar lijf is mooi gebruind, lekker vrouwelijk en ziet er zacht en rond uit. Doordat ze net gaat zitten heeft ze haar benen bij elkaar, maar ik heb toch nog een seconde of wat uitzicht op haar magnifieke borsten. Als ze gaat zitten worden ze weer bedekt. Niet door een truitje, maar door het schuim.

Ik kijk naar haar. Ze is wat nerveus, lijkt wel. Ik ook trouwens, dus dat houdt de zaak in evenwicht. Het bad is inderdaad groot genoeg voor ons tweeën. Ik begin me ook uit te kleden. Hopelijk valt ze een beetje op mijn type man. Mijn bloes gaat uit, mijn schoenen en mijn sokken ook, maar ik besluit iets dwaas te doen. Ik stap het bad in, met mijn spijkerbroek nog aan.
Ze gaat rechter op zitten en snakt even naar adem: “Wat doe jij nu?” Ik weet even geen antwoord te vinden, want ik zie een groot deel van haar borsten weer, eigenlijk alles tot net boven de tepel. “Ik stap in bad, dat zie je toch,” zeg ik dan.
“Je hebt je spijkerbroek nog aan!” zegt ze met een lach.
Ik lach terug: “Dat klopt. Dat leek me leuker.”
Ze houdt haar hoofd schuin en kijkt me aan; wat haar nog opwindender maakt. “Je hoeft je niet te schamen als je een stijve hebt hoor. Dat kom ik vaker tegen.”
“Ik heb inderdaad een stijve, maar precies omdat je die al zo vaak gezien hebt leek het me juist leuk om je er niet meteen te confronteren.”

Ze lijkt even niet te weten wat ze van dat antwoord vindt , dus zegt ze niks. Ze laat zich weer achterover vallen. Ik ontspan me ook. Het bad is behoorlijk groot, maar onze benen raken elkaar. Ik streel haar benen met mijn voeten. Opeens is mijn spijkerbroek wat minder praktisch dan ik gedacht had. De natte stof is eerder irriterend dan stimulerend. Ik probeer haar gedachten te lezen, maar dat lukt niet.
“Wat is je naam eigenlijk?” vraagt ze ineens.
“Ik heet Martin,” antwoord ik haar, “En jij?”
“Daniëlle.”
Ik schiet in de lach. “Het gebeurt niet vaak dat ik bij een naakte vrouw in bad stap zonder dat ik weet hoe ze heet!”
Daniëlle lacht zelf ook: “Stap jij dan zo vaak bij naakte vrouwen in bad, Martin?”
“Nou nee, eigenlijk gebeurt ook dat niet elke dag, als ik eerlijk ben. Maar het is wel ooit gebeurd.”
“Dat neem ik graag van je aan.” Wat zou ze daarmee bedoelen? Zou ze begrijpen waarom een vrouw met me in bad wil? Omdat ze dat zelf ook graag wil?
Om maar wat te zeggen vraag ik haar: “Hoe oud ben jij eigenlijk? Ik ben zelf negenentwintig.”
“Ik vijfentwintig”

We liggen even in het water te weken. “Martin, als jij die spijkerbroek toch eens uitrekt, dan kan ik lekker bij je kruipen. Wat zeg je daarvan?”
Ik knik en sta op, waardoor het schuim heen en weer glijdt en weer een flink stuk van haar borsten laat zien. Hierdoor word ik helemaal hard en mijn broek, die zich heeft volgezogen met water drukt oncomfortabel tegen mijn pik. Ik maak mijn broek los en stroop hem naar beneden. Mijn spontane actie van net werkt me behoorlijk tegen, want ik sta vrij te kijk, terwijl ik me uit mijn kliedernatte spijkerbroek wurm. Mijn pik blijft echter fier rechtop staan. Ik merk dat ze ernaar kijkt. Schat ze hem in? Ik ben groot geschapen, maar ook weer niet zo extreem groot, zodat ze er bang van zal worden.

Als ik mijn broek uit heb gekregen en over een stoel heb gehangen, om uit te drogen, stap ik weer in bad. De huid van mijn onderlijf is gevoelig geworden van al dat geschuur en het lijkt alsof het warme water allemaal kleine naaldjes in mijn benen prikt, maar ik laat niks merken. In het water kruipt Daniëlle naar me toe. Ze vleit zich lekker tegen me aan. Haar huid is zacht en warm. Ze lijkt een beetje te zweven in het water, maar af en toe strijken haar billen over mijn pik. Ik heb haar nog steeds niet helemaal naakt gezien, zij mij wel.
Ze maakt het zich gemakkelijk, kruipt tegen mijn borst aan en grijpt mijn armen beet. Ze kruist mijn handen onder haar borsten en drukt zichzelf in mijn armen. Het af en toe strelen van mijn pik met haar billen wordt vervangen door een constante druk die heel lekker voelt. Mijn handen raken de onderkant van haar borsten en als ik mijn duimen strek, kan ik ze strelen.
“Nou Martin, zeg me eens wat je echt wilt.”
Ik schraap mijn keel: “Nou, ik vind oraal wel lekk…”
“Dat is niet wat ik bedoel Martin en dat weet je best. Je wilt iets speciaals…”
“Nee hoor..ik…wil”, mijn stem slaat over als ze even haar billen aanspant en ontspant. Mijn pik wordt gestimuleerd en lijkt meteen al het bloed uit mijn hersenen te trekken.
“Martin… zeg het nou maar… we hebben allebei meer plezier als je me zegt wat je wilt, zodat ik het je naar de zin kan maken…”
Ik stotter wat en biecht dan mijn hele plan op. Het verlangen om een vrouw te verleiden die niet te verleiden valt, mijn zoektocht door de rosse buurt en hoe ik bij haar kwam. Al die tijd ligt Daniëlle lekker tegen me aan. Ik weet niet of ze echt luistert. “Nou ja, zo zit het eigenlijk…” sluit ik mijn verhaal af.
Het is even stil. Ik wacht op een reactie van Daniëlle. Zal ze me uitlachen? Zal ze zich gevleid voelen? Of zal ze me kussen en zeggen dat ze wil dat ik haar verleid? Als ze de stilte verbreekt is het echter niet om één van die drie dingen te bekennen, maar om te zeggen: “Als je praat dan resoneert je borstkas zo lekker.”
Ik weet niet wat ik daarmee aanmoet. Het eerste wat ik kan bedenken is haar woorden te bevestigen met “Hmmm hmm” en dat dan zo laag mogelijk te doen. Ze giechelt. “Zeg eens Martin, hoe kwam je op dat idee…”

Ik vertel haar hoe ik erachter kwam dat ik dit wilde. Hoe ik een keer met vrienden de wallen bezocht, hoe de dames achter het raam naar me lonkten en hoe ik eraan dacht dat alleen te willen als ze mij ook wilden. Ik vertel het langzaam en met veel pauzes en merk dat Daniëlle het een interessant verhaal vindt. Dat merk ik voornamelijk aan het feit dat haar rechterschouder over mijn borst heen en weer glijdt en ik kleine draaikolkjes zie tussen haar benen. Het is duidelijk. Ook aan haar ademhaling merk ik dat ze zich masturbeert, terwijl ze luistert naar mijn verhaal. Het windt me op, maar ik doe mijn uiterste best om dat niet in mijn stem te laten weerklinken. Een beetje idioot, want ze voelt mijn pik tegen haar billen en dat is nog altijd de beste graadmeter. Blijkbaar vindt ze dit geweldig.

Als ik mijn verhaal heb verteld draait ze zich even om en kust me op mijn lippen. “Heerlijk verhaal Martin… ga je mee naar de slaapkamer? Dan kunnen we alles afmaken.”
Ze staat op. Ik zie haar lijf, kijk tegen haar billen aan en voel dat ik ontzettend opgewonden ben. Nu alles is uitgesproken en ze duidelijk voor me gevallen is, ga ik mijn beloning opeisen. Ik sta op, maar voordat ze het bad uit is pak ik haar beet en druk haar rug tegen mijn buik. Mijn handen glijden over haar lijf en pakken haar mooie borsten beet. Haar tepels zijn hard en drukken tegen mijn handpalmen. Maar haar borsten zijn niet het enige wat ik wil voelen. Met één hand glijd ik over haar lijf verder naar beneden en glijd tussen haar benen. Ze opent zich ze voor mij… ze is nat en duidelijk niet door het water. Ik kan ons in de spiegel zien, ze heeft haar hoofd weer schuin en het rust op mijn schouder, terwijl ik met haar borsten en haar kutje speel. Ze heeft haar ogen gesloten, maar haar lippen heeft ze iets van elkaar af. Haar hand wringt zich tussen ons in en grijpt mijn pik beet. Zo goed en zo kwaad als het kan begint ze me af te trekken.

“Je houdt van oraal, zei je,” fluistert ze in mijn oor, terwijl ze het lelletje likt. “In de slaapkamer wil ik dat je mij likt…”
Ze maakt zich los uit onze omhelzing. Ik pak een handdoek en begin haar droog te wrijven. Hoewel haar nek het eerste aan de beurt is zijn het haar borsten waar ik extra aandacht aan besteed. De handdoek is zacht, ik neem de tijd, dus het duurt even voordat haar bovenlichaam helemaal droog is. Ik kniel en zet haar rechtervoet op mijn gebogen bovenbeen. Nu begin ik onderaan, bij haar fraaie teentjes. Dan glijd ik over haar enkels naar haar kuiten, omhoog. De huid vlak bij haar kutje is nog zachter dan de rest en haar kutje staat open van de opwinding. Ik zie haar klitje onder het kapje vandaan komen. Met mijn duim, die ik eerst vochtig heb gemaakt, streel ik er even over. Ze hapt naar adem. Ik pak haar voet en zet die weer op de grond. Daarna pak ik de andere voet en zet die ook op mijn bovenbeen. Ik herhaal wat ik eerder deed, behalve het strelen van haar klitje.

Daniëlle zucht diep en pakt me bij de schouders. Ze kijkt me diep in de ogen en haar handen glijden over mijn schouders. “Nu naar de slaapkamer.”

We lopen naakt de gang over, op weg naar de slaapkamer. Deze is aan de andere kant van de hal. Beneden hoor ik de blondine in gesprek met een klant. Daniëlle let er niet op. Ze opent de deur en brengt me naar het bed. Ze zet me neer op de rand en kust mijn buik. Maar als snel gaat ze naar beneden en begint ze aan mijn pik te zuigen. Eerst doet ze het rustig, begint ze met een paar kleine likjes over de eikel, maar al snel neemt ze hem helemaal in haar mond. Ze zuigt en speelt met haar tong. Ik kijk vooral naar haar. Het voelt geweldig, maar het ziet er ook geweldig uit. Haar natte haar zwiept heen en weer en spettert me onder. Een hand glijdt tussen mijn benen omhoog en begint mijn ballen te strelen, terwijl duim en wijsvinger de basis van mijn pik omklemmen. Ze trekt mijn voorhuid helemaal naar achter en haar tong glijdt over mijn toompje. Ik kreun van genot, een woest en diep geluid, dat diep binnen uit mijn lijf komt. Ze kijkt ondeugend naar boven terwijl ik terugkijk, het verlangen om mijn hoofd in mijn nek te gooien onderdrukkend.
Haar andere hand lijkt bezig te zijn tussen haar benen. Jammer dat ik dat niet kan zien.

Ze doet dit als een expert (wat ze ook is) ik ben bijna bang dat ik in haar mond klaar zal komen. Ze voelt waarschijnlijk mijn pik verharden, want ze laat me los en kijkt me aan: “Ik wil door je gelikt worden.”
De lust overmant me. Ik grijp haar stevig beet en trek haar het bed op. Ze gaat voor me klaarliggen, de benen wijd gespreid en iets gekanteld naar boven, zodat ik ruime toegang heb tot haar heerlijkheden. Wat ik altijd zeg is dat er niets geiler smaakt dan een fris gewassen kutje en dat wordt ook dit keer bevestigd. Ik maak mijn tong breed voor de eerste lik en lik haar gehele kut, van onder tot boven. Ik voel haar harde clitje onder mijn tong kloppen. Ik maak een tuitje met mijn mond, zodat ik haar klitje kan afzuigen en tegelijkertijd masseren met mijn lippen. Ik pak haar stevig bij haar heupen beet, zodat ze niet weg kan terwijl ik blijf likken aan haar kutje. Ze schudt heen en weer van genot, terwijl haar handen in de weer zijn met haar borsten. Ik laat een hand los, zodat mijn vingers haar binnenste kunnen verkennen, terwijl ik blijf beffen. Ik weet uit ervaring dat veel vrouwen dat lekker vinden, een vinger in hun kutje en een tong op hun klitje. Aan haar gekreun merk ik dat ze geen uitzondering is. “Twee… doe er twee in Martin…”
Ik laat een tweede vinger in haar verdwijnen, terwijl ze zelf haar schaamlippen voor me opent: “En lik me daar alsjeblieft… ik ga zo dadelijk komen…”

Ik voel me daardoor uitgedaagd en lik nog sneller, terwijl mijn vingers ritmisch in en uit haar schuiven. Opeens verstrakt ze onder mijn vingers en een gesmoorde vloek verlaat haar lippen. Ik voel het samentrekken en ontspannen van de spieren in haar onderlichaam en ook haar gekreun verraadt dat ze een geweldig orgasme beleeft.

Ze komt, wat glazig kijkend, overeind. “Jouw beurt… ga eens lekker op je rug liggen.”
Ik draai me gehoorzaam op mijn rug. Mijn pik staat keihard, glimmend van het voorvocht, overeind. Daniëlle gaat boven me staan, met haar benen aan weerskanten van me. Haar vingers glijden door haar eigen spleet heen en weer, zich concerterend op haar clitoris. Ze blijft echter niet lang voor me staan masturberen. Ze zakt door haar knieën, haar kutje even obsceen spreidend, waarna ze mijn pik pakt en die diep in zichzelf laat dringen. “Ik wil je op deze manier graag neuken Martin. Je lekker berijden tot we weer komen. Vind je dat goed…” Ik kan niet meer helder denken. Het enige waar ik aan kan denken is dat ik alles wil wat deze hoer wil. Ik heb haar tenslotte verleid en nu is het voor allebei genieten.

Daniëlle beweegt zich heen en weer over mijn pik, ze berijdt me als een wilde. Ik voel mijn ballen heen en weer kletsen en haar wippende borsten bieden de geilste aanblik ooit. Ik pak haar weer bij haar heupen, op de een of andere manier vind ik dat het geweldigste wat er is. Ik pak haar echter zo ver mogelijk naar voren, zodat mijn duim haar clitoris kan strelen, al moet ik wel uitkijken dat ik mijn duim niet kneus, zo wild dat ze tekeer gaat… Het is te horen hoe geil ze is, niet alleen aan haar gekreun, maar ook aan de geluiden die ons bij ons liefdesspel begeleiden.
Ik kijk voornamelijk naar haar en hoe zij geniet op mijn pik, maar dan wordt mijn aandacht even getrokken door wat ik bij de deur zie. Daniëlle’s blonde collega staat tegen de deurpost geleund en heeft haar korte leren rokje opgetild. Haar hand zit tussen haar benen, terwijl ze ons bekijkt. Blijkbaar wordt er nog iemand geil van ons.

“Daniëlle,” hijg ik met moeite, “Daniëlle… ik ga komen…”
“Kom maar lekker schatje… kom maar klaar in me… dat wil ik ook. Ik wil voelen hoe je komt…… aaaah!!!!” Het is moeilijk te zeggen of ik kom doordat zij komt of dat zij komt omdat ik kom. Ik voel alleen een uiterst krachtig orgasme door haar lijf schieten, zo heftig dat haar spasmes mijn pik bijna uit haar kutje drukken. Maar ook ik ben in de greep van een orgasme en duw juist met een nog grote druk terug, zodat de samentrekkende wanden van haar kut opengeduwd worden, waarna zij ze veel harder weer probeert ze bij elkaar te duwen. Het duurt wellicht niet langer dan twintig seconden, maar het lijkt alsof de tijd even stil staat en er alleen ons gekreun en ons genot bestaat.

Daniëlle valt over me heen en rolt van me. Ik hijg en wil opstaan. Ze tilt loom een arm op en legt die over mijn borst. “Waar ga je heen… je hebt voor de hele nacht betaald. Ga lekker slapen, bij mij.” Ik zucht verlekkerd en kruip terug in haar armen. Haar mond kust mijn hoofd en ik doezel weg.

De volgende ochtend word ik gewekt door de zonnestralen. Ik herken de kamer waarin ik lig niet, maar opeens schiet alles me weer te binnen. Naast me voel ik alleen maar koude lakens. Daniëlle is er niet. Ik schiet overeind. De kamer is helemaal leeg, op een briefje na, wat dat opgevouwen op het nachtkastje ligt. Ik open het briefje, want ik zie dat het aan mij is geadresseerd.

“Martin,

Ik zei je toch dat je me moest vertellen wat je lekker vond. Het werd heel erg geil toen ik eenmaal wist wat je wilde. Kom gerust nog eens langs, je kent de tarieven.

Kus,
Daniëlle

P.S. Ik heb je broek te drogen gehangen in de zon. Die zal nu waarschijnlijk wel droog zijn.”

Ik baal toch een beetje van deze koude douche. Het is de vorige avond toch deels spel geweest. Maar toen opeens valt het mij op: een, in rode pen, erbij geschreven “z.o.z”.
In een ander handschrift staat daar: “Je bent echt lekker. Als je langskomt mag je me voor niks nemen…

J.”

Ik glimlach en moet denken aan Daniëlles blonde collega…

88% (4/1)
 
Categories: Mature
Posted by MindsEye
4 years ago    Views: 138
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 years ago
Leuk slot, maar vertel vooral verder over je tweede bezoek aan die dame! ,-)P